Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν ξερω γιατι το φοβήθηκε αερατε.αυτη την απορία την εχω και γω.στο πρωτο ραντεβου που πηγαμε μαζι με το φιλο οταν του ειπαμε για το crown ετσι οπως τον εβλεπε ηταν επιφυλακτικος και ειχε πει μπορει νανβαλουμε καμια 150αριαΣωστό αυτό cvial ,όντως το σημείο έχει θέμα.φαινεται η επεμβαση εκεί.εγω νομίζω πως σε αυτό,φταίει και το κατέβασμα γενικά της hairline.θα μπορούσαν με ένα πόντο πιο πάνω τη hairline,να γίνει εξοικονόμηση grafts και να χρησιμοποιηθούν σε αυτά τα σημεία που τώρα φέγγουν..σε γενικές γραμμές έχει πάει καλά ,αλλά ότι χρειάζεται ένα ακόμα χειρουργείο είναι δεδομένο..εντύπωση μου κάνει αυτό που είπα ο m3..για το crown.γτ φοβήθηκε το shockloss ο γιατρός?δεν κάνει θεραπεία ο φίλος?
Αδερφε αν είσαι απο θεσσαλονικη να σε δωσω το τηλ του φίλου μου να συναντηθείτε.Δεν μπηκαν grafts πίσω από την μπλε γραμμή..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ναι αλλά εσύ μοντ έπαιξες και με τα καλά χαρακτηριστικά της τρίχας σου πάχος,ότι είναι σγουρα και χρωμαΟ πιο αποκαλυπτικός φωτισμός είναι αυτος από πάνω όπως εδώ. Το αποτέλεσμα είναι καλό αλλά πάσχει φανερά, ειδικά στις ενώσεις με τις πλάγιες περιοχές κάνοντας την μμ να φαίνεται. Ο φίλος εδώ έβαλε 3987 x 2.66 = 10.605 τρίχες. Εγώ με πολύ παρόμοιο pattern (αυτός είχε περισσότερο μαλλί στην άδεια περιοχή) έβαλα σε 2μμ 2552+2701-700 (ενίσχυση στα πλάγια) = 4553 x 1.96 = 8.924, δηλαδή 15% λιγότερες τρίχες. Νομίζω ότι για τις τρίχες που έβαλε δεν πήρε το optimum.
Προβολή συνημμένου 44212
Και αυτός καλή τρίχα έχει και όπως είπα είχε και πιο πολύ μαλλί στην περιοχή από εμένα. Το σγουρό δεν είναι πλεονέκτημα γιατί "σβωλιάζει" και αφήνει κενά. Δεν το έγραψα τόσο για την σύγκριση, ήταν απλά απάντηση στον Bobby που ανέφερε εμένα για 6229g. Εδώ το λάθος είναι η ένωση με τα πλάγια και τα πολλά σκόρπια στην hairline, φύτρωση μια χαρά έχει.
Εγώ επ ευκαιρία θέλω να πω ,αυτά που βλέπουμε εμείς για την ακρίβεια οι πιο γνωστές όπως εσύ και άλλα μέλη πως γίνεται να μην τα βλέπουν οι γιατροί ;μήπως δεν θέλουν να βγάζουν σούπερ αποτελέσματα;Όχι φυσικά ..μήπως δεν είναι εφικτό πάντα;..οκ σε κάποιες περιπτώσεις ναι.Τ άλλο να φταίει;Το ίδιο λέμε, αν βάλεις και άλλα g δεν θα είναι τόσο διάσπαρτες. Όταν η τρίχα είναι μπροστά από την hairline 4-5mm και έχει κανονικό πάχος δεν είναι νορμαλ, πρέπει να είναι λεπτότερη, αυτό είναι νόμος, γιατί στην φύση (που θέλουμε να μιμηθούμε) πάσχει από ΑΑ. Μπορείς να βάλεις όσες διασπαρτές θες, αυτό είναι καλό και προσδίδει φυσικότητα, απλά πρέπει να είναι σχετικά κοντά στην definite zone για να μην τονίζονται. Φυσικά αυτά που γράφουμε είναι λεπτομέρειες που μάλλον τις περισσότερες φορές βλέπουμε μόνο εμείς.
χαχαχα.. Η κλασσική ατάκα που έγινε μόδα τελευταία "Αφού ο πελάτης είναι ευχαριστημένος, άρα οφείλουμε να είμαστε και εμείς"Εμείς τα βλέπουμε,για αυτό είναι και το φόρουμ όμως..αυτά συζητάμε..γτ γέμισε από κάτι τυπακια το φόρουμ που ακόμα δεν γράφτηκαν,έχουν και γλώσσα και λένε τις μαλακίες που λένε .σε άλλο νήμα,η ίδια συζήτηση αν γινόταν θα άρχιζαν να βρίζουν προς απάντηση στα λεγόμενα αυτά..και δεν έχουν ιδέα τι λέμε και εκφέρουν και άποψη..αυτό γίνεται κάνα δυο χρόνια τώρα με τα τυπακια.
χαχαχα.. Η κλασσική ατάκα που έγινε μόδα τελευταία "Αφού ο πελάτης είναι ευχαριστημένος, άρα οφείλουμε να είμαστε και εμείς"