Περα απο αυτό που λες, είναι και θεμα κάποιων ιατρών που το χρησιμοποιούν συνεχώς σαν επιχείρημα...το εχεις δει και εσυ πολλές φορές.Μα και ο πελάτης δεν δέχεται κουβέντα ..δεν είναι θέμα γιατρών.μιλαμε είναι ντουγάνια οι τύποι..
Περα απο αυτό που λες, είναι και θεμα κάποιων ιατρών που το χρησιμοποιούν συνεχώς σαν επιχείρημα...το εχεις δει και εσυ πολλές φορές.Μα και ο πελάτης δεν δέχεται κουβέντα ..δεν είναι θέμα γιατρών.μιλαμε είναι ντουγάνια οι τύποι..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Περα απο αυτό που λες, είναι και θεμα κάποιων ιατρών που το χρησιμοποιούν συνεχώς σαν επιχείρημα...το εχεις δει και εσυ πολλές φορές.
κεραυνός εν αιθρίαΕμείς τα βλέπουμε,για αυτό είναι και το φόρουμ όμως..αυτά συζητάμε..γτ γέμισε από κάτι τυπακια το φόρουμ που ακόμα δεν γράφτηκαν,έχουν και γλώσσα και λένε τις μαλακίες που λένε .σε άλλο νήμα,η ίδια συζήτηση αν γινόταν θα άρχιζαν να βρίζουν προς απάντηση στα λεγόμενα αυτά..και δεν έχουν ιδέα τι λέμε και εκφέρουν και άποψη..αυτό γίνεται κάνα δυο χρόνια τώρα με τα τυπακια.
κεραυνός εν αιθρία
Η περιοχή στον κύκλο είναι το άνω τμημα του crown. Έχουν μπει καμία 250αριά graft εκεί. Δεν λέω ότι έκανε πλήρη αποκατάσταση, απλά ότι έβαλε μερικά και εκεί. Αν κάνω λάθος ας τοποθετηθούν και οι εμπειρότεροι.Οχι bobby ειμαι σιγουρος σε αυτο που σου λεω γιατι απο την πρωτη συναντηση μας με τον γιατρο ο τυρκαλας ηταν επιφυλακτικός στο να επεμβει στο crown φοβουμενος sockloss.
Μαλιστα την μερα της επεμβασης που ο φιλος μου του ξαναείπε για να γεμισουνε το crown παλι ηταν επιφυλακτικός και δεν το εκανε.
Στη φωτο καπου εκει που τραβηξα την γραμμη και προς τα μπροστα αρχισε να βαζει.
Υ.γ οπως παρατηρω της φωτο ο φιλος εχει υποχωρήσει κι αλλο στο crown.εχασε κι αλλο εδαφος οπως το βλεπω τώρα.
Φιλε bobby επιμενω πανω σε αυτο που λεςΗ περιοχή στον κύκλο είναι το άνω τμημα του crown. Έχουν μπει καμία 250αριά graft εκεί. Δεν λέω ότι έκανε πλήρη αποκατάσταση, απλά ότι έβαλε μερικά και εκεί. Αν κάνω λάθος ας τοποθετηθούν και οι εμπειρότεροι.
Νομιζω η μύτη της hairline προϋπήρχε απο πριν αν δεις τις αρχικές φωτογραφίες πριν την επέμβαση και απλα τοποθέτησε πανω σε αυτή ο γιατρός και μπήκε πιο μεσα στο V. Οπότε και φαίνεται να προεξέχει.Θα συμφωνήσω και εγώ, παρά είναι κατεβασμένη η μύτη της χερλαιν.
Προβολή συνημμένου 44221 χαχαχα, σαν τον τάμπο το ελεφαντάκι μου βγήκε.
Ασυζητητί μαγικό αποτέλεσμα αλλά η αλήθεια είναι πως πολλοί εδώ μέσα θα παρακαλάγαμε να έχουμε την εικόνα του, ακόμα και πριν μπει για ΜΜ, στην ηλικία του. Ειδικά οι κροτάφοι του στην αρχή μου θύμισαν του Χενρι Κειβιλ.Για να επιτευχθεί η ακόλουθη εικόνα θέλει και την σωστή συναστρία. Aside όμως τρόπου και χαρακτηριστικών μιλάμε για natural effect sto maximum.
- YouTube
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.www.youtube.com
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Έτσι πάει οτι δεν έχεις φαίνεται αρκετό και όταν το έχεις φαίνεται λιγότερο απο το περσισσότερο που μπορείς να αποκτήσεις. Εξου και τα υποκειμενικά γούστα. Αντικειμενικά όμως η hairline κεντάει !!!Ασυζητητί μαγικό αποτέλεσμα αλλά η αλήθεια είναι πως πολλοί εδώ μέσα θα παρακαλάγαμε να έχουμε την εικόνα του, ακόμα και πριν μπει για ΜΜ, στην ηλικία του. Ειδικά οι κροτάφοι του στην αρχή μου θύμισαν του Χενρι Κειβιλ.
Ολόσωστος πτι μπερ μου. Βέβαια ο γιατρός δεν πρέπει να ναι, μμμ πως να το πω , ιδιαίτερα φθηνούλης ε ;...Έτσι πάει οτι δεν έχεις φαίνεται αρκετό και όταν το έχεις φαίνεται λιγότερο απο το περσισσότερο που μπορείς να αποκτήσεις. Εξου και τα υποκειμενικά γούστα. Αντικειμενικά όμως η hairline κεντάει !!!
Το θέμα δεν είναι να έχεις μαλλί.Ασυζητητί μαγικό αποτέλεσμα αλλά η αλήθεια είναι πως πολλοί εδώ μέσα θα παρακαλάγαμε να έχουμε την εικόνα του, ακόμα και πριν μπει για ΜΜ, στην ηλικία του. Ειδικά οι κροτάφοι του στην αρχή μου θύμισαν του Χενρι Κειβιλ.
Στριπάς και δεν ασχολήθηκα καθόλου με την περιπτωσή του στο οικονομικό. Αμερική πρέπει να είναι οπότε καταλαβαίνειςΟλόσωστος πτι μπερ μου. Βέβαια ο γιατρός δεν πρέπει να ναι, μμμ πως να το πω , ιδιαίτερα φθηνούλης ε ;...
6 cm ειναι πολλά νομίζω. Εγώ τώρα είμαι μεταξύ 4,5 - 5 φαντάσου. Εσύ πρέπει να είσαι εδώ μαξ 5,5.Τελικά δίνοντας σημασία πως ήμουν παλιά από φώτο,παίζει και Προβολή συνημμένου 44224Προβολή συνημμένου 44225να είχα τη χερλαιν στα 6εκ.
Στα 20 και στα 25.
Μιλάς με γρίφους, γέρονταΤελικά δίνοντας σημασία πως ήμουν παλιά από φώτο,παίζει και Προβολή συνημμένου 44224Προβολή συνημμένου 44225να είχα τη χερλαιν στα 6εκ.
Στα 20 και στα 25.
Τι να σου πω εγώ ποτέ δεν ήμουν ας πούμε σαν τον oreo που δεν έχει μέτωπο ας πούμε.6 cm ειναι πολλά νομίζω. Εγώ τώρα είμαι μεταξύ 4,5 - 5 φαντάσου. Εσύ πρέπει να είσαι εδώ μαξ 5,5.
Φίλε μου δεν έχω λόγο να μην σε πιστέψω, όντως μπορεί να με ξεγελάει η γωνία λήψης. Από την στιγμή που εσύ και ο φίλος είστε σίγουροι, πάω πάσο.Φιλε bobby επιμενω πανω σε αυτο που λες
Δεν μπηκαν μοσχευματα εκει
Ξεγελάει η γωνια ληψης
Τα μοσχευματα μπηκαν απο την μπλε γραμμη και προς τα μπροστα. ( απο το κινητό κανω ολοθς τους σχεδιασμούς και δεν μπορω να τα σχεδιάσω και με ακρίβεια χιλιοστού).
Επιμενω ομως πίσω δε μπηκαν.
Και αυτο το λεμε εξαρχης με τον φιλο μου ο οποίος ήθελε κι αυτος να γεμισει λιγο το crown.
Bobby αν τυχον εισαι απο θεσσαλονικη η οποιος αλλος παιδια θελει να δει το φιλο μου απο κοντα να ξέρει οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα και να μου στείλει pm να κανονίσω συναντηση.