Φίλε και σύγγαυρε valgo δεν το έκανα προσβλητικά. Εσύ που ασχολείσαι με το άθλημα χρόνια ξέρεις ότι κανονικά θέλει 5k οπότε το 3978 είναι όντως less is more. Τώρα αν ταίριαξε με την συντηρητική τακτική του Αναστασάκη, ΟΚ τι να κάνουμε. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν περιορισμοί και μερικές φορές το less is more είναι πολύ καλύτερο από το nothing. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις όπως η δική σου που έχοντας τέτοια χαρακτηριστικά (δότρια, ηλικία, μικρή έκταση προβλήματος) δεν πρέπει να πας συντηρητικά, πρέπει να πας για Ουαου αποτέλεσμα. Προσωπική μου βέβαια άποψη είναι ότι και με 1000 λιγότερα πάλι Ουαου θα ήσουν αλλά δεν θα τα χαλάσουμε. Για μένα ο σωστός γιατρός είναι αυτός που μπορεί να δουλέψει όλες τις περιπτώσεις και τις εύκολες και τις δύσκολες αλλού να χρησιμοποιεί τακτική less is more αλλού (που τον παίρνει) να πηγαίνει για Ουαου, μα πάντα να κοιτάει και το αύριο ειδικά στους νεαρότερους ασθενείς.Πάντως να ομολογήσω ότι τα αποτελέσματα του Τυρκαλά πάνε πολύ καλά και σίγουρα αποτελεί επιλογή για Ελλάδα όχι οι λόγω τιμής αλλά και αποτελεσμάτων από ότι φαίνεται.
Εννοείται δεν το έκανες το ξέρω.
Φυσικά τόσα ήθελε τίποτα λιγότερο καθαρό nw5.
Όταν υπάρχουν περιορισμοί αναγκαστικά πορεύεσαι με λιγότερα από αυτά που χρειάζεσαι,αλλά ξέρεις πόσοι είναι συνολικά nw6-nw7?
Πάνω από 20-25% δεν είναι,η πλεοψηφία είναι nw5.
Άρα αυτό σημαίνει ότι ολική επαναφορά μπορείς να κάνεις και εκεί,και δε χρειάζεται συντηρητισμός (αυτό έχει κάποιους περιορισμούς όντως σε κάποιες πειρπτώσεις)αρκεί τα δεδομένα να είναι πλήρως αναλυμένα γιατί με μια επέμβαση δεν τελειώνεις.
Περιπτώσεις σαν τη δική μου με τέτοια χαρακτηριστικά είναι αρκετές και είναι ανεπίτρεπτο να μην προτείνεται μια ολοκληρωμένη λύση,με πυκνότητα,φυσικότητα κ.λ.π.
Μετριότητες και χαλαρές προσεγγίσεις με βρίσκουνε κάθετα αντίθετο και δεν ταιριάζουν.
Ο καλός γιατρός για μένα είναι αυτός που θα κοιτάξει να σου δώσει το μέγιστο αποτέλεσμα με βάση αυτό που μπορεί να πάρει,και να στο εξηγήσει επακριβώς και τεκμηριωμένα.
Αυτά που λές για το αύριο και το μέλλον του ασθενούς τα θεωρώ δεδομένα,αλλιώς αν είναι όπως γίνεται στις περισσότερες των περιπτώσεων να σε βάλουν μέσα να στα πάρουν (που αυτό συμβαίνει)τότε ή όποια συζήτηση για τους γιατρούς τελειώνει εδώ.
Δυστυχώς "all for the money"