Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ετσι ακριβώς βέβαια και εδώ ο φίλος με τόση έκταση έκανε καλή δουλίτσα, βέβαια κάνα 1,5 κ για πυκνώση και είναι τζετ.Αλλα εδώ σε θέλω σε ποιον πας για αυτό;;Αν βγάλουμε την safe επιλογή από εξωτερικό.Έτσι είναι φίλε Gianney
Όταν κάνεις τη δουλειά σωστά και οχι πασαλίματα,τότε παίρνεις αυτό που πραγματικά πρέπει.
Άλλες ανάγκες ο ένας άλλες ο άλλος. Είναι τιμιότατο πάντως το αποτέλεσμα του φίλου με τόσα μοσχεύματα σε τέτοια τεράστια επιφάνεια και έχει ακόμα να δώσει. Και λογικό είναι να μη κλείσει τελείως. Αν θέλει να κλείσει τις επιφάνειες θα πρέπει να ξαναμπεί για επέμβαση, αλλά εξαρτάται από τον ίδιο αν θέλει ή όχι.Ο φίλος μας έβαλε τόσα grafts όσα ο @vlafo περίπου.Τωρα συνειδητοποιώ το μπετόν αρμέ που πήγε να φτιάξεις φίλε.
Έτσι ακριβώς αλλά εδώ στην Ελλάδα/Κύπρο το να μπείς σε πύκνωση φοβίζει όλους τους γιατρούς,για αυτό είπα και πιο πάνω ,ποιος θα αναλάβει τέτοιο έργο;Άλλες ανάγκες ο ένας άλλες ο άλλος. Είναι τιμιότατο πάντως το αποτέλεσμα του φίλου με τόσα μοσχεύματα σε τέτοια τεράστια επιφάνεια και έχει ακόμα να δώσει. Και λογικό είναι να μη κλείσει τελείως. Αν θέλει να κλείσει τις επιφάνειες θα πρέπει να ξαναμπεί για επέμβαση, αλλά εξαρτάται από τον ίδιο αν θέλει ή όχι.
Πύκνωση με πύκνωση διαφέρει. Αλλο να έχεις ηδη υψηλή πυκνότητα και να θες να την αυξήσεις κι αλλο και αλλο ας πούμε να έχεις 30 και να την πας 40 ή 45. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν νομίζω να είχε θεμα ο Τυρκαλας να μπει για πύκνωση.Έτσι ακριβώς αλλά εδώ στην Ελλάδα/Κύπρο το να μπείς σε πύκνωση φοβίζει όλους τους γιατρούς,για αυτό είπα και πιο πάνω ,ποιος θα αναλάβει τέτοιο έργο;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Manly Man εκανα κι εγω..σε λιγες μερες κλεινω 2 μηνο.Πάει καλά ο φίλος σου. @m3e36 τελικά θα κάνεις και εσύ επέμβαση στον Τυρκαλά;