Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Mαλλιας είπε:Καινοτομια η λοσιον του ερευνητη παντως.Θελει ψαξιμο.
Panos1982 είπε:Μαλλιας εκατσα και ειδα ολα σου τα ποστς......μπραβο μαθαινετε.......τουλαχιστον τωρα δε κανετε κατευθειαν ποστ εδω.....κανετε κι αλλου για ξεκαρφωμα......μπραβο μπραβο.....
Ακη....ειδου το νεο εξελιγμενο μοντελο/ποστερ του Μ*ξη.......
με τις σας ταιζουν εκει περα???? με κουτοχορτο???? δεν εξηγειται αλλιως τοση βλακεια μαζεμενη σε ενα δωματιο.......
Ποτέ δε μπορούσε να φανταστεί ο ανθρώπινος νους οτι με μία ενστάλλαξη θα έλυνε το πρόβλημα του τριχωτού του κεφαλιού του. Ένα αρχικό πρόβλημα με 29 ευρώ που είναι για να κάνει 3 ενσταλλάξεις στο κεφάλι του για να κάνει τουλάχιστον 15-20 χρόνια να μας ξαναχρειαστεί, είναι πολλά? Τώρα, για τα προχωρημένα στάδια φαλάκρας που θα δώσουνε 2000 ή 3000 ευρώ στα πιο μεγάλα προβλήματα, που δεν ήξεραν και τώρα μαθαίνουν για τη λοσιόν MEXIS/M6S PATENT, όσο μεγάλο πρόβλημα και να έχουν στο τέλος φεύγουν έχοντας βγάλει όλα τους τα μαλλιά... είναι πολλά? Εκτός αν το συγκρίνετε με άλλες μεθόδους που ανεξάρτητα με το κόστος στο τέλος η κατάληξη είναι πάντα η ίδια... να μένουν φαλακροί. Με πιό προιόν/μέθοδο το συγκρίνετε? Μήπως με τις φθηνές λοσιόν του τηλεμάρκετινγκ που υπόσχονται με 69 ευρώ και το μόνο που αξίζει είναι τα μπουκαλάκια και τα άλλα δώρα που δίνουνε ή με τις μεταμοσχεύσεις που σου ανοίγουν αλλού φαλάκρα για να σου κρύψουν άλλη και μόλις πας να τα χαρείς, χόρια τις επιπτώσεις, στο τέλος να καταλήγεις πάλι φαλακρός και με πιο έντονα προβλήματα στο κεφάλι?
Κι εγώ θα μπορούσα να το κάνω να είναι φτηνό για όλους αλοιόνοντας το κι έτσι θα είμασταν όλοι ευχαριτημένοι.Είναι η μόνη με 100% αποτελέσματα και πιστεψέ με τα αξίζει τα λεφτά της.
Δραστηριότητες : Πολλή έρευνα όσον αφορά το καλύτερο για τον άνθρωπο
Σχετικά με εμένα:Οταν ανακάλυψα τη λοσιόν μου όλα ήταν φοβερά, ωραία και καλά. Οταν όμως ανακάλυψα τις επιπλοκές της φαλάκρας έπαθα σοκ και από τότε έχω αφοσιωθεί στην έρευνα.
Email: kaipolymali@windo....ive.com
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
.............Mαλλιας είπε:Καινοτομια η λοσιον του ερευνητη παντως.Θελει ψαξιμο.
Panos1982 είπε:με τις σας ταιζουν εκει περα???? με κουτοχορτο???? δεν εξηγειται αλλιως τοση βλακεια μαζεμενη σε ενα δωματιο.......
Παναγιωτης είπε:Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΥΣ
ANAR είπε:Δυστυχώς με ολα αυτα του κανουμε διαφήμιση του εφευρέτη
Παναγιωτης είπε:τελικα μηπως του κανουμε διαφημιση
ναι οντως..Mαλλιας είπε:Σας εχει τρελανει ο ερευνητης.
Mαλλιας είπε:Σας εχει τρελανει ο ερευνητης.
Όντως. Από τα πολλά στοιχεία και έρευνες που παραθέτει.Mαλλιας είπε:Σας εχει τρελανει ο ερευνητης.
δώσ'του φιλάκια ρουφηχτάMαλλιας είπε:Σας εχει τρελανει ο ερευνητης.