Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
stefani είπε:Καλησπ'ερα σε όλους!Μια ερώτηση:γνωρίζετε κάτι για το evramatin power? είναι μια λοσιόν φυτική απ'ο τον Αμαζόνα για την τριχόπτωση. την έχει δοκιμάσι κάποιος/¨α?
Ευχαριστώ
Βλέπω να με κυνηγά η οικογένεια mexi... :guillotinestefani είπε:στο παρά ένα -στην κυριολεξία -γλιτωσα κάποιο σημαντικό ποσό από τον...κύριο και την...κυρία Μ*ξη...
Δεν θέλουν αυτοί κρεμάλα, εμείς θα πρέπει να είμαστε ενημερωμένοι για να μην την πατάμεlykos_19 είπε:κατι τετοιοι θελουν κρεμαλα....
Παναγιωτης είπε:πιθανον να εννοει το οτι εφοσον ο Μ*ξης εχει δηλωσει ο ιδιος οτι ειχε προβλημα
μαλλον θελει να δει φωτο το ιδιου του Μ*ξη πως ηταν οταν ειχε το προβλημα
κατι τετοιο αντιλαμβανομαι εγω
Παναγιωτης είπε:πιθανον να εννοει το οτι εφοσον ο Μ*ξης εχει δηλωσει ο ιδιος οτι ειχε προβλημα
μαλλον θελει να δει φωτο το ιδιου του Μ*ξη πως ηταν οταν ειχε το προβλημα
" αν δεν κανω λαθος ειπε οτι ειχε και γυροειδη και ανδρογενετικη "
κατι τετοιο αντιλαμβανομαι εγω
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Παναγιωτης είπε:δειτε και αυτο
ο κυριος μαλλον δεν ηταν καλα προετειμασμενος και διαβασμενος
αγχομενος θα ελεγα καλυτερα
και δεν μπορουσε να εκφρασει λογο
ακομη και αν δεν ηξερα τιποτα για αυτον και την λοσιον του
δεν θα με επειθε παντως
MEXIS solution against baldness - MEXIS ΛΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΑΛΑΚΡΑΣ-01
Forum Mexi:
Ερ.:Κύριε Μέξη γιατί δεν τους κάνετε μήνυση?
Απ.:Επειδή το έχω ψάξει και νομικά αλλά και στη Γ.Α.Δ.Α. σας πληροφορώ ότι το forum είναι αγνώστου ταυτότητος ιδιοκτήτη (απόρητη ταυτότητα) και ο server του είναι εσκεμμένα στο Denver της Αμερικής με αποτέλεσμα να είναι αδύνατον να τους μηνύσει κανείς ότι συκοφαντείες κ αν λένε. Τόσο άδυκο όσο και επικίνδυνο.Και επιπλέον δεν με συκοφαντούν ανυπόστατα και αβάσιμα μόνο οι συγκεκριμένοι, κρυμμένοιιδιοκτήτες του συγκεκριμένου απόρρητου διαχειριστή forum αλλά συνομοτούν εναντίον μου και με τον Αμερικάνο γιατρό Rassman τον οποίο όμως αντέκρουσα με mails. Και το συγκεριμένο forum αλλά και ο συγκεκριμένος γιατρός είναι αδύνατον να μηνυθούν αφού τα site τους ανήκουν σε server της Αμερικής (μας ενημέρωσε η Γ.Α.Δ.Α.).
Καθυστέρησα να σας ενημερώσω για τις κινήσεις μου διότι ήθελα να σας παρουσιάσω κάποια νέα από όλη αυτή την διαδικασία που κίνησα με την πεποίθηση να δικαιωθούμε.
Όλες αυτές τις νομικές διαδικασίες εναντίον τους τις ξεκίνησα από το αμέριστο ενδιαφέρον των ήδη υπαρκτών πελατών μου και φίλων μου που η αγανάκτηση τους ήταν μεγάλη το γιατί δεν κάνω κάτι.
Fenimore είπε:@Ακης Don't worry Boss, όλοι μας θα υπερασπιστούμε το site με νύχια και με δόντια!!! :rifle :fenc :guns