Mexis - μακριά!!!

squirrel

New Member
Απ: Mexis - Μακρυά!!!

μεξης=απατ**νας

μεξης=λοπ**υτης

μεξης=αλ**ης

μεξης=να εχουνε την προστασια του θεου οσοι μπλεκουν μαζι του

μεξης=προσοχη κινδυνος

μεξης=επικινδυνος για την ψυχικη υγεια των ανθρωπων

μεξης=αυτος που μου ε**γε 7500ευρω(τετοιο χαιβανι που ημουν καλα να παθω)

μεξης=αυτος που συνεχιζει να εξα**τα τον κοσμο με την εγκριση του Ε.Ο.Φ

μεξης=αυτος που καποια στιγμη θα δικαστει απο ΤΟΝ ΘΕΟ και θα τα πληρωσει ολα τοις μετρητοις και οχι με γραμματια οπως κανει εκεινος

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

badday

New Member

squirrel είπε:
Μ€ξης=απ@τεών@ς

Μ€ξης=λοποδυτης

Μ€ξης=αλητης

Μ€ξης=να εχουνε την προστασια του θεου οσοι μπλεκουν μαζι του

Μ€ξης=προσοχη κινδυνος

Μ€ξης=επικινδυνος για την ψυχικη υγεια των ανθρωπων

Μ€ξης=αυτος που μου εφαγε 7500ευρω(τετοιο χαιβανι που ημουν καλα να παθω)

Μ€ξης=αυτος που συνεχιζει να εξαπατα τον κοσμο με την εγκριση του Ε.Ο.Φ

Μ€ξης=αυτος που καποια στιγμη θα δικαστει απο ΤΟΝ ΘΕΟ και θα τα πληρωσει ολα τοις μετρητοις και οχι με γραμματια οπως κανει εκεινος

Ποιον θεο.. αν την ειχα πατησει μαζι του θα τον ειχα κυνηγησει με νυχια και με δοντια.

ANAR

Well-Known Member

squirrel είπε:
Μ€ξης=απ@τεών@ς

Μ€ξης=λοποδυτης

Μ€ξης=αλητης

Μ€ξης=να εχουνε την προστασια του θεου οσοι μπλεκουν μαζι του

Μ€ξης=προσοχη κινδυνος

Μ€ξης=επικινδυνος για την ψυχικη υγεια των ανθρωπων

Μ€ξης=αυτος που μου εφαγε 7500ευρω(τετοιο χαιβανι που ημουν καλα να παθω)

Μ€ξης=αυτος που συνεχιζει να εξαπατα τον κοσμο με την εγκριση του Ε.Ο.Φ

Μ€ξης=αυτος που καποια στιγμη θα δικαστει απο ΤΟΝ ΘΕΟ και θα τα πληρωσει ολα τοις μετρητοις και οχι με γραμματια οπως κανει εκεινος

7.500 Ε ??? ???

badday

New Member

νομιζω πως πρεπει να παμε για ενα καφε με τον Μεξι εκει κοντα στην πατησιων που εχει και το γραφειο του. Να το συζητησουμε ολοι μαζι πολιτισμενα σαν ανθρωποι.

squirrel

New Member

εγω παντως αν τον δω ξανα απο κοντα, δε ξερω αν θα το κανω αλλα το ενστικτο μου, μου λεει οτι μαλλον θα τον φτυσω,μετα σιγουρα θα τον βρισω,(ενστικτωδος παντα),μετα σιγουρα θα τον βαρεσω,μετα σιγουρα θα με μηνύσει γιατι θα εχει μαρτυρα για το γεγονος,εγω θα κατηγορηθω για ξυλοδαρμο και εκεινος θα αθωοθει γιατι εχει την εγκριση του ΕΟΦ.

αυτα ειναι πατρωτες..

MADE IN GREECE..

αντε και στο HOLLYWOOD..

bullshit

Member

Ρε παιδιά πώς δεν τον έχει ξεσκεπάσει κανένας στην τηλεόραση απίστευτο μου φαίνεται. Φανταστείτε τί πλάτες θα έχει. Καλά αυτό φαίνεται και απ τα κανάλια που έχει εμφανιστεί (για τα οποία τί μπορούμε να πούμε? οτι είναι χειρότερα και απ τον ίδιο?)

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

παιδες εγριση απο τον εοφ πηρε οτι το προιον του ειναι ακινδυνο
δεν πηρε εγριση οτι ειναι αποτελεσματικο μην μπερδεύεστε

squirrel

New Member

Παναγιωτης είπε:
παιδες εγριση απο τον εοφ πηρε οτι το προιον του ειναι ακινδυνο
δεν πηρε εγριση οτι ειναι αποτελεσματικο μην μπερδεύεστε

οταν κανεις μια αγορα ενος προιοντος για το οποιο ο κατασκευαστης (εφευρετης) υποσχεται δημοσιως και μεσω των μεγαλυτερων καναλιων της χωρας οτι θεραπευει την ανδρογεννητικη αλωπεκια και το προιον εχει την εγκριση του Ε.Ο.Φ, εσυ τι καταλαβαινεις?οτι ο Ε.Ο.Φ εγκρινει το προιον γιατην ακινδυνοτητα του η για την αποτελεσματικοτητα του?

η συσκευασια δεν γραφει εγκρινεται απτον Ε.Ο.Φ για την ακινδυνοτητα του,απλως εχει κατι μαυρα γραμματακια που λενε εγκριση απο Ε.Ο.Φ

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ρε φιλε αυτο κανουν οι περισσοτεροι

για κοροιδο τον περασες τον Μ****

τι περιμενες να γραψει ??

για σκεψου θα αγοραζες το συγκεκριμενο προιον αν γνωριζες οτι απλα δεν κανει κακο στην υγεια
και οτι για μαλλια δεν σου εγγυατε κανεις

φυσικα και οχι

αυτο δεν το κανει μονο ο Μ*** και αλλες πολλες εταιριες που πουλαν διαφορα μαντζουνια

οποτε καταλαβαινεις

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Παναγιωτης είπε:
ρε φιλε αυτο κανουν οι περισσοτεροι

για κοροιδο τον περασες τον Μ****

τι περιμενες να γραψει ??

για σκεψου θα αγοραζες το συγκεκριμενο προιον αν γνωριζες οτι απλα δεν κανει κακο στην υγεια
και οτι για μαλλια δεν σου εγγυατε κανεις

φυσικα και οχι

αυτο δεν το κανει μονο ο Μ*** και αλλες πολλες εταιριες που πουλαν διαφορα μαντζουνια

οποτε καταλαβαινεις

Δυστηχώς έτσι είναι αυτά τα τρικ με τα ψιλά γράμματα..., και οι έννοιες "βλέπω" και "παρατηρώ" έχουν μεγάλη διαφορά μεταξύ τους... :mad:

akakios

New Member

bullshit είπε:
Ρε παιδιά πώς δεν τον έχει ξεσκεπάσει κανένας στην τηλεόραση απίστευτο μου φαίνεται. Φανταστείτε τί πλάτες θα έχει.

Δεν χρειαζεσαι πλατες τους πετας στα μουτρα μερικες εκατονταδες ή χιλιαδες € και βγανεις σε οποια εκπομπή θες. Ετσι ειναι η τηλεοραση και η διαφημιση...
Και ο αλλος ο απελπισμενος (κ γω μαζι) σκεφτεται ότι αφου βγηκε στο ταδε μεγαλο καναλι(γιατι εχει βγει κ σε μεγαλα) κατι θα εχει να προσφερει :mad:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

baybars

New Member

ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ Μ@#ΧΙ ΣΤΟ YOUTUBE.

1ον: Άμα δείτε τη φάτσα του, καθώς και τη φάτσα των διάφορων αβανταδόρων που κουβαλά σε κάθε κανάλι, θα καταλάβετε ότι πρόκειται "ψευτομαφιόζους χαραμοφάηδες" (Peudomafiozus Charamofagus: ανθρωποειδές σε μεγάλη βιοποικιλότητα στον Ελλαδικό χώρο. Συναντάται σε μεγάλα αστικά κέντρα, καθώς ενίοτε και σε μικρότερες κωμοπόλεις ανά την επικράτεια).

2ον. Είναι προφανές ότι τα έχει σκάσει χοντρά στους μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς για να τον προμοτάρουν (με 300 ευρω τον μηνα, σιγουρα δεν θα έχει πρόβλημα να ταίσει τα κανάλια). Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η...περίεργη "ουδετερότητα" και "έλλειψη σοβαρών ερωτήσεων" των κατά τ'άλλα σοβαρών δημοσιογράφων που σκίζονται για να μας παρέχουν σοβαρή ενημέρωση καθημερινά. Αντίθετα, κατά περίεργο τρόπο, κάτι "δημοσιογραφάκια της πλάκας σαν και δαύτους", μόλις έρχεται κανένας Έλληνας επιστήμονας να παρουσιάσει νέες καινοτόμες θεραπέιες π.χ. για τον καρκίνο, πέφτουν πάνω του σαν τα κοράκια να τους φάνε ζωντανούς, και να μην ξαναπατήσουν σε στούντιο ποτέ ξανά....πασάρουν και κανα 2-3 "έγκριτους Έλληνες επιστήμονες" στα παράθυρα να τους κράζουν...ο Μέξης όμως μιλάει και όλοι κάνουν μώκο στα στούντιο...εδώ πέφτει χρήμα, μην γελιέστε...

3ον. Είναι επίσης προφανές ότι έχει ποστάρει ο΄ίδιος (και η κομπανία του) τα βιντεάκια στο youtube, και μάλιστα έχει και αγγλικούς υπότιτλους και μετάρφαση στα αγγλικά. Αφού είδε ότι τα κορόιδα περισσεύουν, γιατί να μην κάνει μπίζνες και στην αλλοδαπή? Από μάρκετινγκ τον παραδέχομαι (παραδόξως...στα βίντεό του δεν έχει σχόλια από κάτω στο youtube).

4oν. Είναι επίσης προφανές ότι ξέρει να φυλάει καλά τον κ...λο του, καθώς έχει πατεντάρει τη λοσιόν (άρα, κανείς δεν μπορεί να μάθει τι βάζει μέσα για τα επόμενα χρόνια), την αναφέρει ως καλλυντικό, πήρε και μια έγκριση από ΕΟΦ (άσχετη με προιόντα θεραπείας τρχόπτωσης), και έτσι είναι καλυμέννος νομικά. Ο χαζο-Έλληνας (Stupidus Ellinus: άλλο δίποδο ανθρωποειδές, το οποίο επίσης συναντάται κατά κύριο λόγο στα μεγάλα αστικά κέντρα της Ελλάδας, και χάφτει την κάθε π@π...ριά που του πασσάρουν κάθε μέρα. Αποτελεί την κύρια τροφή του pseudomafiozus Charamofaus) όλες τις εποχές του έτους.) τέτοια θέλει για να αγοράσει, δεν του αρέσει να το ψάχνει και πολύ, κι αυτό εκμεταλλέυεται ο΄φίλος μας.

5ον. Η όλη παρουσίαση που κάνει για τη λοσιόν του είναι ακριβώς η ίδια με αυτήν που κάνει ο Khadavi στο Revivogen στα αμερικάνικα κανάλια (λέει ότι ανακάλυψε τη λοσιόν όταν ο ίδιος είχε πρόβλημα τριχόπτωσης και γλίτωσε, φέρνει και έναν τύπο για μάρτυρα, ο οποίος λέει ότι χρησιμοποίησε τη θεραπεία και έσωσε τα μαλλιά του, κτλ...Η ίδια ακριβώς μέθοδος marketing (μόνο που ο Khadavi αναφέρει τα συστατικά που χρησιμοποιεί στο Revivogen, και δίνει και τις σχετικές μελέτες που έγιναν για τα συστατικά αυτά).

How To Stop Hair Loss-Revivogen Does Morning News Program

ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

Αν θέλεις να πιάσεις την καλή στην Ελλάδα, μην σπουδάζεις, ούτε να κάνεις διδακτορικό (όπως εγώ), θα ζεις μια ζωή με 700 ευρώ τον μήνα και θα δουλέυεις από δω κι από κει...μεταλλάξου σε Pseudomafiozus Charamofagus και πρόσθεσε τον Stupidus Ellinus στο καθημερινό σου διαιτολόγιο. Kαι μην ανυσηχείς αν σε κατηγορήσουν για απάτη και σου κάνουν μήνυση: βάρα ένα πατεντάρισμα κι ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σε ένα μπουκάλι νερό στο σπίτι σου και είσαι καλυμέννος και νομικά (και μάγκας, στην Ελλάδα).

Υ.Γ. Ένα μεγάλο respect στον άκη για αυτό εδώ το topic: το παλικάρι είναι από τα λίγα "παλικάρια" στην Ελλάδα που δεν τρώνε κουτόχορτο και την ψάχνει. Αν δεν ήταν αυτός, πολύ λίγοι θα γράφαμε τώρα και θα ενημερωνόμασταν για αυτό το θέμα.

kapa

Μέλος του προσωπικού

Υ.Γ. Ένα μεγάλο respect στον άκη για αυτό εδώ το topic: το παλικάρι είναι από τα λίγα "παλικάρια" στην Ελλάδα που δεν τρώνε κουτόχορτο και την ψάχνει. Αν δεν ήταν αυτός, πολύ λίγοι θα γράφαμε τώρα και θα ενημερωνόμασταν για αυτό το θέμα.
[/quote]

respect ακη :worshipper :worshipper

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

@baybars μην μπερδεύεις το revivogen με τη λοσιόν του m3xi. Ο Khadavi είναι γιατρός, και στα βίντεο εξηγεί τα πάντα για την τριχόπτωση (DHT), τα συστατικά που έχει το ρεβιβο και τι ακριβώς κάνουν. Ο m3xis από την άλλη αποκαλείτε "ερευνητής", δεν μιλάει για την DHT και οι απαντήσεις που δίνει για το τι ακριβώς είναι η λοσιόν του είναι υπερβολικά γενικευμένες (κοινώς δεν απαντά!), να πει ξέρεις "η λοσιόν μου κάνει αυτό και αυτό...".

KLEOS

Active Member

Αναρωτιέμαι πως δεν έχει βρεθεί κανά καλόπαιδο να τον στειλει νοσοκομείο :spank

baybars

New Member

Fenimore είπε:
@baybars μην μπερδεύεις το revivogen με τη λοσιόν του m3xi. Ο Khadavi είναι γιατρός, και στα βίντεο εξηγεί τα πάντα για την τριχόπτωση (DHT), τα συστατικά που έχει το ρεβιβο και τι ακριβώς κάνουν. Ο m3xis από την άλλη αποκαλείτε "ερευνητής", δεν μιλάει για την DHT και οι απαντήσεις που δίνει για το τι ακριβώς είναι η λοσιόν του είναι υπερβολικά γενικευμένες (κοινώς δεν απαντά!), να πει ξέρεις "η λοσιόν μου κάνει αυτό και αυτό...".

Ναι ρε, εννοείται...άλλωστε τα όσα λες τα γράφω κι εγώ στο προηγούμενο post μου. Ο Μ@#s απλά αντέγραψε το όλο marketing του revivogen (με παρουσίαση σε εκπομπή, καλεσμένο μάρτυρα μιας επιτυχημένης θεραπείας, προσωπική χρήση προιόντος απο τον κατασκευαστή όταν είχε κι αυτός πρόβλημα τριχόπτωσης, κτλ).

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά 1 χρόνο χρησιμοποιώ το Crinagen (το ίδιο με Revivogen), και αποτέλεσμα μηδεν: τα μαλλιά αραιώνουν σταθερά και προοδευτικά με τον καιρό. Αυτό όμως δεν πάει να πει ότι δεν έχει μελέτες που το υποστηρίζουν, απλά μπορεί να μην έπιασε σε εμένα...

KLEOS

Active Member

Όλο το μάρκετινγκ είναι βασισμένο στο συναίσθημα. Να, δείτε, έψαχνα την θεραπεία γιατί ήμουν ένας από εσας. Την βρήκα και έκανα καλά και τον συνανθρωπό μου. Καντε με πλούσιο τώρα κορόιδα!

Lord Raflas

New Member

οι τυπικες παπαριες που πλασαρουν οι εταιρειες και οι ψωροερευνητες για τα πουλησουν τα προιοντα της κωλαρας :snakoil::βρωμικο τριχωτο και ελλατωμενη αιματωση. :bon:

Lord Raflas

New Member

kapamarou είπε:

respect ακη :worshipper :worshipper
[/quote]

RESPECT ΑΚΗ :worshipper :worshipper :worshipper :grinning-smiley :grinning-smiley :grinning-smiley :grinning-smiley :hailing :hailing :tiphat: :laie: :laie: :laie: :14m::hdanc: :hdanc:

Άκης

Administrator

Thanks guys :-*

baybars είπε:
1ον: Άμα δείτε τη φάτσα του, καθώς και τη φάτσα των διάφορων αβανταδόρων που κουβαλά σε κάθε κανάλι, θα καταλάβετε ότι πρόκειται "ψευτομαφιόζους χαραμοφάηδες" (Peudomafiozus Charamofagus: ανθρωποειδές σε μεγάλη βιοποικιλότητα στον Ελλαδικό χώρο. Συναντάται σε μεγάλα αστικά κέντρα, καθώς ενίοτε και σε μικρότερες κωμοπόλεις ανά την επικράτεια).
Ωραίος :)

baybars είπε:
2ον. Είναι προφανές ότι τα έχει σκάσει χοντρά στους μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς για να τον προμοτάρουν (με 300 ευρω τον μηνα, σιγουρα δεν θα έχει πρόβλημα να ταίσει τα κανάλια). Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η...περίεργη "ουδετερότητα" και "έλλειψη σοβαρών ερωτήσεων" των κατά τ'άλλα σοβαρών δημοσιογράφων που σκίζονται για να μας παρέχουν σοβαρή ενημέρωση καθημερινά. Αντίθετα, κατά περίεργο τρόπο, κάτι "δημοσιογραφάκια της πλάκας σαν και δαύτους", μόλις έρχεται κανένας Έλληνας επιστήμονας να παρουσιάσει νέες καινοτόμες θεραπέιες π.χ. για τον καρκίνο, πέφτουν πάνω του σαν τα κοράκια να τους φάνε ζωντανούς, και να μην ξαναπατήσουν σε στούντιο ποτέ ξανά....πασάρουν και κανα 2-3 "έγκριτους Έλληνες επιστήμονες" στα παράθυρα να τους κράζουν...ο Μ€ξης όμως μιλάει και όλοι κάνουν μώκο στα στούντιο...εδώ πέφτει χρήμα, μην γελιέστε...
Παντού τα έχει σκάσει. Πρώτο και καλύτερο το Mens Health (εννοώ διαφημιστικά) και 2ο ένα άλλο που δεν θυμάμαι αυτήν την στιγμή, στα οποία και δεν μπορείς να βάλεις κάποιο αρνητικό σχόλιο. Αλλά και σε εφημερίδες και κανάλια.
Δοκιμάστε να γράψετε κάποιο αρνητικό σχόλιο σε κάποια σελίδα από αυτές που διαφημίζεται, για να σβηστούν άμεσα. Έτσι, εκτός από εδώ πχ (ή και αλλού, δεν γνωρίζω να έμεινε και κανένα με αρνητικά σχόλια), δεν υπάρχει κάπου αλλού να δει κάποιος κάτι. Έτσι, αφού τα βλέπει όλα θετικά, είναι καλή η λοσιόν. Με λίγα λόγια, αξιοπρεπής ενημέρωση...

baybars είπε:
3ον. Είναι επίσης προφανές ότι έχει ποστάρει ο΄ίδιος (και η κομπανία του) τα βιντεάκια στο youtube, και μάλιστα έχει και αγγλικούς υπότιτλους και μετάρφαση στα αγγλικά. Αφού είδε ότι τα κορόιδα περισσεύουν, γιατί να μην κάνει μπίζνες και στην αλλοδαπή? Από μάρκετινγκ τον παραδέχομαι (παραδόξως...στα βίντεό του δεν έχει σχόλια από κάτω στο youtube).
Πουθενά δεν αφήσει σχόλια ο Μ€ξής. Ακόμη και στο Facebook σβήνει ότι αρνητικό πάει να γράψει κάποιος, ενώ στο forum του ελέγχει ο ίδιος τα ποστ προτού εμφανιστούν.
Τι σημαίνει αυτό;;

baybars είπε:
4oν. Είναι επίσης προφανές ότι ξέρει να φυλάει καλά τον κ...λο του, καθώς έχει πατεντάρει τη λοσιόν (άρα, κανείς δεν μπορεί να μάθει τι βάζει μέσα για τα επόμενα χρόνια), την αναφέρει ως καλλυντικό, πήρε και μια έγκριση από ΕΟΦ (άσχετη με προιόντα θεραπείας τρχόπτωσης), και έτσι είναι καλυμέννος νομικά. Ο χαζο-Έλληνας (Stupidus Ellinus: άλλο δίποδο ανθρωποειδές, το οποίο επίσης συναντάται κατά κύριο λόγο στα μεγάλα αστικά κέντρα της Ελλάδας, και χάφτει την κάθε π@π...ριά που του πασσάρουν κάθε μέρα. Αποτελεί την κύρια τροφή του pseudomafiozus Charamofaus) όλες τις εποχές του έτους.) τέτοια θέλει για να αγοράσει, δεν του αρέσει να το ψάχνει και πολύ, κι αυτό εκμεταλλέυεται ο΄φίλος μας.
Γενικά ο φίλος μας εκμεταλλεύεται την "ζαμανφού" κατάσταση της Ελλάδας, κανείς ΔΕΝ ελέγχει κανένα. Πες πχ στο Αμέρικα ότι είσαι ερευνητής και κάνεις τάχα εξετάσεις στο κεφάλι και κρίνεις θεραπείες, να σε "σκίσουν".
Δεν υπάρχει και επαρκής ενημέρωση. Ας είναι καλά το internet που μας ανοίγει τα μάτια (σε πολλά), αλλιώς με γλύψιμο της αγελάδας και την λοσιόν του Μ€ξή θα παλεύαμε την τριχόπτωση.

baybars είπε:
5ον. Η όλη παρουσίαση που κάνει για τη λοσιόν του είναι ακριβώς η ίδια με αυτήν που κάνει ο Khadavi στο Revivogen στα αμερικάνικα κανάλια (λέει ότι ανακάλυψε τη λοσιόν όταν ο ίδιος είχε πρόβλημα τριχόπτωσης και γλίτωσε, φέρνει και έναν τύπο για μάρτυρα, ο οποίος λέει ότι χρησιμοποίησε τη θεραπεία και έσωσε τα μαλλιά του, κτλ...Η ίδια ακριβώς μέθοδος marketing (μόνο που ο Khadavi αναφέρει τα συστατικά που χρησιμοποιεί στο Revivogen, και δίνει και τις σχετικές μελέτες που έγιναν για τα συστατικά αυτά).
Η διαφορά (όπως λέει και ο Fenimore) είναι ότι ο ένας έχε σπουδάσει, ο δικός μας δεν ξέρει ούτε να γράφει. Απλά σκέφτηκε πως να βγάλει εύκολο χρήμα.
Επίσης, ο Khadavi αναφέρει ότι η λοσιόν του χρησιμοποιεί την τάδε μέθοδο ώστε να φτάσει στον θύλακα η λοσιόν, ο δικός μας λέει ότι η λοσιόν του ΔΕΝ απορροφάτε από το δέρμα...

Όπως έχω ξαναπεί πολλές φορές, ο άνθρωπος αυτός είναι επικίνδυνος. Πρώτον παίζει με την δυστυχία των ανθρώπων που πάσχουν από τις αρρώστιες που αναφέρει στο site του, οι οποίοι επάνω στην απελπισία τους, είναι ικανοί να κάνουν τα πάντα (και να γεμίσουν τα ταμεία του Μ€ξή).
2ον πρέπει να κλέβει και το κράτος, γιατί ζητάει 50αρικα σε φακέλους για όσους είναι από επαρχία και μια εικόνα για να "κρίνει" ο μέγιστος ερευνητής. Σε αυτά τα 50αρικα, κόβει αποδείξεις; Λογικά όχι. Αυτά τα ελέγχει κανείς ή κοιτάνε να "ρουφάνε" τα γερόντια και τους χαμηλόμισθους;

Τον έχω καλέσει πολλές φορές από εδώ να έρθει να μας πει τι έχει να πει επώνυμα. Αλλά ΔΕΝ τολμάει, δεν έχει τα "φρύδια" να μιλήσει γιατί πρώτον είναι τελείως άσχετος και 2ον θα του το βουλώσουμε με στοιχεία-έρευνες που ΔΕΝ έχει.

Και επειδή μου στέλνουν μερικές φορές emails με ερωτήσεις του τύπου αν έχω άδικο, αν είναι καλό να δοκιμάσει για λίγο κάποιος κλπ, να πω το εξής:
Το να προσπαθήσει κανείς να "παλέψει" την τριχόπτωση του με την λοσιόν του Μ€ξή, είναι σαν να καίγεται ένα δάσος στην Γερμανία και εγώ από την Λάρισα να φυσάω με το στόμα να την σβήσω...

Μπλουζα