Παναγιωτης
Μέλος του προσωπικού
Απ: Mexis - Μακρυά!!!
looooooooooooool
σωστα ακη πως δεν το σκεφτηκα
looooooooooooool
σωστα ακη πως δεν το σκεφτηκα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τι περίμενες να πει, οκ παιδιά δεν κάνει τπτ? ?akishellas3 είπε:Kαλημερα ,εγω λεω το εξης ,ενταξει μπορει ολα αυτα που λεει να ειναι παπ..ριες αλλα απο την στιγμη που λεει ας ερεθι καποιος να το δοκιμασει ,εμεις εδω που κολαμε ,πιο ειναι το προβλημα μας ,αν αυτα που βαζουμε στο κεφαλι μας ειναι οκ?
Γιατί τα άλλα αγαπητέ έχουν και κάποιες έρευνες πίσω τους με κλινικά αποτελέσματα.akishellas3 είπε:Δηλαδη ολες τις αλλες μαμακιες που βαζουμε κ καταπινουμε ειναι οκ κ δεν το ξερω,αυτο θα μας χαλασει ?
ΟΚ. Δοκίμασε το εσύ και πες μας και εμάς τότε.akishellas3 είπε:Οριστε τωρα η ευκαιρια αν ειναι λαθος να τον κανουμε ρομπα απλα ας το δοκιμασει καποιος απο εδω οπως προτινει ο ιδιος να τελειωνει η ιστορια .
Επιτέλους έμαθα γιατί οι εταιρίες σας πουλάνε τα φάρμακα φτηνά. Γιατί είναι τίγκα στις παρενέργειες. Ενώ του κυρίου ερευνητή που δεν έχει παρενέργειες, ε ας το βάλουμε και 10.000€, δεν πειράζει μωρέ...Αποστρατε, δεν μιλάμε για οικολογία σήμερα που ζούμε σε έναν κόσμο κονσέρβα.
Εμένα αυτό το forum το hairlossgr.com μου κάνει κονσέρβα.
Ειναι κάθετα απόλυτοι στα φάρμακα Regain και Revivogen που είανι τίγκα στην παρενέργεια χωρίς ενδεικτικά αποτελεσματα, τίποτα. Γιαυτό οι εταιρίες τα έχουν σχετικά φθηνά πιστεύω. Ασε τη φιναστερίδη φίλε. Αυτή μιλάμε την παρενεργεια! Μένεις ανίκανος λέμε. Και χωρίς μαλλί επίσης. Δηλαδή τα βάζεις όλη σου τη ζωή, χαλάς ένα σκασμό λεφτά, και μένεις καράφλας. Nice! Μπράβο hairlossgr.com ! Ωραίες συμβουλές!
Τώρα για το mexis που το πολεμάνε, τι να πω....Χωρίς δοκιμή και τόσες χοντράδες, πρέπει να έχουν προσωπικά με τον Μ*** δεν εξηγείται αλλιώς.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σου μετέτρεψα το ποστ σε Ελληνικά.Rokos είπε:Έχω πάει από το γραφείο του κυρίου Μέξι.Μετά από μια συζήτηση που είχα με κάποιον "συνεργάτη" του και μετά από μερικά επιχειρήματα τα οποία θεωρώ τελείως αντιεπιστημονικά αποφάσισα να μην ασχοληθώ άλλο. Όμως μετά από αυτά που διάβασα στο συγκεκριμένο post σήμερα το μόνο που έχω να πω είναι ότι στην κοινωνία τις ελεύθερης αγοράς ο καθένας μπορεί να πουλάει και να λέει ότι θέλει.Προσωπικά δεν πρόκειται να χαλάσω ένα μηνιάτικο μισθό για να ικανοποιήσω το επιχείρημα του "έλα πλήρωσε να δοκιμάσεις και θα dis" γιατί όπως λέει και ο κύριος τα αποτελέσματα είναι εμφανέστατα μετά από εβδομάδες.
Admin είπε:της γραμματέας του, που μπήκε και σαν μέλος εδώ.
Σου μετέτρεψα το ποστ σε Ελληνικά.Admin είπε:[quote author=Rokos link=topic=19.msg8724#msg8724 date=1236909221]
Έχω πάει από το γραφείο του κυρίου Μέξι.Μετά από μια συζήτηση που είχα με κάποιον "συνεργάτη" του και μετά από μερικά επιχειρήματα τα οποία θεωρώ τελείως αντιεπιστημονικά αποφάσισα να μην ασχοληθώ άλλο. Όμως μετά από αυτά που διάβασα στο συγκεκριμένο post σήμερα το μόνο που έχω να πω είναι ότι στην κοινωνία τις ελεύθερης αγοράς ο καθένας μπορεί να πουλάει και να λέει ότι θέλει.Προσωπικά δεν πρόκειται να χαλάσω ένα μηνιάτικο μισθό για να ικανοποιήσω το επιχείρημα του "έλα πλήρωσε να δοκιμάσεις και θα dis" γιατί όπως λέει και ο κύριος τα αποτελέσματα είναι εμφανέστατα μετά από εβδομάδες.
με ψευδώνυμο lilikapathetic_loser είπε:Αυτο εγινε στα αληθεια? undrecover κ ετσι δηλαδη ε???