Mexis - μακριά!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

akishellas3

Well-Known Member
Απ: Mexis - Μακρυά!!!

Kαλημερα ,εγω λεω το εξης ,ενταξει μπορει ολα αυτα που λεει να ειναι παπ..ριες αλλα απο την στιγμη που λεει ας ερεθι καποιος να το δοκιμασει ,εμεις εδω που κολαμε ,πιο ειναι το προβλημα μας ,αν αυτα που βαζουμε στο κεφαλι μας ειναι οκ? Δηλαδη ολες τις αλλες μαμακιες που βαζουμε κ καταπινουμε ειναι οκ κ δεν το ξερω,αυτο θα μας χαλασει ?
Οριστε τωρα η ευκαιρια αν ειναι λαθος να τον κανουμε ρομπα απλα ας το δοκιμασει καποιος απο εδω οπως προτινει ο ιδιος να τελειωνει η ιστορια .

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

akishellas3,
εσύ θα έπαιρνες ποτέ φάρμακο χωρίς να ξέρεις τι κάνει και πως λειτουργεί;!
άσε που δεν γνωρίζουμε (γιατί δεν μας ενημερώνει),τι παρενέργειες έχει...

δεν εναντιώνομαι προσωπικά σε εσένα (δεν έχω τέτοια πρόθεση),
αλλά το συγκεκριμένο,
δεν έχει μελέτες και δεν έχει έγκριση...
άσε που η πολιτική του είναι να μηδενίζει ό,τι υπάρχει στην αγορά...

νομίζεις ότι εύκολα κάποιος θα το πάρει για δοκιμή...

akishellas3

Well-Known Member

θα το επαιρνα κ δεχομαι να το παρω εφοσον παισουν κατι υπογραφες ,σε περιπτωσει που μου προκαλεσει κατι ανεπιθυμιτο στο μελλον .Απλο ειναι κ τελος το παραμυθι . Αμα ειναι τοσο αρχι..τος θα το κανει .

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

όπως νομίζεις άρχοντα - δεν περιμένω να πάρει κανείς ευθύνη για κάτι που θέλεις οικειοθελώς να δοκιμάσεις,αφού δεν συμμετέχεις σε έρευνα/μελέτη...

akishellas3

Well-Known Member

Μισο γραφει πουθενα οτι θα αποκτησετε μαλια(αν στεκει κ αυτο ;) ) κ αν εντελει αν με το καλο... βγαλετε μαλια για οποιεσδηποτε ανεπιθυμιτες ενεργειες που διαπιστωθουν απο τη χρηση του σκευασματος εμεις δεν φερουμε καμια ευθυνη ?
Γιατι αν το αναφερει καπου παω πασο κ ας τον να το δοκιμαζει μονος του .Τωρα το να δεχτει εφοσον θελει καποιος απο το φορουμ να δει οτι οντως κανει δουλεια παει να πει οτι θα παρει κ ολες τις ευθυνες πανω του κ αυτο γινεται γραπτως αν θελει κ δεν φοβαται τιποτα εδω ειμαστε εμεις .

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

με τον Admin(Άκη) γινόταν το θέμα/συζήτηση,αφού όλοι οι στραβοί τα βάζουν μαζί του και του απευθύνουν κατηγορητήρια ... :mad:

δεν ξέρω ποιος θα δεχθεί (ο κατασκευαστής/εφευρέτης ή εμείς) να συμφωνηθεί γραπτώς κάτι τέτοιο ... ::)

Άκης

Administrator

akishellas3 είπε:
Kαλημερα ,εγω λεω το εξης ,ενταξει μπορει ολα αυτα που λεει να ειναι παπ..ριες αλλα απο την στιγμη που λεει ας ερεθι καποιος να το δοκιμασει ,εμεις εδω που κολαμε ,πιο ειναι το προβλημα μας ,αν αυτα που βαζουμε στο κεφαλι μας ειναι οκ?
Τι περίμενες να πει, οκ παιδιά δεν κάνει τπτ? ?

akishellas3 είπε:
Δηλαδη ολες τις αλλες μαμακιες που βαζουμε κ καταπινουμε ειναι οκ κ δεν το ξερω,αυτο θα μας χαλασει ?
Γιατί τα άλλα αγαπητέ έχουν και κάποιες έρευνες πίσω τους με κλινικά αποτελέσματα.

akishellas3 είπε:
Οριστε τωρα η ευκαιρια αν ειναι λαθος να τον κανουμε ρομπα απλα ας το δοκιμασει καποιος απο εδω οπως προτινει ο ιδιος να τελειωνει η ιστορια .
ΟΚ. Δοκίμασε το εσύ και πες μας και εμάς τότε.

Ρε παιδιά τι να πει κανείς; Είναι δυνατόν να μας παραμυθιάζουν έτσι και να το δεχόμαστε χωρίς 2η σκέψη; Α, το proscar με κάνει φούστη ή δεν πρόκειται να κάνω παιδιά, αυτό το δεχόμαστε με την μία...
Πού ζούμε; Οι επιστήμονες ή όποιοι ειδικοί αναφέρουν τι προκαλεί την τριχόπτωση και τον ακριβή μηχανισμό δράσης των φαρμάκων που την αντιμετωπίζουν.
Ο εν λόγω κύριος (που δεν τον ξέρω κιόλας), αναφέρει ότι ένας γέρος βγάλει μαλλιά από τελείως καραφλός και ότι θεραπεύει το αυχενικό και άλλες παθήσεις.
Μα η ενεργή του ουσία, η παραφίνη ΔΕΝ έχει αποδείξεις με έρευνες κλπ ότι κάνει κάτι τέτοιο, πως λοιπόν η λοσιόν που έχει παραφίνη και νερό κάνει; Πως πειθόμαστε έτσι με την μία;
Δηλαδή σκέτη η ασπιρίνη δεν θεραπεύει ξέρω εγώ την ιλαρά πχ ενώ με νερό και οινόπνευμα τον θεραπεύει; Κάτι τέτοιο μου λέτε τώρα. Βάλτε το μυαλό σε λειτουργία πάντα, γιατί συνεχώς "έξυπνοι" που κοιτάνε να τα αρπάξουν θα βρίσκονται πάντα, δεν έχουν έλλειψη αυτοί.
Και ούτε για τριχόπτωση από σίδηρο ή έλλειψη βιταμινών κάνει τπτ γιατί δεν περνά στο αίμα. Άμα ήταν θα τρίβαμε τις πολυβιταμίνες στο κεφάλι, δεν θα τις καταπίναμε.

Ο κύριος ερευνητής αμφιβάλλω αν γνωρίζει τι προκαλεί την τριχόπτωση ή έστω την DHT.

Και χωρίς να περνά στο αίμα. Ωραία λέω εγώ, κάθεται η παραφίνη στο δέρμα πάνω και επικοινωνεί με την DHT ασύρματα και της λέει "φύγε DHT από τον θύλακα για να μην εισχωρήσω από το δέρμα και γίνει χαμός". Και η DHT συμφωνεί και φεύγοντας από τον θύλακα προκαλεί και έντονη τριχοφυία (για να πάρουν μπροστά οι ρίζες) και φυσικά και κάποια άλλη ασθένεια, είτε λέγεται αυχενικό είτε όπως αλλιώς λέγεται. Ασθένεια να είναι και θα την πάρει.
Παραμύθι θα το κάνουμε σε λίγο ζωγραφιστό για να το καταλάβουμε.

Άμα πειθόμαστε έτσι εύκολα, να βγω άμα είναι στα κανάλια με την Θώδη που θεραπεύει τον καρκίνο, (σύμφωνα με τα τελευταία λεγόμενα της) και να πω θεραπεύω εγώ το aids σε καλές τιμές. Και θα αλλάζουμε θεραπείες με την Θώδη για να μην βαριόμαστε, "Θώδη να θεραπεύσω εγώ σήμερα τον καρκίνο γιατί βαριέμαι;"...

Φιλικά πάντα...
Και επειδή μου αρέσουν τα ποστ στο φορουμ του κυρίου ερευνητή, το τελευταίο τους:
Αποστρατε, δεν μιλάμε για οικολογία σήμερα που ζούμε σε έναν κόσμο κονσέρβα.
Εμένα αυτό το forum το hairlossgr.com μου κάνει κονσέρβα.
Ειναι κάθετα απόλυτοι στα φάρμακα Regain και Revivogen που είανι τίγκα στην παρενέργεια χωρίς ενδεικτικά αποτελεσματα, τίποτα. Γιαυτό οι εταιρίες τα έχουν σχετικά φθηνά πιστεύω. Ασε τη φιναστερίδη φίλε. Αυτή μιλάμε την παρενεργεια! Μένεις ανίκανος λέμε. Και χωρίς μαλλί επίσης. Δηλαδή τα βάζεις όλη σου τη ζωή, χαλάς ένα σκασμό λεφτά, και μένεις καράφλας. Nice! Μπράβο hairlossgr.com ! Ωραίες συμβουλές!
Τώρα για το mexis που το πολεμάνε, τι να πω....Χωρίς δοκιμή και τόσες χοντράδες, πρέπει να έχουν προσωπικά με τον Μ*** δεν εξηγείται αλλιώς.
Επιτέλους έμαθα γιατί οι εταιρίες σας πουλάνε τα φάρμακα φτηνά. Γιατί είναι τίγκα στις παρενέργειες. Ενώ του κυρίου ερευνητή που δεν έχει παρενέργειες, ε ας το βάλουμε και 10.000€, δεν πειράζει μωρέ...

hairlossgr.com. Τώρα και σε κονσέρβα...

kabamarou

Member

Παιδιά διάβασα τα περισσότερα από αυτά που γράφτηκαν σε αυτό το θέμα.Το ένστικτό μου λέει ότι παίζεται απατεωνιά από τον mexi σίγουρα και ευτυχώς που δεν δοκίμασα την λοσιόν του.

Ακη συγχαρητήρια.Όταν έξυπνοι άνθρωποι συνδυάζουν την εξυπνάδα με την τεχνολογία του internet μπορούν να πετύχουν τρομερά πράγματα τελικά.Επίσης αν μπορείς πες και εσύ την γνώμη σου στην ιστορία μου(μιας και φαίνεται να έχεις τις μεγαλύτερες γνώσεις από όλους εδώ μέσα) που έχω παραθέσει αυτές τις ημέρες για να καταλήξω στην οριστική απόφαση στο ποιά θεραπεία θα ακολουθήσω τελικά.

Όσον αφορά τον mexi που λέει ελάτε να δοκιμάσετε την λοσιόν μου,γιατί δεν την στέλνει ταχυδρομικά σε μια θυρίδα να την δοκιμάσει έτσι κάποιος;Για ποιόν λόγο να πάει κάποιος από εκεί;Κάτι υποψιάζομαι πάντως...

Η υπόθεση με τον mexi βρομάει από όπου και αν την πιάσεις

1ον)Οι απαντήσεις ευχαριστημένων δήθεν πελατών που το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι με το που θα γραφτούν στο site να δηλώσουν ότι μείνανε ικανοποιημένοι από την θεραπεία

2ον)Η τεράστια απάντηση από δήθεν πελάτη του mexi.(Είναι αδιανόητο να υπερασπιστεί κάποιος τόσο πολύ κάποιον απλά επειδή είναι πελάτης).

3ον)Οι αβάσιμες κατηγορίες ότι δήθεν ο Ακης προωθεί προϊόντα(Μα είναι δυνατόν να τα παίρνει κάποιος από τόσες εταιρίες ταυτόχρονα;)

4ον)Η μη παρουσίαση ερευνών

5ον)Το email από πελάτη ευχαριστημένο του mexi που καταλήγει σε mexi.gr

6ον)Βαρύγδουπες δηλώσεις ότι εμείς έχουμε την λύση και εμείς ξέρουμε τα πάντα

7ον)Η και καλά ευαισθητοποίηση προς τα χρήματα μας(ότι ελάτε από την εταιρία μας για να σας δούμε και να σας πούμε πόσες ακριβώς σταγόνες χρειάζονται για να μην πάει καμιά σταγόνα χαμένη) την στιγμή που αν νοιαζότανmexi για τα χρήματα μας απλά θα μπορούσε να μειώσει την τιμή της λοσιόν

ΜΕΧΙ THN ΠΑΤΗΣΕΣ ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΧΏΡΟ

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ρε συ akihellas αν εχεις εσυ καιρο για χασιμο καντο και πες μας τα αποτελεσματα
εγω παντως δεν εχω χρονο για να ασχοληθω με κατι που συμφωνα με ερευνα αποδυκνυει οτι ειναι snake

κατηγορει η σελιδα του μεξη regaine δηλαδη την μινοξιδιλη
ναι ε

δηλαδη εκει στην σελιδα του μεξη θελουν να μας που οτι
τοτε το FDA δεν ξερει τι του γινετε που εδωσε approve δηλαδη εγγριση στην μινοξιδιλη
και ξερει ο μεξης

οτι στο FDA αυτοι που εγγρινουν φαρμακα δεν γνωριζουν τι κανει το καθε φαρμακο
οτι εκει δεν υπαρχουν γιατροι επιστημονες που εχουν φαει την ζωη τους πανω σε φαρμακα γενικου τυπου και ξερει ο μεξης ο οποιος τι σπουδασε τι επαγγελετε τι πτυχια εχει

Rokos

New Member

Έχω πάει από το γραφείο του κυρίου Μέξι.Μετά από μια συζήτηση που είχα με κάποιον "συνεργάτη" του και μετά από μερικά επιχειρήματα τα οποία θεωρώ τελείως αντιεπιστημονικά αποφάσισα να μην ασχοληθώ άλλο. Όμως μετά από αυτά που διάβασα στο συγκεκριμένο post σήμερα το μόνο που έχω να πω είναι ότι στην κοινωνία τις ελεύθερης αγοράς ο καθένας μπορεί να πουλάει και να λέει ότι θέλει.Προσωπικά δεν πρόκειται να χαλάσω ένα μηνιάτικο μισθό για να ικανοποιήσω το επιχείρημα του "έλα πλήρωσε να δοκιμάσεις και θα dis" γιατί όπως λέει και ο κύριος τα αποτελέσματα είναι εμφανέστατα μετά από εβδομάδες.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

σε παρακαλω επειδη τα μηνυματα πρεπει να γραφονται με ελληνικους χαρακτηρες κανε μια διόρθωση

οσο για τα αλλα που λες με 600 ευρω μπορεις να παρεις τα τρελα σου

υπαρχει ενημερωση λοιπον και αυτο που σας λέω ειναι διαβαστε για να μην σας πιανει κανεις κοροιδο

Άκης

Administrator

Rokos είπε:
Έχω πάει από το γραφείο του κυρίου Μέξι.Μετά από μια συζήτηση που είχα με κάποιον "συνεργάτη" του και μετά από μερικά επιχειρήματα τα οποία θεωρώ τελείως αντιεπιστημονικά αποφάσισα να μην ασχοληθώ άλλο. Όμως μετά από αυτά που διάβασα στο συγκεκριμένο post σήμερα το μόνο που έχω να πω είναι ότι στην κοινωνία τις ελεύθερης αγοράς ο καθένας μπορεί να πουλάει και να λέει ότι θέλει.Προσωπικά δεν πρόκειται να χαλάσω ένα μηνιάτικο μισθό για να ικανοποιήσω το επιχείρημα του "έλα πλήρωσε να δοκιμάσεις και θα dis" γιατί όπως λέει και ο κύριος τα αποτελέσματα είναι εμφανέστατα μετά από εβδομάδες.
Σου μετέτρεψα το ποστ σε Ελληνικά.

Πάντως για να μην τα θάβουμε όλα, ο άνθρωπος σεβόμενος την οικονομική κρίση, από 1000€ (που είχα διαβάσει σε ένα forum), το έριξε 600€. Εντάξει, κάτι είναι και αυτό.
Και για να μην λέτε ότι έχω κάτι με τον κύριο αυτόν, του αφιερώνω την παρακάτω εικόνα.
Είναι μια "φανταστική" συζήτηση μεταξύ εμού και της γραμματέας του, που μπήκε και σαν μέλος εδώ. ;)

Συνημμένα

• image.png
    21.1 KB · Προβολές: 331

Teri

New Member

Admin είπε:
[quote author=Rokos link=topic=19.msg8724#msg8724 date=1236909221]
Σου μετέτρεψα το ποστ σε Ελληνικά.

Πάντως για να μην τα θάβουμε όλα, ο άνθρωπος σεβόμενος την οικονομική κρίση, από 1000€ (που είχα διαβάσει σε ένα forum), το έριξε 600€. Εντάξει, κάτι είναι και αυτό.
Και για να μην λέτε ότι έχω κάτι με τον κύριο αυτόν, του αφιερώνω την παρακάτω εικόνα.
Είναι μια "φανταστική" συζήτηση μεταξύ εμού και της γραμματέας του, που μπήκε και σαν μέλος εδώ. ;)
[/quote]

Tουλάχιστον έπρεπε καπάκι να την ρωτήσεις "Δεν κάνει που δεν κάνει τίποτα το φιδέλαιό σου, κοψίματα απο μπουνιές επουλώνει?"

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ναι αυτες ειναι παλιες ιστοριες και δεν μπηκε μονο η "πιθανη"γραμματεας του
αλλα και αλλοι υποθετο οι οποιοοι συσχετιζονται με το μαγαζι του

ΥΓ . . . . . τα σπαει η φωτογραφια που εβαλες

kabamarou

Member

πολύ καλή η φώτο όντως :)Πάντως μπορεί το προϊόν να φέρνει όντως αποτελέσματα(λέμε τώρα) αλλά από τον ολοφάνερο και υποχθόνιο τρόπο που κινήθηκαν ότι και καλά είναι ευχαριστημένοι πελάτες ενώ από πίσω ήταν οι ίδιοι μου χάλασε όλη την εικόνα του mexi . Aν είσαι τίμιος και σωστός δεν έχεις να φοβηθείς κάτι και βγαίνεις στα ίσια και λες:ναι είμαι ο mexi.. η ένας υπάλληλος του και έχω να αντιπαραθέσω αυτά τα πράγματα.Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται λέει ο λαός.Όταν καταφεύγεις σε πλάγιους μεθόδους και ψέματα κάτι βρομάει από πίσω...

Άκης

Administrator

Τι να πει; Επιμένω ότι ΔΕΝ γνωρίζει τι προκαλεί την τριχόπτωση (άποψη μου αυτό).
Και να βγει κανένας και να του αντιπαρατεθεί με ερωτήσεις "πως δρα" και λοιπά, τι να πει;
Αυτοί εκεί το βιολί τους, λένε συνεχώς όποιος το βάζει βγάζει μαλλιά. Πως όμως, άγνωστο...

Εκτός αν είδε τον παππού του στον ύπνο και του είπε "Παιδί μου, δεν μπορώ να σου πω τα νούμερα του λόττο, αλλά θα σου πω μια συνταγή για μαλλιά".
Τότε, οκ, πάω πάσο...

Μπλουζα