Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Jerry_Lee είπε:Μπραβο παιδια τους την φερατε για τα καλα!Κ οχι τιποτα αλλο,αλλα φανταστειτε οτι ακομα ειμαστε στην αρχη,μολις μαθευτει η κοινοτητα περισσοτερο κ αποκτησει χιλιαδες μελη κ φιλους ολοι αυτοι οι τσαρ****νοι δεν θα εχουν που να κρυφτουν!Χτυπανε την κοινοτητα γιατι ξερουν οτι βγαινουν αληθειες απο εδω μεσα κ δεν τους συμφερει!Οσο θα μας πολεμανε τοσο θα σιγουρευομαστε οτι οδευουμε προς την σωστη κατευθυνση!Keep on walking!!!
exbaldy (User)
Και μπαινοντας στο forum hairlossgr.com βλέπω ήδη κατηγορία mexis μακρυα!!!
Τι πράγματα είναι αυτά? Ουγκαντα είμαστε ρε παιδιά? Εγω παντως που χρησιμοποιώ τη λοσιον του κ. mexi βλέπω πολύ καλά αποτελέσματα.Αυτοί που τον κατηγορούν γιατί δεν το δοκιμάζουν τώρα που έχει βγάλει και δοκιμαστικές συσκευασίες φθηνές? Τί περιμένουν? Και επίσης σε τελευταία post τους λένε ότι ποτέ δεν βρίσανε κάποιον περισσότερες πληροφορίε ζητάνε, τότε όταν λένε το προιον του κ. mexi snakeoil δεν το κατηγορούν ως φιδέλαιο δηλαδή απάτη? Πολλές χοντράδες παιδιά και δεν το παραδέχεστε κιόλας? Παντως σ εμένα στα λεγόμενα του βγήκε αληθινός.
ROBOdude (User)
Αυτοί φίλε μου, έχουν ανεβάσει σε επισκεψιμότητα πολύ το forum τους με το mexis μακρυα θέμα τους. Το συγκεκριμενο θέμα τους έχει τις πιο πολλές επισκέψεις. Ο mexis και το site του τους έχει δώσει δύναμη. Μπράβο εκμετάλευση!!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν παίζω... Εσύ έχεις πραγματικές πριν και μετά εικόνες και θα την πατήσουμεlalakos είπε:Πάντως αν θέλετε ανοίγω καινούργιο account στο forum και το παίζω mexis fan... χαχααχα
Δεν μπαίνει...lalakos είπε:Γούστο θα έιχε να είχαμε κανα επεισόδιο και πάλι με τον κ. Mexi...
Το καλύτερο σου το έχω τώρα:lalakos είπε:χαχαχαχα... αχχχ καιρό είχα να γελάσω έτσι...
Για να λάβει απάντηση:markos (User)
Επίσης μία απορία να μου λύσετε, αφου η λοσιον του Μεξη ειναι τόσο αποτελεσματική γιατί ο Γεωργατος ειναι ακομη γουλί?
telis (User)
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι διάσημοι δεν πάνε στο Μέξη. Βεβαια είναι ψιλοαβανταδόροι και ποιον να πρωτο-ταισει ο άνθρωπος! Με τόσες φαλάκρες γύρω του.
Εγώ επιμένω καιρό τώρα. Δεν θα ξαναπώ για την λοσιόν του, αλλά σκεφτείτε το εξής απλό ερώτημα (μου):triantafilos είπε:εγω παντος επιμένω μακρια απο τον κ. μ''ι μακρια που ηθελαν να μου πωλησουν και τα 2 μπουκαλακια μαζι 600€ μα εγω ηθελα το 1 να δοκιμασω κι αν τελειωνε να επερνα και το αλλο αλλα σου λενε ας δωσουμε στο κοροιδο και τα 2 μαζι μπουκαλακια γιατι δεν θα ξαναρθει οταν διαπιστωσει οτι δεν κανει δουλεια.. καλα εδω στην ελλαδα ειμαστε σαν φτερο στον ανεμο ,ενας εισαγγελεας δεν υπαρχει γιαυτους τους τσαρλατανους;
Είναι ποτέ δυνατόν; Τι θέλει να πει ο ποιητής; Και σχολείο να μην πας, έτσι δεν συντάσεις.TO FORUM hairlossgr.com ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΧΙS
Άκης είπε:Ο κ.mexis , έριξε την λοσιόν του στα €299,88 (including 19 % tax) ...
The cost of the 12,50 ml bottle is 300 euros and of the 25 ml is 600 euros. The duration of each bottle depends on the frequency of the usage and on the quantity of each application (details are enclosed in every order.
Άκης είπε:Κάτι για να ξεχνιόμαστε και να γελάμε που και που...
panos1982 είπε:Γιατι δε την κλειδωνετε αυτη τη συζητηση αφου ξερετε οτι ο Μ**** ειναι ενας απ@τεών@ς???ποιος ο λογος υπαρξης???
panos1982 είπε:Γιατι δε την κλειδωνετε αυτη τη συζητηση αφου ξερετε οτι ο Μ**** ειναι ενας απ@τεών@ς???ποιος ο λογος υπαρξης???
tsouxtras είπε:Εισαστε πολυ ανθελληνες παιδια! Ο ανθρωπος δινει τη λυση με μελετες και ντοκουμεντα που εσεις μαλλον εχετε στραβομαρα και δεν τα βλεπετε! Ο Μ**** δινει τη λυση και εσεις καθιστε με την καραφλα σας να μεγαλωνει και να γελατε.
Άκης είπε:Κάτι για να ξεχνιόμαστε και να γελάμε που και που...