Mexis - μακριά!!!

Panos1982

Well-Known Member
Απ: Mexis - Μακρυά!!!

tsouxtras είπε:
Εισαστε πολυ ανθελληνες παιδια! Ο ανθρωπος δινει τη λυση με μελετες και ντοκουμεντα που εσεις μαλλον εχετε στραβομαρα και δεν τα βλεπετε! Ο Μ**** δινει τη λυση και εσεις καθιστε με την καραφλα σας να μεγαλωνει και να γελατε.

Στο ξαναειπα.....να φυγεις να πας αλλου.....χα0αχ0χα0αχ0.....
να θεωρησω τυχαιο το οτι το 1ο σου ποστ στο φορουμ το εκανες εδω???? μαλλον εεε???? γατα εισαι..... :tease: :tease:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

NoMoreLoss

New Member

tsouxtras είπε:
Εισαστε πολυ ανθελληνες παιδια! Ο ανθρωπος δινει τη λυση με μελετες και ντοκουμεντα που εσεις μαλλον εχετε στραβομαρα και δεν τα βλεπετε! Ο Μ**** δινει τη λυση και εσεις καθιστε με την καραφλα σας να μεγαλωνει και να γελατε.

φυσικά και κάνεις πλάκα έτσι? δείτε το κακόμοιρο τον γιό του ο καρακομπλεξικός του έχει αφήσει τα μαλλιά μακρυά για διαφήμιση να δεις που φτάνει ο πόθος του Μ@λ@κ@ για λεφτά.

tsouxtras

New Member

Φιλε Οκ εγω θα φυγω απτο forum αλλα εσυ ενημερωνε με στο mail μου σε παρακαλω καθε φορα που θα μεγαλωνει η καραφλα σου.
Ετσι για να σου υπενθυμιζω οτι μονο ενας ελληνας Μεξης θα εχει για σενα τη σωτηρια για την τριχοπτωση που σε βασανιζει.

Panos1982

Well-Known Member

tsouxtras είπε:
Φιλε Οκ εγω θα φυγω απτο forum αλλα εσυ ενημερωνε με στο mail μου σε παρακαλω καθε φορα που θα μεγαλωνει η καραφλα σου.
Ετσι για να σου υπενθυμιζω οτι μονο ενας ελληνας Μ**** θα εχει για σενα τη σωτηρια για την τριχοπτωση που σε βασανιζει.

Οκ ρε τσουχτρα με επεισες......
εχεις δικιο......μη φευγεις...κατσε να το συζητισουμε λιγο....
πες μου ποιος ειναι ο λογος που μπηκες στο φορουμ...κ εκανες αυτο το ποστ????

Neos

New Member

Κολατε στο δεντρο και δε βλεπετε το δασος. Τι κολησατε στο γιο του ρε παιδια? Εγω ενα εχω να πω: μαλλια μαλλια μαλλια για παντα στου Μεξη και του γιου του του Μαλλιά!

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

tsouxtras είπε:

γεια σου φιλαρακι .... ενταξει σε καταλαβαινω εσυ τι δουλεια σου κανεις ..... καταλαβαινω πως δουλευεις για τον Μ*** και δουλεια σου ειναι να υπερασπιζεσαι τα συμφεροντα του
μιας και απο εκει πληρωνεσε

λοιπον να πουμε κατι σημαντικο απο το οποιο ολοι θα βγουμε κερδισμενοι

κατσε λοιπον χωρις ασχημα λογια ομορφα τιμια και σοβαρα να μιλησουμε σαν μεγαλοι ανθρωποι να βγαλουμε ενα συμπερασμα

τι λες εισαι μεσα

tsouxtras είπε:
Ετσι για να σου υπενθυμιζω οτι μονο ενας ελληνας Μ**** θα εχει για σενα τη σωτηρια για την τριχοπτωση που σε βασανιζει.

λοιπον θελεις να κανουμε ενα crush test λοιπον επελεξε ενα ατομο απο τα μελη μας αν βεβαια συμφωνησει και αυτος

ενα ατομο οχι που μπηκε πριν λιγες μερες και εχει μονο λιγα ποστ

επελεξε καποιον που εχει γραξει αρκετα καποιον που σε εμπνεει

αυτος ο ανθρωπος και οχι μονο αυτος αλλα και αλλοι θα παρουν το προιον του αφεντικου σου οκ μεχρι εδω

λοιπον τα ατομα αυτα δευσμευονται να βγαζουν 3 φορες την εβδομαδα φωτογραφιες

δεν θα χρησιμοποιουν τπτ αλλο παρα μονο την λοσιον του αφεντικου σου

και λοιπον αν τελικα εχουν αποτελεσματα τοτε θα πληρωσω εγω το κοστος τον λοσιον και θα γραφω τα καλυτερα για εσας

αν ομως δεν υπαρχει αποτελεσμα τοτε ,,,, διαλεξε εσυ κατι οτι θελεις κατι ανταξιο με αυτο που θα χασω εγω

αν λοιπον εισαι τοσο σιγουρος για το προιον του αφεντικου θα δεχτεις την προκληση

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

Neos είπε:
Κολατε στο δεντρο και δε βλεπετε το δασος. Τι κολησατε στο γιο του ρε παιδια? Εγω ενα εχω να πω: μαλλια μαλλια μαλλια για παντα στου Μ*** και του γιου του του Μαλλιά!

φιλαρακο αν εισαι αλλο ατομο γιατι υπαρχει το ενδεχομενο να εισαι το ιδιο ατομο με τον τσουχτρα

ριξε και εσυ μια ματια τι εγραψα σε παρακαλω ενημερωστε και τον κυριο μεξη

να βαλουμε κατι ρε παιδι μου ενα στοιχημα κατι

αν πιστευεις τοσο πολυ στην λοσιον του αφεντικου θα εισαι μεσα

εκτος και αν φοβασαι μην χασεις

τι λες παμε ενα επιπεδο παρακατω

παμε να φερθουμε λιγο ωριμα και σοβαρα
παμε να μιλησουμε ομορφα τιμια εξω απο τα δοντια

χωρις προκατληψεις αλλα με στοιχεια

Άκης

Administrator

Είναι κεφάτος, γυρίζει απ'του Mexi :guitarist
για να θυμηθούμε μια παλιά διαφήμιση από super Market...

Πάντως, πόσο ΙQ έχετε εκεί στου Mexi? Αν τα προσθέσω όλων μαζί, δεν περνάνε της γάτας μου :tease:
Πιστεύεται ότι με αυτόν τον τρόπο, θα κερδίσετε τον κόσμο; Ίσα ίσα που τα βλέπουν και καταλαβαίνουν τι εστί Mexis.

Κοιτάξτε την παρακάτω εικόνα, που μου βγάζει το "Report" του tsouxtras:
Untitled1212.png

Τεσπα, το nickname "neos" είναι πλέον banned. Θα αφήσω το πρώτο σου, tsouxtras για να μπαίνεις και να γελάμε που και που...

Panos1982

Well-Known Member

Neos είπε:
Τι κολησατε στο γιο του ρε παιδια? Εγω ενα εχω να πω: μαλλια μαλλια μαλλια για παντα στου Μ*** και του γιου του του Μαλλιά!

χ0αα0χ0αχχ0α0χα.......Ετσι φιλε μου.....τωρα εφερες το επιπεδο του μεξη εκει που του αξιζει..... :D :D :D :D
αιντε να δουμε ποσα account ακομα θα φτιαξεις.....

tsouxtras

New Member

εχω δικιο σε τι? Μου δινεις δικια για να μη μ'ενημερωνεις καθε ποτε θα μεγαλωνει η καραφλα σου? Μου δινεις δικιο γιατι ειμαι φιλελληνας και μ'αρεσει με ελληνες να ειμαι ομαδα? Ε λοιπον σου λεω οτι μπηκα γιατι αγανακτησα με το κραξιμο εφοσον στο site του Μεξη βλεπω ΜΕΛΕΤΕΣ που κραζετε, βλεπω ΦΩΤΟ που κραζετε και τελος παντων ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΜΑΛΛΙΑ!! Να ησυχασω...

Άκης

Administrator

Για σου ρε tsouxtras με τα διπλοaccount σου.
Καλά ρε φίλε, τι μπήκες ακριβώς να κάνεις; Είσαι φιλέλληνας, είμαστε ανθέλληνες και μπήκες να κράξεις άλλους Έλληνες;

ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΛΛΙΑ ο mexis, μόνο το πορτοφόλι του χοντραίνει...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator

Neos είπε:
Εγω ενα εχω να πω: μαλλια μαλλια μαλλια για παντα στου Μ*** και του γιου του του Μαλλιά!
:D :guitarist :danban2: :violin:

Γιατί το μαλλιά τον γιο του το έβαλες με κεφαλαίο; Είναι κάτι σπουδαίο ο γιος του και παίρνει κεφαλαίο το 1ο γράμμα;
Πάντως μου άρεσε ο τρόπος σου, καιρό είχα να γελάσω, ειδικά με αυτό το μήνυμα
Neos είπε:
μαλλια μαλλια μαλλια για παντα στου Μ*** και του γιου του του Μαλλιά!

Panos1982

Well-Known Member

δεν απορω με σενα τσουχτρα....απορω με τον Παναγιωτη που καθεται και σου δινει αξια και σε περνει στα σοβαρα.....

Μη πατε στου μεξηηηη εχει τσουχτρεεεεες.......χ0ααχ0αχ0αχ....
Ειλικρινα εισαι ανηλικος.....φαινεται κ απ τα nicknames......ισως να εισαι και ο γιος του....και σου πηρε pc και χαρηκες και αρχισες να γραφεις τα δικα σου....δε θα συνεχισω αλλο να χαλαω το επιπεδο του site με πιτσιρικια εδω περα.....
αντε παιξε κανα l2 λεω γω......

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

Άκης είπε:
Για σου ρε tsouxtras με τα διπλοaccount σου.

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ μα καποιο λαθος πρεπει να εχει γινει .. . . ειναι ποτε δυνατον :D :D :D :D :D :D :D

Άκης είπε:
Καλά ρε φίλε, τι μπήκες ακριβώς να κάνεις; Είσαι φιλέλληνας, είμαστε ανθέλληνες και μπήκες να κράξεις άλλους Έλληνες;

ΩΧΧΧ πως το ειπες αυτο ρε αρχηγε .... ωρες ωρες δεν γραφεις απλα ζωγραφιζεις

Άκης είπε:
ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΛΛΙΑ ο mexis, μόνο το πορτοφόλι του χοντραίνει...
101 % Συμφωνω

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

panos1982 είπε:
δεν απορω με σενα τσουχτρα....απορω με τον Παναγιωτη που καθεται και σου δινει αξια και σε περνει στα σοβαρα.....

1 Master
2 lilika
3tsouxtras
4 neos
5.....
6,,,,,,

και ουτο καθε εξης

βασικα δεν ξερω αν ειναι ενας ο υπαλληλος η 2 αντε το πολυ 3

λεω μηπως ειμαι τυχερος και πετυχω καποιον που να μπορει να κανει διαλογο

αλλα αλλα λογια να αγαπιομαστε ειναι ολοι τους η αλλα λογια να αγαπιομαστε ειναι ο ενας

τεσπα δεν βαριέσαι

παω να φτιαξω κανενα κοκτειλ με φινα ντουτα και λοιπα ολα θα τα βαλω μεσα
χαχχααχαχ :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Άκης

Administrator

panos1982 είπε:
Ειλικρινα εισαι ανηλικος.....φαινεται κ απ τα nicknames......ισως να εισαι και ο γιος του....και σου πηρε pc και χαρηκες και αρχισες να γραφεις τα δικα σου....δε θα συνεχισω αλλο να χαλαω το επιπεδο του site με πιτσιρικια εδω περα.....
αντε παιξε κανα l2 λεω γω......
Ρε συ, μήπως πήρε ο mexis στον γιο του με δόσεις κάποιο πανάκριβο PC να παίζει καλά το L2 και φοβάται ο γιος του ότι αν δεν βγάζει πλέον λεφτά ο μπαμπάς να του το πάρουν πίσω; Και σου λέει τώρα θα δείτε...
Καλά μας λέει τότε ανθέλληνες... Δεν λυπάστε, αν του πάρουν το PC, που θα παίζει μετά;

Παναγιωτης είπε:
ΩΧΧΧ πως το ειπες αυτο ρε αρχηγε .... ωρες ωρες δεν γραφεις απλα ζωγραφιζεις
:laie:

Πάντως ένα έχω να πω γενικά με αυτούς τους τύπους από τον mexi που μας περνάνε για κορόιδα και πιστεύουν ότι με τα δεκαπλά accounts θα μας πείσουν:

The masturbation goes cloud

Ελληνοφρένεια - Η μαλακία πάει σύννεφο...

st697

Member

[quote author=Άκης link=topic=19.msg15810#msg15810 date=1249322938]

The masturbation goes cloud

ΑΠΑΙΧΤΟΣ.

Πάντως όποιος θέλει επιπλέον ενημέρωση , ας ρίξει μια ματιά στο

http://www.baldingblog.com/2008/02/08/mexis/ .

Εχει διάφορες ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με την lotion.

Eπίσης υπάρχει και link της πατέντας του. Πλάκα πλάκα σε κάποιο σημείο ζητάει και συνεργασία με τον Dr Rassmann.

"Furthermore, Mr Mexis is very willing to cooperate with you in the way not to “take your clients-patients” but when you stop being able to make a hair transplantion, then you could use Mr Mexi’s lotion to fill the rest bald head."

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

καθως εριχνα μια ματια στο μικρο φορουμ του μ****

διαπιστωσα

1 ολα τα μηνυματα υμνουν τον μ*** και το προιον του ( λες να ειναι τυχαιο )

2 ολα τα μηνυματα ειναι διορθωμενα τονισμενα και προσεγμενα ( τι διαολο κανενας δεν κανει εστω και απο βιασυνη καποιο ορθογραφικο λαθος )

3 τα περισσοτερετα μελη ( που πιστευω μου ειναι οτι ειναι λιγα ) οταν καποιο μελος πραγματατικο κανει καποιες ερωτησεις αμεσως συγκεκριμενα μελη ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ στα ατομα αυτα να αγορασουν και να βαλουν την λοσιον του

4 παραθετω εναν απο τους λιγους πραγματικους χρηστες του φορουμ του ενα μηνυμα του γραμμενο στα greeklish ( μαλλον ειναι τυχαιο οτι καποιος δεν υμνει το προιον του και γραφει greeklish οι υπολοιποι ειπαμε . . . . )

Kai pos 3eroume kirie me3i oti ta paidia den lene tin ali8ia kai oti ontos i losion san den kanei tipote? Giati epsaxna gia 8erapeia kai eida to site hairlossgr kai to diko sas kai den 3ero ti na pistepso. Autous pou den poulane alla lene oti exoun dokimasei, i esena pou poulas?

τελειοντας θα πω

αν ηταν ολα οπως ισχυριζονταν αυτην την στιγμη θα ειχαν κλεισει ολες οι εταιριες που πουλαν προιοντα
και ο κυριος αυτος πιθανον να επαιρνε και καποιο νομπελ

και θα ηταν παγκοσμιας φημης

κλεινοντας λεω. . . .

τα συμπερασματα δικα σας

NoMoreLoss

New Member

Παναγιωτης είπε:
τα συμπερασματα δικα σας

τα συμπερασματα μου είναι ότι ο Μ*** είναι λ**** και προσωπικά δεν γουστάρω και την φάτσα του και θα ενημερώνω όποιον πάει να πάρει το λαδάκι του Μ****** να μην το κάνει γιατί ο Μ***** είναι :zomp: :monster: :snakoil:

σου εβαλα αστερισκο τους χαρακτηρισμους
φιλικα παναγιωτης

kabamarou

Member

χαχα :D :D :D ίσως έπρεπε να τον αφήσετε λίγο παραπάνω τον tsouxra και μετά να τον ξεσκεπάσετε ότι είναι ο ίδιος :D :D :D
Ακόμη μια ήττα για τον Mexis :D
Hairloss.gr -Mexis.gr
2 - 0 (η μήπως είναι παραπάνω το σκόρ;)

Μπλουζα