Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Προβολή συνημμένου 19505 Και αυτό είναι το κεφάλι μου σε ένα ταβερνάκι στην Πλάκα τώρα υπό φυσιολογικό φωτισμό. Βλέπω τη φωτό και αδυνατώ να το πιστέψω ότι είμαι εγώ αυτός!!!
Συγνώμη για το βομβαρδισμό μηνυμάτων και φωτό αλλά μπορείτε να φανταστείτε πως νιώθω
Έλα τοπικ έχεις βάλει άστα αυτά....
Πλάκα κάνω, έχει ξεκινήσει για τα καλά, κάθε μερα που περνά ο καθρέπτης θα γίνεται ο πιο καλός σου φίλος.
Αυτές οι 2 λωρίδες μπορεί και να οφείλονται στην κουρευτική, το λέω γιατί το έχω δει.
Επίσης να ξέρεις ότι στο μάτι δεν φαίνεται. Μόνο η κάμερα τα πιάνει αυτά.
Που κολλάει τώρα η τελευταία πρόταση σουΑυτές οι λωρίδες από επαγγελματία κουρέα δεν γίνονται. Πιο πιθανό είναι κάποιο shockloss από την δουλειά που έγινε στη δότρια. Γνωρίζουμε την άποψη σου αλλά άσε να μας πει και ο παθών ή κάποιος από την κλινική τι είναι. Ή κάποιος πιο ειδικός σπό εσένα.
Τώρα αν στο μάτι δεν φαίνεται τι να πω. Με το μάτι μου το είδα όχι μέσα από κάμερα. Αν εννοείς ότι κάποιο μη υποψιασμένο μάτι δεν θα το δει οκ. Εγώ αν δω πχ τύπο με το παράθυρο του Άκη στο δρόμο θα τον καταλάβω ότι είναι ο Άκης.
Εγώ νομίζω ότι απλά ήθελες να πεις ότι ο Άκης έχει παράθυρο κι ας ήταν εκτός θέματος και εκτός νήματος τουΤο πήγα λίγο παρακάτω.
Θέλω να πω ότι αυτά τα σημάδια πίσω φαίνονται και μπορούν να αξιολογηθούν από τους μυημένους με τις μεταμοσχεύσεις. Και σε σένα φαίνεται στη δότρια σημάδι. Μακάρι να βελτιωθεί.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Θα δεις πολλά τέτοια κουλά Μisc.Εγώ νομίζω ότι απλά ήθελες να πεις ότι ο Άκης έχει παράθυρο κι ας ήταν εκτός θέματος και εκτός νήματος του
Φιλε κατα την αποψη μου αναλογικά χρηματα - αριθμο μοσχευμάτων - αποτελεσμα εισαι οτι καλυτερο στο φόρουμ!
Το αρκουδάκι γιατί το μουτζουρωσες? Σου μοιάζει?Παίδες χαμός! Κάθε μέρα δείχνω καλύτερος, έχω εντυπωσιαστεί. Χθες βγήκα με μια παρέα που είχα να δω μήνες και φυσικά όλοι μα όλοι κατάλαβαν και με ρώτησαν. Έξι άτομα. Απίστευτο για τρίμηνο ...