Τρόλαρα [emoji39]Το αρκουδάκι γιατί το μουτζουρωσες? Σου μοιάζει?
Τρόλαρα [emoji39]Το αρκουδάκι γιατί το μουτζουρωσες? Σου μοιάζει?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Βάλε πανοραμικές να Δούμε ΚαλύτεραΚαλημερούδια [emoji846]
Όχι ρε αγόρι γιατί το λες αυτό?mic6 από περιέργεια και μόνο. Είσαι marketeεr;
Η αλήθεια είναι ότι μου το έχουν ξαναπεί παλιότερα σε άσχετα αντικείμενα βέβαια [emoji846]Όχι ούτε καν. Απλά το έχεις σε αυτό. Από περιέργεια ρώτησα. Δεν έχω κάτι να σχολιάσω αρνητικά.
Τα σέβη μου κύριε καθηγητά. Αν είστε ΕΜΠ θα έχετε σίγουρα πολλούς μου φίλους ως συνεργάτες.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τα καταλαβαίνω όλα που λες εκτός από ένα. Στη σελίδα 16 έχω ανεβάσει φωτό απο canon s95, μια από τις καλύτερες κάμερες που έβγαλε, σε φουλ φωτισμό και με μεγάλη ευκρίνεια. Τι ακριβώς δεν σου κάνει σε αυτές; Ρωτάω για να καταλάβω πώς θα βγάλω καλύτερες στο τετράμηνο.Mic δε θα μπω σε καμμία σοβαρή ανάλυση της επέμβασης σου (σχεδιασμός hairline, πυκνότητα, φυσικότητα, δότρια, κλπ.), αφενός μεν διότι είναι πολυ νωρίς και αφετέρου διότι οι φωτό δεν ενδείκνυνται.
Αυτό όμως που μπορω να πω σίγουρα είναι πως εισαι από τις περιπτώσεις που ήταν τόσο χάλια πριν η κατάσταση (εννοώ οχι μόνο η αραίωση, αλλά ο συνδυασμός με τον τρόπο που τα κουρευες, σύμφωνα παντα με τη φωτο που εχεις ανεβάσει) που η μμ σε συνδυασμό με το νέο κούρεμα αλλά και τη χρήση του regaine (που φαντάζομαι ότι έχει μπουσταρει το μαλλί που είχες ειδικά στις πισω ζώνες και ταυτόχρονα έχει επιταχύνει και τη φυτρωση) που η αλλαγή προς το καλυτερο είναι πολυ μέγαλη.
Ελπιζω να εξελιχθούν αναλογα και τα αντίστοιχα τεχνικά θέματα για τα οποία θα μπορουμε να διατυπώσουμε άποψη στο εξάμηνο και εφόσον υπάρξουν και οι αντίστοιχες φωτο.
Καλη συνεχεια!
Τα καταλαβαίνω όλα που λες εκτός από ένα. Στη σελίδα 16 έχω ανεβάσει φωτό απο canon s95, μια από τις καλύτερες κάμερες που έβγαλε, σε φουλ φωτισμό και με μεγάλη ευκρίνεια. Τι ακριβώς δεν σου κάνει σε αυτές; Ρωτάω για να καταλάβω πώς θα βγάλω καλύτερες στο τετράμηνο.
Τα καταλαβαίνω όλα που λες εκτός από ένα. Στη σελίδα 16 έχω ανεβάσει φωτό απο canon s95, μια από τις καλύτερες κάμερες που έβγαλε, σε φουλ φωτισμό και με μεγάλη ευκρίνεια. Τι ακριβώς δεν σου κάνει σε αυτές; Ρωτάω για να καταλάβω πώς θα βγάλω καλύτερες στο τετράμηνο.
Ευχαριστώ αγόριΕκεινες οι φωτο είναι εξαιρετικές, αλλά εκεί δεν φαίνεται ακόμη το αποτέλεσμα, είναι σε πολυ αρχικό στάδιο, ενώ στις τελευταίες που εχεις ανεβάσει οι φωτο είναι υπό χαμηλό φωτισμό και υπάρχει το τείχος που δημιουργεί η hairline και δεν μπορεί κανεις να καταλάβει κάτι.
Βέβαια καταλαβαίνω την ψυχολογία σου ότι είναι πολυ ανεβασμένη και μπράβο σου που εισαι ικανοποιημένος και ανεβασμένος (αυτό είναι από τα ζητούμενα μετα από μια μμ) και προσπαθείς να μας μεταφέρεις τη χαρά σου, οποτε όλα καλα!
Προφανως και δεν εννοώ κάτι αρνητικό, το αντίθετο όλα πολυ καλα, με την επισήμανση όμως ότι μια και μιλαμε για μια επέμβαση που ολοκληρώνεται στο 12μηνο είναι πολυ νωρίς για συμπεράσματα, η αληθεία όμως είναι ότι δείχνει να πηγαίνει πολυ καλα, και μακάρι να συνεχίσει έτσι!
Καλη συνεχεια, όλοι σου ευχόμαστε το καλυτερο γιατί ειμαστε συμπασχοντες και ξέρουμε ποσό σημαντικό είναι να πάνε καλα τα πράγματα!