aris rokos
Active Member
Ε μια μικρή διαφορά την έχει πάντως
Ε μια μικρή διαφορά την έχει πάντως
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αυτή είναι η διαφορά !!!
Στον υπνο του και στον υπνο οποιου αλλου ονειρευεται τετπια αποτελεσματα...
Όποιος συμβιβάζεται με το μέτριο !!
Κάνεις μεγάλο λάθος φίλε Ούτε χαζεύω ούτε Ονειρεύομαι , Δεν είναι κακό Να κάνεις το καλύτερο για τον εαυτό σου , Κακό είναι αυτό που κάνεις εσύ Να βγάζεις άχρηστους μεγάλο γιατρό , Που προσπαθεί Να καταλάβουμε Πώς δουλεύει η μεταμόσχευση Αφιλοκερδώς !!Εσύ φίλε να κάθεσαι να χαζεύεις τα βίντεο στο youtube και να ονειρεύεσαι. Εγώ έβαλα μαλλιά στα δέκα λεπτά από το σπίτι μου με ελάχιστα χρήματα και από τελείως καράφλας έγινα όπως ήμουν 20 χρόνια πριν.
Εκτός από ονειροπόλος είσαι και ψεύτης. Όχι μόνο δεν τον έβγαλα άχρηστο αλλά έγραψα ότι είναι ο κορυφαίος στον κόσμο όσες φορές μίλησα για αυτόν.Κάνεις μεγάλο λάθος φίλε Ούτε χαζεύω ούτε Ονειρεύομαι , Δεν είναι κακό Να κάνεις το καλύτερο για τον εαυτό σου , Κακό είναι αυτό που κάνεις εσύ Να βγάζεις άχρηστους μεγάλο γιατρό , Που προσπαθεί Να καταλάβουμε Πώς δουλεύει η μεταμόσχευση Αφιλοκερδώς !!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Κάνεις μεγάλο λάθος φίλε Ούτε χαζεύω ούτε Ονειρεύομαι , Δεν είναι κακό Να κάνεις το καλύτερο για τον εαυτό σου , Κακό είναι αυτό που κάνεις εσύ Να βγάζεις άχρηστους μεγάλο γιατρό , Που προσπαθεί Να καταλάβουμε Πώς δουλεύει η μεταμόσχευση Αφιλοκερδώς !!
Να είσαι καλά Φίλε !!! Φαίνεται το επίπεδο σου με αυτά που γράφεις !! Μάλλον θα έπινες κι εσύ φραπέ Κατά τη διάρκεια Της Μεταμοσχεύσεις .. Όπως ο Βεκρής στην δικιά του !!Εκτός από ονειροπόλος είσαι και ψεύτης. Όχι μόνο δεν τον έβγαλα άχρηστο αλλά έγραψα ότι είναι ο κορυφαίος στον κόσμο όσες φορές μίλησα για αυτόν.
Το βιντεάκι είναι πέρα για πέρα αληθινό. Έχει ξανασυζητιθει στο φόρουμ άλλωστεΟρισμένοι ψάχνετε μαγους...
Κανενας μμένος στο φορουμ δεν εχει παρουσιασει αναλογο αποτελεσμα με αυτο του βίντεο...κανένας ακομη και αυτοι που κανανε σε μεγαλογιατρους του εξωτερικου!!!!Το βιντεάκι είναι πέρα για πέρα αληθινό. Έχει ξανασυζητιθει στο φόρουμ άλλωστε
Κανενας μμένος στο φορουμ δεν εχει παρουσιασει αναλογο αποτελεσμα με αυτο του βίντεο...κανένας ακομη και αυτοι που κανανε σε μεγαλογιατρους του εξωτερικου!!!!
Γιατι δεν σχολιαζεις ολο το σκελος των οσων γραφω και μου αναφερεις μονο ποσο καλος ειναι ο Couto και ποσο ακριβως;Mα ο Couto ειναι ενας απο αυτους τους μεγαλογιατρους του εξωτερικου. Και ισως ειναι και ο καλυτερος ολων.
Δες λιγο τιμες ανα graft. Ειναι πανακριβος θυμαμαι.
Το αποτελεσμα ειναι αληθινο.