Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Κυρίως με ενδιαφέρει να βάζω κάτι που να κρύβει τα πολλά άσπρα. Έβαζα έναν πηλο της wella και ήταν σαν να τα βάφω. Γαμάτος. Όντως με τον αφρό regain κάνω styling αλλά θέλω κάτι που να τα σκουραίνει όπως γίνεται με τα ζελεδακια, την μπριγιαντινη και τον πηλο
Με κάθε καλή πρόθεση τo men perfect είναι της Schwarzkopf...κοκκινιζει ομως στο φως και ειδικα μετα απο 10-12 λουσίματα!Οταν ολοκληρωθει η φυτρωση σου παρε τη βαφη της loreal το men perfect. Το απλωνεις στα μαλλια για 6-7 λεπτα τα λουζεις και εχεις φυσικη καλυψη των γκριζων τριχων. Κανε μια δοκιμη
Με κάθε καλή πρόθεση τo men perfect είναι της Schwarzkopf...κοκκινιζει ομως στο φως και ειδικα μετα απο 10-12 λουσίματα!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Λαθος δικο μου,μαλλον δεν καταλαβα καλα,ξαναμιλησα τηλεφωνικα και μου ειπαν πως την 3 μερα βγαζουν γαζες κλπ,οποτε αλλαζει ολο το σκηνικο στα λεφτα για μενα,δλδ 2 μερες 6000,αλλο η μερα της μμ και αλλο να σου βγαζουν γαζες εγω υπολογιζα πως θα πληρωσω για μερες που ειναι καθα μμ.Τεσπα ζητησα απο κοντα τελευταια συναντηση για να καθορισουμε αν θα γινει η οχι η μμ.μαλλον θα παρουν 5κ απο δοτρια κεφαλι τισ 2 πρωτες μερες, και τριτη μερα τοπικη αναισθησια σε σαγονι μαγουλα κτλ για να παρουν μονο γενια . Οποτε το κεφαλι πισω θα το επιβαρυνουν οσο επιβαρυνουν συνηθως με τη 2ημερη
Σωστος 2 μερες τελικα οποτε αλλαζει ολο το θεμα για μενα,στην τιμη που εδωσανΝαι αλλά επιβάρυνουνετην την Ληπτρια με τρεις μέρες αναισθησια και οπες
Συγνωμη αδερφε καθαρα απο ασχετοσυνη τα σβηνω asapΣε παρακαλώ γράψε στο νήμα σου. Παρουσιάζω πεντάμηνο και μπαίνεις και απαντάς σε παλιά άσχετα και μου σπαμάρεις το ποστ.
Απίστευτα!Μιχάλη πως νιώθεις που έχεις πάλι μαλλια;;;;;;