Παιδιά κανείς δεν είπε ότι ο Β είναι καλύτερος από τον Ισπανό ούτε από κανέναν άλλο, εξάλλου θα ήταν άτοπο. Επίσης συμφωνώ με το Χάρη για τις υπηρεσίες raynair. Όπως και με τις αεροπορικές έτσι και εδώ ο καθένας ζυγίζει τα δεδομένα και πράττει όπως αποφασίσει. Εμένα ας πούμε στα 45 μου με δελέαζε να γεμίσω μαλλιά το άδειο κεφάλι μου με 4500 ευρώ χωρίς να μπω σε αεροπλάνο, ούτε καν σε ταξί, εξάλλου η τριχόπτωση μου έχει σταθεροποιηθεί προ πολλού. Αν ήμουν 25 ίσως το έψαχνα διαφορετικά, ίσως έπαιρνα και φάρμακα. Εκείνο που όμως ΔΕΝ είναι αποδεκτό, είναι να προσπαθούμε να βγάλουμε άχρηστα τα πάντα. Πχ η δότρια μου ΔΕΝ είναι άσχημα depleted σε καμία περίπτωση και νομίζω πρέπει να είσαι πολύ κατά της κλινικής για να πείσεις τον εαυτό σου να το δεις έτσι. Εκεί ακριβώς ξεκινάει και ο πόλεμος, με κάτι τέτοια σχόλια. Το ότι ο Β χαλάει την πιάτσα γιατί σου βάζει μαλλιά σε τιμή χώμα το ξέρουμε. Το ότι έχει πολλά ρίσκα να πας στην κλινική του πάλι το ξέρουμε. Το να θέλουμε να βγάλουμε όμως τα αποτελέσματα άλλο από αυτό που είναι, προσωπικά δεν το δέχομαι. Επίσης δεν δέχομαι να βλέπουμε τις μαδημένες δότριες των 12000 ευρώ (σε μαύρο παράνομο χρήμα) του Τούρκου και να λέμε πολύ καλό αποτέλεσμα. Όλα τα υπόλοιπα είναι αποδεκτά, τουλάχιστον από εμένα. Και ποτέ δεν σκέφτηκα ότι ο Β είναι καλύτερος από τον Τούρκο, μόνο αυτά που έγραψα σκέφτηκα και τίποτε περισσότερο.
Το μέλος της "γνωστής παρέας".