Ahc. Ο mod μας αποκαλεί και "γνωστή ομάδα" σα να είμαστε συμμορίαΣε ποια κλινικη ειχες παει φιλε tsek
Ahc. Ο mod μας αποκαλεί και "γνωστή ομάδα" σα να είμαστε συμμορίαΣε ποια κλινικη ειχες παει φιλε tsek
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
[emoji16]Ελεος @mic6 , Ε Λ Ε Ο Σ
Ahc. Ο mod μας αποκαλεί και "γνωστή ομάδα" σα να είμαστε συμμορία
Και συνηθως προσπαθούν να μας πείσουν ότι έχουν μαλλιά.Eχετε τα ιδια χαρακτηριστικα παντως για καποιο λογο. ''Γηπεδικος διαλογος'' απουσια επιχειρηματων.
''Μπορω να δω μεχρι αυτο που φαινεται και αυτο λεω''.
Οσοι βγαινουν απο DHI (που μπορει να ειναι χειροτερη απο τον Βεκρη) μερια δεν μοιαζουν με αυτην την ομαδα. Συζητουν με επιχειρηματα.
''Μπορω να δω μεχρι αυτο που φαινεται και αυτο λεω''.
Νόμιζα ότι γι'αυτό βάζουμε μαλλιά για να τα βλέπουμε. Δεν ήξερα ότι πρέπει να έχουμε φιλοσοφικές αναζητήσεις και να κάνουμε διαδακτορικά για αυτά.
Είμαστε κωλόπαιδα με κατεστραμμένες δοτριες ξέρω [emoji16]Υπερβάλλεις, απλά έχετε πολλά κοινά χαρακτηριστικά, για αυτό και το «γκρουπαρισμα»
Sent from my iPhone using Tapatalk
Βλακειούλα είπεςToτε κανε στα μεντιτσενες και ριξε ολο το μπουκαλακι τοπικ. Μια χαρα θα ειναι το φαίνεσθαι. Δεν υπαρχει λογος για το αναλυσουμε περισσοτερο μετα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όπως νομίζεις [emoji6]...απατωντας στην βλακειουλα που ειπες.
Για μένα προσωπικά αυτό είναι ευχάριστο γιατί δεν ανήκω σε κάποια κλινική. Μακάρι να ανεβαίνει το επίπεδο και να πάω εκεί για τη δεύτερη αν χρειαστείΜιχάλη βλέπεται παντού εχθρούς.
Τσεκ τα 2 τελευταία αποτελέσματα της dhi μαλον ρίχνουν στα αυτιά τα αποτελέσματα του βεκρή συνολικά.Και σε διαχείριση δοτριας και σε φυσικότητα hairline.Ηθελες να τα ακουσεις πάλι δεν σου φταίω εγώ .
Δηλαδή το φόρουμ ξεστραβωθηκε από τα 32 παιδιά που είδε ο Λορέντζο για το πώς ΘΑ τους χειρουργήσει ΟΤΑΝ τους χειρουργήσει ΑΝ τους χειρουργήσει και όχι από τις δεκαδες αναλυτικότατες παρουσιάσεις μελών πετυχημένες ή αποτυχημένες;Το φόρουμ ξεστραβωθηκε με την επίσκεψη του Λορέντζο στην Ελλάδα κι από τις γνώσεις 2-3 ατόμων που ασχολούνται σοβαρά με το θέμα.
Μιχάλη βλέπεται παντού εχθρούς.
Τσεκ τα 2 τελευταία αποτελέσματα της dhi μαλον ρίχνουν στα αυτιά τα αποτελέσματα του βεκρή συνολικά.Και σε διαχείριση δοτριας και σε φυσικότητα hairline.Ηθελες να τα ακουσεις πάλι δεν σου φταίω εγώ .