Ρε μη σκάσεις έτσι στην εκκλησία έλα να σου βάλουμε καμία τρίχα πρινΤο καλύτερο πράγμα. Κι εγώ λέω να κρεμαστώ σε κανένα χρόνο.
Ρε μη σκάσεις έτσι στην εκκλησία έλα να σου βάλουμε καμία τρίχα πρινΤο καλύτερο πράγμα. Κι εγώ λέω να κρεμαστώ σε κανένα χρόνο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φιλε Μιχαλη, ως παθων (στο γαμο μου με φουλ μαλλι και χτενισμενο μια ολοκληρη ωρα), θα διαφωνησω οριζοντιως και καθετως.Ρε μη σκάσεις έτσι στην εκκλησία έλα να σου βάλουμε καμία τρίχα πριν
Όσο ανεβαινουν τα σχόλια ο Αντριάνο φουντώνει
Έλα Βεκρή για τη δεύτερη αν θες να δεις boost [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]Δώστε και κάνα boost σε δικό μου νήμα ρε σεις..μην το παίρνετε μονότερμα.
Φιλε Μιχαλη, ως παθων (στο γαμο μου με φουλ μαλλι και χτενισμενο μια ολοκληρη ωρα), θα διαφωνησω οριζοντιως και καθετως.
Τα στεφανα καθονται πολυ καλυτερα σε φαλακρο κεφαλι. Δε χαλανε το χτενισμα και δεν εχεις καμια εγνοια για το πως εχει καθησει το μαλλι.
Αρα καλυτερα καραφλος στην εκκλησια τη στιγμη του γαμου σου.
ΥΓ Βεβαια υπαρχουν και αντιθετα επιχειρηματα, οπως το μαλλι προσφερει καλυψη/προστασια απο τον κουφετοπολεμο. Φαντασου τα κουφετα να σκανε σαν οβιδες σε βομβαρδισμενο/γυμνο/καραφλο κεφαλι!!!!
ΌντωςΤο καλυτερο νημα ever, να ξερετε.
Έχω φάει ρύζια στο crown με toppik πέντε χρονιά στους γάμους-βαφτίσια που δούλευα...σαν ορυζώνας στην ενδοχώρα του Bali ήμουν.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ειμαστε μια ωραια οικογένεια.
Αστο μεχρι να σκασει το επομενο του βεκρη, μεχρι το πασχα να χουμε να λεμε. Αφου βλεπεις οτι το κλιμα φτιαχνει.Βασικά αν το κλειδώσω θα πάθουμε όλοι κατάθλιψη
Ποιο είναι πάλι το Άκης [emoji3][emoji3]Αστο μεχρι να σκασει το επομενο του βεκρη, μεχρι το πασχα να χουμε να λεμε. Αφου βλεπεις οτι το κλιμα φτιαχνει.
Εγω να φανταστεις κοντευω να συμπαθησω και το akis τον multi
Adriano και συ 8ωρος ετσι;
Ρε μη σκάσεις έτσι στην εκκλησία έλα να σου βάλουμε καμία τρίχα πριν
Έλα Βεκρή για τη δεύτερη αν θες να δεις boost [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
Βασικά αν το κλειδώσω θα πάθουμε όλοι κατάθλιψη
Το μόνο σίγουρο μαζί με ένα εντελώς depleted αρνί [emoji3]Θα κάνουμε και Ανάσταση πάνω στο κεφάλι σου.
Μιας και μιλούσαμε για Ανάσταση μπορούσες να το γράψεις και ολόκληρο το όνομα@mic6 αν κανεις 2ρη μ.μ ,καντην στον *στασακη να το αποτελειωσεις!