minoxidilis
Active Member
Αμα παω βεκρη θα ποσταρω full photo,οχι για να βοηθησω,μονο για να ανεβει το salt levelΜιας και μιλούσαμε για Ανάσταση μπορούσες να το γράψεις και ολόκληρο το όνομα
Αμα παω βεκρη θα ποσταρω full photo,οχι για να βοηθησω,μονο για να ανεβει το salt levelΜιας και μιλούσαμε για Ανάσταση μπορούσες να το γράψεις και ολόκληρο το όνομα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ευχαριστώ αδελφέ. Ειλικρινά και χωρίς να θελω να υποτιμήσω την κλινική, θεωρώ ότι το regain που για πρώτη φορά έβαλα στο παρθένο από φάρμακα κεφάλι μου στα 45, έπαιξε και αυτό τον ρόλο του και μου επανέφερε κάποιο χαμένο μαλλί. Διότι το αποτέλεσμα είναι καλύτερο από ότι θα περίμενε κανείς με λόγο μονάχα 1.74.Σούπερ Μιχάλη!!!
Ναι το έχω γυρίσει σε μια φορά την ημέρα. Δεν έχω δει ούτε τριχουλα να πέφτει εδώ και 3 μήνεςΤεράστια η αλλαγή.
Το regain το συνεχίζεις ακόμα?
Είναι αυτό που έλεγε κάποτε ο Ζούγας με τον αείμνηστο Μπουλά, "Απίστευτα κι όμως Ελληνικά" [emoji3]Μιχαλη εισαι απο τα αποτελεσματα που οταν τα εβλεπε καποιος θα ελεγε αποκλειεται να ειναι ελληνικο!!!Ευχομαι για αναλογη συνεχεια απο τις κλινικες και σε σενα να χαιρεσαι το αποτελεσμα σου!
Ευχαριστώ αδελφέ. Ειλικρινά και χωρίς να θελω να υποτιμήσω την κλινική, θεωρώ ότι το regain που για πρώτη φορά έβαλα στο παρθένο από φάρμακα κεφάλι μου στα 45, έπαιξε και αυτό τον ρόλο του και μου επανέφερε κάποιο χαμένο μαλλί. Διότι το αποτέλεσμα είναι καλύτερο από ότι θα περίμενε κανείς με λόγο μονάχα 1.74.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Να περιμενεις σε λιγα χρονια να ξεφουσκωσει το regain.Υπαρχουν αλλες τοπικες ακομα καλυτερες,οποτε δεν θα εχεις προβλημα.Μην ξεχνας σε μεγαλες κλινικες γιατρους τα καλα αποτελεσματα τους ειναι με φινα οποτε δεν παιζει ρολο πως βαζεις minox.Αμα εκανες και χρηση φινα θα ησουν ακομα καλυτερος,απλα θα ηθελες και ενα σουτιεν για τα βυζια.Ευχαριστώ αδελφέ. Ειλικρινά και χωρίς να θελω να υποτιμήσω την κλινική, θεωρώ ότι το regain που για πρώτη φορά έβαλα στο παρθένο από φάρμακα κεφάλι μου στα 45, έπαιξε και αυτό τον ρόλο του και μου επανέφερε κάποιο χαμένο μαλλί. Διότι το αποτέλεσμα είναι καλύτερο από ότι θα περίμενε κανείς με λόγο μονάχα 1.74.
Ποιες τοπικές είναι καλύτερες. Τι εννοείςΝα περιμενεις σε λιγα χρονια να ξεφουσκωσει το regain.Υπαρχουν αλλες τοπικες ακομα καλυτερες,οποτε δεν θα εχεις προβλημα.Μην ξεχνας σε μεγαλες κλινικες γιατρους τα καλα αποτελεσματα τους ειναι με φινα οποτε δεν παιζει ρολο πως βαζεις minox.Αμα εκανες και χρηση φινα θα ησουν ακομα καλυτερος,απλα θα ηθελες και ενα σουτιεν για τα βυζια.
Αμα εκανες και χρηση φινα θα ησουν ακομα καλυτερος,απλα θα ηθελες και ενα σουτιεν για τα βυζια
Μιχάλη απίστευτος..χαίρομαι για σένα φίλε7 μήνες
Δεν έχω λόγια...
Η πρώτη φωτό είναι από το 2016, κάκιστο κινητό και πολύ θολή γιατί τη ζούμαρα, αλλά δίνει μια ιδέα για το πώς ήμουν.
Διαβασε ερευνες που εχουν γινει,αν ηξερες τι εστι γυναικομαστια δεν θα μιλαγες,δεν θα κατσω να αναλυσω σε ατομα ασχετα τι διαφορα των βυζιων με τα βυζια της γυναικομαστιας.Στο θεμα της αλλαγης φυλλου το λενε hormone replacment therapy.Ο γιατρος χρειαζεται οταν ο ασθενης θελησει να κανει προσθετικη η αφαιρεση,ασχετο με το χαπι που λες,δεν ειπα πως βγαζει μουνι η φινα.Το τι βλεπεις δεν με απασχολει γιατι τα βυζια του χοντρου ανθρωπου δεν εχουν σχεση με τα βυζια της γυναικομαστιας.Ειμαι 40 ετων και γυμναζομαι απο 20 αεροβιο και αναεροβιο κ body building,μπορω να ανεβασω photo το πως ειμαι οποτε θελεις ,να εισαι σιγουρος πως ειμαι σε καλυτερη κατασταση απο σενα.Εισαι ασχετος δυστυχως οπως ειπα γιατι μιλας για κακη διατροφη και γυναικομαστια,δεν καταλαβαινεις πως το ενα ειναι παραγωγο του λιπους και το αλλο κατακρατηση τοπικου λιπους λογο αλλαγης στα επιπεδα των οιστρογονων.Ο χοντρος ο ανθρωπος παχαινει παντου,οχι τοπικα.Φιλικες συμβουλες μην τρως ζαχαρη ανεβαζει την οιστραδιολη κ ριχνει την τεστο,ειμαι 1,85, 88 κιλα με εισοδημα 1600 ευρο το μηνα.θα κρατησω το σκεπτικο.Και φυσικα δεν εχω αγχος στο σεξ καθολου,λογο γυμναστικης και ορμονης.Τελευταια φιλικη συμβουλη μην αγαπας μεγαλες εταιριες σαν την Merck εκτος αν εχεις λογους.Ελεος, φιλε μου......πότε θα σταματησετε, επιτελους, να γραφετε ασυναρτησιες και αερολογιες;
Για ποια βυζια και "σαχλαμαρες" γραφεις;
Ειπαμε....μπορει η φινα να εχει καποιες παρενεργειες (κυριως πτωση ερωτικης διαθεσης), αλλά να ισχυριζεστε......οτι βγαζει βυζια!!!!!
Αν ηταν ετσι, φιλε μου, οσοι θελησουν να κανουν αλλαγη φυλου, δε χρειαζεται να πληρωσουν ενα καρο λεφτα για εγχειρησεις.....παιρνουν 5mg proscar (ολοκληρο χαπι) και γινονται Παμελα Αντερσον σε ενα μηνα!!!
Μηπως τα "βυζια" που ισως εσυ διαθετεις, δεν ειναι απορροια της φιναστεριδης, αλλά του τροπου ζωης και διατροφης σου;
Προσωπικα καθημερινα βλεπω ανδρες, ακομη και σε ηλικιες 30-40 ετων, να διαθετουν "βυζια". Δηλαδη αυτοι κανουν χρηση φιναστεριδης ή ο τροπος ζωης (ελλειψη γυμναστικης/αθλησης) και η κακη διατροφη ειναι οι αιτιες της γυναικομαστιας;
Ειστε νεα παιδια και αντι να ενταξετε στην καθημερινοτητα σας την αθληση/εκγυμναση, αντι να τρεφεστε υγιεινα, το μονο που κανετε ειναι να ψαχνετε για αποδιοπομπαιους τραγους και να αποδιδετε ευθυνες σε ολους τους αλλους εκτος απο τον εαυτο σας.
Ειμαι 50 χρονων και κανω χρηση φινας 2,5 χρονια (1,25 mg).....σε πληροφορω οτι το σωμα μου βρισκεται σε εξαιρετικη κατασταση, πολυ καλυτερο απο νεαρους 20χρονους......και αυτο, επειδη απλουστατα εδω και 30 χρονια ασκουμαι ανελλιπως, ειτε με ομαδικα αθληματα παλιοτερα (ποδοσφαιρο, μπασκετ), ειτε με το bodybuilding την τελευταια δεκαετια.
Επομενως, μη γραφεις πραγματα υπερβολικα πανικοβαλλοντας τους αναγνωστες του forum. Αναζητησε αλλου τις αιτιες της δικης σου (και αρκετων αλλων) γυναικομαστιας.
Φιλικες συμβουλες....με σκοπο την αλλαγη τροπου σκεψης, νοοτροπιας και στασης ζωης.
Δεν ειναι ρατσιστικο ειναι σεξιστικο,Political correct btw,καλο ειναι να ξερεις για την σημασια των λεξεων οταν γραφεις.Νταξ ελεος! Ολα εχουν κ ενα οριο!! Τετοια ρατσιστικα φτωχα σχολια περι βυζιον κ σαχλαμαρες να λειπουν.. σοβαρευτειτε ρεεεεεε