Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όταν ένας άνθρωπος θέλει να κάνει χιούμορ, πρέπει αυτοί που είναι γύρω του να είναι εξίσου ευφυείς μ’ αυτόν, αλλιώς δεν πρόκειται να τον καταλάβουν
James Stephens, 1882-1950, Ιρλανδός συγγραφέας
Βρε ασε τον αντμιν στην ησυχια του κ ζητα συγνωμη απ ολο τον κοσμο του φορουμ για την σαχλαμαρα που εγραψες αν εχεις ιχνος αξιοπρεπειας επανω σου..αν δεν εχεις φυγε απο μονος σου ποιος να σε παρει στα σοβαρα με τις κοτσανες που λες;;
Την επομενη φορα που θα με χαρακτηρισεις χωρις να γνωριζεις ποιος ειμαι θα σου κανω μηνυτηρια αναφορα..οτι σου λεω.
Εντάξει αν θεωρείς ότι έκανα το αστειάκι με τη σιλικόνη με καχεντρέχεια, πάω πάσο. Επίσης φοβερό που με τόση ευκολία αποκαλείς μαλακία το απόφθεγμα του συγγραφέα ενώ ταυτόχρονα ρητορεύεις και θέλεις να πάρουμε στα σοβαρά τα δικά σου αποφθέγματα.Μια μαλακία είπε ο συγγραφέας.
Ευφυία είναι όμως και να καταλαβαίνεις και να αξιολογείς το αν κάτι που λέει κάποιος είναι χιούμορ ή κακεντρέχεια.
Proffessor δεν είναι binary options όλα τα ζητήματα. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά.
Tεσπα,παραθεσα πηγες δεν ειναι made in minoxidilis.Επισης off topic,εσενα adriano σου ζηταω μια συγνωμη για ενα topic που ειχε να κανει με τον dr cinic,βρηκα δουλειες του που ηταν απαραδεκτες,απλα ο καθενας εχει την αποψη του μεχρι να δει το αντιθετο και να μαθει καποια πραγματα που δεν ηξερε,μιλαω για το θεμα cinic.Δεν ειναι ολοι βαλτοι εδω μεσα.Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος. Σε νοιάζει πραγματικά τι λέει ο Minoxidilis και ο κάθε Minoxidilis, Adriano;
Ο καθένας λέει την παπαριά του.
@minoxidilis
Φίλε λέγε ότι θες . Έτσι κι αλλιώς δεν έχει καμία σημασία.
Το θρεντ μου φίλε έχει χαλάσει το φόρουμ και την πιάτσα εδώ και καιρό, μόλις έσκασαν οι πρώτες τριχούλες. Μην αγχώνεσαι...Mic6 σου ζητω συγνωμη γιατι ψιλοχαλασα το thread σου με αλλο θεμα.
Σωστος δυστυχως.Το θρεντ μου φίλε έχει χαλάσει το φόρουμ και την πιάτσα εδώ και καιρό, μόλις έσκασαν οι πρώτες τριχούλες. Μην αγχώνεσαι...
Εντάξει αν θεωρείς ότι έκανα το αστειάκι με τη σιλικόνη με καχεντρέχεια, πάω πάσο. Επίσης φοβερό που με τόση ευκολία αποκαλείς μαλακία το απόφθεγμα του συγγραφέα ενώ ταυτόχρονα ρητορεύεις και θέλεις να πάρουμε στα σοβαρά τα δικά σου αποφθέγματα.
Ρε mic,έχεις κουράσει απίστευτα
Ποια πιάτσα έχει χαλάσει?συνδέεται καθόλου η γλώσσα με το μυαλό σου η λες ότι προλαβαίνεις?
Νομίζεις ότι και εγώ δεν ξέρω τι νομίζεις ..για χαλάρωσε λιγο και μιλά καλύτερα.εισαι σε ένα φόρουμ αν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι που γράφουμε τα κακώς κείμενα και τα καλά βέβαια.σιυ έχουν πει ένα σωρό παιδιά καλά λόγια και κάθε λίγο και λιγακι γράφεις τις παπαριές σου.η μαζέψου η τον πουλο και μπαούλο να τελειώνουμε ..άντε γιατί μας τα κάνεις τσουβαλια στο φινάλε
Δεν γίνεται ρε σόρι, αποφάσισα να τα κάνω κοτσίδαΔεν είπα ότι λες κάτι με κακία. Ούτε καν. Το point δεν το έπιασες.
Αυτό που ήθελα να μείνει είναι ότι τα τσουβαλιάζεις όλα. Με καταλαβαίνεις; Δεν θα σου πω εγώ τι να πεις και όχι. Αλλά δεν υπάρχει στη ζωή μόνο άσπρο μαύρο.
Κατά την άποψή μου αυτό που είπε ο συγγραφέας ήταν μαλακία με την λογική που ανέφερα. Δεν είναι όλα άσπρο μαύρο.
Πάμε λίγο στα ενδιαφέροντα. Μιχάλη όταν κουρευτείς θα μπορούσες να ανεβάσεις μία τη δότρια να δούμε την ίαση;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αν ξερεις κατι καλο θα ειναι να το μαθει ο κοσμος@aeratos28
Δικαίωμα του να το πιστεύει. Η πιάτσα όντως θα χαλάσει με αυτά που έμαθα κι εγώ. Αλλά όχι για καλό της κλινικής πίσω από το Χίλτον.
Δεν γίνεται ρε σόρι, αποφάσισα να τα κάνω κοτσίδα
Έχεις κολλήσει να εμπλέκεις την προσωπική μου ζωή. Τρόλαρα, ποδοσφαιριστής είμαι, άστο στην άκρη αυτό.Μια χαρά. Θα τα πας και καλύτερα με τους φοιτητές σου.
Έχεις κολλήσει να εμπλέκεις την προσωπική μου ζωή. Τρόλαρα, ποδοσφαιριστής είμαι, άστο στην άκρη αυτό.
Λάθος. Φούρναρης τότε.;;;;;;;;
Μάλλον δεν καταλαβαίνεις ελληνικά. Ποια προσωπική ζωή; Ιδιότητα είναι.
Ποδοσφαιριστής δεν είσαι. Έχεις κιλά.
gg εισαι ,παρα πολυ καλος.Η φυτρωση αριστη .Καθως κ η φυσικοτητα παρα πολυ καλη.Η πρώτη φωτό είναι από το 2016, κάκιστο κινητό και πολύ θολή γιατί τη ζούμαρα, αλλά δίνει μια ιδέα για το πώς ήμουν.
Εγώ έχω δίκιο; Άλλος το είπε, ρώτησε τονΔίκιο έχεις αν είναι ευφυείς αυτός που κάνει χιούμορ πρέπει και άλλοι να είναι στο ίδιο επίπεδο για να καταλάβουν. Αν είναι χαζός όμως αυτός που κάνει χιούμορ τι γίνεται; Δεν υπονοώ τπτ απλά ερώτηση κάνω.
Δίκιο έχεις αν είναι ευφυείς αυτός που κάνει χιούμορ πρέπει και άλλοι να είναι στο ίδιο επίπεδο για να καταλάβουν. Αν είναι χαζός όμως αυτός που κάνει χιούμορ τι γίνεται; Δεν υπονοώ τπτ απλά ερώτηση κάνω.