Έχωντας παρατηρήσει εδώ και 4-5 χρόνια ότι έχει προχωρήσει κατα πολύ η αραίωση στο εμπροσθιο τμήμα του κεφαλιού μου, κάνοντας το να δείχνει πολύ αντιαισθητικό και έχοντας αντίκτυπο στην ψυχολογία μου, αποφάσισα να ξεκινήσω να ψάχνω λύση με μεταμοσχευση μαλλιών. Έχοντας ψάξει για πάνω από 6 μήνες μεγάλη έρευνα γύρω από τις μεταμοσχεύσει και τα κέντρα μεταμοσχεύσεων κατέληξα στην κλινική του κου Αναστασάκη, ο οποίος με μεγάλη υπομονή, στήριξη και κατανόηση με βοήθησε να καταλήξω στην κατάλληλη λύση για να απαλλαγώ οριστικά από το πρόβλημα μου και να ανακτύσω τη χαμένη αυτοπεπήθηση!
Με κατέυθυναν με εξαιρετικό τρόπο στην επιλόγή της μεταμόσχευσης που θα έκανα δείχνοντας μου ακρίβως τη διαδικασία, παραδείγματα από άλλες δουλειές μέσω φωτογραφιών και βίντεο, που είχαν γίνει στην κλινική τους και υποστηρίζοντας με εξαιρετικά στην προετοιμασία, την εγχειρίση την ίδια και όλη τη μετεγχειριτική περίοδο όπου ήταν συνεχώς δίπλα μου!
Έβαλα 1450τριχοθυλάκια, σε 5 μέρες επέστρεψα χωρίς πόνο, πρήξιμο ή οποιοδήποτε συμπτωμα ή ενόχληση. Έχω πάει 5 φορές από τοτε στην κλινική για λούσιμο και επανεξέταση και έχω ξεκινήσει αγωγή με λέιζερ Capillus 272 Pro Lt!
Για οποιάδηποτε αποροία ή συμβουλή είμαι στη διάθεση σας!
Με κατέυθυναν με εξαιρετικό τρόπο στην επιλόγή της μεταμόσχευσης που θα έκανα δείχνοντας μου ακρίβως τη διαδικασία, παραδείγματα από άλλες δουλειές μέσω φωτογραφιών και βίντεο, που είχαν γίνει στην κλινική τους και υποστηρίζοντας με εξαιρετικά στην προετοιμασία, την εγχειρίση την ίδια και όλη τη μετεγχειριτική περίοδο όπου ήταν συνεχώς δίπλα μου!
Έβαλα 1450τριχοθυλάκια, σε 5 μέρες επέστρεψα χωρίς πόνο, πρήξιμο ή οποιοδήποτε συμπτωμα ή ενόχληση. Έχω πάει 5 φορές από τοτε στην κλινική για λούσιμο και επανεξέταση και έχω ξεκινήσει αγωγή με λέιζερ Capillus 272 Pro Lt!
Για οποιάδηποτε αποροία ή συμβουλή είμαι στη διάθεση σας!
Συνημμένα
-
DSC01318.JPG1.8 MB · Προβολές: 476
-
DSC01320.JPG337.8 KB · Προβολές: 471
-
DSC01322.JPG1 MB · Προβολές: 442
-
DSC01324.JPG1.1 MB · Προβολές: 431
-
DSC01325.JPG1.2 MB · Προβολές: 421
-