Λοιπόν γιατρέ αυτό που θα φανεί από τη συγκεκριμένη φωτογραφία που ζητάω είναι ότι το περιστατικό δεν είναι μεταχρονολογημενο και μας παρουσιάζεται ως περιστατικό που είναι σε εξέλιξη.
Τέτοιες φωτογραφίες ζητούνται πάρα πολλές φορές από πολλά μέλη είτε για να δούμε καλύτερα λεπτομέρειες η και για να δούμε ότι η παρουσίαση είναι από περιστατικό που εξελίσσεται τώρα και όχι ένα του αρχείου.
Εάν απαγορεύεται πλέον από τους κανόνες του φόρουμ να ζητάμε φωτογραφίες φυσικά και θα το σεβαστώ.
Τον πόλεμο που δέχθηκα εγώ όταν παρουσίαζα τη δική μου μεταμόσχευση δεν τον έχει δεχθεί κανείς. Οι φωτογραφίες που μου ζητούσαν κάθε φορά έμπαιναν όλες. Όποιος θέλει μπορεί να διαβάσει το νήμα μου για του λόγου το αληθές. Επίσης υπάρχουν και βίντεο.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα να μην ξανασχολιασω σε νήμα της κλινικής σας αν αυτό θέλετε. (και σας μιλάω στον πληθυντικό ενώ εσείς μου απευθύνεστε στον ενικο και θα μπορούσα να κάνω το ιδιο)
Δεν έχω κάνει πόλεμο σε κανένα μέλος που παρουσίασε τη μμ του από όπου και αν προέρχονταν γιατί γνωρίζω το άγχος που υπάρχει μετά από μια μμ. Πάντα σχολίαζα ότι δεν πρέπει να την πέφτουμε πάνω σε νέα μέλη με το που ξεκινάνε παρουσίαση γιατί έτσι κανείς δεν θα ξεκινάει και δεν θα βλέπουμε περιστατικά.
Αν πρέπει να αντιμετωπίσουμε διαφορετικά τα δικά σας αποτέλεσματα από ότι όλα τα υπόλοιπα εγώ σας υπόσχομαι ότι δεν θα ξαναασχοληθω με δικό σας αποτέλεσμα ούτε θα ζητήσω φωτογραφίες η κάτι άλλο.
Αρχικα ευχαριστως να σας μιλαω στο πληθυντικο, απλα επειδη αναφερθηκα στο AVATAR Dimitris50423 το θεωρησα
γελοιο να απευθυνομαι στο πλυθυντικο. Δεν νομιζω οτι ειθισται στο online savoir vivre αλλα αφενος μπορει να κανω λάθος αφετερου
οφειλω να σεβαστώ την επιθυμια σας ως φιλοξενούμενος και gentleman
Από την άλλη, εσεις που απευθυνεστε σε ενα πραγματικο άνθρωπο με ονοματεπωνυμο και πρόσωπο, ο πληθυντικος δεν φαινεται γελοίος,
ειναι σίγουρα ευγενικος απο μερους σας και σας ευχαριστω!
Έχει τραβηξει ήδη φωτογραφια με πρωτοσελιδο εφημεριδα της παρασκευης ή πεμπτης.
Σαν τις ταινιες που εχουν απαγαγει καποιον για λυτρα!
Ελπίζω να σας αρκει, να δωσει και μια πιο ...δραματικη χροια και ίσως λιγο τροφη για σκεψη...
Οταν του είπα να την τραβηξει, θεωρησε πως ειναι υπερβολικο, εντωμεταξυ...
Απλα δεν την ανεβασε επειδη ηταν θολη οπως μου ειπε.
Ζητηστε την και πιστευω δεν θα την εχει σβησει και θα σας αποδειχθει πως ειναι ολα τιμια, αυθεντικα και ειλικρινη και επικαιρα.
Αυριο θα ανεβασουμε μια απο το ιατρειο με αυριανο εξωφυλλο.
Αν έχετε καποια προτιμηση εφημεριδας μετα χαρας να την ικανοποιήσουμε.