dimitris50423
Well-Known Member
Φυσικά και δεν απαγορεύεται από τους κανόνες του φόρουμ (μην ερωτάμε όταν γνωρίζουμε την απάντηση) αλλά νομίζω ότι είναι λίγο "unfair" όταν λες ότι ζητούνται φώτο για να δούμε ότι το περιστατικό είναι μεταχρονολογημένο. Αν θυμάμαι καλά στο δικό σου νήμα μέχρι περίπου τον 5-6ο μήνα (όταν πρωτοξεκίνησε ο Dance την έντονη πίεση για καλύτερες φώτο) δεν είχε ζητηθεί τίποτα από εσένα, ούτε "χέρια που κρατάνε μαμα", ούτε εφημερίδες σημερινές (αλήθεια γιατρέ που το σκέφτηκες αυτό!), ουτέ καν ειδικές φώτο. Απλά σχολιάζαμε ότι πόσταρες. Μάλιστα τότε απορούσαμε όλοι πως έχεις κρατήσει τόσα μαλιά από την μμ στον 2-3 μήνα. Φυσικά από τον 7ο και μετά έγινε κόλαση, αλλά τότε με το δικό σου σκεπτικό μπορεί το "πουλάκι να είχε πετάξει".
Προφανώς και πρέπει να έχουμε στοιχεία ότι δεν είναι μεταχρονολογημένη η μμ. Αυτό όμως ισχύει και για σένα που το ζητάς.
Από τη δική μου μμ έχουν περάσει 5 χρόνια cvial. Αν θυμάσαι είχαμε κάνει περίπου κοντά χρονολογικά και οι δύο.
Δεν θυμάμαι πότε άρχισαν να ζητάνε και πότε έγινε ''κολαση'' όπως λες. Στους 2-3 μήνες ήταν η εικόνα που έπρεπε να έχω στον 5 μήνα είχε δείξει ήδη η φυτρωση σε όλο το εύρος της ληπτριας.
Συνολικά πρέπει να έχω και 300 φωτογραφίες τις οποίες αν τις βάλω σε σειρά χρονολογικά φτιάχνω ένα βίντεο 3-4 λεπτων. Αυτό που μου ζητήθηκε μπήκε εκτός από κάτι κουρέματα γουλί και κάτι τούμπες που μου ζητούσαν κάποιοι που όταν ήρθε η ώρα να μας δείξουν τη δική τους μεταμόσχευση σε τοπ γιατρό μας έκαναν μόνο την εισαγωγή και μας χαιρέτισαν.
Ότι θες από φωτογραφίες στη διάθεσή σου.
Και από ότι είδα και το παιδί που παρουσιάζει και ο γιατρός είπαν ότι θα βάλουν τη φωτογραφία που ζητήθηκε. Εγώ δεν ζήτησα ούτε εφημερίδες ούτε περιοδικά αν και το ειχα σκεφτεί για εμένα όταν δεχομουν πιέσεις και υποψίες.
Επίσης να συμπληρώσω ότι όλο αυτό το διάστημα μετά από εμένα έχουν γίνει παρουσιάσεις από μέλη που έκαναν στην ίδια κλινική με το ίδιο καλά η και ακόμη καλύτερα αποτελέσματα όπως έχει σχολιαστεί από πολλούς. Επίσης ειχαν και παρόμοια πορεία. Γρήγορη φυτρωση, δεν πέφτουν όλα τα μοσχευματα στους 2-3 μήνες και υψηλή φυτρωση συνολικά που με σχετικά λίγα μοσχευματα πέτυχαν καλή καλυψη. Αυτά που εγιναν σε εμένα δεν τα είδαμε μια φορά και τέλος. Έχουν επαναληφθεί πολλές φορές σε μονές η διπλές συνεδρίες.
Τελευταία επεξεργασία: