Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ωραίος Mogan. Πηγαίνεις καλά στο μήνα που βρίσκεσαι. Κάνε ένα ωραίο κούρεμα και θα δείξει ακόμα καλύτερα. Βάλε φωτο και με στεγνό.
Καλή συνέχεια εύχομαι
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ρε συ turnfiji123 σκεφτεσαι να κανεις κι εσυ στο μελλον μεταμοσχευση ; αν εισαι ετσι και εισαι τιποτα 35αρης τι σε σταματαει? νταξει στο φιλο εδω μεσες ακρες ξαναβγαλε το μισο μπροστα κεφαλι μαλλι. Σε εξι μηνες να σε βλεπει ο περιγυρος να μεταμορφωνεσαι ετσι δεν ειναι και λιγο . Ειναι πολυ πιο εντονο απο καποιον νοργουντ3 να γινεται νοργουντ 2 με μια μεταμοσχευση. Σε γενικες γραμμες στο φορουμ αρκετες φορες οταν μπηκαν 2200-2500 γραφτς και πανω ειχαμε μεταμορφωσεις . Απλα ειχαμε και μερικες τρανταχτες αποτυχιες .Το «πριν» σου είναι το δικό μου «τώρα» καρμπόν όμως, ολόιδιο. Τεράστια διαφορά το μετά, άξιζε σίγουρα. Καλή φυτρωση πέραν των όσων φύτρωσαν μέχρι στιγμής.
Φιλε mogan τρελα πουλας,το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο.μακαρι να ειχα αυτο το μαλλι.Photos και με στεγνό μαλλι.
Φιλε mogan με αφορμη την μμ που εκανες,πατησα την αρχικη σελιδα να δω τον γιατρο,ειδα πως ειναι ο ευαγγελατος,εχω φιλαρακι που εκανε προσφατα 3000 graft,και εχω τις φωτο του,απο τι βλεπω ο γιατρος ειναι πολυ καλος,μολις ο φιλος μου δωσει το ελευθερο θα postarw να δειτε.Αρχικά thanks σε ολους για τα καλα σας λογια.
Ελπιζω η φυτρωση να συνεχιστει δυναμικα και τους επομενους μηνες. Εγω θεωρω πως οτι ειναι να δωσει θα το δωσει μεχρι και τον Μαιο, που τότε ολοκληρωνεται το 8μηνο.
Ευελπιστω αυτους τους σχεδόν 2 μηνες να πανε ολα πολυ καλα και τελικα πραγματικά να καταληξω εκεί που εγω φανταζομουν.
Για μένα το σημαντικοτερο είναι να επιτευχθει η υποσχομενη υψηλη φυτρωση ωστε να μην πανε χαμενα τα μοσχευματα.
Αυτο που ηθελα τωρα να αναφερω ειναι πως 3.5 χρονια μετα πηγα για κουρεμα. Ο κομμωτης μου, που δεν ηξερε κατι, με το που λουστηκα και με ειδε με βρεγμενο και αχτενιστο μαλλι κατευθειαν το καταλαβε.
Γενικα μου ειπε πως δεν φαινεται κατι, αλλα εκεινος ως επαγγελματιας ξερει τι βλεπει για αυτο κ το επιασε. Θεωρω κ εγω πως πριν λουστω, με το χτενισμενο μαλλι δεν το ειχε καταλαβει. Το επιασε μολις καθισα για κουρεμα.
Ισως καποια στιγμη δοκιμασω να παω κ αλλου να δω αν θα μου πουν κατι, αλλα υποθετω πως λόγω ελλειψης οικειοτητας σε ενα νεο κομμωτήριο, ισως να μη μου το σχολιασουν.
Φίλε Mogan συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα σου,αλλά θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση εδώ.Αρχικά thanks σε ολους για τα καλα σας λογια.
Ελπιζω η φυτρωση να συνεχιστει δυναμικα και τους επομενους μηνες. Εγω θεωρω πως οτι ειναι να δωσει θα το δωσει μεχρι και τον Μαιο, που τότε ολοκληρωνεται το 8μηνο.
Ευελπιστω αυτους τους σχεδόν 2 μηνες να πανε ολα πολυ καλα και τελικα πραγματικά να καταληξω εκεί που εγω φανταζομουν.
Για μένα το σημαντικοτερο είναι να επιτευχθει η υποσχομενη υψηλη φυτρωση ωστε να μην πανε χαμενα τα μοσχευματα.
Αυτο που ηθελα τωρα να αναφερω ειναι πως 3.5 χρονια μετα πηγα για κουρεμα. Ο κομμωτης μου, που δεν ηξερε κατι, με το που λουστηκα και με ειδε με βρεγμενο και αχτενιστο μαλλι κατευθειαν το καταλαβε.
Γενικα μου ειπε πως δεν φαινεται κατι, αλλα εκεινος ως επαγγελματιας ξερει τι βλεπει για αυτο κ το επιασε. Θεωρω κ εγω πως πριν λουστω, με το χτενισμενο μαλλι δεν το ειχε καταλαβει. Το επιασε μολις καθισα για κουρεμα.
Ισως καποια στιγμη δοκιμασω να παω κ αλλου να δω αν θα μου πουν κατι, αλλα υποθετω πως λόγω ελλειψης οικειοτητας σε ενα νεο κομμωτήριο, ισως να μη μου το σχολιασουν.