Mogan
Active Member
Φίλε Mogan συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα σου,αλλά θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση εδώ.
Οι συγκρίσεις στο μαλλί στο πρίν και στο μετά γίνονται πάντα με το ίδιο μήκος τρίχας που σημαίνει ότι στο πρίν με το αντίστοιχο μήκος που έχεις μετά την επιτυχημένη μμ σου οι ατέλειες θα καλυπτόντουσαν τουλάχιστον απο β ζώνη και πίσω.
Όπως και να έχει θα ήθελα να δώ και άλλες φωτό σου και από μπροστά.
Η βελτίωση σαφώς και είναι εμφανής.
Καλησπερα vlafo.
Αν διαβασεις προσεκτικά τα σχολια μου θα δεις οτι η δική μου η σταση ειναι πιο συγκρατημενη για το αποτελεσμα σε σχεση με σχόλια απο αλλα μελη.
Εγω το γνωρίζω πως το μηκος του μαλλιου δημιουργει παραπλανητικα συμπερασματα. Για αυτο το λογο έβγαλα φωτογραφιες με βρεγμενο μαλλι και γενικά προσπαθησα να δωσω οσο το δυνατον πιο λεπτομερης φωτογραφιες ωστε να περιορισω οσο γίνεται την παραπλανηση απο το μηκος.
Επειδη ποσταρω για να λαβω ειλικρινη και ουσιαστικά σχολια απο ολους εσας, θα ηθελα να μου πειτε ολοι τι αλλο χρειάζεται για να έχουμε μια οσο το δυνατον πιο αντικειμενικη αξιολογηση.
Προφανώς χαιρομαι για τα καλα σχολια. Προφανώς και υπάρχει βελτίωση. Ομως υπάρχει ακομη πολυς δρόμος για να φτασουμε στο 95% της φυτρωσης. Και προφανως δεν θα ειμαι ικανοποιημενος με την εμφανη βελτιωση, αν δεν φθασουμε τελικα στο 95%. Δλδ σε καμια περιπτωση δε θα πω "μωρε δε βαριεσαι και στο 80% το αποτελεσμα είναι σημαντικα καλυτερο απο πριν". Όχι! Τα μοσχευματα δεν ειναι απεριοριστα. Δεν ειναι για πεταμα. Οπως επισης δεν είναι για πεταμα, ουτε ενα ευρω, ποσο δε μαλιστα μερικες χιλιαδες ευρω.
Και πρόσεξε, δεν το θεωρω αχαριστια. Ευχαριστώ και ευγνωμονώ για την ηδη υπαρχουσα αλλαγη, ομως αν αυτη δεν ολοκληρωθει στο ποσοστο που πρέπει τοτε αυτο σημαινει ότι καταναλωθηκαν περισσότεροι πόροι απο οτι το αποτελεσμα απαιτουσε.
Εκει αν χρειαστει (ελπιζω να μην) θα ξανα ξυρισω το κεφαλι ωστε τα αποτελεσματα και η διαφοροποίηση να ειναι ολοφανερα.
Οποτε αν εσυ θες, πες μου τι αλλες φωτο θα θεωρουσες χρησιμες σημερα, με αυτο το μηκος μαλλιου;
Τελευταία επεξεργασία: