#monotovideometraei case #207, στάδιο 5, FUE, 3500 τριχοθυλάκια| 9 μήνες μετά

gregkont13

Verified MM member
Εγώ πάντως,ακομα περιμένω την απάντηση για το αν ισχύει οτι έχει παρει τα στοιχεία μου από τον Χοσέ ...γgregkont,αν το έχεις και αυτό το μνμ,βάλτο σε παρακαλω εδώ,γτ έτσι είχε πει.!!Τα πήρες τα στοιχεία μου ιατρε?? Σου έδωσε ο Χοσέ τα στοιχεία μου?? Θα σας κυνηγάω και τους δύο αν ισχύει αυτό και εσένα και τον Χοσέ για όλη μου τη ζωή...θα σας πάω δικαστικα και τους δύο για ιατρικό απόρρητο..βγες και απάντησε.!!
Με τα μνμτα αυτό,το θυμήθηκα πάλι γτ τότε όταν τον ρώτησα ,χάθηκε από το φορουμ
1729630584397.png

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gregkont13

Verified MM member
Εγώ πάντως,ακομα περιμένω την απάντηση για το αν ισχύει οτι έχει παρει τα στοιχεία μου από τον Χοσέ ...γgregkont,αν το έχεις και αυτό το μνμ,βάλτο σε παρακαλω εδώ,γτ έτσι είχε πει.!!Τα πήρες τα στοιχεία μου ιατρε?? Σου έδωσε ο Χοσέ τα στοιχεία μου?? Θα σας κυνηγάω και τους δύο αν ισχύει αυτό και εσένα και τον Χοσέ για όλη μου τη ζωή...θα σας πάω δικαστικα και τους δύο για ιατρικό απόρρητο..βγες και απάντησε.!!
Με τα μνμτα αυτό,το θυμήθηκα πάλι γτ τότε όταν τον ρώτησα ,χάθηκε από το φορουμ
δεν νομίζω ότι εννοεί ότι του τα έδωσε ο Λορέτζο. Αλλά ρε δεν είναι και δύσκολο να βρει τα στοιχεία σου... Ξέρει τη μέρα που χειρουργήθηκες. Στο ιατρείο του ήσουν. Πόσοι να ταν εκεί εκείνη τη μέρα, 2-3? δεν ήταν δύσκολο να βρει ποιος είσαι. Εντούτοις, το να αποδειξεί ότι αυτός που βρήκε είναι αυτός που γράφει και πίσω από το username, αεράτος θέλει θεωρώ κάποιο έλεγχο, να συμφωνήσει η διαχείρηση του φόρουμ κλπ.

aeratos28

Just aeratos
Κοίτα και στο τέλος..πάλι ψεμματα λέει..ότι εγώ επιμένω ,να απολογηθεί για δύο περιστατικά τα οποία δεν πήγαν όπως τα ήθελε,και ότι με αυτό προσπαθώ να του κάνω ζημιά...
Ενώ εγώ,δεν επιμένω για αυτό...
Επιμένω στο να βγει να απαντήσει αν ισχύουν οι κατηγορίες των πελατών αυτών ότι τους παρότρυνε να σταματήσουν να δείχνουν την πορεία τους ,επειδή δεν είχαν πάει καλά τα αποτελέσματα τους ..αυτό,είναι απόκρυψη κακών αποτελεσμάτων ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ...αν ισχύουν η όχι ρωτάω ..
Όχι να απολογηθεί όπως λέει αυτός στο γιατί δεν πήγαν καλά...

gregkont13

Verified MM member
Κοίτα και στο τέλος..πάλι ψεμματα λέει..ότι εγώ επιμένω ,να απολογηθεί για δύο περιστατικά τα οποία δεν πήγαν όπως τα ήθελε,και ότι με αυτό προσπαθώ να του κάνω ζημιά...
Ενώ εγώ,δεν επιμένω για αυτό...
Επιμένω στο να βγει να απαντήσει αν ισχύουν οι κατηγορίες των πελατών αυτών ότι τους παρότρυνε να σταματήσουν να δείχνουν την πορεία τους ,επειδή δεν είχαν πάει καλά τα αποτελέσματα τους ..αυτό,είναι απόκρυψη κακών αποτελεσμάτων ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ...αν ισχύουν η όχι ρωτάω ..
Όχι να απολογηθεί όπως λέει αυτός στο γιατί δεν πήγαν καλά...
καλά τώρα τι ψάχνεις και εσύ. Αν ήταν να απαντήσει θα το είχε κάνει 4 χρόνια τώρα. Θα σου απαντήσει κάποια στιγμή, θα σου πει ότι αν είσαι άντρας να πάρεις τον Ευαγγελάτο και να πάτε στη κλινική για ρεπορταζ και τα ίδια όπως πάντα. Πάντως τώρα τελευταία πολλοί γράφουν πως κάνανε χειρουργείο στο οποίο δεν συμμετείχε ο γιατρός. Επειδή βαρίεμαι να τον ακούω ότι θα μου κάνει μύνηση.... Εγώ δεν ήμουν μπροστά και δεν ξέρω τι ισχυεί, αλλά μιας που ο Τάσος θα ανοίξει νήμα, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι έγινε.

Kostas97

Well-Known Member
Κατ εμε πρεπει να μεινουμε στα νεα γεγονοτα και οχι να χαθουμε και παλι στα παλαιοτερα.

Με λιγα λογια ενα ακομα μελος αναφερει οτι τη μεταμοσχευση του δεν την εκανε ο γιατρος, κατι που η κλινικη ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ κατηγορηματικα.
Αν δε μιλαμε για το ιδιο περιστατικο υπαρχει ΖΗΤΗΜΑ.

Ειτε μας δουλευουν τα μελη εδω μεσα, ειτε η κλινικη.
Και αυτο πρεπει να διαφωτιστει.

aeratos28

Just aeratos
Είναι και άλλο μνμ που λέει ότι έχει από τον Χοσέ τα στοιχεία μου..τεσπά
Καταλαβαίνεις όμως την διαφορά του τι ζητάω εγώ και δεν απανταει,με αυτά που λέει ο ίδιος ότι ζητάω και λέω? Είπα εγώ ποτέ να δώσει εξηγήσεις στο γιατί δεν πήγαν καλά τα αποτελέσματα αυτά ? Ποτέ.
Το μόνο που ρωτάω είναι αν ισχύουν αυτά που είπαν οι πελάτες..να σταματήσει η ενημέρωση στο φόρουμ τους ζήτησε..ισχύει αυτό? Ναι η όχι? Τι πιο απλό??? Χαχαχα
Και λέει ότι θέλω να του κάνω ζημιά και ρητορικές μίσους και ότι του λένε οι δικηγόροι να πει μπας και με φοβίσει και σταματήσω να ρωτάω ..
Ε δεν φοβάμαι,θα συνεχίσω να ρωτάω..τι να κάνω τώρα ? Χαχα
δεν νομίζω ότι εννοεί ότι του τα έδωσε ο Λορέτζο. Αλλά ρε δεν είναι και δύσκολο να βρει τα στοιχεία σου... Ξέρει τη μέρα που χειρουργήθηκες. Στο ιατρείο του ήσουν. Πόσοι να ταν εκεί εκείνη τη μέρα, 2-3? δεν ήταν δύσκολο να βρει ποιος είσαι. Εντούτοις, το να αποδειξεί ότι αυτός που βρήκε είναι αυτός που γράφει και πίσω από το username, αεράτος θέλει θεωρώ κάποιο έλεγχο, να συμφωνήσει η διαχείρηση του φόρουμ κλπ.

aeratos28

Just aeratos
Μα είπε ο Τάσος ότι είναι ξάδερφος του και θα ανοίξει νήμα..ποια μέλη να μας δουλεύουν?? Όλος ανοίξει το νήμα ο Τάσος ,θα πρέπει να απαντήσει ο γιατρός ..και ανάλογα τι απαντήσεις θα δωθούν από τις δύο μεριές ,τότε θα ξέρουμε και σαν φόρουμ τι ισχύει
Και αυτο πρεπει να διαφωτιστει

gregkont13

Verified MM member
Είναι και άλλο μνμ που λέει ότι έχει από τον Χοσέ τα στοιχεία μου..τεσπά
Καταλαβαίνεις όμως την διαφορά του τι ζητάω εγώ και δεν απανταει,με αυτά που λέει ο ίδιος ότι ζητάω και λέω? Είπα εγώ ποτέ να δώσει εξηγήσεις στο γιατί δεν πήγαν καλά τα αποτελέσματα αυτά ? Ποτέ.
Το μόνο που ρωτάω είναι αν ισχύουν αυτά που είπαν οι πελάτες..να σταματήσει η ενημέρωση στο φόρουμ τους ζήτησε..ισχύει αυτό? Ναι η όχι? Τι πιο απλό??? Χαχαχα
Και λέει ότι θέλω να του κάνω ζημιά και ρητορικές μίσους και ότι του λένε οι δικηγόροι να πει μπας και με φοβίσει και σταματήσω να ρωτάω ..
Ε δεν φοβάμαι,θα συνεχίσω να ρωτάω..τι να κάνω τώρα ? Χαχα

Το ότι ζήτησε από πελάτες να σταματήσουν εδώ την παρουσιάση τους με διάφορους τρόπους (ηχητικά, αλλαγές στάσεις κλπ) είναι πράγματα που πιστευώ όλοι ξέρουμε τι έχει συμβεί :) Δεν θα σου απαντήσει ποτέ σε αυτά. Αυτό που κάνει είναι να προσπαθεί να πει πως τα usernames που λένε κακά πράγματα για αυτόν είναι βλάχοι με τσαπόνυχα και καδένες, αμόρφωτοι που δεν έχουν ζωή και τον ζηλευούν και αυτός είναι ένας λαμπρός επιστήμων, οπότε με λίγα λόγια να μειώσει τα λεγόμενα σου μειώνοντας εσένα σαν χαρακτήρα. Ε οκ, το έχουμε δει, το ξέρουμε, προχωράμε. Δεν θα απαντήσει ποτέ σε αυτά, οπότε θα παρατηρώ να δω γι' αυτά που έγραψε ο @tasos33 .

aeratos28

Just aeratos
Βρε συμφωνώ ότι είναι γνωστά αυτά ,αλλά στέκομαι τώρα επ ευκαιρίας,στη διαστρευλωση των γεγονότων που κάνει..άλλο πράγμα τον ρωτάω εγώ,άλλο λέει ψευδώς πως τον ρωτάω,και περιπλέκει πράγματα ,κάνει αναφορές περί ριτορικης μίσους ,και άλλες πίπες άκυρες..
Η ηλιθιότητα και κουτοπονηρια έχει ξεφύγει εντελώς ..
Αλλά έχεις δίκιο,θέλω και εγώ να δω τι ισχύει με αυτό που είπε ο Τάσος ..αν ισχύει ΚΑΙ αυτό ,θα ρωτάω και για αυτό μετά.αν δεν ισχύει αυτό,θα συνεχίσω στα γνωστά ερωτήματα μου πάλι χαχαχα
Το ότι ζήτησε από πελάτες να σταματήσουν εδώ την παρουσιάση τους με διάφορους τρόπους (ηχητικά, αλλαγές στάσεις κλπ) είναι πράγματα που πιστευώ όλοι ξέρουμε τι έχει συμβεί :) Δεν θα σου απαντήσει ποτέ σε αυτά. Αυτό που κάνει είναι να προσπαθεί να πει πως τα usernames που λένε κακά πράγματα για αυτόν είναι βλάχοι με τσαπόνυχα και καδένες, αμόρφωτοι που δεν έχουν ζωή και τον ζηλευούν και αυτός είναι ένας λαμπρός επιστήμων, οπότε με λίγα λόγια να μειώσει τα λεγόμενα σου μειώνοντας εσένα σαν χαρακτήρα. Ε οκ, το έχουμε δει, το ξέρουμε, προχωράμε. Δεν θα απαντήσει ποτέ σε αυτά, οπότε θα παρατηρώ να δω γι' αυτά που έγραψε ο @tasos33 .

gregkont13

Verified MM member
Βρε συμφωνώ ότι είναι γνωστά αυτά ,αλλά στέκομαι τώρα επ ευκαιρίας,στη διαστρευλωση των γεγονότων που κάνει..άλλο πράγμα τον ρωτάω εγώ,άλλο λέει ψευδώς πως τον ρωτάω,και περιπλέκει πράγματα ,κάνει αναφορές περί ριτορικης μίσους ,και άλλες πίπες άκυρες..
Αλλά έχεις δίκιο,θέλω και εγώ να δω τι ισχύει με αυτό που είπε ο Τάσος ..αν ισχύει ΚΑΙ αυτό ,θα ρωτάω και για αυτό μετά.αν δεν ισχύει αυτό,θα συνεχίσω στα γνωστά ερωτήματα μου πάλι χαχαχα
εδώ τις προάλες έγραψε κάπου (πρέπει να το βρω και αυτό) πως στο φόρουμ δεν μας θεωρεί άσχετους και μακάρι οι ασθενείς του να ήταν ενημερωμένοι όπως εμείς και 4 χρόνια μας λέει άσχετους/κομπλεξικούς κλπ όπου σταθεί και όπου βρεθεί!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

g_pal

Active Member

Ο Τάσος πάντως ειπε και για 2 περιστατικά κιόλας που ξέρει τον ξάδερφο του και ενα αλλο που επισης ειπε το ιδιο, οχι απλά 1...θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε τι εχει γινει τελικα...

Τελευταία επεξεργασία:

gregkont13

Verified MM member
Παιδιά ας ηρεμήσουμε. Μην λέμε τέτοια πράγματα. Ο άνθρωπος εργάζεται 14 ώρες τη μέρα (λες και αυτό έχει σχέση με αυτά που του είπαν, αλλά τέσπα)... Όλοι λένε μαλ@κίες. Μην τον εκνευρίσετε γιατί ο δικηγόρος του δεν θα κοιμάται μέχρι τα Χριστούγεννα για να γράψει τόσες άγωγες. Από φόρουμ για καράφλα, θα μας κάνει φόρουμ νομικής αν συνεχίσετε... Και είχα και μια πρώην δικήγορο και δεν μου κόψε να διαβάσω και εγώ λίγο αστικό να είμαι έτοιμος!

aeratos28

Just aeratos
Εμείς μωρέ λέμε για δικαστήρια ? Χαχαχαχα
.
Δεν σου φταιει κανενας ,να διαβαζες μαζί της να μορφωθείς περαιτέρω ,όχι μόνο στο νακιμου το μυαλό σου..χαχαχαχα
Παιδιά ας ηρεμήσουμε. Μην λέμε τέτοια πράγματα. Ο άνθρωπος εργάζεται 14 ώρες τη μέρα (λες και αυτό έχει σχέση με αυτά που του είπαν, αλλά τέσπα)... Όλοι λένε μαλ@κίες. Μην τον εκνευρίσετε γιατί ο δικηγόρος του δεν θα κοιμάται μέχρι τα Χριστούγεννα για να γράψει τόσες άγωγες. Από φόρουμ για καράφλα, θα μας κάνει φόρουμ νομικής αν συνεχίσετε... Και είχα και μια πρώην δικήγορο και δεν μου κόψε να διαβάσω και εγώ λίγο αστικό να είμαι έτοιμος!

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
1. Αποκαλείς haters εμένα που σου έχω στείλει 4 πελάτες και στον 1 έκανες πρόσφατα μμ και πληρώθηκες κανονικά. Ηaters που να σε συκοφαντεί και να σου στέλνει και πελάτες και να κανει και Like στα video που ανεβάζεις δεν εχω ξαναδεί, . Τα στοιχεία του ασθενή που έκανε ο οποίος είναι και συγγενής μου και θα του ανοίξω και νήμα προσεχώς, αν χρειαστεί θα είναι στην διάθεσή σου.

2. Ο ίδιος ο ασθενής λοιπόν μου ανέφερε ότι του σχεδίασες μόνο την hairline με το μολύβι και δεν έκανες τίποτα άλλο, μιλαω μόνο γι αυτόν (μου το έχει αναφέρει ένας ακόμα αλλα αυτόν άστον) και όχι για όποιον μπαίνει εκεί μέσα, πιθανόν να ήταν εκεί ένας από τους άλλους γιατρούς που αναφέρεις.

3.( μη γραφετε μ@λ@κιες ολη την ωρα καποιοι haters) αν κατάλαβα καλά με λές μαλ@κα???? με βρίζεις δημοσίως???.. Βρίζεις δημοσίως κάποιον που σου στέλνει πελάτες και κονομάς??? να μιλάς κόσμια, είσαι γιατρός και έχεις επίπεδο και σταμάτα να απειλείς για δικαστήρια έχεις πάει 50 χρονών, και μη καταφεύγεις συνέχεια στον Mod γιατι κάποια στιγμή μπορεί να γίνω και εγώ Mod.
Αυτα που γραφεις που σου ειπαν ειναι μ@λ@κιες.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ που σου...περιεγραψαν.
ΠΟΤΕ δεν εχει γινει κομματι υποδοχων απο κανεναν αλλον ΠΟΤΕ. Σαφες?
Για τα υπολοιπα που αφηνεις υπονούμενα ΟΛΑ ειναι καταγεγραμμενα και ολα στην διαθεση του ασθενούς να ερθει ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ να του δοθουν τα εγγραφα χειρουργειου τα χειρογραφα, μιας και δεν εχω ιδεα ποιος ειναι.

Anastasakis Hair Clinic

Χαχαχαχα ναι είχα ξεχάσει πως ανασκεύασε μετά και τα άλλαξε τα γραφόμενα μόλις του είπα περί απειλών κτλ ..
Εντωμεταξυ αυτό που με μηδένισε ήταν το ότι είμαι πιο κοντός από αυτόν.χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Σπυρο, ποτε δεν εχω ανακασκευασει τιποτε. Μπερδευσαι. Αλλα συνεχισε....

Anastasakis Hair Clinic

Κατ εμε πρεπει να μεινουμε στα νεα γεγονοτα και οχι να χαθουμε και παλι στα παλαιοτερα.

Με λιγα λογια ενα ακομα μελος αναφερει οτι τη μεταμοσχευση του δεν την εκανε ο γιατρος, κατι που η κλινικη ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ κατηγορηματικα.
Αν δε μιλαμε για το ιδιο περιστατικο υπαρχει ΖΗΤΗΜΑ.

Και αυτο πρεπει να διαφωτιστει.
Ναι, η κλινικη σε δουλευει με εκατονταδες βιντεο, 700 google reviews ειναι ολα ψεμματα και η Γη επιπεδη.

aeratos28

Just aeratos
Εσύ μαλλον μπερδευεσαι με αυτα που λες..δημιουργείς μόνος σου καταστάσεις...ποτέ δεν σε ρώτησα γιατί δεν πήγαν καλά οι επεμβάσεις..αν ισχύουν οι κατηγορίες ότι προέτρεψες τους πελάτες σου να σταματήσουν τις παρουσιάσεις επειδή δεν πήγαν καλά τα αποτελέσματα τους σε ρωτάω .γτ για αυτό σε κατηγόρησαν..όχι γιατί δεν πήγαν καλά οι επεμβάσεις...η μπερδευεσαι εσύ,η όντως δεν έχεις καταλάβει τι ρωτάω ..
Αλλά όπως λες και εσύ, συνέχισε......
Σπυρο, ποτε δεν εχω ανακασκευασει τιποτε. Μπερδευσαι. Αλλα συνεχισε....

JimKan1

Well-Known Member
Ναι, η κλινικη σε δουλευει με εκατονταδες βιντεο, 700 google reviews ειναι ολα ψεμματα και η Γη επιπεδη.

Asli Tarcan, μακραν το χειροτερο hair mill της Τουρκιας με ατελειωτα botched περιστατικα και κατεστραμενα κεφαλια σε ασθενης απο ολα τα μηκη και πλατη της γης, 4,7/5 με 1800 Google Reviews.

1729634471743.png

Και εδω hair clinic Anastasakis, 4,8/5 με 700 google reviews

1729634618117.png

Οποτε με βαση τα Google Reviews τα οποια θεωρεις αξιοπιστα εισαι πανω κατω στο ιδιο επιπεδο με το Asli Tarcan σωστα;

Kostas97

Well-Known Member
Asli Tarcan, μακραν το χειροτερο hair mill της Τουρκιας με ατελειωτα botched περιστατικα και κατεστραμενα κεφαλια σε ασθενης απο ολα τα μηκη και πλατη της γης, 4,7/5 με 1800 Google Reviews.

Προβολή συνημμένου 65585

Και εδω hair clinic Anastasakis, 4,8/5 με 700 google reviews

Προβολή συνημμένου 65586

Οποτε με βαση τα Google Reviews τα οποια θεωρεις αξιοπιστα εισαι πανω κατω στο ιδιο επιπεδο με το Asli Tarcan σωστα;

Αυτα δεν γινονται για βελτιωση υπηρεσιων δηλαδη;; "Μας βοηθατε να γινουμε καλυτεροι":rolleyes:

Μπλουζα