#monotovideometraei case #207, στάδιο 5, FUE, 3500 τριχοθυλάκια| 9 μήνες μετά

JimKan1

Well-Known Member
Καμμία σχέση @JimKan1. Δεν είναι photoshop, είναι ο φωτισμός ξεκάθαρα. Όταν υποφωτισεις μια μαύρη επιφάνεια γίνεται κατράμι
Εννοεις CVIAL οτι ο Dr Md PhD Κωνσταντινος Αναστασακης

Προεδος της ΕΛΑΜΑΤ

Επισημο μελος του IHRS

Γονος οικογενειας γιατρων 3 γεννεων

Πλουσιος επιτυχημενος και γυμνασμενος

Ερχεται σε αυτο εδω το φορουμ να παρουσιασει την κορυφαια του δουλεια και αντι να δειξει το αποτελεσμα οπως ειναι επιλεγει επιτηδευμενα να το υποφωτισει για να το κανει επιτηδες να φαινεται πολυ καλυτερο απο οτι ειναι; Στις φωτο που ανεβασα φαινεται να εχει σχεδον διπλη πυκνοτητα.

Και ολα αυτα για να εντυπωσιασει εμας τους

Αμορφωτους

Φτωχομπινεδες

Κοντους

Αγυμναστους

Ζηλιαρηδες

Δειλους

Εντυπωση μου κανει

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Προεδος της ΕΛΑΜΑΤ

Επισημο μελος του IHRS

Ερχεται σε αυτο εδω το φορουμ να παρουσιασει την κορυφαια του δουλεια και αντι να δειξει το αποτελεσμα οπως ειναι επιλεγει επιτηδευμενα να το υποφωτισει για να το κανει επιτηδες να φαινεται πολυ καλυτερο απο οτι ειναι; Στις φωτο που ανεβασα φαινεται να εχει σχεδον διπλη πυκνοτητα.

Αμορφωτους

Φτωχομπινεδες

Κοντους

Αγυμναστους

Ζηλιαρηδες

Δειλους

Εντυπωση μου κανει
Δεν ξέρω αν επιλέγει να τα υποφωτισει, απλά αυτά που παρουσίασες έχουν διαφορά στον φωτισμό (ειδικά του Πάνου) για αυτό υπάρχουν και αυτές οι διαφορές στην κάλυψη.

aeratos28

Just aeratos
Αν προσθέσεις και το handicap μαζί σε αυτούς που πάει να εντυπωσιάσει ,ναι ....
Αυτό κάνει επιτηδευμένα .
Με δημιουργική ασάφεια λειτουργεί εντελώς εδώ μέσα ..έλα και θα τα βρούμε στην τιμή ...
Επιβολή μη παρουσίασης ανεξάρτητων περιστατικών από την κλινική του. ..παρουσίαση μόνο από την κλινική του,επιλεγμένα περιστατικά που θέλει αυτός όπως κάνει για τα δικά του μέσα που διαφημίζεται με πριν και μετά χωρίς στοιχεία επέμβασης και άρνηση οποιασδήποτε απάντησης του σε αστοχίες του σε πελάτες του. .
Ο άλλος από εκεί τον έψαχνε ένα χρόνο να τον βρει από όταν έκανε την επέμβαση του και μετά ...εδώ μέσα τον βρήκε .χαχαχαχαχα
Γιατί σου κάνει εντύπωση?
Ξεκάθαρα όλες αυτές οι πρακτικές αποσκοπούν στο να ψάχνει μανιωδώς να βρει πελάτες εδώ μέσα ,και προσπαθεί να κρύψει με κάθε τρόπο τα περιστατικά που όταν είναι ανεξάρτητα ,εμφανίζουν τα προβλήματα τα οποία έχουμε αναδείξει
Μα γιατί σου κάνει εντύπωση, αλήθεια τώρα...!!!.
Δεν ειναι ξεκάθαρος ο σκοπός του και ο ρόλος του εδώ μέσα και τι κυνηγάει?

Προεδος της ΕΛΑΜΑΤ

Επισημο μελος του IHRS

Αμορφωτους

Φτωχομπινεδες

Κοντους

Αγυμναστους

Ζηλιαρηδες

Δειλους

Εντυπωση μου κανει

Sansiro

Member

Προεδος της ΕΛΑΜΑΤ

Επισημο μελος του IHRS

Αμορφωτους

Φτωχομπινεδες

Κοντους

Αγυμναστους

Ζηλιαρηδες

Δειλους

Εντυπωση μου κανει
Ολως τυχαίως ρε παιδιά οι φωτογραφίες του και τα βιντεο του στο ΜΕΤΑ ειναι υποφωτισμένα και οχι στο ΠΡΙΝ (στο ΠΡΙΝ για κάποιο λογο έχει πάντα απλετο φως )...μαλλον συνωμοτεί καποια θεική δυναμη εναντιον του ώστε να τον κατηγορήσουν τα μέλη του φόρουμ...αυτος ειναι αθώος και αγαθός :p

aeratos28

Just aeratos
Όχι ρε τρελέ τι 24 ώρες
24 ωρα ολοκληρα αυπνοι αερατος, νικ κτλ??? τι κανετε ωρεεε???

,εγώ με 6 ώρες ύπνο είμαι κάθε μέρα και τις άλλες είμαι στη δουλεια,και τώρα ακόμα δεν έχω τελειώσει κατά τις 11:30 θα φύγω..
Προσπαθω να δουλεύω όσο μπορώ περισσότερο μήπως ποτέ και καταφέρω να βγάλω σε μια χρονιά ,όσα βγάζει ο υπέρτατος την ημέρα ..αχχααχα

tasos33

Well-Known Member
Όχι ρε τρελέ τι 24 ώρες

,εγώ με 6 ώρες ύπνο είμαι κάθε μέρα και τις άλλες είμαι στη δουλεια,και τώρα ακόμα δεν έχω τελειώσει κατά τις 11:30 θα φύγω..
Προσπαθω να δουλεύω όσο μπορώ περισσότερο μήπως ποτέ και καταφέρω να βγάλω σε μια χρονιά ,όσα βγάζει ο υπέρτατος την ημέρα ..αχχααχα
Ακόμα και να τα βγάλεις , σώμα δε θα κάνεις ,επιστήμονας δε θα γινεις

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα