#monotovideometraei case #207, στάδιο 5, FUE, 3500 τριχοθυλάκια| 9 μήνες μετά

Noname12

Active Member
Ο Αναστασάκης έχει ένα δυνατό skill στο να καλύπτει έξυπνα μεγάλες περιοχές με λίγα grafts και προφανώς με υψηλή φύτρωση.

Προς τιμήν του μου φαίνεται και το ότι δεν βάζει πιο πολλά grafts σε μία επέμβαση και το ότι δεν πιέζει τους ασθενείς για δεύτερη επέμβαση-πιο πολλά λεφτά έχει να βγάλει ο ίδιος και στις δύο περιπτώσεις. Από εκεί και πέρα το αν θέλει ο ασθενής να ενισχύσει το αποτέλεσμά του είναι τελείως υποκειμενικό-μπορεί ένας ασθενής να είναι απόλυτα ικανοποιημένος και με τη μία επέμβαση. Αλλά αν ο γιατρός μπορέσει σε NW5 να ξαναφτιάξει ολόκληρο το frontal third με αξιοπρεπή πυκνότητα (όχι τέλεια, επιπέδου Pekiner ή Freitas, συμφωνούμε, αλλά ας δούμε και πόσα grafts χρησιμοποιούν αυτοί οι γιατροί για μικρότερες περιοχές για τις μεγαλύτερες πυκνότητες που πετυχαίνουν) με μόνο 2.500 grafts, όπως στην περίπτωση Καραμανίδη, είναι μεγάλη επιτυχία.

Η αποτελεσματική χρήση λίγων grafts είναι υποτιμημένη δεξιότητα κατά τη γνώμη μου στον κόσμο των μεταμοσχεύσεων, που έχουμε γεμίσει με περιστατικά, ειδικά από hair mills, που χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση 4.000-5.000 grafts, δλδ πάνω απ' το 50% της δότριας του ασθενούς, συχνά δε σε ασθενείς που δεν παίρνουν καμία αγωγή.

Στο επίπεδο αυτού του κριτηρίου, δηλαδή κάλυψη/grafts (όχι απαραίτητα σε όλα τα άλλα), η δουλειά του Αναστασάκη είναι πολύ υψηλού επιπέδου.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

_Johnny_

Active Member
Κάπου εκεί ..10 πάνω 10 κάτω .
Θέλει και άλλη επέμβαση για να δείξει όπως πρέπει πάντως
Ναι ειτε θα έπρεπε να ειχαν μπει περισσοτερα grafts εξαρχής ειτε να μπει τώρα για δευτερη επέμβαση για να έχει καλή πυκνοτητα και να μη φαινεται see through η hairline του σε συνθηκες καλού φωτισμού οπως οταν βγαινει στον ήλιο το πρωι-μεσημέρι ή σε εσωτερικούς χώρους με καλό φωτισμό.

Ενώ στο βιντεο προσπαθουν να παρουσιάσουν στο κοινό μια αλλη εικόνα οτι και καλά "καθάρισε" με μια επέμβαση και έχει καλή πυκνότητα ενώ δεν ειναι έτσι οπως το παρουσιάζουν και ο Lorenzo του έλεγε θέλει 3 μμ για καλή πυκνότητα και αυτοί γελούσαν με το πλάνο αυτο, υπονοώντας δηλαδη οτι δεν χρειάζονταν οσα του ειπε ο Λορενζο....

bobby

Well-Known Member
Σχεδόν κανένα περιστατικό με μια ΜΜ δεν καθαρίζει εκτός από τίποτα NW1-2. Όλα θέλουν και δεύτερο πέρασμα για ενίσχυση πυκνότητας και ο λόγος είναι ένας…..ΑΣΦΑΛΕΙΑ…..σίγουρα υπάρχουν γιατροί που μπορούν να βάλουν 50-55-60 graft/cm2 και να τελειώσει με την μια, αλλά πόσο ασφαλές είναι αυτό; Η απάντηση είναι ότι είναι πολύ επικίνδυνο για μη φυτρωση νεκρωσεις κλπ κλπ δηλαδή αν όχι καταστροφή σίγουρα μια τρύπα στο νερό… υπάρχουν περιπτώσεις που γίνεται με την μια; Ναι υπάρχουν…Το ρισκάρεις; Ούτε με σφαίρες……

Dob31

Active Member
Αλλά αν ο γιατρός μπορέσει σε NW5 να ξαναφτιάξει ολόκληρο το frontal third με αξιοπρεπή πυκνότητα (όχι τέλεια, επιπέδου Pekiner ή Freitas, συμφωνούμε, αλλά ας δούμε και πόσα grafts χρησιμοποιούν αυτοί οι γιατροί για μικρότερες περιοχές για τις μεγαλύτερες πυκνότητες που πετυχαίνουν) με μόνο 2.500 grafts, όπως στην περίπτωση Καραμανίδη, είναι μεγάλη επιτυχία.

Η αποτελεσματική χρήση λίγων grafts είναι υποτιμημένη δεξιότητα κατά τη γνώμη μου στον κόσμο των μεταμοσχεύσεων, που έχουμε γεμίσει με περιστατικά, ειδικά από hair mills, που χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση 4.000-5.000 grafts, δλδ πάνω απ' το 50% της δότριας του ασθενούς, συχνά δε σε ασθενείς που δεν παίρνουν καμία αγωγή.

Στο επίπεδο αυτού του κριτηρίου, δηλαδή κάλυψη/grafts (όχι απαραίτητα σε όλα τα άλλα), η δουλειά του Αναστασάκη είναι πολύ υψηλού επιπέδου.
Για να ειμαστε δικαιοι και να τον συγκρινουμε με τα ονοματα που εθεσες θα πρεπει να δουμε δουλειες με ασθενεις που ακολουθουν τις ιδιες "φορτωμενες" αγωγες (με ντουτα, οραλ μινο κλπ) που δινουν αυτοι οι γιατροι (ειδικα ο freitas). Αλλιως κινεισαι αμα ο ασθενης βαζει μινο τοπικα, αλλιως αμα παιρνει φινα, κλπ. Η αγωγη μπορει σε καποιες περιπτωσεις να ειναι μονοδρομος, σε καποιες αλλες μπορει να λυσει κατα πολυ τα χερια του γιατρου

theoblue

Well-Known Member
Παντως ανθρωπο που επιβαλλει σε ολους ανεξαιρετως τους ασθενεις (αν ισχυει) τη ληψη και φινας και ντουτα (μη εγκεκριμενη απο κανενα οργανισμο φαρμακων για τη συγκεκριμενη χρηση) προκειμενου να τους αναλαβει δεν τον λες και γιατρο. Επιχειρηματια μπορει

aeratos28

Just aeratos
Αυτά είπα ρε ότι έκαναν στο βίντεο πριν..χαχαχα
Ναι ειτε θα έπρεπε να ειχαν μπει περισσοτερα grafts εξαρχής ειτε να μπει τώρα για δευτερη επέμβαση για να έχει καλή πυκνοτητα και να μη φαινεται see through η hairline του σε συνθηκες καλού φωτισμού οπως οταν βγαινει στον ήλιο το πρωι-μεσημέρι ή σε εσωτερικούς χώρους με καλό φωτισμό.

Ενώ στο βιντεο προσπαθουν να παρουσιάσουν στο κοινό μια αλλη εικόνα οτι και καλά "καθάρισε" με μια επέμβαση και έχει καλή πυκνότητα ενώ δεν ειναι έτσι οπως το παρουσιάζουν και ο Lorenzo του έλεγε θέλει 3 μμ για καλή πυκνότητα και αυτοί γελούσαν με το πλάνο αυτο, υπονοώντας δηλαδη οτι δεν χρειάζονταν οσα του ειπε ο Λορενζο....

aeratos28

Just aeratos
Μα φίνα νομίζω παίρνει και το παιδι εδώ που λέμε..ο διαιτολόγος .
Και δεν τον σύγκρινε κανένας τον γιατρό ,με αυτούς τους γιατρούς που αναφέρθηκαν πιο πάνω. Ο ίδιος θέλει να το κάνει αυτό από μόνος του .
Για να ειμαστε δικαιοι και να τον συγκρινουμε με τα ονοματα που εθεσες θα πρεπει να δουμε δουλειες με ασθενεις που ακολουθουν τις ιδιες "φορτωμενες" αγωγες (με ντουτα, οραλ μινο κλπ) που δινουν αυτοι οι γιατροι (ειδικα ο freitas). Αλλιως κινεισαι αμα ο ασθενης βαζει μινο τοπικα, αλλιως αμα παιρνει φινα, κλπ. Η αγωγη μπορει σε καποιες περιπτωσεις να ειναι μονοδρομος, σε καποιες αλλες μπορει να λυσει κατα πολυ τα χερια του γιατρου

Noname12

Active Member
Συμφωνώ. Εξάλλου, όπως έγραψα κι εγώ οι γιατροί που φημίζονται διεθνώς, ειδικά για hairlines, συνήθως χρησιμοποιούν περισσότερα grafts σε μικρότερες περιοχές απ' αυτές που συνήθως καλείται να καλύψει ο Αναστασάκης, οπότε και τα δύο points μας είναι υπέρ του.
Για κάποιο λόγο στον Αναστασάκη φαίνεται να πηγαίνουν πολλά περιστατικά με υψηλά NWs. Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε και κάποια περιστατικά NW2-3 και πώς θα έμοιαζαν dense packing sessions απ' τον ίδιο. Εκεί θα μπορούσαμε να συγκρίνουμε και πιο δίκαια με τοπ δουλειές εξωτερικού.
Σε κάθε περίπτωση τον θεωρώ πολύ καλή επιλογή για πιο μεγάλα NWs, τουλάχιστον για πρώτο session.

aeratos28

Just aeratos
Γι'αυτό τον λόγο φημίζονται διεθνώς ρε μεγάλε ...επειδή ΜΠΟΡΟΥΝ να βάλουν περισσότερα grafts σε ένα σημείο,χωρίς να υπάρχει πρόβλημα ,και με επιτυχία ...με τα γραφόμενα σου θεωρείς λοιπόν ότι (κλέβουν) έναντι του Αναστασάκη??? Χαχαχαχαχα..θα τρελαθουμε εδώ μέσα. .
dense packing sessions,εδώ και 5 χρόνια που είναι στο φόρουμ,δεν έχει δείξει..δεν αναρωτιεσαι γιατί? Εγώ πάντως δεν αναρωτιέμαι καθόλου.
Και το θέμα ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΑΥΤΟΣ.. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ..και για να βγάλεις συμπέρασμα,πρέπει να είναι πολλά τα περιστατικά ,και όχι 1-2-5-10...η διάρκεια μετράει..αυτό,οι του εξωτερικού,το έχουν αποδείξει..
Συμφωνώ. Εξάλλου, όπως έγραψα κι εγώ οι γιατροί που φημίζονται διεθνώς, ειδικά για hairlines, συνήθως χρησιμοποιούν περισσότερα grafts σε μικρότερες περιοχές απ' αυτές που συνήθως καλείται να καλύψει ο Αναστασάκης, οπότε και τα δύο points μας είναι υπέρ του.

Noname12

Active Member
Γι'αυτό τον λόγο φημίζονται διεθνώς ρε μεγάλε ...επειδή ΜΠΟΡΟΥΝ να βάλουν περισσότερα grafts σε ένα σημείο,χωρίς να υπάρχει πρόβλημα ,και με επιτυχία ...με τα γραφόμενα σου θεωρείς λοιπόν ότι (κλέβουν) έναντι του Αναστασάκη??? Χαχαχαχαχα..θα τρελαθουμε εδώ μέσα. .
dense packing sessions,εδώ και 5 χρόνια που είναι στο φόρουμ,δεν έχει δείξει..δεν αναρωτιεσαι γιατί? Εγώ πάντως δεν αναρωτιέμαι καθόλου.
Και το θέμα ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΑΥΤΟΣ.. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ..και για να βγάλεις συμπέρασμα,πρέπει να είναι πολλά τα περιστατικά ,και όχι 1-2-5-10...η διάρκεια μετράει..αυτό,οι του εξωτερικού,το έχουν αποδείξει..
Είναι δύο διαφορετικά skills νομίζω: άλλο είναι να κάνεις dense packing σε μια μικρή περιοχή και ένα άλλο είναι να μπορείς να δώσεις μεγάλη κάλυψη με λίγα grafts. Το πρώτο είναι καλό για χαμηλά NWs, το δεύτερο καλό για μεγάλα. Γι' αυτό και κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει ιδανικός γιατρός για κάθε περίπτωση. Άλλος γιατρός ταιριάζει αν θες να φτιάξεις hairline, άλλος αν πας για τη μέγιση δυνατή κάλυψη (πρώτη κατηγορία: Couto/Freitas/Pekiner, δεύτερη: Zarev/Pitella/Sethi)-είναι λίγο σαν άλλο σπορ. Λ.χ., αντίστροφα σε forum του εξωτερικού πολλοί παραπονούνται ότι ο Pekiner ας πούμε δεν έχει πολλά περιστατικά σε ψηλά NWs και αναρωτιούνται για το αν θα είχε εξίσου καλά αποτελέσματα.
Στο δεύτερο ο Αναστασάκης στέκεται πολύ καλά. Για το πρώτο ομολογώ ότι δεν μπορώ να πω με ασφάλεια γιατί δεν έχω δει πολλά περιστατικά του σε μικρά NWs. Προσωπικά δεν κοιτάω στην Ελλάδα για τη δική μου μμ, αλλά απ' όσα έχω δει εδώ δεν έχω προσέξει και πολλούς Έλληνες γιατρούς να δίνουν πολύ πιο πυκνά αποτελέσματα από Αναστασάκη (λ.χ. συγκρίνοντας με HDC ή Seneca). Ίσως να κάνω λάθος κι απλά να μου 'χουν ξεφύγει.

witcher

Well-Known Member
Είναι δύο διαφορετικά skills νομίζω: άλλο είναι να κάνεις dense packing σε μια μικρή περιοχή και ένα άλλο είναι να μπορείς να δώσεις μεγάλη κάλυψη με λίγα grafts. Το πρώτο είναι καλό για χαμηλά NWs, το δεύτερο καλό για μεγάλα. Γι' αυτό και κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει ιδανικός γιατρός για κάθε περίπτωση. Άλλος γιατρός ταιριάζει αν θες να φτιάξεις hairline, άλλος αν πας για τη μέγιση δυνατή κάλυψη (πρώτη κατηγορία: Couto/Freitas/Pekiner, δεύτερη: Zarev/Pitella/Sethi)-είναι λίγο σαν άλλο σπορ. Λ.χ., αντίστροφα σε forum του εξωτερικού πολλοί παραπονούνται ότι ο Pekiner ας πούμε δεν έχει πολλά περιστατικά σε ψηλά NWs και αναρωτιούνται για το αν θα είχε εξίσου καλά αποτελέσματα.
Στο δεύτερο ο Αναστασάκης στέκεται πολύ καλά. Για το πρώτο ομολογώ ότι δεν μπορώ να πω με ασφάλεια γιατί δεν έχω δει πολλά περιστατικά του σε μικρά NWs. Προσωπικά δεν κοιτάω στην Ελλάδα για τη δική μου μμ, αλλά απ' όσα έχω δει εδώ δεν έχω προσέξει και πολλούς Έλληνες γιατρούς να δίνουν πολύ πιο πυκνά αποτελέσματα από Αναστασάκη (λ.χ. συγκρίνοντας με HDC ή Seneca). Ίσως να κάνω λάθος κι απλά να μου 'χουν ξεφύγει.
Για να πεις οτι στέκεται πολυ καλά ο Αν*στaσακης σε μεγαλα norwood θα πρέπει να έχεις δει πολλά ανεξάρτητα περιστατικά από ασθενείς που δεν έχει.
Ειδαμε τι έγινε σε πρόσφατο ανεξάρτητο περιστατικό του σε μεγάλο Norwood που μονο υψηλού επιπέδου ΔΕΝ ηταν η δουλειά που εγινε αλλά το αντίθετο από αυτό που λες οπου άφησε τη δοτρια του @edyuser1 σε κακή κατάσταση, του έβαλε πολυτριχα στη hairline και γενικά κακή εως ανύπαρκτη συνδεση με τα πλαινά της δότριας...
Επίσης δεν ισχύει το περι καλής καλύψης με λιγα grafts, εκτός αν λες αυτά με τα χτενίσματα με 20-30 ποντους μαλλι που ειναι κάλυψη απόκρυψη και δεν μπορει να σταθεί σε εξωτερικές συνθήκες.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Αυτός που μπορεί να κάνει dense packing,πανευκολα μπορεί να κάνει μια κάλυψη σε όλο το κεφάλι σε μεγάλο norwood..θέμα πλάνου είναι στο να καλύψεις μεγάλη έκταση ..το dense packing,είναι θέμα ικανότητας ..skills ..τα οποία ΔΕΝ τα έχουν πολλοί .και τα ονόματα που αναφέρεις ,όπως και άλλοι,έχουν αποδεδειγμένα skills εδώ και πολλά χρόνια με πάρα πολλές και συνεχόμενες επιτυχημένες επεμβάσεις ..θα προτιμούσα να πάω σε έναν τέτοιο γιατρό ,ο οποίος μπορεί με επιτυχία να φτιάξει ένα dense packing περιστατικό,για να μου φτιάξει μια μεγάλη έκταση γτ σε κλίμακα δυσκολίας είναι κατά πολύ πιο εύκολο αυτό,παρά σε κάποιον ,που δεν μπορεί και δεν έχει δείξει dense packing,και περιορίζεται στις καλύψεις μεγάλων επιφανειών απλά...τα πασαλειματα που λέω εγώ. Και τώρα δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα σε κανέναν..γενικο το σχόλιο για όλους τους γιατρούς

Vdupa

Well-Known Member
, αλλά απ' όσα έχω δει εδώ δεν έχω προσέξει και πολλούς Έλληνες γιατρούς να δίνουν πολύ πιο πυκνά αποτελέσματα από Αναστασάκη (λ.χ. συγκρίνοντας με HDC ή Seneca). Ίσως να κάνω λάθος κι απλά να μου 'χουν ξεφύγει.
Aπο HDC; Δεν ξερω, δεν εχω την ιδια εικονα. Αλλα θα ήθελα να δω περισσοτερα βιντεο περιστατικα και απο αυτους.

Noname12

Active Member
Μπορεί να τους αδικώ λίγο. Γενικά τους θεωρώ πολύ decent κλινική και έχουν καλό όνομα σε φόρουμ του εξωτερικού αλλά δεν νιώθω ριζική διαφορά με Αναστασάκη (συν ότι συνήθως χρησιμοποιούν αρκετούτσικα grafts).

Υπάρχουν πολλά αποτελέσματά τους εδώ, αν και όχι τόσα ανεξάρτητα.
Aπο HDC; Δεν ξερω, δεν εχω την ιδια εικονα. Αλλα θα ήθελα να δω περισσοτερα βιντεο περιστατικα και απο αυτους.

LoverBoy

Well-Known Member
Ο μόνος τρόπος όπως έχει ειπωθεί και παλαιότερα να εξακριβώσεις ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα είναι απο κοντά ή απο ανεξάρτητες παρουσιάσεις αδερφέ και αυτό δεν είναι εύκολο....

Noname12

Active Member
Αυτός που μπορεί να κάνει dense packing,πανευκολα μπορεί να κάνει μια κάλυψη σε όλο το κεφάλι σε μεγάλο norwood..θέμα πλάνου είναι στο να καλύψεις μεγάλη έκταση ..το dense packing,είναι θέμα ικανότητας ..skills ..τα οποία ΔΕΝ τα έχουν πολλοί .και τα ονόματα που αναφέρεις ,όπως και άλλοι,έχουν αποδεδειγμένα skills εδώ και πολλά χρόνια με πάρα πολλές και συνεχόμενες επιτυχημένες επεμβάσεις ..θα προτιμούσα να πάω σε έναν τέτοιο γιατρό ,ο οποίος μπορεί με επιτυχία να φτιάξει ένα dense packing περιστατικό,για να μου φτιάξει μια μεγάλη έκταση γτ σε κλίμακα δυσκολίας είναι κατά πολύ πιο εύκολο αυτό,παρά σε κάποιον ,που δεν μπορεί και δεν έχει δείξει dense packing,και περιορίζεται στις καλύψεις μεγάλων επιφανειών απλά...τα πασαλειματα που λέω εγώ. Και τώρα δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα σε κανέναν..γενικο το σχόλιο για όλους τους γιατρούς
Οκ το καταλαβαίνω αυτό για το skill του dense packing και όντως δεν το έχουν όλοι (ίσως ούτε ο Αν). Απλά υπάρχει και το αντίστροφο θέμα, ότι ενώ μπορείς να δεις ένα εντυπωσιακό dense hairline, μπορεί αυτό να γίνεται σε βάρος μιας καλής διαχείρισης της δότριας. Επειδή συχνά βλέπω κάτι τεράστιους αριθμούς grafts και επειδή αυτό το industry τώρα έχει αρχίσει να αναπτύσσεται (δεν έχουμε ακόμα μεγάλο δείγμα ανθρώπων που να έκαναν πολλές μεταμοσχεύσεις πριν 20 χρόνια), με νέους ανθρώπους στα 20 και στα 30 να χρησιμοποιούν 6.000-7.000, σχεδόν εξαντλώντας τη δότριά τους για την υπόλοιπη ζωή τους, είναι σημαντική και μια καλή κάλυψη, έστω κι αν δεν έχει την τέλεια πυκνότητα. Φοβάμαι ότι στο μέλλον θα δούμε πολλά περιστατικά νέων ανθρώπων που θα έχουν πολύ περίεργα αποτελέσματα επειδή πήγαν φουλ επιθετικά και δεν ήταν σε καμία αγωγή-σ' αυτή την κατεύθυνση ήταν το θετικό μου σχόλιο για Αν.

Vdupa

Well-Known Member
Οκ το καταλαβαίνω αυτό για το skill του dense packing και όντως δεν το έχουν όλοι (ίσως ούτε ο Αν). Απλά υπάρχει και το αντίστροφο θέμα, ότι ενώ μπορείς να δεις ένα εντυπωσιακό dense hairline, μπορεί αυτό να γίνεται σε βάρος μιας καλής διαχείρισης της δότριας. Επειδή συχνά βλέπω κάτι τεράστιους αριθμούς grafts και επειδή αυτό το industry τώρα έχει αρχίσει να αναπτύσσεται (δεν έχουμε ακόμα μεγάλο δείγμα ανθρώπων που να έκαναν πολλές μεταμοσχεύσεις πριν 20 χρόνια), με νέους ανθρώπους στα 20 και στα 30 να χρησιμοποιούν 6.000-7.000, σχεδόν εξαντλώντας τη δότριά τους για την υπόλοιπη ζωή τους, είναι σημαντική και μια καλή κάλυψη, έστω κι αν δεν έχει την τέλεια πυκνότητα. Φοβάμαι ότι στο μέλλον θα δούμε πολλά περιστατικά νέων ανθρώπων που θα έχουν πολύ περίεργα αποτελέσματα επειδή πήγαν φουλ επιθετικά και δεν ήταν σε καμία αγωγή-σ' αυτή την κατεύθυνση ήταν το θετικό μου σχόλιο για Αν.
Το θέμα είναι οτι αυτοι που εχουν φτασει στο επιπεδο να κανουν dense packing, εχουν κατακτήσει και αυτην την γνωση/ εμπειρία της διαχειρισης. Τουλάχιστον αυτό παρατηρούμε εκει εξω.

Τωρα για την HDC που συζητησαμε, γενικα βλεπω καλές πυκνότητες (όπως ειπα θα ήθελα περισσότερα βιντεο, αλλα έχω δει κάποια που οι πυκνοτητες ειναι μεγαλες, αλλα και περιστατικά εδώ στο φορουμ) και στο θεμα φυσικότητας hailine θα τους έβαζα στους τοπ γενικότερα. Επίσης στο crown εχουν δείξει κάποια πολυ δυνατά αποτελέσματα. Κατι που δεν εχω δει ακομα πχ απο Αναστ. Νομιζω οτι δεν εχω δει ποτέ γέμισμα crown ή γέμισμα που θα μου τραβήξει την προσοχη μου (γιατι με ενδιαφερει το crown)

Dimos_

Member
Τωρα για την HDC που συζητησαμε, γενικα βλεπω καλές πυκνότητες (όπως ειπα θα ήθελα περισσότερα βιντεο, αλλα έχω δει κάποια που οι πυκνοτητες ειναι μεγαλες, αλλα και περιστατικά εδώ στο φορουμ) και στο θεμα φυσικότητας hailine θα τους έβαζα στους τοπ γενικότερα
Οχι και στους τοπ από θέμα φυσικότητας οι hairline τους, υπερβάλλεις.
Αν το περιστατικό είναι από NW 3 και πάνω, έχουν την τάση να τις κάνουν πολύ ψηλά χωρίς να ακολουθούν καθόλου τις φυσικές γραμμές του προσώπου, (που είναι και το ζητούμενο) να κλείνουν αφύσικα τα temporal peaks και να αφήνουν τα κούτελα να φαίνονται αεροδρόμια.

Ελάχιστα περιστατικά τους μου αρέσουν και δε νομίζω ότι απέχουν και πολύ απ τις ελληνικές κλινικές.
Όσο για τα βίντεο που αναφερεις, δεν έχω δει κανενα.

JimKan1

Well-Known Member
Οχι και στους τοπ από θέμα φυσικότητας οι hairline τους, υπερβάλλεις.
Αν το περιστατικό είναι από NW 3 και πάνω, έχουν την τάση να τις κάνουν πολύ ψηλά χωρίς να ακολουθούν καθόλου τις φυσικές γραμμές του προσώπου, (που είναι και το ζητούμενο) να κλείνουν αφύσικα τα temporal peaks και να αφήνουν τα κούτελα να φαίνονται αεροδρόμια.

Ελάχιστα περιστατικά τους μου αρέσουν και δε νομίζω ότι απέχουν και πολύ απ τις ελληνικές κλινικές.
Όσο για τα βίντεο που αναφερεις, δεν έχω δει κανενα.

Αστο αδερφε, τοπ ειναι, βρες μου αλλη κλινικη Ελλαδα και Κυπρο που φτιαχνει χερλαιν μονο με μοντριχα, μονο η HDC και με πολυ ωραια irregularities. Και χρεωνουν περιπου 2 ευρω το γκραφτ, οτι πιο vfm υπαρχει στην περιοχη και στο λεω εγω που ασκω κριτικη στα περιστατικα τους, οπως σου λεω και οτι ο Αναστασακης ειναι τοπ στην Ελλαδα που και σε αυτον ασκω τεραστια κριτικη (χαμηλος ο πηχης εγχωρια βεβαια). Το θεμα με την HDC ειναι οτι δεν γινονται μετρησεις και προσαρμογη πλανου με βαση τη δοτρια.

aeratos28

Just aeratos
Γενικά τα έχεις μπλεγμένα πολυ..dense packing,δεν κάνει κανένας από αυτούς που ταυτόχρονα ,έχουν και μεγάλη έκταση αραίωσης και φαίνεται μελλοντικά ότι προορίζονται για μεγάλο norwood .τα dense packing,γίνονται σε περιπτώσεις norwood 2-3 ...άντε βαριά,πολυ βαριά,μέχρι norwood 4 υπό προϋποθέσεις και αυτο,με συνοδεία φυσικα θεραπείας, φίνα μινοξιδιλη κτλ ..αυτοί οι γιατροί που αναφέρουμε,του εξωτερικού,τα μεγάλα ονόματα ,έκαναν αναλυτικές μετρήσεις δοτριας ,και υπολόγιζαν κάθε τι,ώστε να μην γίνει αποψίλωση της δοτριας..το δείγμα λοιπόν αυτών των γιατρών,σε αυτό το μοτίβο με μετρήσεις δοτριας και ανάλυση της ,είναι τουλάχιστον 15 ετών με άπειρα περιστατικά και με αποτελέσματα που τους κατέταξαν στους τοπ παγκοσμίως ..
Στο ζυγι αυτο λοιπόν ,με αυτούς τους γιατρούς,δεν μπαίνει ο Αναστασάκης καν,γτ σε βλέπω να προσπαθείς να τον βγάλεις και καλύτερο ,και ότι αυτό που κάνει είναι και δυσκολότερο κιόλας,ενώ είναι αυτό που κάνουν όλοι ..απλώνουν τραχανά που λέμε σε όλο το κεφάλι με χαμηλές πυκνότητες ..ο Αναστασάκης,μέχρι να κάνει τη συνεργασία με τον Λορέντζο,στριπ έκανε .ούτε δοτριες ήξερε να μετράει ούτε τπτ..και όταν του λέγαμε για δοτριες και μετρήσεις μας έλεγε άσχετους και μη γιατρούς κτλ κτλ..μάλλον δεν τα έχεις δει αυτά που γίνονταν πριν 4-5 χρόνια ..καλό θα ήταν να τα δεις..από τότε λοιπόν που συνεργάστηκε με Λορετζο,λόγω φόρουμ έγινε αυτό,άλλαξε 180 μοίρες ..έκοψε τα στριπ,και δουλεύει το μοτίβο το ίδιο με του Λορετζο..μετρήσεις δοτριας,πάχος τρίχας κτλ κτλ..το έκανε και βιντεάκι τότε στο youtube ...από τότε έχει μια κάποια βελτίωση ,δλδ τα τελευταία 2-3 χρόνια ..έχει πολύ μέλλον ακόμα για να παράξει σταθερά αποτελέσματα και να ανεβάσει τις πυκνοτητες του,και γενικά να υπάρχει σταθερότητα και σιγουριά όπως των τοπ γιατρών που αυτοί,τα κάνουν δεκαετίες αυτά ..

Μπλουζα