#monotovideometraei case #207, στάδιο 5, FUE, 3500 τριχοθυλάκια| 9 μήνες μετά

Vdupa

Well-Known Member
Οχι και στους τοπ από θέμα φυσικότητας οι hairline τους, υπερβάλλεις.
Αν το περιστατικό είναι από NW 3 και πάνω, έχουν την τάση να τις κάνουν πολύ ψηλά χωρίς να ακολουθούν καθόλου τις φυσικές γραμμές του προσώπου, (που είναι και το ζητούμενο) να κλείνουν αφύσικα τα temporal peaks και να αφήνουν τα κούτελα να φαίνονται αεροδρόμια.

Ελάχιστα περιστατικά τους μου αρέσουν και δε νομίζω ότι απέχουν και πολύ απ τις ελληνικές κλινικές.
Όσο για τα βίντεο που αναφερεις, δεν έχω δει κανενα.
Δεν ξέρω, τις βρίσκω πολύ δυνατές τις hairline τους. Τώρα αν θες να ανεβάσεις την hairline ψηλά αναγκαστικά, εκεί δεν έχω ποτέ τέλειο αποτέλεσμα απο κάποιον.

Βίντεο έχουν ανεβάσει αλλά είναι ελάχιστα. Θα έπρεπε να ανεβάζουν τακτικά.

Το πρώτο περιστατικό στο βίντεο είναι πολύ δυνατό αφού κατάφεραν να βάλουν 4000 grafts μόνο μπροστά (χρειάζεται να περάσουν και το crown). Δε νομίζω ότι έχω δει τέτοια πυκνότητα στις ελληνικές κλινικές.

Την HDC προσωπικά τη βάζω αρκετά πιο πάνω από τις ελληνικές, με κορυφή ίσως το ανεξάρτητο αποτέλεσμα του pagoura.

Επίσης, έχουν κανονικές/λογικές τιμές.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Όντως είναι καλή η hdc ,και ανώτερη των ελληνικών κατά πολύ..όσο για το αποτέλεσμα του pagouras,μιλάμε για φοβερό αποτέλεσμα δεν το συζητάμε καν..φοβερή δουλειά..
Δεν ξέρω, τις βρίσκω πολύ δυνατές τις hairline τους. Τώρα αν θες να ανεβάσεις την hairline ψηλά αναγκαστικά, εκεί δεν έχω ποτέ τέλειο αποτέλεσμα απο κάποιον.

Βίντεο έχουν ανεβάσει αλλά είναι ελάχιστα. Θα έπρεπε να ανεβάζουν τακτικά.

Το πρώτο περιστατικό στο βίντεο είναι πολύ δυνατό αφού κατάφεραν να βάλουν 4000 grafts μόνο μπροστά (χρειάζεται να περάσουν και το crown). Δε νομίζω ότι έχω δει τέτοια πυκνότητα στις ελληνικές κλινικές.

Την HDC προσωπικά τη βάζω αρκετά πιο πάνω από τις ελληνικές, με κορυφή ίσως το ανεξάρτητο αποτέλεσμα του pagoura.

Επίσης, έχουν κανονικές/λογικές τιμές.

Dimos_

Member
Αστο αδερφε, τοπ ειναι, βρες μου αλλη κλινικη Ελλαδα και Κυπρο που φτιαχνει χερλαιν μονο με μοντριχα, μονο η HDC και με πολυ ωραια irregularities. Και χρεωνουν περιπου 2 ευρω το γκραφτ, οτι πιο vfm υπαρχει στην περιοχη και στο λεω εγω που ασκω κριτικη στα περιστατικα τους, οπως σου λεω και οτι ο Αναστασακης ειναι τοπ στην Ελλαδα που και σε αυτον ασκω τεραστια κριτικη (χαμηλος ο πηχης εγχωρια βεβαια). Το θεμα με την HDC ειναι οτι δεν γινονται μετρησεις και προσαρμογη πλανου με βαση τη δοτρια.
Για σένα μπορεί να είναι τοπ αλλά για εμένα έπειτα από δύο consultation μαζι τους, σου λέω ότι είναι μέτρια. Προσωπικά δε με έπεισαν ότι μπορώ να πάρω αυτό που ζητάω.

Μιλώντας για σχεδιασμό hairline πάντα, τι να το κάνω το γκραφτ στα 2 ευρώ όταν δεν παίρνω αυτό που θέλω. Τα σχέδια τους είναι copy paste σε ολα τα κεφάλια πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Στο θέμα φυτρωσης είναι όντως πολύ καλή.

Στην Ελλάδα ο Τιρκαλας είναι απ τους πιο αξιόλογους που κάνει τα irregularities που λες και ο Αναστασακης που είναι απλά τοπ και είναι και το πιο δυνατό του σημείο θα έλεγα.

tasos33

Well-Known Member
Είναι δύο διαφορετικά skills νομίζω: άλλο είναι να κάνεις dense packing σε μια μικρή περιοχή και ένα άλλο είναι να μπορείς να δώσεις μεγάλη κάλυψη με λίγα grafts. Το πρώτο είναι καλό για χαμηλά NWs, το δεύτερο καλό για μεγάλα. Γι' αυτό και κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει ιδανικός γιατρός για κάθε περίπτωση. Άλλος γιατρός ταιριάζει αν θες να φτιάξεις hairline, άλλος αν πας για τη μέγιση δυνατή κάλυψη (πρώτη κατηγορία: Couto/Freitas/Pekiner, δεύτερη: Zarev/Pitella/Sethi)-είναι λίγο σαν άλλο σπορ. Λ.χ., αντίστροφα σε forum του εξωτερικού πολλοί παραπονούνται ότι ο Pekiner ας πούμε δεν έχει πολλά περιστατικά σε ψηλά NWs και αναρωτιούνται για το αν θα είχε εξίσου καλά αποτελέσματα.
Στο δεύτερο ο Αναστασάκης στέκεται πολύ καλά. Για το πρώτο ομολογώ ότι δεν μπορώ να πω με ασφάλεια γιατί δεν έχω δει πολλά περιστατικά του σε μικρά NWs. Προσωπικά δεν κοιτάω στην Ελλάδα για τη δική μου μμ, αλλά απ' όσα έχω δει εδώ δεν έχω προσέξει και πολλούς Έλληνες γιατρούς να δίνουν πολύ πιο πυκνά αποτελέσματα από Αναστασάκη (λ.χ. συγκρίνοντας με HDC ή Seneca). Ίσως να κάνω λάθος κι απλά να μου 'χουν ξεφύγει.
Για να πετύχεις κάλυψη με λιγότερα graft ,βάση τακτικής του Αναστασάκη και του κάθε αναστασακη, θα πρέπει να αφήσεις ενάμιση μέτρο μαλλί, και σε όσα περιστατικά ακολουθεί αυτό το μοτίβο το διαπιστώνουμε στα βιντεο που ανεβαζει.
Αυτό δεν είναι κακό βέβαια αν ο ασθενής πχ δεν έχει χρήματα για να κάνει την 2η ΜΜ σε εύλογο χρονικό διάστημα η δεν έχει επαρκή δοτρια ώστε να ολοκληρώσει την κάλυψη,κακό είναι να τον πείσει πως με αυτό τον τρόπο έχει ένα σοβαρό αποτέλεσμα και όταν βγαίνει στο ήλιο είναι σαν cabrio mercedes του 72.
Η τακτική αυτή σε καμιά περίπτωση ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ SKILL.

@aeratos28 για να δούμε αν όντως έχει skills ο doc θα πρέπει να βλέπουμε σε ποια περιστατικά έχει κάνει αυτός τις μμ ,γιατί σε δύο που γνωρίζω δεν έχει ασχοληθεί καθόλου πλην σχεδίασης hairline. Να ναι καλά τα κορίτσια του.

Tetrakis

Well-Known Member
Αστο αδερφε, τοπ ειναι, βρες μου αλλη κλινικη Ελλαδα και Κυπρο που φτιαχνει χερλαιν μονο με μοντριχα, μονο η HDC και με πολυ ωραια irregularities. Και χρεωνουν περιπου 2 ευρω το γκραφτ, οτι πιο vfm υπαρχει στην περιοχη και στο λεω εγω που ασκω κριτικη στα περιστατικα τους, οπως σου λεω και οτι ο Αναστασακης ειναι τοπ στην Ελλαδα που και σε αυτον ασκω τεραστια κριτικη (χαμηλος ο πηχης εγχωρια βεβαια). Το θεμα με την HDC ειναι οτι δεν γινονται μετρησεις και προσαρμογη πλανου με βαση τη δοτρια.
Καλησπέρα, θεωρείς τον Αναστασάκη καλύτερο από Τυρκαλα;

Gianney

Well-Known Member
Εγώ προσωπικά νομίζω πως ο Αναστάσακης, κάνει καλές hairlines όσον αφορά τον σχεδιασμό με κάποιες εξαιρέσεις αλλά και την φυσικότητα.Οσον αφορά την πυκνότητα και τα περί dense packing νομίζω δεν το έχει αλλά δεν γνωρίζω αν φταίει η ικανότητα ή απλά η προσέγγιση του από παλιά less is more

Greg072

Member
Εγώ προσωπικά νομίζω πως ο Αναστάσακης, κάνει καλές hairlines όσον αφορά τον σχεδιασμό με κάποιες εξαιρέσεις αλλά και την φυσικότητα.Οσον αφορά την πυκνότητα και τα περί dense packing νομίζω δεν το έχει αλλά δεν γνωρίζω αν φταίει η ικανότητα ή απλά η προσέγγιση του από παλιά less is more
Ρε φίλε είναι 100% θέμα προσέγγισης , αν δηλαδή πάει κάποιος 20-30 χρονων για εμφύτευση και έχει ήδη εκτεταμένη αραίωση τύπου NW 4-5 και 6 καμία φορά είναι σίγουρο πως όταν μεγαλώσει κι άλλο δεν θα του μείνει τρίχα από τα πάνω τα μαλλιά του.1ον δεν μπορεί κάποιος με τα παραπάνω να περιμένει μαλλί εφηβείας γιατί αυτά δεν γίνονται. 2ον εξαρτάται πάντα και τι δότρια έχει ο άλλος γαιτι αν η δότρια είναι κανονική προς αδύναμη αυτό δυσκολεύει ακόμα πιο πολύ τα πράγματα.Επομενως το πιο λογικό είναι λίγα τριχοθυλακια , συντηρητική προσέγγιση και σίγουρα αγωγή με φίνα-μίνο ή ένα από τα 2 ( κατα προτίμηση φίνα) ούτως ώστε να μα δυναμώσουν τα μαλλιά και η δότρια για να δώσει ότι έχει και σε 2η συνέδρια στο μέλλον αν χρειαστεί. Ο Αναστασάκης ή ο καθένας σχεδόν που ακολουθεί αυτήν την τακτική ξέρει πολύ καλά τι κάνει.Σαφως υπάρχουν και εξαιρέσεις όμως.

JimKan1

Well-Known Member
Καλησπέρα, θεωρείς τον Αναστασάκη καλύτερο από Τυρκαλα;
Ναι, στην Ελλαδα ειναι ο καλυτερος μακραν απτον δευτερο, ωστοσο δεν ειναι στο επιπεδο που παρουσιαζει τον εαυτο του οτι ειναι, δηλαδη ενα κραμα Konior,Lorenzo και Bissanga και υπερανω κριτικης απο τους πληβειους του φορουμ , εκει προκυπτουν οι διαφωνιες.

_Johnny_

Active Member
Ναι, στην Ελλαδα ειναι ο καλυτερος μακραν απτον δευτερο, ωστοσο δεν ειναι στο επιπεδο που παρουσιαζει τον εαυτο του οτι ειναι, δηλαδη ενα κραμα Konior,Lorenzo και Bissanga και υπερανω κριτικης απο τους πληβειους του φορουμ , εκει προκυπτουν οι διαφωνιες.
Δεν νομιζω οτι ειναι καλύτερος από τους αλλους στην Ελλάδα. Καλύτερος στο μάρκετινγκ ειναι και αυτό ξεγελάει μερικούς λογω του επιθετικού μάρκετινγκ και σιγουρα με τα λεφτά που χρεώνει βρισκεις πολυ καλύτερες επιλογές στο εξωτερικό..

JimKan1

Well-Known Member
Δεν νομιζω οτι ειναι καλύτερος από τους αλλους στην Ελλάδα. Καλύτερος στο μάρκετινγκ ειναι και αυτό ξεγελάει μερικούς πέφτοντας στην παγίδα του επιθετικού μάρκετινγκ και σιγουρα με τα λεφτά που χρεώνει βρισκεις πολυ καλύτερες επιλογές στο εξωτερικό..
Καλα δεν θα μπω σε αντιπαραθεση μαζι σου για να υπερασπιστω τον Αναστασακη, αυτο ελειπε, αλλα αν κατλαβα καλα θεωρεις οτι με εχει ξεγελασει με το επιθετικο του μαρκετινγκ;

_Johnny_

Active Member
Καλα δεν θα μπω σε αντιπαραθεση μαζι σου για να υπερασπιστω τον Αναστασακη, αυτο ελειπε, αλλα αν κατλαβα καλα θεωρεις οτι με εχει ξεγελασει με το επιθετικο του μαρκετινγκ;
Απλα λεω οτι δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερο για να το λες αυτό πέρα από το επιθετικό μάρκετινγκ με τους ασθενείς, κάτι που δεν κανουν οι αλλες κλινικές.
Επίσης να δουμε και τι συμμετοχή έχει στην επέμβαση...Πιο πάνω ο tasos33 ανέφερε "@aeratos28 για να δούμε αν όντως έχει skills ο doc θα πρέπει να βλέπουμε σε ποια περιστατικά έχει κάνει αυτός τις μμ ,γιατί σε δύο που γνωρίζω δεν έχει ασχοληθεί καθόλου πλην σχεδίασης hairline. Να ναι καλά τα κορίτσια του." σε αυτον αναφερόταν οτι δεν συμμετείχε στην επέμβαση;;;

Οπως ειπώθηκε και πριν αλλου ειναι τα skills για τα οποία ειναι γνωστοί γιατροί του εξωτερικού που ειναι πολυ χρονια φημισμένοι και διάσημοι και το να βάζεις λιγότερα grafts και να αφήνεις πολυ μακρι μαλλι δεν ειναι skill

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tetrakis

Well-Known Member
Διαφωνώ αν και σέβομαι την άποψη σου. Θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος πωλητής στην Ελλάδα στο αντικείμενο του. Choi Expert και Τυρκαλας πιστεύω είναι ανώτεροι.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Το ότι βάζει λίγα μοσχεύματα πιστεύω είναι και λόγο κόστους? Στα 3500+ μοσχεύματα με την τιμή που χρεώνει το ποσό θα είναι υπέρογκο και έτσι θα δυσκολευτεί ο πελάτης να πληρώσει και να προχωρήσει σε μεταμόσχευση...

theoblue

Well-Known Member
για να δούμε αν όντως έχει skills ο doc θα πρέπει να βλέπουμε σε ποια περιστατικά έχει κάνει αυτός τις μμ ,γιατί σε δύο που γνωρίζω δεν έχει ασχοληθεί καθόλου πλην σχεδίασης hairline. Να ναι καλά τα κορίτσια του.
Στο σχεδιασμό της hairline συμπεριλαμβάνεις και τα incisions?

Hercules80

Active Member
@aeratos28 για να δούμε αν όντως έχει skills ο doc θα πρέπει να βλέπουμε σε ποια περιστατικά έχει κάνει αυτός τις μμ ,γιατί σε δύο που γνωρίζω δεν έχει ασχοληθεί καθόλου πλην σχεδίασης hairline. Να ναι καλά τα κορίτσια του.
Στο σχεδιασμό της hairline συμπεριλαμβάνεις και τα incisions?

@tasos33 Δηλαδή και αυτοί οι 2 που ειπες οτι ο Αν@στσ@κ*ς δεν έκανε τίποτα στην επέμβαση τους πέρα από το να ζωγραφίσει το σχημα της hairline, ουτε καν τα incisions οπως μας λες.... Το δέχτηκαν ; Ενώ ειχαν πληρώσει κανονικά να κάνει την επέμβαση ο γιατρός και τελικά έκαναν ολα τα στάδια της επέμβασης τα κορίτσια της κλινικής όπως ανέφερες ;

Τελευταία επεξεργασία:

Kostas97

Well-Known Member
Εχω μπερδευτει λιγο με αυτα.

Στο εξωτερικο, στις μεγαλες επιτυχημενες κλινικες, μπορει καποιος να μας πει με παραδειγματα ποια διαδικασια ακολουθειται απο γιατρο και ποια απο νοσηλευτριες;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Όταν χρησιμοποιονται blades, γιατρός σχεδιασμός, cons, incisions όλα τα άλλα οι techs.

Hercules80

Active Member
Εχω μπερδευτει λιγο με αυτα.

Στο εξωτερικο, στις μεγαλες επιτυχημενες κλινικες, μπορει καποιος να μας πει με παραδειγματα ποια διαδικασια ακολουθειται απο γιατρο και ποια απο νοσηλευτριες;
Στην HDC εκτός από incisions κανουν και τα extractions οι γιατροί της (το punching). Ο Μιχάλης Γεωργίου στην Κύπρο κανει και αυτός ολα τα incisions και την εξαγωγή στα περιστατικά του, ενώ μονο τοποθέτηση οι νοσηλεύτριες.

Στην hattingen hair οι 2 γιατροί Mr και Mrs muresanu κάνουν incisions και extractions, ενώ τοποθέτηση οι techs μαζι με το γιατρό.

Η Dr Bicer στην Τουρκία που χρησιμοποιεί blades κανει incisions και extractions μονη της ενώ μονο τοποθέτηση κανουν οι techs.

Ο Pekiner στην Τουρκία κανει ολη την επέμβαση μονος του.

Και σε αλλες ελληνικές κλινικές της Ελλάδας Τυρκαλά, Seneca, Τσάκαλο, Κεραμιδά κτλπ ΟΛΗ η επέμβαση γινεται από το γιατρό.

Τελευταία επεξεργασία:

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Εδώ μας ειπε ο tasos33 οτι ο Αναστασακης σε 2 περιστατικά που ξέρει δεν έκανε ουτε καν τα incisions φιλε στους ασθενείς του. Δηλαδη δεν εκανε κανενα μέρος της επέμβασης ο γιατρός από τα 3 μέρη που ειναι incisions, extractions, τοποθέτηση όπως μας ανέφερε δηλαδη ο tasos33.

Στην HDC εκτός από incisions κανουν και τα extractions οι γιατροί της (το punching). Ο Μιχάλης Γεωργίου στην Κύπρο κανει και αυτός ολα τα incisions και την εξαγωγή στα περιστατικά του, ενώ μονο τοποθέτηση οι νοσηλεύτριες.

Στην hattingen hair οι 2 γιατροί Mr και Mrs muresanu κάνουν incisions και extractions, ενώ τοποθέτηση οι techs μαζι με το γιατρό.

Η Dr Bicer στην Τουρκία που χρησιμοποιεί blades κανει incisions και extractions μονη της ενώ μονο τοποθέτηση κανουν οι techs.

Ο Pekiner στην Τουρκία κανει ολη την επέμβαση μονος του.

Και σε αλλες ελληνικές κλινικές της Ελλάδας Τυρκαλά, Seneca, Τσάκαλο, Κεραμιδά κτλπ ΟΛΗ η επέμβαση γινεται από το γιατρό.
Αυτα που γραφει ο @tasos33 ειναι ΨΕΜΜΑΤΑ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΧΕΣ.
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΞΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.
Εχω αλλους 2 ιατρούς που εργαζονται με εμενα σε αυτα τα σταδια.
Δουλευω 14 ωρες την ημερα καθε ημερα, μη γραφετε μ@λ@κιες ολη την ωρα καποιοι haters

Κοψτε την συκοφαντια καποιοι γιατι θα αναγκαστω να καταφυγω σε αλλα μεσα.
ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΝΣ δεν ειπε αυτα που λεσ οτι ειπε ο @tasos33 !!

@CVIAL να εισαι ενημερος.
Οκ με τις προσωπικες επιθεσεις απο δειλους ψευτομαγκες του πληκτρολογιου.
ΞΕΚΑΘΑΡΑ ψεμματα ΔΗΘΕΝ ιστοριων απο ανυπαρκτους δηθεν γνωστούς ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΩ.
Βαλε ταξη στις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ οπως οφειλεις

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα