Δεν ξέρω, τις βρίσκω πολύ δυνατές τις hairline τους. Τώρα αν θες να ανεβάσεις την hairline ψηλά αναγκαστικά, εκεί δεν έχω ποτέ τέλειο αποτέλεσμα απο κάποιον.Οχι και στους τοπ από θέμα φυσικότητας οι hairline τους, υπερβάλλεις.
Αν το περιστατικό είναι από NW 3 και πάνω, έχουν την τάση να τις κάνουν πολύ ψηλά χωρίς να ακολουθούν καθόλου τις φυσικές γραμμές του προσώπου, (που είναι και το ζητούμενο) να κλείνουν αφύσικα τα temporal peaks και να αφήνουν τα κούτελα να φαίνονται αεροδρόμια.
Ελάχιστα περιστατικά τους μου αρέσουν και δε νομίζω ότι απέχουν και πολύ απ τις ελληνικές κλινικές.
Όσο για τα βίντεο που αναφερεις, δεν έχω δει κανενα.
Βίντεο έχουν ανεβάσει αλλά είναι ελάχιστα. Θα έπρεπε να ανεβάζουν τακτικά.
Το πρώτο περιστατικό στο βίντεο είναι πολύ δυνατό αφού κατάφεραν να βάλουν 4000 grafts μόνο μπροστά (χρειάζεται να περάσουν και το crown). Δε νομίζω ότι έχω δει τέτοια πυκνότητα στις ελληνικές κλινικές.
Την HDC προσωπικά τη βάζω αρκετά πιο πάνω από τις ελληνικές, με κορυφή ίσως το ανεξάρτητο αποτέλεσμα του pagoura.
2η ΜΜ , HDC 07/10/2022 , Δρ Βρυωνιδου, FUE 1800G
Ελπίζω να βοηθούν αυτές οι φωτο εξαιρετικη hairline, στην θεση σου θα τα εκανα πανω η αριστερα-δεξια και οχι μπροστα
www.hairlossgr.com
Επίσης, έχουν κανονικές/λογικές τιμές.