#monotovideometraei case #207, στάδιο 5, FUE, 3500 τριχοθυλάκια| 9 μήνες μετά

LoverBoy

Well-Known Member
Α ρε αερατε, πως τα έχεις καταφέρει και από τους εκατοντάδες ασθενείς που έχουν περάσει από την κλινική του γιατρού, είσαι ο μόνος που θυμάται το μικρό του όνομα, τον τόπο διαμονής του και τις αναλογίες του.

Και χωρίς να σε έχει χειρουργήσει κιόλας!

Όπως λέει κι ο Bobby, εδώ μιλάμε για κεραυνοβόλο έρωτα με την πρώτη ματια......
Το ότι δίνονται δημόσια στο φόρουμ τα στοιχεία του αεράτου με βρίσκουν κάθετα αντίθετο.....Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Γιατρέ για να το λέει αφού τον έστειλε σε εσένα για καλό αποτέλεσμα, μάλλον κάτι δεν θα πήγε καλά. Συμβαινει και στους καλύτερους. Ας το δεις και μετά κρίνεις και εσύ αλλά και ο Τάσος αφού το δεις και δώσεις την ιατρική σου άποψη ΑΝ κάτι δεν πήγε καλά, γιατί ειλικρινά πιστεύω ότι μερικές φορές οι προσδοκίες μας είναι ψηλά. Όμως αφού κάνεις μετρήσεις πλέον μπορείς ξεκάθαρα να δεις αν αυτά που έβαλες βγήκαν ή όχι και αν έγινε κάτι τι είναι αυτό.

Το άλλο για τα δικαστήρια μου θυμίζει το ερωτοδικείο της Μιχαλονάκου…. Στο τέλος θα αγαπηθείτε με τον αεράτο όπως πάτε…. :D :D :D
Πολυ ευχαριστως!
Αλλα πριν καποιος ΑΝΩΝΥΜΑ κρεμασει σε μανταλακια καποιον που αναγκατσικα γραφει επωνυμα, η αστική ευγενεια, οι καλοι τροποι και το ΗΘΟΣ απαιτουν ΑΝ τον ενδιαφερει η αληθεια και οχι το DRAMA να μιλησει με τον ιατρο, να δουν τι εγινε και ΑΝ δεν ικανοποιηθει απο οτιδηποτε ας κανει οτι θελει.
Εδω τα εχουμε γυρισει τουμπα και ειμαι εγω ο κακοσ που αντιδρω.
Η προταση σου απολυτα συνετη και ωριμη και οπως ΠΡΕΠΕΙ να γινεται

Οχι υπονούμενα, λασπη και προσβολες για ΔΗΘΕΝ ΑΠΑΤΗ!
Αυτο ειναι ΑΙΣΧΟΣ!

LoverBoy

Well-Known Member
Ποια δημοσια στοιχεια? Δεν μιλας σοβαρα
Όνομα και πόλη που κατοικεί εσείς δεν αναφέρατε?Ή βλέπω λάθος?Ακόμα και το μικρό όνομα που αναφερατε και την πόλη που κατοικεί ο αεράτος είναι προσωπικά του στοιχεία που τουλάχιστον ο ίδιος δεν τα δήλωσε δημόσια στο φόρουμ απο όσο ξέρω......Εκτός αν κάνω λάθος

theoblue

Well-Known Member
Εσεις γιατρε το αποκλειετε κατηγορηματικα να υπηρξε καποιος/οι ασθενεις σας που για τον οποιοδηποτε λογο να μην μπορεσατε/προλαβατε να τους κανετε τα incisions ο ιδιος και να το εκανε συνεργατης σας;

Οχι πως αυτο ειναι αναγκαστικα κακο βεβαια, αν εσεις εχετε την ευθυνη και εγγυαστε για το τελικο αποτελεσμα.

bobby

Well-Known Member
Πολυ ευχαριστως!
Αλλα πριν καποιος ΑΝΩΝΥΜΑ κρεμασει σε μανταλακια καποιον που αναγκατσικα γραφει επωνυμα, η αστική ευγενεια, οι καλοι τροποι και το ΗΘΟΣ απαιτουν ΑΝ τον ενδιαφερει η αληθεια και οχι το DRAMA να μιλησει με τον ιατρο, να δουν τι εγινε και ΑΝ δεν ικανοποιηθει απο οτιδηποτε ας κανει οτι θελει.
Εδω τα εχουμε γυρισει τουμπα και ειμαι εγω ο κακοσ που αντιδρω.
Η προταση σου απολυτα συνετη και ωριμη και οπως ΠΡΕΠΕΙ να γινεται

Οχι υπονούμενα, λασπη και προσβολες για ΔΗΘΕΝ ΑΠΑΤΗ!
Αυτο ειναι ΑΙΣΧΟΣ!
Θα συμφωνήσω ότι πρέπει πρώτα να έρθει σε εσένα και μετά τα υπόλοιπα. Βέβαια στον ξάδελφο του μίλησε που τον έστειλε σε εσένα οποτε δεν τι λες και εσκεμμένο φάουλ….

Όπως λοιπόν ήρεμα και ωραία μου απάντησες εμένα έτσι (πέρα από οποιαδήποτε συμπάθεια ή αντιπάθεια) έπρεπε να το πεις και στον Τάσο. Αν το έκανες δεν νομίζω να γινόταν κάποιο θέμα.

Δεν νομίζω να είπε κάποιος για απάτη αλλά όταν περιμένει κάτι και αυτό το κάτι δεν έρχεται (είτε γιατί όντως υπάρχει καποιο πρόβλημα είτε λόγω υπερβολικών προσδοκιών) του μπαίνουν φίδια στο κεφάλι, φαντάζομαι το καταλαβαίνεις και εσύ. Όταν τον εξετάσεις όλα θα εξηγηθούν.

aeratos28

Just aeratos
Επειδή πάλι ,κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις......
Και πιο απλό δεν γίνεται να το κάνω ..λες ψευδώς ότι θέλω να κάνω δικαστήριο ενώ σου ζητώ να απαντήσεις αν έκανες αυτά που σε κατηγορούν ...
Συνεχίζεις λοιπόν και δεν απαντάς..και ζητάς συνάντηση για να μου πεις τι??? Να μου απαντήσεις τι?? Ένα πράγμα σε ρωτάω και κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις..
Και επειδή ήξερα πως θα με ψάξεις κρατώ τα πάντα να ξέρεις και έχω να σου πω πως ...
Αφού μιλάς για δικαστήρια ..εγώ λέω να ΓΙΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ..ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΟΝΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΤΗ ΚΑΝΕΝΑΣ..γτ δεν ξέρω τι νομίζεις ,ότι φοβάμαι να έρθω ενώπιον σου ? Μάλλον δεν ξέρεις που έμπλεξες μαζί μου ...
Περιμένω τη μήνυση σου λοιπόν ,στο όνομα μου ,να λυθεί δικαστικώς η διαμάχη αυτή για να τελειώνουμε..με τον όρο ότι διαγράφεσαι αμέσως τώρα από το φόρουμ ,διαγράφονται όλα τα μνμτα σου και οι παρουσιάσεις σου και δεν έχεις δικαίωμα παλι να γράψεις και να παρουσιάσεις απολύτως τπτ..
Ο Cvial ,καρφιτσωνει στο φόρουμ μπροστά στο προφίλ του φόρουμ ότι για την κλινική Αναστασάκης εκκρεμεί δικαστική διαμάχη μέλος το μέλος του φόρουμ αερατος,και δεν έχει κανένα δικαίωμα πλέον προβολής η κλινική και διαγράφεται διαπαντως από το φόρουμ..όταν εκδοθεί η αποφαση του δικαστηρίου ,θα τοιχοκωληθει και αυτή μαζί με το καρφιτσωμενο μνμ για ποιο λόγο διαγράφηκες και εσύ, και οι παρουσιάσεις σου μόνιμα ..αν θες και εγώ διαγράφομαι.
Περιμένω. .
Ναι Σπυρο, δεν θα σταματησεις να ρωτας αλλα δεν θα εμφανιστεις και ποτε να κανουμε ΟΤΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΘΕΛΕΙΣ στην καμερα, ακομα και με γυριμενη την πλατη σου.
Γιατι εισαι μαγκας μονο στην οθονη.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.
Διοτι αυτο θες να κανεις
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.
Δεχομαι ομως!
Αλλα θα γινει σωστα.
ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!

Μην κουραζεις αλλο με πολλα λογια.

ΠΑΨΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΕΙΛΟΣ και ελα να κανουμε οτι δικαστηριο θελεις ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!
Θες να ερθω εγω στο ΑΡΓΟΣ!
Κανενα προβλημα!

Περιμενω

aeratos28

Just aeratos
Έχεις είπες τα στοιχεία μου και ότι αν ήθελες να με φιμωσεις ,μπορούσες πολύ εύκολα?? Να φιμωσεις εσύ εμένα?? Σε ποιο πλανήτη ζεις ?? Δεν έχω να φοβηθω κανέναν και τπτ ,θα με τρομάξεις εσύ εμένα λέγοντας τέτοια πράγματα δημόσια ? Σε ρωτάμε εύλογες απορίες για το αν ισχύουν οι κατηγορίες των πελατών σου και λες άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και θα προσπαθήσεις να με εκφοβίσεις εσύ εμένα με φιμωσεις και άλλα τέτοια κόλπα??
Επειδή εγω είμαι παλιοσκυλο,και δεν έχω να χάσω απολύτως τπτ να ξέρεις ,πες το ναι,και ότι συμφωνείς για διαγραφή σου και εσύ και οι διαφημισεις σου και περιμενω 1000 μηνύσεις σου μετά ...
Αν μου έρθει μήνυση,χωρίς να συμφωνήσεις,και συνεχίσεις να πετάς στοιχεία προσωπικά σε ένα ανώνυμο φορουμ ,από εκεί και πέρα η αντίδραση μου θα είναι ανεξέλεγκτη ως προς την νομιμότητα πάντα ,αλλά θα φτάσω μέχρι εκεί που δεν φαντάζεσαι με κάθε ένομο μέσο
IMG_20241023_211506.jpg

Anastasakis Hair Clinic

Εσεις γιατρε το αποκλειετε κατηγορηματικα να υπηρξε καποιος/οι ασθενεις σας που για τον οποιοδηποτε λογο να μην μπορεσατε/προλαβατε να τους κανετε τα incisions ο ιδιος και να το εκανε συνεργατης σας;

Οχι πως αυτο ειναι αναγκαστικα κακο βεβαια, αν εσεις εχετε την ευθυνη και εγγυαστε για το τελικο αποτελεσμα.
ΠΟΤΕ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Θα συμφωνήσω ότι πρέπει πρώτα να έρθει σε εσένα και μετά τα υπόλοιπα. Βέβαια στον ξάδελφο του μίλησε που τον έστειλε σε εσένα οποτε δεν τι λες και εσκεμμένο φάουλ….

Όπως λοιπόν ήρεμα και ωραία μου απάντησες εμένα έτσι (πέρα από οποιαδήποτε συμπάθεια ή αντιπάθεια) έπρεπε να το πεις και στον Τάσο. Αν το έκανες δεν νομίζω να γινόταν κάποιο θέμα.

Δεν νομίζω να είπε κάποιος για απάτη αλλά όταν περιμένει κάτι και αυτό το κάτι δεν έρχεται (είτε γιατί όντως υπάρχει καποιο πρόβλημα είτε λόγω υπερβολικών προσδοκιών) του μπαίνουν φίδια στο κεφάλι, φαντάζομαι το καταλαβαίνεις και εσύ. Όταν τον εξετάσεις όλα θα εξηγηθούν.
θα σε καλεσω να διαβασεις τι εγραφε.
Σορρυ αλλα δεν ξερω πως να κολλαω κομματια απο αλλα ποστς για να το κανω εγω, αν δεν σε κουραζω!

Anastasakis Hair Clinic

Έχεις είπες τα στοιχεία μου και ότι αν ήθελες να με φιμωσεις ,μπορούσες πολύ εύκολα?? Να φιμωσεις εσύ εμένα?? Σε ποιο πλανήτη ζεις ?? Δεν έχω να φοβηθω κανέναν και τπτ ,θα με τρομάξεις εσύ εμένα λέγοντας τέτοια πράγματα δημόσια ? Σε ρωτάμε εύλογες απορίες για το αν ισχύουν οι κατηγορίες των πελατών σου και λες άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και θα προσπαθήσεις να με εκφοβίσεις εσύ εμένα με φιμωσεις και άλλα τέτοια κόλπα??
Επειδή εγω είμαι παλιοσκυλο,και δεν έχω να χάσω απολύτως τπτ να ξέρεις ,πες το ναι,και ότι συμφωνείς για διαγραφή σου και εσύ και οι διαφημισεις σου και περιμενω 1000 μηνύσεις σου μετά ...
Αν μου έρθει μήνυση,χωρίς να συμφωνήσεις,και συνεχίσεις να πετάς στοιχεία προσωπικά σε ένα ανώνυμο φορουμ ,από εκεί και πέρα η αντίδραση μου θα είναι ανεξέλεγκτη ως προς την νομιμότητα πάντα ,αλλά θα φτάσω μέχρι εκεί που δεν φαντάζεσαι με κάθε ένομο μέσο
Προβολή συνημμένου 65590

XAXAXAXAXXAXAXAXA!

Με απειλεις με ΜΥΝΗΣΕΙΣ????

ΕΣΥ???? Ο ...μαχητης του δικαιου του φορουμ???

Τι νακνω, ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ!!!
Οπότε, περιμενω με ανυπομονησια να μου δειξεις ποσο σκληρος αντρας εισαι ΚΑΙ στον πραγματικο κοσμο Σπυρο.

Εχεις σε ΕΝΑ δικιο: πραγματι ΕΣΥ ειδικα, δεν εχεις τιποτα να χασεις! (στον ΕΔΩ "κοσμο". Γιατι στον πραγματικο, ισχυουν ΑΛΛΟΙ κανονες, δεν ...διαγραφονται ..."ποστ", ουτε μπορεις να παρεις πισω την ΒΛΑΒΗ που εχεις προκαλεσει...)
ΔΥΣΤΥΧΩΣ εχεις απορροφηθει υπερβολικα στον vitrual κοσμο και μαλλον εχεις ξεχασει τι ΙΣΧΥΕΙ στην ζωη! Θα θυμηθεις απο οτι καταλαβεινω απο αυτα που γραφεις!

Για να καταλαβεις γιατι σου μιλαω για ψευτοδικαστηριο που θες να κανεις. (ελπιζω ακομα ΜΠΑσ και καταλαβεις...)

Οταν ΑΠΑΙΤΕΙΣ απο καποιον ΑΣΧΕΤΟ με εσενα (δεν εχουμε καμια συναλλαγη ως ιατρος/ασθενης) εξηγησεις ή απαντησεις δρας ως αυτοκλητος ανακριτης και εισαγγελεας.
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ μπορουν να απαιτουν τετοια πραγματα στον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ κοσμο.
Αυτο το πλαιοσ που εσκεμμενα θετεις λεγετε ΔΙΚΗ!
Εγω σου δινω την ευκαιρια κανουμε ΟΤΙ ψευτο-δικαστηριο θες για τις ...αποριες σου.
(ΕΛΠΙΖΩ να καταλαβαινεις πως το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ δικαστηριο δεν θα ασχοληθει με τις ερωτησεις σου, αλλα μονο με την ΣΚΟΠΟΥΜΕΝΗ ΗΘΙΚΗ/ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ βλαβη που προκαλεις χρονιως και πλεον εχεις ξεφυγει. Οποτε ελα να κανουμε την ψευτο-δικη του vitrual κοσμου που θες πριν, μην μεινεις με την απορια!)

Τα υπολοιπα που γραφεις ειναι παραλληρημα οπως παντα.

Περιμενω τις νομικες σου ενεργειες, εχεις ολα τα στοιχεια μου, οπως και ολοι!

Τελευταία επεξεργασία:

Anastasakis Hair Clinic

Όνομα και πόλη που κατοικεί εσείς δεν αναφέρατε?Ή βλέπω λάθος?Ακόμα και το μικρό όνομα που αναφερατε και την πόλη που κατοικεί ο αεράτος είναι προσωπικά του στοιχεία που τουλάχιστον ο ίδιος δεν τα δήλωσε δημόσια στο φόρουμ απο όσο ξέρω......Εκτός αν κάνω λάθος
Μα προφανως λεω τυχαια ονοματα και μερη!
images111.png

aeratos28

Just aeratos
Επειδή δυστυχώς για σένα εγώ μιλάω για τον πραγματικό κόσμο και έχουν κρατηθεί τα πάντα ,με αυτές τις παραφρασεις που προσπαθείς να περάσεις περί ρητορικη μίσους και ότι πάω να σε βλάψω κτλ ,ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑ ΣΟΥ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ....διαπιστωμένο ήδη αυτό που σου λέω ..ΕΓΚΑΙΡΑ..δεν έχω απολύτως καμία άλλη απορία εκτός αυτή που σε κατήγγειλαν οι πελάτες σου και έχω κάθε νόμιμο δικαίωμα να τις ρωτάω μέχρι να απαντηθούν..αν δεν απαντηθούν ,δεν επιβαρύνονται εγώ με καμία κατηγορία διότι αναζητω την αλήθεια και μόνο ως καταναλωτής...δημόσια έγινε η καταγγελία εδώ,όχι ιδιωτικά ,και την μετέφερα εγώ προσωπικά ώστε να θελω να σου προξένησε βλάβη. Καμία άλλη απορία δεν έχω και μου είσαι αδιάφορος εντελώς ..κρατούνται οι προσβλητικού όροι ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ και την επόμενη φορά που θα μιλήσεις για εμένα με αυτό τον τρόπο χωρίς να με ξέρεις ,θα σου έρθει μήνυση κατεθειαν..και όχι εξώδικο ..γτ εγώ ,δεν παίζω και ούτε βγάζω αυθαίρετα συμπεράσματα και προσπαθώ να θίξω υπολήψεις κανενός ..
Το αν έχω θάρρος εγώ η όχι ,που μου υπερτονίζεις συνεχώς αυτό το πράγμα ,στο απέδειξα ήδη ..
Αποδεξου την πρόταση μου και θα με δεις και στον πραγματικό κόσμο ,μπροστά σου ,δικαστικως...όχι ως πληκτρολογιο και ως ανώνυμος hater με ψυχολογικά ,βλάχος με σώμα γυναίκας ,αμόρφωτος κτλ κτλ..
Γτ ψευδεσαι μονιμως ,συκοφαντεις ,προσβάλεις χοντρά και γενικώς δεν σέβεσαι ούτε το φόρουμ ούτε κανέναν...αν δεν το έχεις καταλάβει, φιλοξενησε εδώ..θα σέβεσαι τους όρους του φόρουμ,και όταν θα κατηγορείσαι για κάτι από πελάτες σου ,το λιγότερο που έχεις να κάνεις τουλάχιστον εδώ,είναι να δίνεις εξηγήσεις αν ισχύουν όλα αυτά ..
Περιμενω με ανυπομονησια να μου δειξεις ποσο σκληρος αντρας εισαι ΚΑΙ στον πραγματικο κοσμο Σπυρο.

Εχεις σε ΕΝΑ δικιο: πραγματι ΕΣΥ ειδικα, δεν εχεις τιποτα να χασεις! (στον ΕΔΩ "κοσμο". Γιατι στον πραγματικο, ισχυουν ΑΛΛΟΙ κανονες, δεν ...διαγραφονται ..."ποστ", ουτε μπορεις να παρεις πισω την ΒΛΑΒΗ που εχεις προκαλεσει...)
ΔΥΣΤΥΧΩΣ εχεις απορροφηθει υπερβολικα στον vitrual κοσμο και μαλλον εχεις ξαχασει τι ΙΣΧΥΕΙ στην ζωη!

Αν λοιπον αποκτησεις ΘΑΡΡΟΣ, κανουμε ΟΤΙ ψευτο-δικαστηριο θες για τις ...αποριες σου.
Διοτι οταν ΑΠΑΙΤΕΙΣ απο καποιον ΑΣΧΕΤΟ με εσενα (δεν εχουμε καμια συναλλαγη ως ιατρος/ασθενης) εξηγησεις ή απαντησεις δρας ως αυτοκλητος ανακριτης και εισαγγελεας.
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ μπορουν να απαιτουν τετοια πραγματα στον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ κοσμο.
Εγω σου δινω την ευκαιρια κανουμε ΟΤΙ ψευτο-δικαστηριο θες για τις ...αποριες σου.
(ΕΛΠΙΖΩ να καταλαβαινεις πως το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ δικαστηριο δεν θα ασχοληθει με τις ερωτησεις σου, αλλα μονο με την ΣΚΟΠΟΥΜΕΝΗ ΗΘΙΚΗ/ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ βλαβη που προκαλεις χρονιως και πλεον εχεις ξεφυγει. Οποτε ελα να κανουμε την ψευτο-δικη του vitrual κοσμου που θες πριν, μην μεινεις με την απορια!)

Τα υπολοιπα που γραφεις ειναι παραλληρημα οπως παντα.

Anastasakis Hair Clinic

Επειδή δυστυχώς για σένα εγώ μιλάω για τον πραγματικό κόσμο και έχουν κρατηθεί τα πάντα ,με αυτές τις παραφρασεις που προσπαθείς να περάσεις περί ρητορικη μίσους και ότι πάω να σε βλάψω κτλ ,ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑ ΣΟΥ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ....διαπιστωμένο ήδη αυτό που σου λέω ..ΕΓΚΑΙΡΑ..δεν έχω απολύτως καμία άλλη απορία εκτός αυτή που σε κατήγγειλαν οι πελάτες σου και έχω κάθε νόμιμο δικαίωμα να τις ρωτάω μέχρι να απαντηθούν..αν δεν απαντηθούν ,δεν επιβαρύνονται εγώ με καμία κατηγορία διότι αναζητω την αλήθεια και μόνο ως καταναλωτής...δημόσια έγινε η καταγγελία εδώ,όχι ιδιωτικά ,και την μετέφερα εγώ προσωπικά ώστε να θελω να σου προξένησε βλάβη. Καμία άλλη απορία δεν έχω και μου είσαι αδιάφορος εντελώς ..κρατούνται οι προσβλητικού όροι ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ και την επόμενη φορά που θα μιλήσεις για εμένα με αυτό τον τρόπο χωρίς να με ξέρεις ,θα σου έρθει μήνυση κατεθειαν..και όχι εξώδικο ..γτ εγώ ,δεν παίζω και ούτε βγάζω αυθαίρετα συμπεράσματα και προσπαθώ να θίξω υπολήψεις κανενός ..
Το αν έχω θάρρος εγώ η όχι ,που μου υπερτονίζεις συνεχώς αυτό το πράγμα ,στο απέδειξα ήδη ..
Αποδεξου την πρόταση μου και θα με δεις και στον πραγματικό κόσμο ,μπροστά σου ,δικαστικως...όχι ως πληκτρολογιο και ως ανώνυμος hater με ψυχολογικά ,βλάχος με σώμα γυναίκας ,αμόρφωτος κτλ κτλ..
Γτ ψευδεσαι μονιμως ,συκοφαντεις ,προσβάλεις χοντρά και γενικώς δεν σέβεσαι ούτε το φόρουμ ούτε κανέναν...αν δεν το έχεις καταλάβει, φιλοξενησε εδώ..θα σέβεσαι τους όρους του φόρουμ,και όταν θα κατηγορείσαι για κάτι από πελάτες σου ,το λιγότερο που έχεις να κάνεις τουλάχιστον εδώ,είναι να δίνεις εξηγήσεις αν ισχύουν όλα αυτά ..
hqdefault.jpg

gregkont13

Verified MM member
Με τέτοια όαση ευχαριστήσης εδώ μέσα, οι μαλλιάδες θα μπαίνουν για να απολαυσούν και αυτοί λίγο καραφλοφόρουμ έτσι για τη χαρά. Κόβεις netflix, amazon prime, apple tv, nova, hbo κλπ και απολαμβάνεις εδώ θεάμα δωρεάν

gregkont13

Verified MM member
Θα σου δώσει εξηγήσεις όταν θα δύσει ο ήλιος από την ανατολή.

Anastasakis Hair Clinic

Θα σου δώσει εξηγήσεις όταν θα δύσει ο ήλιος από την ανατολή.
καλο θα ειναι να διβαζεις τι γραφω
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ οποιαδηποτε συζητηση η εξηγησιες στο καθε ΨΕΥΤΟΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ του φορουμ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ σε οποιο στουντιο θελει!

Μονο καποιος ΗΛΙΘΙΟΣ δεν θα καταλαβει αυτο που γραφω πλεον!
Και δεν ειναι ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ!!!

Μπλουζα