Έχεις είπες τα στοιχεία μου και ότι αν ήθελες να με φιμωσεις ,μπορούσες πολύ εύκολα?? Να φιμωσεις εσύ εμένα?? Σε ποιο πλανήτη ζεις ?? Δεν έχω να φοβηθω κανέναν και τπτ ,θα με τρομάξεις εσύ εμένα λέγοντας τέτοια πράγματα δημόσια ? Σε ρωτάμε εύλογες απορίες για το αν ισχύουν οι κατηγορίες των πελατών σου και λες άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και θα προσπαθήσεις να με εκφοβίσεις εσύ εμένα με φιμωσεις και άλλα τέτοια κόλπα??
Επειδή εγω είμαι παλιοσκυλο,και δεν έχω να χάσω απολύτως τπτ να ξέρεις ,πες το ναι,και ότι συμφωνείς για διαγραφή σου και εσύ και οι διαφημισεις σου και περιμενω 1000 μηνύσεις σου μετά ...
Αν μου έρθει μήνυση,χωρίς να συμφωνήσεις,και συνεχίσεις να πετάς στοιχεία προσωπικά σε ένα ανώνυμο φορουμ ,από εκεί και πέρα η αντίδραση μου θα είναι ανεξέλεγκτη ως προς την νομιμότητα πάντα ,αλλά θα φτάσω μέχρι εκεί που δεν φαντάζεσαι με κάθε ένομο μέσο
Προβολή συνημμένου 65590
XAXAXAXAXXAXAXAXA!
Με απειλεις με ΜΥΝΗΣΕΙΣ????
ΕΣΥ???? Ο ...μαχητης του δικαιου του φορουμ???
Τι νακνω, ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ!!!
Οπότε, περιμενω με ανυπομονησια να μου δειξεις ποσο σκληρος αντρας εισαι ΚΑΙ στον πραγματικο κοσμο Σπυρο.
Εχεις σε ΕΝΑ δικιο: πραγματι ΕΣΥ ειδικα, δεν εχεις τιποτα να χασεις! (στον ΕΔΩ "κοσμο". Γιατι στον πραγματικο, ισχυουν ΑΛΛΟΙ κανονες, δεν ...διαγραφονται ..."ποστ", ουτε μπορεις να παρεις πισω την ΒΛΑΒΗ που εχεις προκαλεσει...)
ΔΥΣΤΥΧΩΣ εχεις απορροφηθει υπερβολικα στον vitrual κοσμο και μαλλον εχεις ξεχασει τι ΙΣΧΥΕΙ στην ζωη! Θα θυμηθεις απο οτι καταλαβεινω απο αυτα που γραφεις!
Για να καταλαβεις γιατι σου μιλαω για ψευτοδικαστηριο που θες να κανεις. (ελπιζω ακομα ΜΠΑσ και καταλαβεις...)
Οταν ΑΠΑΙΤΕΙΣ απο καποιον ΑΣΧΕΤΟ με εσενα (δεν εχουμε καμια συναλλαγη ως ιατρος/ασθενης) εξηγησεις ή απαντησεις δρας ως αυτοκλητος ανακριτης και εισαγγελεας.
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ μπορουν να απαιτουν τετοια πραγματα στον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ κοσμο.
Αυτο το πλαιοσ που εσκεμμενα θετεις λεγετε ΔΙΚΗ!
Εγω σου δινω την ευκαιρια κανουμε ΟΤΙ ψευτο-δικαστηριο θες για τις ...αποριες σου.
(ΕΛΠΙΖΩ να καταλαβαινεις πως το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ δικαστηριο δεν θα ασχοληθει με τις ερωτησεις σου, αλλα μονο με την ΣΚΟΠΟΥΜΕΝΗ ΗΘΙΚΗ/ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ βλαβη που προκαλεις χρονιως και πλεον εχεις ξεφυγει. Οποτε ελα να κανουμε την ψευτο-δικη του vitrual κοσμου που θες πριν, μην μεινεις με την απορια!)
Τα υπολοιπα που γραφεις ειναι παραλληρημα οπως παντα.
Περιμενω τις νομικες σου ενεργειες, εχεις ολα τα στοιχεια μου, οπως και ολοι!