#monotovideometraei case #217, στάδιο 6, FUE, 3500 τριχοθυλάκια + Finasteride = Γεμάτο κεφάλι σε ένα στάδιο!

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
DSC01245.JPG

DSC01246.JPG

DSC01226.JPG

DSC01228.JPG

DSC01229.JPG

DSC01231.JPG

DSC01235.JPG

DSC01247.JPG

DSC01232.JPG

72.png

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ! Ζητάτε ΠΑΝΤΑ να βλέπετε VIDEO με πριν και μετά αποτελέσματα, καθώς μέσω αυτών μπορείτε πραγματικά να αξιολογήσετε την επιδεξιότητα και την τέχνη του χειρουργού μεταμόσχευσης μαλλιών που θα εμπιστευθείτε!

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
Ήρθε στον καλύτερο της Ελλάδας γιατί οι καλύτεροι του Βελγίου ζητάνε 1 Πλας Γιούρο το graft απόντα 2.5 που ζητάς εσύ. Μήπως πρέπει να ανεβάσεις λίγο?
Btw δύσκολο περιστατικό.

gregkont13

Verified MM member
Ήρθε στον καλύτερο της Ελλάδας γιατί οι καλύτεροι του Βελγίου ζητάνε 1 Πλας Γιούρο το graft απόντα 2.5 που ζητάς εσύ. Μήπως πρέπει να ανεβάσεις λίγο?
Btw δύσκολο περιστατικό.
όχι λίγο, να ανεβάσει πολύ. 5 ευρώ το graft πρέπει. Για να είναι παντελονάτη η επέμβαση.

tasos33

Well-Known Member
όχι λίγο, να ανεβάσει πολύ. 5 ευρώ το graft πρέπει. Για να είναι παντελονάτη η επέμβαση.
Ε μα , αφού γέμισε το κεφάλι το Νόργουιτς το εφταρι να ουμ με 3500κει είναι δυνατόν να μην καεί ....5 χαλαρά ιζ μορ

Anastasakis Hair Clinic

Btw δύσκολο περιστατικό.
ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!
ΟΛΗ η κοινη γνωμη (δλδ οι πραγματικοί influencers του κλάδου, οι 4-5 haters του φορουμ δλδ...) λενε πως ειμαι ακριβος, δεν ειμαι vfm, δεν εκεινο, δεν το αλλο...
ΟΛΗ η κοινη γνωμη (οι ανωτερω 4-5 δλδ) απαιτει να κατεβασω τιμες σε τιμες που εκεινη θεωρει οτι αξίζω για να ικανοποιηθούν και ισως τοτε ηρεμήσουν
Και εσυ ΤΟΛΜΑΣ να κανεις τετοιες προτασεις!
ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ!!

tasos33

Well-Known Member
ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!
ΟΛΗ η κοινη γνωμη (δλδ οι πραγματικοί influencers του κλάδου, οι 4-5 haters του φορουμ δλδ...) λενε πως ειμαι ακριβος, δεν ειμαι vfm, δεν εκεινο, δεν το αλλο...
ΟΛΗ η κοινη γνωμη (οι ανωτερω 4-5 δλδ) απαιτει να κατεβασω τιμες σε τιμες που εκεινη θεωρει οτι αξίζω για να ικανοποιηθούν και ισως τοτε ηρεμήσουν
Και εσυ ΤΟΛΜΑΣ να κανεις τετοιες προτασεις!
ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ!!
Καταρχάς δεν είμαι hater, είμαι fun σου( αφού είσαι λοοκ Lorenzο πλέον)

Κατά δεύτερον αν ήθελα να κάνω μμ τώρα θα ερχόμουν σε σένα( θέλω ένα touch ,αν μου το κάνεις free το σκέφτομαι,έρχομαι και παίξε με δικό σου)

Κατά τρίτον δεν είπα ποτέ να κατεβάσεις τιμές, αφού τσιμπάς τα 2.5 μαγκας είσαι και μεγάλος.

Κατά τέταρτον , το ερώτημα είναι αν με τα 2.5 έπρεπε να παράγεις καλύτερα αποτελέσματα.

Κατά πέμπτον , με την πλύση οφθαλμών που κάνεις με τα 400 πλους videos στα MKΔ και το επιθετικό marketing, έχεις καταφέρει την Κούτση Μαρία ,την Μαρία με τα κίτρινα και την Πενταγιώτισσα να έρχονται με κλειστά μάτια.

Θέλει τέχνη όλο αυτό

Noname12

Member
Γιατρέ, ευχαριστούμε, ωραίο αποτέλεσμα, ειδικά δεδομένου του αριθμού των grafts που χρησιμοποιήθηκαν.

Ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: βλέπουμε συχνά (και αλλού και σε δικά σας αποτελέσματα) ότι η υφή των μεταμοσχευμένων μαλλιών είναι πιο κατσαρή και wavy. Αυτό στρώνει μετά από 15-18 μήνες και ξαναγίνονται ίσια και κάνουν blend με τα native ή μπορεί να οφείλεται σε άλλους παράγοντες (λ.χ. angulation);

Anastasakis Hair Clinic

Γιατρέ, ευχαριστούμε, ωραίο αποτέλεσμα, ειδικά δεδομένου του αριθμού των grafts που χρησιμοποιήθηκαν.

Ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: βλέπουμε συχνά (και αλλού και σε δικά σας αποτελέσματα) ότι η υφή των μεταμοσχευμένων μαλλιών είναι πιο κατσαρή και wavy. Αυτό στρώνει μετά από 15-18 μήνες και ξαναγίνονται ίσια και κάνουν blend με τα native ή μπορεί να οφείλεται σε άλλους παράγοντες (λ.χ. angulation);
Στρωνει μετα απο 1-2 αναγενεις κύκλους που συχνα διαρκούν πιο λιγο διαστημα πο το συνηθες μινιμουμ 3 ετων.
Η γωνια της φυτρωσης ειναι απολυτα στο χερι του ιατρού, οπω ςκαι η φορα και το curl

Anastasakis Hair Clinic

Κατά δεύτερον αν ήθελα να κάνω μμ τώρα θα ερχόμουν σε σένα( θέλω ένα touch ,αν μου το κάνεις free το σκέφτομαι,έρχομαι και παίξε με δικό σου)

Κατά τρίτον δεν είπα ποτέ να κατεβάσεις τιμές, αφού τσιμπάς τα 2.5 μαγκας είσαι και μεγάλος.

Κατά τέταρτον , το ερώτημα είναι αν με τα 2.5 έπρεπε να παράγεις καλύτερα αποτελέσματα.

Κατά πέμπτον , με την πλύση οφθαλμών που κάνεις με τα 400 πλους videos στα MKΔ και το επιθετικό marketing, έχεις καταφέρει την Κούτση Μαρία ,την Μαρία με τα κίτρινα και την Πενταγιώτισσα να έρχονται με κλειστά μάτια.

Θέλει τέχνη όλο αυτό
Εγω δεν ειπα οτι εισαι hater.
Ειρωνας εισαι μεχρι δακρυων αλλα οπως εχει μαθει ο καθενας.

Πλυση οφθαλμων;;; Ενδιαφερον ορος!
Επιθετικό μαρκετινγκ?? Με βιντεο του τυπου που κανω εγω???

Δλδ, οταν ανεβαζουν βιντεο σαν αυτα

και αρθρα σαν αυτο, που αυτοανακυρησονται πρωτοι στην Ελλάδα

αυτο τι ειναι?

Νομιζω καπου μπερδευεσαι...

Οταν καποιος πειθει με ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, λεγεται ΠΕΙΘΩΣ
Μαρκετινγκ ειναι οταν ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ αυτα που λες σαν επιχειρηματα αλλα δεν ειναι

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Το βρίσκω ΓΑΜΑΤΟ! Εγώ θα έδινα και πάνω από 5 ευρώ το graft γι' αυτο :) :p :)
Εσυ ειμαι βεβαιος πως εκτος απο πολυ ψηλος, ουτε σου λειπουν τα λεφτα, και εισαι γεματος μαλλια και αν ποτε χρειαστεις ΜΕΤ, θα τσακωθούν ολοι οι αξιολογοι χειρουργοι του Εξωτερικου και οι ...value for money της Ελλαδος να σε χειορυργησουν δωρεαν για προβολη και διαφημιση ΤΟΥΣ!
Οπως τον Ντανο ας πουμε!
Εγω ειμαι απλα υποχρεος που με τιμας με τα σχολια σου και την αδολη κριτικη σου

oreo

Well-Known Member

Θέλει τέχνη όλο αυτό
Τι έγινε ρε taso πόσα touch θες ρε αδερφέ??? Είχα την εντύπωση ότι είχες ξεμπερδέψει!!!

oreo

Well-Known Member

αυτο τι ειναι?

Εμ δεν σκέφτηκες να κάνεις πρόταση στον Ντανο. Είδες κινηματογραφικο βιντεακι? Σαν trailer από blockbuster!! Αντί να τον πάρεις να πάτε να σφιχτειτε λίγο με pumping iron και μετα baby oil και μεταμόσχευση για να καεί το πελεκουδι, μοιράζεις χρυσές χτενες... Και που μιλάμε για το 2024, αν τον είχες τσιμπήσει το 2017 μεγαλύτερα ταμεία από το Avatar θα έκανες.

bobby

Well-Known Member

αυτο τι ειναι?

Τα βιώνει του γιατρού μπροστά στο βίντεο του ντανου είναι λες και τα φωτίζουν 10.000 lux…….η αλήθεια να λέγεται….

tasos33

Well-Known Member

αυτο τι ειναι?

Hater με εχεις πει,αλλά με τόσα που έχεις πει ξεχνάς τι λες σε ποιον τα λες κ πως τα λες.

Δεν σε ειρωνευομαι Ντοκ, απλά τα λέω χιουμοριστικά.

Επιθετικό μάρκετινγκ κάνεις και παρακάνεις, ανοίγω fb σε βλέπω μπροστά μου, ανοίγω youtube σε ξάνα βλέπω. Αυτό δε σημαίνει βέβαια πως το περιεχόμενο δεν έχει ουσία. Τα βίντεος των συναδέλφων σπάνια τα συναντώ και ούτε καν τα βλέπω.

tasos33

Well-Known Member
Τι έγινε ρε taso πόσα touch θες ρε αδερφέ??? Είχα την εντύπωση ότι είχες ξεμπερδέψει!!!
Δυστυχώς το πρώτο κ τελευταίο (ελπίζω) touch στην Ισπανία ακυρώθηκε πριν ένα μήνα, μια μέρα πριν την πτήση. Ο covid είχε άλλα σχέδια.

gregkont13

Verified MM member
Εσυ ειμαι βεβαιος πως εκτος απο πολυ ψηλος, ουτε σου λειπουν τα λεφτα, και εισαι γεματος μαλλια και αν ποτε χρειαστεις ΜΕΤ, θα τσακωθούν ολοι οι αξιολογοι χειρουργοι του Εξωτερικου και οι ...value for money της Ελλαδος να σε χειορυργησουν δωρεαν για προβολη και διαφημιση ΤΟΥΣ!
Οπως τον Ντανο ας πουμε!
Εγω ειμαι απλα υποχρεος που με τιμας με τα σχολια σου και την αδολη κριτικη σου
Ψηλός είμαι θα έλεγα. Τι να σου πω, ρώτα και το Cvial που με έχει γνωρίσει. Από λεφτά, δόξα το θεό πολύ καλά. Από μαλλιά για το στάδιο μου οκ, είμαι. Έχω κάνει και verified οπότε όλοι μπορούν να δουν τι έχω κάνει και πως είμαι.

Δεν θα πήγαινα Ελλάδα για μμ. Και μιας που όταν θα χρειαστώ τρίτη θα κάνω FUT, έχω περιορισμένες επιλογές. Οπότε, Muresanu θα πάω. Δεν είπα ποτέ πως θα με χειρουργήσουν για προβολή ή ότι με κυνηγάνε, δεν νοιάζομαι για προβολή όπως έσυ :)

Τώρα κοίτα επειδή δουλευώ σε μια εταιρία που όλοι πάνω κάτω έχουν καλό μισθό, είναι όντως καλή διαφήμιση η δουλειά στα μαλλιά μέσα εκεί καθώς έχει αρκετούς καραφλούς, και συνάμμα φραγκάτους :)

Τελευταία επεξεργασία:

oreo

Well-Known Member
Δυστυχώς το πρώτο κ τελευταίο (ελπίζω) touch στην Ισπανία ακυρώθηκε πριν ένα μήνα, μια μέρα πριν την πτήση. Ο covid είχε άλλα σχέδια.
Ήταν να κάνουμε μαζί με τον Τάσο……… τον μπούλογλου……
Άρα μετατέθηκε το ραντεβού σωστά?

Μπλουζα