#monotovideometraei case #217, στάδιο 6, FUE, 3500 τριχοθυλάκια + Finasteride = Γεμάτο κεφάλι σε ένα στάδιο!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
Προφανως για να μην φανει οτι κατγορω καποιος εγραψα απαρεμφατο ΧΑΚΑΡΕΤΑΙ

Κλαιω με το γεγονος οτι το ΜΟΝΟ που νοιαζει καποιους ειναι να "μου την πουν"
Σιγουρα ειστε καποιοι σε φορουμ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ?
Σιγουρα σας νοιαζουν ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ???

Γιατι πλεον σας ποσταρω ΤΡΙΑ περιστατικα την εβδομαδα με βιντεο, ΚΑΘΕ εβδομαδα, και βλεπω να ασχολουνται καποιοι με
οποιαδηποτε αλλη ανοησια ΕΚΤΟΣ παο το ζητουμενο του φορουμ...
Οχι εσυ παλληκαρι μου, καποιοι άλλοι, απο το χωριο, δεν τους ξερεις.
Μας έχεις φτάσει σε αυτό το σημείο γιατί κάθε φορά που διαφωνούμε η δε μας αρέσει κάτι σε κάποιο βίντεο ξεκινάς τα επιστημονικά σου ότι δεν ειμαστε ιατροί και διάφορα απαξιωτικά και ειρωνικα σχόλια.
Άσε γιατρε που θα μας πεις αν είμαστε σε φόρουμ για μαλλιά, όταν γράφτηκα εδώ πριν 15 χρόνια μου έστελνες cd για το πώς θα βάζουμε ο τοππικ σωστά.
Παλιές καλές εποχές που κάποιοι πουλούσαν τοπικ στην ιταλια

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Μας έχεις φτάσει σε αυτό το σημείο γιατί κάθε φορά που διαφωνούμε η δε μας αρέσει κάτι σε κάποιο βίντεο ξεκινάς τα επιστημονικά σου ότι δεν ειμαστε ιατροί και διάφορα απαξιωτικά και ειρωνικα σχόλια.
Άσε γιατρε που θα μας πεις αν είμαστε σε φόρουμ για μαλλιά, όταν γράφτηκα εδώ πριν 15 χρόνια μου έστελνες cd για το πώς θα βάζουμε ο τοππικ σωστά.
Και εγώ το έχω το cd

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

oreo

Well-Known Member
@Tetrakis @bobby @tasos33 @gregkont13 @oreo θελετε να ανοιξετε ενα νημα για το συγκεκριμενο θεμα που σας απασχολει, μια ςκαι εδω ειναι παρουσιαση περιστατικου μου?
Φαινεται ΠΟΛΥ περίεργο να χακαρεται ενα νημα ετσι, για ενα τοσο ασχετο θεμα, δεν νομιζετε?
Με παρεξήγησες Ντοκτορ, δεν έχω σκοπό να χαλάσω το νήμα, την άποψη μου κατέθεσα με χιούμοριστικο τροπο μεν to the point δε. Όπως και να το κάνουμε άλλη βαρύτητα να έχεις ασθενή τον Ντάνο που τον ξέρει όλη η Ελλάδα από το να παρουσιάζεις τον Μαστακουνας Χαράλαμπο από τα Σεκλανα Βοιωτίας (τυχαίο ονομα/περιοχή).
Συγχαρητήρια για την μεταμόρφωση του κυρίου με τα 3500 graft αλλά επειδή μιλάς κ για τέχνη στο βίντεο, προσωπική γνώμη ότι η hairline είναι να το πω κομψά λίγο "τραχιά".
Ίσως και να φταιει το βίντεο όπως το βλέπω στο κινητό μου λίγο σκοτεινό, λίγο μη ξεκαθαρο.
Επίσης να πω ότι το ελαφρώς βρέξιμο στα μαλλιά αντίθετα με αυτό που οι περισσότεροι πιστεύουν ότι αναδυκνυει το αποτέλεσμα αφού πλασματικα το ξεγυμνωνει, ουσιαστικά κάνει το αντίθετο, κουκουλωνει τις οποίες αδυναμίες. Το σωστό θεωρώ για το κοινό είναι πρώτα χτένισμα και κοντινή λήψη με στεγνά και στην συνέχεια το "νεροπερασμα".
Οι γιατροί του Βελγίου
  • BHR Clinic, Dr Bisanga, Brussels.
  • Dr Bijan Feriduni, Hasselt, Belgium.
  • Dr Patrick Mwamba, Brussels.
  • HTS Clinic, Dr Devroye, Brussels.
  • Medikemos, Dr Lupanzula, Brussels Χρεώνουν 4-5€ το τριχοθυλακιο με εξαίρεση το Mwamba που μάλλον έχει εκπτώσεις Cyber Week αυτή την εβδομάδα και το έβαλε 3 ευρώ από 5. Οπότε ο κύριος στο βίντεο με 8.750 που έδωσε εδώ σε σχέση με τα 14.000 έως 17.500 που θα έδινε στο Βέλγιο όχι απλά είναι ευχαριστημένος, αλλά αν τον βάλεις στους κρίκους θα φάει το χρυσό από τον Πέτρουνια στις κολοτουμπες.
  • Εν κατακλείδι χαίρομαι με την χαρά του κυρίου που είδε μαλάκια στο κεφάλι του.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Εισαι ΠΑΛΙ εκτος θεματος φιλαρακι.
Αλλα ΕΝΤΟΣ θεματος σε αυτο που ειπα: οτι καποιοι ψαχνουν ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ για να μου την πουν.

Αρχικα εισαι εκτος θεματος γιατι δεν ειπα τιποτα αυτη τη φορα για την ασχετοσυνη κανενος.
Ειπα οτι ενω σας ποσταρω περιστατικα ασχοληστε καποιοι με ασχετα πραγματα.
Οπως εσυ ασ πουμε για το Τοππικ

Τωρα, ελα να οσυ πως και ενα μυστικό.
Στο Toppik, που δηθεν το λες σαν κατι αρνητικό, μαθε το εξης:
Απο 2014-2018, ημουν ο πιο πετυχημενος distributor παγκοσμιως.
Στην Ελλάδα των 10Εκ κατοικων, εκανα 1,1Κ τζιρο το 2017 (προ ΦΠΑ) απο το Τοππικ μονο
Η Αμερικη με 330 Εκ κατοικους εκανε 21 μυρια το χρονο, δλδ 110Κ ανα εκατομμυριο πλυθησμου ΕΓΩ στην Ελλαδα του ΣΥΡΙΖΑ και 63Κ η Αμερικη.
και προσεξε: Εγω σε ΕΥΡΩ, αυτοι σε Δολλαρια!, οπότε +10%

Αν τα θες και επισημα αυτα να στα βρω να ...χαρεις, μιας και σιγουρα εβγαζες πιο πολλα και δεν εχεις προβλημα που εγω με ενα απολυτα ΤΙΜΙΟ και απολυτα αποτελσματικό προιόν που εκανε τοσο κοσμο χαρουμενο εβγαλα πολλα λεφτα!
Το CD που ελαβες ηταν δικη μου ιδεα την οποια αντεγραψαν ΟΛΟΙ οι distributors παγκοσμίως και αυξησε τις πωλησεις 15% σε ενα χρονο επειδη απειροι πελατες εμαθαν επιτελους να το χρησιμοποιουν σωστα = εκανα οικονομια=εβαζαν μετα πιο συχνα και εγινα πιο πιστοι πελατες!!! Απο αυτο μονο πηρα Bonus απο την Spencer Forrest Inc το 2015-2016, 200.000$
Οποτε μη γελοιποιησε αλλο προσπαθωντας δηθεν να δειξεις τι?? οτι ημουν και παραπανω ικανοτατος μικρο-επιχειρηματιας???

Το Τοππικ ειναι ενα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ προιον, με εκανε πλουσιο πριν ΚΑΝ τελειωσω ειδικότητα και κυκλοφορουσα με Porsche Boxster S στα 33 μου οταν οι συναδελφοι που βασιζοντουσαν στο εισοδημα του Νοσοκομειου οριακα εβγαζαν το μηνα. Ειμαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ευγνωμων για την καλη μου τυχη και την απειρη δουλεια που εριξα και απεδωσε!

Οπ΄ποτε, μεινε εντος θεματος και ΑΝ θες μην γραφεις σαν brookie.
Ειναι μπλιαχ

Τελευταία επεξεργασία:

Anastasakis Hair Clinic

Με παρεξήγησες Ντοκτορ, δεν έχω σκοπό να χαλάσω το νήμα, την άποψη μου κατέθεσα με χιούμοριστικο τροπο μεν to the point δε. Όπως και να το κάνουμε άλλη βαρύτητα να έχεις ασθενή τον Ντάνο που τον ξέρει όλη η Ελλάδα από το να παρουσιάζεις τον Μαστακουνας Χαράλαμπο από τα Σεκλανα Βοιωτίας (τυχαίο ονομα/περιοχή).
Συγχαρητήρια για την μεταμόρφωση του κυρίου με τα 3500 graft αλλά επειδή μιλάς κ για τέχνη στο βίντεο, προσωπική γνώμη ότι η hairline είναι να το πω κομψά λίγο "τραχιά".
Ίσως και να φταιει το βίντεο όπως το βλέπω στο κινητό μου λίγο σκοτεινό, λίγο μη ξεκαθαρο.
Επίσης να πω ότι το ελαφρώς βρέξιμο στα μαλλιά αντίθετα με αυτό που οι περισσότεροι πιστεύουν ότι αναδυκνυει το αποτέλεσμα αφού πλασματικα το ξεγυμνωνει, ουσιαστικά κάνει το αντίθετο, κουκουλωνει τις οποίες αδυναμίες. Το σωστό θεωρώ για το κοινό είναι πρώτα χτένισμα και κοντινή λήψη με στεγνά και στην συνέχεια το "νεροπερασμα".
Οι γιατροί του Βελγίου
  • BHR Clinic, Dr Bisanga, Brussels.
  • Dr Bijan Feriduni, Hasselt, Belgium.
  • Dr Patrick Mwamba, Brussels.
  • HTS Clinic, Dr Devroye, Brussels.
  • Medikemos, Dr Lupanzula, Brussels Χρεώνουν 4-5€ το τριχοθυλακιο με εξαίρεση το Mwamba που μάλλον έχει εκπτώσεις Cyber Week αυτή την εβδομάδα και το έβαλε 3 ευρώ από 5. Οπότε ο κύριος στο βίντεο με 8.750 που έδωσε εδώ σε σχέση με τα 14.000 έως 17.500 που θα έδινε στο Βέλγιο όχι απλά είναι ευχαριστημένος, αλλά αν τον βάλεις στους κρίκους θα φάει το χρυσό από τον Πέτρουνια στις κολοτουμπες.
  • Εν κατακλείδι χαίρομαι με την χαρά του κυρίου που είδε μαλάκια στο κεφάλι του.
Δεν παρεξηγησα τιποτα
Ειπα απλα να ανοιξτε νημα με αυτο που σας απασχολει.
Αν ποτε εισαι στην περιοχη, Τεταρτη εχω 6-7 επανελεγους, 16.00-20.00
θες να πεαρσεις να μου δειξεις αυτο που λες απο κοντα, μιας και δεν συμμεριζομαι αυτη την αποψη καθολου, αλλα θα χαρω να μου δειεξις πως εχω αδικο.

bobby

Well-Known Member
Dr θα σε μαλώσω…. Σαν τον Λεμπρόν κάνεις πάλι…..είπαμε γίνε MJ…..άσε τους άλλους να πουν πόσο ωραίος, γυμνασμένος, πλούσιος, καλός γιατρος κλπ, κλπ είσαι. Όταν το κάνεις αυτό ακόμα και τους μετριοπαθείς (σαν κι εμένα) τους ωθείς να σου κάνουν καλοπροαίρετη κριτική …….θα μου πεις άμα σε ένοιαζε δεν θα το έκανες….

gregkont13

Verified MM member
Εισαι ΠΑΛΙ εκτος θεματος φιλαρακι.
Αλλα ΕΝΤΟΣ θεματος σε αυτο που ειπα: οτι καποιοι ψαχνουν ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ για να μου την πουν.

Αρχικα εισαι εκτος θεματος γιατι δεν ειπα τιποτα αυτη τη φορα για την ασχετοσυνη κανενος.
Ειπα οτι ενω σας ποσταρω περιστατικα ασχοληστε καποιοι με ασχετα πραγματα.
Οπως εσυ ασ πουμε για το Τοππικ

Τωρα, ελα να οσυ πως και ενα μυστικό.
Στο Toppik, που δηθεν το λες σαν κατι αρνητικό, μαθε το εξης:
Απο 2014-2018, ημουν ο πιο πετυχημενος distributor παγκοσμιως.
Στην Ελλάδα των 10Εκ κατοικων, εκανα 1,1Κ τζιρο το 2017 (προ ΦΠΑ) απο το Τοππικ μονο
Η Αμερικη με 330 Εκ κατοικους εκανε 21 μυρια το χρονο, δλδ 110Κ ανα εκατομμυριο πλυθησμου ΕΓΩ στην Ελλαδα του ΣΥΡΙΖΑ και 63Κ η Αμερικη.
και προσεξε: Εγω σε ΕΥΡΩ, αυτοι σε Δολλαρια!, οπότε +10%

Αν τα θες και επισημα αυτα να στα βρω να ...χαρεις, μιας και σιγουρα εβγαζες πιο πολλα και δεν εχεις προβλημα που εγω με ενα απολυτα ΤΙΜΙΟ και απολυτα αποτελσματικό προιόν που εκανε τοσο κοσμο χαρουμενο εβγαλα πολλα λεφτα!
Το CD που ελαβες ηταν δικη μου ιδεα την οποια αντεγραψαν ΟΛΟΙ οι distributors παγκοσμίως και αυξησε τις πωλησεις 15% σε ενα χρονο το να μαθουν να το χρησιμοποιουν σωστα!! Απο αυτο μονο πηρα Bonus απο την Spencer Forrest Inc το 2015-2016, 200.000$
Οποτε μη γελοιποιησε αλλο προσπαθωντας δηθεν να δειξεις τι?? οτι ημουν και παραπανω ικανοτατος μικρο-επιχειρηματιας???

Το Τοππικ ειναι ενα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ προιον, με εκανε πλουσιο πριν ΚΑΝ τελειωσω ειδικότητα και κυκλοφορουσα με Porsche Boxster S στα 33 μου οταν οι συναδελφοι που βασιζοντουσαν στο εισοδημα του Νοσοκομειου οριακα εβγαζαν το μηνα. Ειμαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ευγνωμων για την καλη μου τυχη και την απειρη δουλεια που εριξα και απεδωσε!

Οπ΄ποτε, μεινε εντος θεματος και ΑΝ θες μην γραφεις σαν brookie.
Ειναι μπλιαχ
Γεια σου πλούσιε γιατρέ μας :) Αν είχες βρει εκείνη την εποχή και κανέναν καλό γιατρό να σου βάλει μαλλί, μιας που ήσουν και φραγκάτος, δεν θα ήσουν τώρα με Toppik.

Τελευταία επεξεργασία:

Anastasakis Hair Clinic

Γεια σου πλούσιε γιατρέ μας :) Αν είχες βρει εκείνη την εποχή και κανέναν καλό γιατρό να σου βάλει μαλλί, μιας που ήσουν και φραγκάτος, δεν θα ήσουν τώρα με Toppik.
Δεν ειχα βρει καποιον καλο.
Αν υπονοεις οτι τωρα βαζω τοππικ, δεν ισχυει.
Θες να ερθεις να το επιβεβαιωσεις ή ...ξαφνικα εχεις μια δουλεια στο εξωτερικο και θα λειπεις?
Να κανουμε και ενα βιντεακι μαζι, να δουμε απο που πηγαζει η συμπεριφορα σου προς εμενα.

Μπλουζα