#monotovideometraei case #217, στάδιο 6, FUE, 3500 τριχοθυλάκια + Finasteride = Γεμάτο κεφάλι σε ένα στάδιο!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tetrakis

Active Member
Hater με εχεις πει,αλλά με τόσα που έχεις πει ξεχνάς τι λες σε ποιον τα λες κ πως τα λες.

Δεν σε ειρωνευομαι Ντοκ, απλά τα λέω χιουμοριστικά.

Επιθετικό μάρκετινγκ κάνεις και παρακάνεις, ανοίγω fb σε βλέπω μπροστά μου, ανοίγω youtube σε ξάνα βλέπω. Αυτό δε σημαίνει βέβαια πως το περιεχόμενο δεν έχει ουσία. Τα βίντεος των συναδέλφων σπάνια τα συναντώ και ούτε καν τα βλέπω.
Φυσικά πρόκειται για επιθετικο μάρκετινγκ. To the point comment

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Σε παρόμοια πρόσφατη περίπτωση στο ισπανικό φόρουμ ο Jose πρότεινε Bruno Ferreira.
@Tetrakis @bobby @tasos33 @gregkont13 @oreo θελετε να ανοιξετε ενα νημα για το συγκεκριμενο θεμα που σας απασχολει, μια ςκαι εδω ειναι παρουσιαση περιστατικου μου?
Φαινεται ΠΟΛΥ περίεργο να χακαρεται ενα νημα ετσι, για ενα τοσο ασχετο θεμα, δεν νομιζετε?

gregkont13

Verified MM member
@Tetrakis @bobby @tasos33 @gregkont13 @oreo θελετε να ανοιξετε ενα νημα για το συγκεκριμενο θεμα που σας απασχολει, μια ςκαι εδω ειναι παρουσιαση περιστατικου μου?
Φαινεται ΠΟΛΥ περίεργο να χακαρεται ενα νημα ετσι, για ενα τοσο ασχετο θεμα, δεν νομιζετε?
Εγώ τι θέμα άνοιξα που πρέπει να πάω σε άλλο νήμα; Δόκτωρ μάλλον πρέπει να αρχίσεις να διαβάζεις πριν μιλήσεις.

tasos33

Well-Known Member
Eκτος απο haters τώρα και hackers....πόση αναβάθμιση να αντέξω..

Tetrakis

Active Member
Αναστασάκη, εχειΣ δίκιο ότι θα πρέπει να μεινουμε στο αποτέλεσμα το οποίο είναι καλό και δύσκολο συναμα. Καλο θα ήταν όμως να προσέχεις το λεκτικό κομμάτι..Χακαρουμε……

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gregkont13

Verified MM member
Eκτος απο haters τώρα και hackers....πόση αναβάθμιση να αντέξω..
Αναστασάκη, εχειΣ δίκιο ότι θα πρέπει να μεινουμε στο αποτέλεσμα το οποίο είναι καλό και δύσκολο συναμα. Καλο θα ήταν όμως να προσέχεις το λεκτικό κομμάτι..Χακαρουμε……
Κάντε και ένα χακάρισμα στο σαιτ της κλινικής και βάλτε διαφημίσεις για περούκες.

bobby

Well-Known Member
Το σωστό θα ήταν ότι κουρσεύουμε το νήμα. Δεν ήταν πρόθεση μου…… απάντησα σε ερώτηση χωρίς να δω καν ότι είμαι σε νήμα της κλινικής….

Anastasakis Hair Clinic

Προφανως για να μην φανει οτι κατγορω καποιος εγραψα απαρεμφατο ΧΑΚΑΡΕΤΑΙ

Κλαιω με το γεγονος οτι το ΜΟΝΟ που νοιαζει καποιους ειναι να "μου την πουν"
Σιγουρα ειστε καποιοι σε φορουμ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ?
Σιγουρα σας νοιαζουν ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ???

Γιατι πλεον σας ποσταρω ΤΡΙΑ περιστατικα την εβδομαδα με βιντεο, ΚΑΘΕ εβδομαδα, και βλεπω να ασχολουνται καποιοι με
οποιαδηποτε αλλη ανοησια ΕΚΤΟΣ παο το ζητουμενο του φορουμ...
Οχι εσυ παλληκαρι μου, καποιοι άλλοι, απο το χωριο, δεν τους ξερεις.

Tetrakis

Active Member
Προφανως για να μην φανει οτι κατγορω καποιος εγραψα απαρεμφατο ΧΑΚΑΡΕΤΑΙ

Κλαιω με το γεγονος οτι το ΜΟΝΟ που νοιαζει καποιους ειναι να "μου την πουν"
Σιγουρα ειστε καποιοι σε φορουμ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ?
Σιγουρα σας νοιαζουν ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ???

Γιατι πλεον σας ποσταρω ΤΡΙΑ περιστατικα την εβδομαδα με βιντεο, ΚΑΘΕ εβδομαδα, και βλεπω να ασχολουνται καποιοι με
οποιαδηποτε αλλη ανοησια ΕΚΤΟΣ παο το ζητουμενο του φορουμ...
Οχι εσυ παλληκαρι μου, καποιοι άλλοι, απο το χωριο, δεν τους ξερεις.
Σου πα ρε φίλε. Ωραίο αποτέλεσμα και δύσκολο συνάμα!! Κατά την άποψη μου μόνο

Anastasakis Hair Clinic

Εγώ τι θέμα άνοιξα που πρέπει να πάω σε άλλο νήμα; Δόκτωρ μάλλον πρέπει να αρχίσεις να διαβάζεις πριν μιλήσεις.
Εσυ πανυψηλο, παμπλουτο και πανεξυπνο παλληκαρι (according to you) ΔΕΝ συμμετειχες στα ΑΣΧΕΤΑ σχολια, εκτος θεματος απο το περιστατικό?
Αν οχι, απολογουμαι, και κρατα την παρακληση μου για το μελλον μονο

gregkont13

Verified MM member
Εσυ πανυψηλο, παμπλουτο και πανεξυπνο παλληκαρι (according to you) ΔΕΝ συμμετειχες στα ΑΣΧΕΤΑ σχολια, εκτος θεματος απο το περιστατικό?
Αν οχι, απολογουμαι, και κρατα την παρακληση μου για το μελλον μονο
πάμπλουτο όχι ακόμα. Άλλο είμαι πολύ καλά, άλλο είμαι πάμπλούτος... Πανέξυπνο δεν έχω μιλήσει ποτέ για εξύπναδα. Πανύψηλο, δεν ξέρω.... 1.89 είμαι. Σου είπα ο @CVIAL με έχει γνωρίσει.

Θα κρατήσω την παράκληση σου για το μέλλον, Top Ιατρέ στην Ελλάδα, στον πλανήτη και τον γαλαξία, πανεπιστήμονα των Graft, Graft Emperor που όποιος δεν έρχεται σε σένα είναι γιατί δεν έχει τα χρήματα και γι' αυτο βγάζει κακία!

Kostas97

Well-Known Member
Γιατρε Σπαμαρεται εννοειτε.

Οπως και να χει ωραιο αποτελεσμα, τον κανατε και γελασε κιολας τον "ασθενη".

bobby

Well-Known Member
πάμπλουτο όχι ακόμα. Άλλο είμαι πολύ καλά, άλλο είμαι πάμπλούτος... Πανέξυπνο δεν έχω μιλήσει ποτέ για εξύπναδα. Πανύψηλο, δεν ξέρω.... 1.89 είμαι. Σου είπα ο @CVIAL με έχει γνωρίσει.

Θα κρατήσω την παράκληση σου για το μέλλον, Top Ιατρέ στην Ελλάδα, στον πλανήτη και τον γαλαξία, πανεπιστήμονα των Graft, Graft Emperor που όποιος δεν έρχεται σε σένα είναι γιατί δεν έχει τα χρήματα και γι' αυτο βγάζει κακία!
Για χάρη της καυλάντας θα έβαζα και το "The Graft Whisperer"....... :p :p :p :p :p

Μπλουζα