bobby
Well-Known Member
Αναβλήθηκε επ' αόριστο μέχρι να δούμε τι θα κάνει επαγγελματικά ο Χοσέ ή αλλιώς θα πάμε αλλού (φαν παρκ...........)Άρα μετατέθηκε το ραντεβού σωστά?
Αναβλήθηκε επ' αόριστο μέχρι να δούμε τι θα κάνει επαγγελματικά ο Χοσέ ή αλλιώς θα πάμε αλλού (φαν παρκ...........)Άρα μετατέθηκε το ραντεβού σωστά?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αναβλήθηκε επ' αόριστο μέχρι να δούμε τι θα κάνει επαγγελματικά ο Χοσέ ή αλλιώς θα πάμε αλλού (φαν παρκ...........)
Φυσικά πρόκειται για επιθετικο μάρκετινγκ. To the point commentHater με εχεις πει,αλλά με τόσα που έχεις πει ξεχνάς τι λες σε ποιον τα λες κ πως τα λες.
Δεν σε ειρωνευομαι Ντοκ, απλά τα λέω χιουμοριστικά.
Επιθετικό μάρκετινγκ κάνεις και παρακάνεις, ανοίγω fb σε βλέπω μπροστά μου, ανοίγω youtube σε ξάνα βλέπω. Αυτό δε σημαίνει βέβαια πως το περιεχόμενο δεν έχει ουσία. Τα βίντεος των συναδέλφων σπάνια τα συναντώ και ούτε καν τα βλέπω.
Αλλού που θα έκανες φίλε ;Αναβλήθηκε επ' αόριστο μέχρι να δούμε τι θα κάνει επαγγελματικά ο Χοσέ ή αλλιώς θα πάμε αλλού (φαν παρκ...........)
Ισπανία σε κάποιον μαθητή ή μαθήτρια του Χοσέ.Αλλού που θα έκανες φίλε ;
Villa?Ισπανία σε κάποιον μαθητή ή μαθήτρια του Χοσέ.
@Tetrakis @bobby @tasos33 @gregkont13 @oreo θελετε να ανοιξετε ενα νημα για το συγκεκριμενο θεμα που σας απασχολει, μια ςκαι εδω ειναι παρουσιαση περιστατικου μου?Σε παρόμοια πρόσφατη περίπτωση στο ισπανικό φόρουμ ο Jose πρότεινε Bruno Ferreira.
Εγώ τι θέμα άνοιξα που πρέπει να πάω σε άλλο νήμα; Δόκτωρ μάλλον πρέπει να αρχίσεις να διαβάζεις πριν μιλήσεις.@Tetrakis @bobby @tasos33 @gregkont13 @oreo θελετε να ανοιξετε ενα νημα για το συγκεκριμενο θεμα που σας απασχολει, μια ςκαι εδω ειναι παρουσιαση περιστατικου μου?
Φαινεται ΠΟΛΥ περίεργο να χακαρεται ενα νημα ετσι, για ενα τοσο ασχετο θεμα, δεν νομιζετε?
Eκτος απο haters τώρα και hackers....πόση αναβάθμιση να αντέξω..@Tetrakis @bobby @tasos33 @gregkont13 @oreo θελετε να ανοιξετε ενα νημα για το συγκεκριμενο θεμα που σας απασχολει, μια ςκαι εδω ειναι παρουσιαση περιστατικου μου?
Φαινεται ΠΟΛΥ περίεργο να χακαρεται ενα νημα ετσι, για ενα τοσο ασχετο θεμα, δεν νομιζετε?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Eκτος απο haters τώρα και hackers....πόση αναβάθμιση να αντέξω..
Κάντε και ένα χακάρισμα στο σαιτ της κλινικής και βάλτε διαφημίσεις για περούκες.Αναστασάκη, εχειΣ δίκιο ότι θα πρέπει να μεινουμε στο αποτέλεσμα το οποίο είναι καλό και δύσκολο συναμα. Καλο θα ήταν όμως να προσέχεις το λεκτικό κομμάτι..Χακαρουμε……
Σορρυ φίλεΤο σωστό θα ήταν ότι κουρσεύουμε το νήμα. Δεν ήταν πρόθεση μου…… απάντησα σε ερώτηση χωρίς να δω καν ότι είμαι σε νήμα της κλινικής….
Προφανως για να μην φανει οτι κατγορω καποιος εγραψα απαρεμφατο ΧΑΚΑΡΕΤΑΙΑναστασάκη, εχειΣ δίκιο ότι θα πρέπει να μεινουμε στο αποτέλεσμα το οποίο είναι καλό και δύσκολο συναμα. Καλο θα ήταν όμως να προσέχεις το λεκτικό κομμάτι..Χακαρουμε……
Σου πα ρε φίλε. Ωραίο αποτέλεσμα και δύσκολο συνάμα!! Κατά την άποψη μου μόνοΠροφανως για να μην φανει οτι κατγορω καποιος εγραψα απαρεμφατο ΧΑΚΑΡΕΤΑΙ
Κλαιω με το γεγονος οτι το ΜΟΝΟ που νοιαζει καποιους ειναι να "μου την πουν"
Σιγουρα ειστε καποιοι σε φορουμ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ?
Σιγουρα σας νοιαζουν ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ???
Γιατι πλεον σας ποσταρω ΤΡΙΑ περιστατικα την εβδομαδα με βιντεο, ΚΑΘΕ εβδομαδα, και βλεπω να ασχολουνται καποιοι με
οποιαδηποτε αλλη ανοησια ΕΚΤΟΣ παο το ζητουμενο του φορουμ...
Οχι εσυ παλληκαρι μου, καποιοι άλλοι, απο το χωριο, δεν τους ξερεις.
Εσυ πανυψηλο, παμπλουτο και πανεξυπνο παλληκαρι (according to you) ΔΕΝ συμμετειχες στα ΑΣΧΕΤΑ σχολια, εκτος θεματος απο το περιστατικό?Εγώ τι θέμα άνοιξα που πρέπει να πάω σε άλλο νήμα; Δόκτωρ μάλλον πρέπει να αρχίσεις να διαβάζεις πριν μιλήσεις.
πάμπλουτο όχι ακόμα. Άλλο είμαι πολύ καλά, άλλο είμαι πάμπλούτος... Πανέξυπνο δεν έχω μιλήσει ποτέ για εξύπναδα. Πανύψηλο, δεν ξέρω.... 1.89 είμαι. Σου είπα ο @CVIAL με έχει γνωρίσει.Εσυ πανυψηλο, παμπλουτο και πανεξυπνο παλληκαρι (according to you) ΔΕΝ συμμετειχες στα ΑΣΧΕΤΑ σχολια, εκτος θεματος απο το περιστατικό?
Αν οχι, απολογουμαι, και κρατα την παρακληση μου για το μελλον μονο
Για χάρη της καυλάντας θα έβαζα και το "The Graft Whisperer".......πάμπλουτο όχι ακόμα. Άλλο είμαι πολύ καλά, άλλο είμαι πάμπλούτος... Πανέξυπνο δεν έχω μιλήσει ποτέ για εξύπναδα. Πανύψηλο, δεν ξέρω.... 1.89 είμαι. Σου είπα ο @CVIAL με έχει γνωρίσει.
Θα κρατήσω την παράκληση σου για το μέλλον, Top Ιατρέ στην Ελλάδα, στον πλανήτη και τον γαλαξία, πανεπιστήμονα των Graft, Graft Emperor που όποιος δεν έρχεται σε σένα είναι γιατί δεν έχει τα χρήματα και γι' αυτο βγάζει κακία!