#monotovideometraei case #226, στάδιο 7, 3000 τριχοθυλάκια, FUE, 1o στάδιο | 9 μήνες μετά

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gregkont13

Verified MM member
Πρώτον είναι ΜΗ ΙΑΤΡΟΣ το gpt!Οπότε δεν έχει νόημα τέτοια συζήτηση
δεν υπάρχει κάτι άλλο να ειπωθεί. Το chat gpt και γενικά η πλήρως αντικειμενική ιδέα του Πάνου να ρωτήσει το AI για την κατάσταση καλύπτει τα πάντα.

Όλοι ξέρουμε γιατί ζητάει live. Γιατί θα χρησιμοποιεί συνέχεια την επαγγελματική του ιδιοτήτα κόντρα σε κείνη του άλλου για να βγει από πάνω. Θα διακόπτει, θα μιλάει για συνέδρια και ο άλλος δεν θα έχει τη δυνατότα να ψάξει και να αναλύσει τα όσα θα παραθέτει. Επειδή κανείς δεν πάει να το κάνει αυτό μαζί του, μπαίνει στο φόρουμ και μας χαρακτήριζει ως μπατιριδες, ασχημους, με προβληματικες δουλίες, με προβληματικούς γάμους (το γεροντοπαλίκαρο), με δήθεν κακές μμ (ενώ το κεφάλι του το πήγε στους χειροτέρους γιατρούς (προ Χοσε)) για να πάει αλλού την κουβέντα. Να μην απαντήσει για όσα ρωτάμε και λέμε για τις επεμβάσεις του που δεν μας αρέσουν και μοιάζουν προβληματικές, αλλά για να μειώσει την αξιοπιστία του συνομιλίτη του επειδή είναι ανώνυμος και να αφήσει υπόνιες για κείνον(τραγικό και χαίρομαι που το AI που είναι αμερόλυπτο του το έφτυσε στη μάπα).

Μέχρι που έφτασε να γράφει πως μέλη πήγαν κουβά με επεμβάσεις, γιατρός πράγμα, αντί να δει τα χάλια στη καράφλα του την ίδια. Έφτασε να κάνει σχόλια για επεμβάσεις ασθενών και να λέει τσίπηδες όσους δεν πήγαν σε αυτόν. Να γράφει ευτύχως που ο πατέρας μου δεν είναι κανένας αμόρφωτος μπατίρης και με σπούδασε λες και ένας πατέρας χωρίς λεφτά και μόρφωση που κάνει τα πάντα για το παιδί του δεν έχει αξία (ένας απλά καλός άνθρωπος δλδ).

Ο τύπος απειλεί συνέχεια με μυνήσεις για να φιμώσει (ενώ πετάει την ίδια ώρα ότι η επίθεση μας του φέρνει δουλίες και συνάμα μιλάει για βλάβη - ανοήτος) και ξεχνάει πως δεν υπάρχει μόνο η μύνηση. Ένας δημοσιογράφος να γράψει ένα άρθρο για τους χαρακτηρισμούς του και να γίνει γνωστό και να πάρουν θέση γιατροί για αυτά που θα δουν... Πάει.... Έγινε cancel.... Οπότε ας έρθει λίγο με την όπισθεν γιατί κούρασε.

Τελευταία επεξεργασία:

LoverBoy

Well-Known Member
δεν υπάρχει κάτι άλλο να ειπωθεί. Το chat gpt και γενικά η πλήρως αντικειμενική ιδέα του Πάνου να ρωτήσει το AI για την κατάσταση καλύπτει τα πάντα.

Όλοι ξέρουμε γιατί ζητάει live. Γιατί θα χρησιμοποιεί συνέχεια την επαγγελματική του ιδιοτήτα κόντρα σε κείνη του άλλου για να βγει από πάνω. Θα διακόπτει, θα μιλάει για συνέδρια και ο άλλος δεν θα έχει τη δυνατότα να ψάξει και να αναλύσει τα όσα θα παραθέτει. Επειδή κανείς δεν πάει να το κάνει αυτό μαζί του, μπαίνει στο φόρουμ και μας χαρακτήριζει ως μπατιριδες, ασχημους, με προβληματικες δουλίες, με προβληματικούς γάμους (το γεροντοπαλίκαρο), με δήθεν κακές μμ (ενώ το κεφάλι του το πήγε στους χειροτέρους γιατρούς (προ Χοσε)) για πάει αλλού τη κουβέντα. Να μην απαντήσει για όσα ρωτάμε και λέμε για τις επεμβάσεις του που δεν μας αρέσουν και μοιάζουν προβληματικές, αλλά για να μειώσει την αξιοπιστία του συνομιλίτη του επειδή είναι ανώνυμος και να αφήσει υπόνιες για κείνον(τραγικό και χαίρομαι που το AI που είναι αμερόλυπτο του το έφτυσε στη μάπα).

Μέχρι που έφτασε να γράφει πως μέλη πήγαν κουβά με επεμβάσεις, γιατρός πράγμα, αντί να δει τα χάλια στη καράφλα του την ίδια. Έφτασε να κάνει σχόλια για επεμβάσεις ασθενών και να λέει τσίπηδες όσους δεν πήγαν σε αυτόν. Να γράφει ευτύχως που ο πατέρας μου δεν είναι κανένας αμόρφωτος μπατίρης και με σπούδασε λες και ένας πατέρας χωρίς λεφτά και μόρφωση που κάνει τα πάντα για το παιδί του δεν έχει αξία (ένας απλά καλός άνθρωπος δλδ).

Ο τύπος απειλεί συνέχεια με μυνήσεις για να φιμώσει (ενώ πετάει την ίδια ώρα ότι η επίθεση μας του φέρνει δουλίες και συνάμα μιλάει για βλάβη - ανοήτος) και ξεχνάει πως δεν υπάρχει μόνο η μύνηση. Ένας δημοσιογράφος να γράψει ένα άρθρο για τους χαρακτηρισμούς του και να γίνει γνωστό και να πάρουν θέση γιατροί για αυτά που θα δουν... Πάει.... Έγινε cancel.... Οπότε άς έρθει λίγο με την όπισθεν γιατί κούρασε.
Εγώ greg με ένα πράγμα απορώ!Πως γίνεται να βάζει τρικλοποδιά ο ίδιος στον εαυτό του?Αλλά εδώ έρχεται αυτό που λένε πονηρός είναι!έξυπνος δεν είναι!

tasos33

Well-Known Member
Αυτό είναι πραγματικά ανήκουστο. Τετοια πραξη δείχνει θράσος και τρομερή ασέβεια προς τον ασθενή αλλα και προς τον ιδιο το γιατρό.
Τι να πει κανείς...
Αυτό έκανε κ σε μένα , ερχόταν πάνω από το κεφάλι Μ δέκα το.βραδυ και έκανε σανκουταβι για touch up,.εντωμεταξυ ο άλλος τον έγραφε στα αμελετητα του

gregkont13

Verified MM member
Δε θα ξεχάσω τα τελευταία μου λεπτά της 2ης μέρας της 2ης μμ, να τον έχω πάνω από κεφάλι μου 10.το βράδυ να μιλάει σαν γατί στον γιατρό να του κάνει touch up

Αυτό έκανε κ σε μένα , ερχόταν πάνω από το κεφάλι Μ δέκα το.βραδυ και έκανε σανκουταβι για touch up,.εντωμεταξυ ο άλλος τον έγραφε στα αμελετητα του
και έχει το θράσσος να λέει κιολάς σας φιλοξένησα σαν να του χρωστάτε και χάρη. Ένας άλλος γιατρός έκανε τη δουλεία του και τον ενοχλούσε την ώρα που δούλευε για να βάλει θυλάκια στη δική του καράφλα.... Δεν φταίμε εμείς για τις κακές του επιλογές στο παρελθόν που του άφησαν πικρία, είναι άλυτες και βάζει τόππικ να τις καλύψει, ούτε αν επέλεξε γιατρό με βάση την τιμούλα :)

Φαντάσου να έμπαινε ένας καρδιοχειρουργός σε χειρουργίο ανοιχτής καρδιάς άλλου συναδέλφου ενώ χειρουργούσε και να του λέγε, φτιάξε με και μένα. Δεν μπορούσε ούτε να περιμένει να τελιώσουν τα χειρουργία. Εγωμανής. Απόρω μετά από τέτοιο πετσόκομα που έχει πέσει πως γράφει κιολάς ακόμα.

Επίσης εγώ έχω και άλλες απορίες. Όπως π.χ. η εκπαιδευσή του με τον Χοσε, του επισήστησε την προσοχή σε τυχόν λάθη που έκανε όλα αυτά τα χρόνια στη FUE; Όταν λέμε βελτιώθηκα δεν σημαίνει μόνο κάνω κάτι καλύτερα. Μπορεί να σημαίνει έκανα πολλά λάθη παλιά στη FUE και τώρα έμαθα ποια είναι αυτά και δεν τα κάνω πια. Βρήκε λοίπον παρελθόντικα λάθη που έκανε σε άλλους ασθενείς πριν τον Χοσέ; Αν ναι, ποια ήταν αυτά και πως βελτιώθηκαν;

Dimos_

Member
Δυσκολεύομαι πραγματικά να πιστεψω οτι γινοταν κατι τέτοιο.
Φαντάζομαι τι νευρα, πίεση ή εσωτερικη ένταση μπορει να δημιουργηθεί εκεινη τη στιγμη στον εκαστοτε χειρουργο.
Ειναι τραγελαφικό...

aeratos28

Just aeratos
Αυτό δεν ήταν απλά πετσοκομα ...
Μήσιγα ,με αναγραμματισμό ήταν..
Χαχαχαχαχα ρε τον Κωτσιμπα ...τον ξεφτυλισε ο Πάνος.!!
Ρτουζαπα αληθείας έπεσε κανονικά..
Αφού να φανταστείς ,τελειώνοντας ,πήγε να αφήσει τα λεφτά στο κομοδίνο ο Πάνος ,και του έκανε φασαρία ,του τα έδωσε πίσω και του έβαλε και 200€ στην τσέπη του πίσω γιατί πέρασε μοναδικά είπε ο Ντοκ..
Ααααααχαχαχαχαχαχαχαχα
Ρε το chat gpt ε?? Το ανίδεο αυτό μηχανημα ...
Τασάκη...ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΕ Γ Λ Ε Ν Τ Α Μ Ε....;):rolleyes:
Θα υπάρξει και συνέχεια μην αγχώνεσαι..έρχονται και άλλα...
Για να σε δω τώρα τι θα απαντήσεις ...
Άσε ,ξέρω..θα κάνεις πάλι την κότα και δεν θα δώσεις καμία απάντηση όπως κάνεις συνεχώς εδώ και 4-5 χρόνια
Υποδειγματικό πετσόκομμα…..

bobby

Well-Known Member
Ναι ρε φίλε.
Εμένα μου το είπε ο ίδιος ο γιατρος γιατί ερχόταν όλη την ώρα όταν τον ρώτησα.
Μας είχε στα δωμάτια μποντρουμια (ο «Ξένιος Δίας» :mad::mad::mad:) και ερχόταν για να κανονίσει πότε θα γίνει το touchup του….την ώρα που ο άλλος ήταν στο κεφαλι μας πάνω και δούλευε….

aeratos28

Just aeratos
Και εγώ αυτό λέω..να το καρφιτσωσει ο cvial ,γιατί ως γνωστό στοχεύει στα νέα μέλη ο γιατρός ,και ένας μέλος που θα κάνει εγγραφή τώρα,πρέπει να ξέρει με ποιον έχει να κάνει ακριβώς... να μην παραμυθιαστει από τις φωτό πριν και μετά που βάζει μόνο εδώ μέσα όπως κάνει και σε δικη του σελίδα ..αναξιόπιστα θεωρούνται τα πριν και μετά για το φόρουμ χωρίς να δίνει στοιχεία ..κάτι που είναι αντίθετο εντελώς με τους όρους του φόρουμ...κατά παράβαση,συνεχίζει ο γιατρός να λειτουργεί και να υπάρχει στο φόρουμ αυτό αφού δεν συμμορφώνεται με τους όρους
@Anastasakis Hair Clinic σορρύ μάγκα. Καλό το καλαμπούρι γνκ, αλλα σε αυτο που έκανε με το chat gpt και γνκ με την απάντηση του σε εξαφάνισε.

@CVIAL ίσως να το κάνουμε και sticky; όχι αυτά που λέει ο Πάνος, αλλά το chat gpt, για τους λόγους που υπάρχει και πρέπει να υπάρχει ανωνυμία στο φόρουμ.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Γιατρός Μεταμόσχευσης μαλλιών και χαρακτηρίζει κομπλεξοκαραφλούς αυτούς που δεν έχουν μαλλιά!Θα πει τώρα ότι λέει για τους 10 του όχλου αλλά όσοι έχουν χάσει τα μαλλιά τους και καταλήγουν στο κατώφλι κάποιας κλινικής έχουν αποκτήσει κάποια κόμπλεξ λόγω της απώλειας του μαλλιού τους(χωρίς να σημαίνει ότι το να σε κάνει κομπλεξικό η καράφλα σου είναι καταδικαστέο)Αυτός είναι και ο λόγος που πάμε λοιπόν να το αλλάξουμε γιατί είναι κάτι που μας ενοχλεί!Αν είναι δυνατόν δλδ είναι σαν να πάμε στον Κτηνίατρο το σκύλο για εξέταση και να λέει ότι απαρτίζομαι καθημερινά απο κοπρόσκυλα!Αυτοί οι κομπλεξοκαραφαφλοί δίνουν ψωμί στις κλινικές-γιατρούς
Και στην τελική όλοι έχουμε κόμπλεξ και ο καθένας για τους δικούς του λόγος!Δεν είναι κακό λοιπόν!
όταν καποιος οπως ο @tasos33 βλεπεις αυτο το αποτελεσμα, με ενα σταδιο 6 να δεχνει γεματο σε μια επιφανεια >160cm2 και ψαχνει να αποδειξει οτι δεν φυτρωσαν 100 μοσχευματα στο posterior hairline, ενω εχει κοντιμεσ φωτογραφιες με στεγνο, βρεγμενο και βιντεο για ολοκληρο το κεφαλι, αν αυτο ΔΕΝ ειναι κομπλεξισμός πες μου εσυ τι ειναι.
Ρωτα εναν ειδικο ψυχικης υγειας.
ειδικα οταν αυτο γινεται σε ενα πλαισο ανωνυμιας οτυ ενος και υποχρεωστικής επωνυμιας του αλλο.
Τραγικο απο καθε πλευρα!

Κομπλεξικο ΔΕΝ κανει καποιον το γεγονος οτι εινια καραφλος.
Τον κανει το οτι προσπαθει να υποβιβασει τον αλλον επειδη ο ιδιος νιωθει μικρος.

Anastasakis Hair Clinic

Εσύ κολλάς κοντά 5 χρόνια και δεν δίνεις απαντήσεις για να μην ακούγονται στους νέους φορουμιτες οι πατάτες που έχεις κάνει στα ανεξάρτητα περιστατικα...εσύ μπήκες στο φόρουμ και πρέπει να συμμορφωθείς με τους κανόνες..όχι να θέτεις τους δικούς σου...με μη σχολιασμό στα μη καλά αποτελέσματα σου εξαρχής στο φόρουμ ..δώσε τις απαντήσεις για aldo jacksmith ,πες γιατί είπε ο πελάτης σου baggio ότι του έριχνες τοπικ και τον έβαζες φωτό στο δικό σου σάιτ ως επιτυχημένο αποτέλεσμα ..έβαλες τον Πάνο ,να σχολιάσει τα ανεξάρτητα σου που έλεγες πως είναι φοβερά και βγάζουν μάτια ,και μολις σου κατέδειξε όλα τα προβλήματα,δεν σχολιασες απολύτως τπτ..κρύφτηκες ..και ζητάς να σου έρθουμε στην κλινική .χαχαχαχα
Καλό το κολπακι σου αλλά δεν πιάνει..
Αν δεν σου αρέσει η δημόσια συζήτηση εισαι σε λάθος μέρος..
Το ότι έχεις φαντασιώσεις ότι έχεις βγει και από πάνω με αυτά που λες....ασχολιαστο
Γελάει ο κόσμος...
Όταν θα γίνει το πραγματικό γλέντι ,να σε δω.........θα έρθει η ώρα.;) stay tuned

Σου ΞΑΝΑγραφω, εσυ ΟΤι και να ζητας μου ειναι αδιαφορο και ασημαντο!
Αν ζητησει οτιδηποτε ο @Aldo αππο σεβασμο και υποχρεωση θα απαντησω με βιντεο

Ξερω οτι εχεις απειρο χρονο λογω επιλογων στην ζωη σου...
Φας οσο θες να με παρακαλας να σου δωσω σημασια.
Δεν θα γινει

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Lover φίλε, κοίτα τι έγραψε πριν. Προσπαθείς ακόμα να βγάλεις άκρη;

Ένας γιατρός κύρους και όλα αυτά που αραδιάζει μπαίνει σε φόρουμ με εν δυνάμη ασθενείς και λέει σας γλεντάω. Με τέτοιο επίπεδο ανθρώπου τι ψάχνεις να βρεις;

Επίσης ο ίδιος είναι αρχικαραφλάς... έχει κάνει 4 μμ, smp και παίρνει και φίνα και το κεφάλι του άμα δεις τα υποφωτισμένα βίντεο του είναι see through στο μισό mid. Αν θυμάμαι καλά τα βίντεο του, όταν ξεκίνησε να κάνει μμ, η δότρια του είχε πάρα πολύ καλά χαρακτηριστικά. Και κατέληξε με αυτό το αποτέλεσμα που το μάζεψε στην ουσία ο Λορέτζο στην τέταρτη μμ. Ο Πάνος πχ που του λέει ότι του λέει, ξεκίνησε τις μμ την ίδια εποχή με τον λαμπρό επιστήμονα Αναστασάκη. Γιατί ο Πάνος που δεν είναι ιατρός πέτυχε ένα καλό αποτέλεσμα με 2 μμ σε Erdo και Hasson και ο Αναστασάκης που είναι και γιατρός έκανε μμ (FUE) που δεν πήγαν καλά (από ότι φαίνεται); Ο Αναστ. που τα ξέρει ΌΛΑ γιατί δεν έχει τις τέλειες μμ στο κεφάλι του? Γιατί δεν πήγε στους τοπ ιατρούς μιας που είναι πλήρως ενημερωμένος και καταρτισμένος και ξέρει τα ΠΆΝΤΑ για τις μμ; Ο τύπος μιλάει στα grafts! Λέει για άλλους ότι πήγαν κουβά σαν να θέλει (γιατρός τώρα) να κοροιδέψει όποιον δεν πήγε καλά η μμ του(τρελό) και ο ίδιος, που είναι και γιατρός! έκανε 3 μμ δράμα. Μήπως τελικά ο ίδιος είναι ο καραφλοκομπλεξικός και γι' αυτό βρίζει εμάς; Ποιος ξέρει.

Συμφώνω με τη λύση του @JimKan1. Ένας ειδικός σε θέματα ψυχικής υγείας είναι η μόνη λύση.
Και συνεχιζιες σαν πενταχρονο να προσπαθεις να με προσβαλεις με ΤΙ?
οτι εχω καραφλα, ή ειχα καραφλα???
Δηλδ ρε μπρο, ΑΝ εχεις μια γυναικα στη ζωη σου ΔΕΙΞΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ και δες το προσωπο της, πσοσο θα χασει ΑΚΘΕ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Πες της οτι ειμαι κρυμμενος πισω επαο ενα μονιτορ, ΑΝΩΝΥΜΟΣ και ψαχνω να βρισω εναν ιατρο που ΕΙΝΑΙ επωνυμος και δεν μπορει αν κρυφετι οπως εγω, τον κατηγορω για την εμφανιση του γαι θεματα που δεν φταιει (ειανι καραφλος, δεν ειναι ψηλος) και αυτος απανταει εναντια σε αλλους 10 σαν εμενα και χειροτερους και απολαμβανουμε το bullying.
μας λεει να κανουμε βιντεο απο κοντα να δειξουμε τη φατσα μας και να τον αντιετωσπισουμε αντρικια και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ!

Αν εχεις τα κακαλα, πες τα στην γυναικα σου στην κοπελα σου ή στη μανα σου και δες απο την αντιρδραση της ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ!
θα σου διδαξει πολλα

Anastasakis Hair Clinic

πάντως ρε παιδιά αν είχει πυκνά αποτελέσματα δεν θα πουλαγε και τοπικ μετά...οπότε με το να ειναι ημιτελή και αραιά τα αποτελέσματα του θα πουλάει και τοπικ και μεταμόσχευση μαζι...ειναι business plan για μεγαλύτερα κέρδη... :D

Το τοππικ στην καλυτερη χροανια του εκανε το 2017 εκανε τζιρο περιπου 1μυριο.
Μηπως θελεις να κλεισω την εταιρεια για να μην εχεις να λες εσυ αυτα τα παιδαστικα τοξικα?
Εσυ τι τζιρο/μισθο εκανες/πηρες το 2017 ??

Anastasakis Hair Clinic

Και εγώ αυτό λέω..να το καρφιτσωσει ο cvial ,γιατί ως γνωστό στοχεύει στα νέα μέλη ο γιατρός ,και ένας μέλος που θα κάνει εγγραφή τώρα,πρέπει να ξέρει με ποιον έχει να κάνει ακριβώς... να μην παραμυθιαστει από τις φωτό πριν και μετά που βάζει μόνο εδώ μέσα όπως κάνει και σε δικη του σελίδα ..αναξιόπιστα θεωρούνται τα πριν και μετά για το φόρουμ χωρίς να δίνει στοιχεία ..κάτι που είναι αντίθετο εντελώς με τους όρους του φόρουμ...κατά παράβαση,συνεχίζει ο γιατρός να λειτουργεί και να υπάρχει στο φόρουμ αυτό αφού δεν συμμορφώνεται με τους όρους

Ισχυει.
κανω οτι γουσταρω εδω μεσα!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ειμαι κολλητος οτυ @CVIAL
ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

Anastasakis Hair Clinic

Τόπικ δεν έβαζε μόνο επειδή ήταν καραφλός και είχε κόμπλεξ. Υποθέτω πάντα. Κοίτα είναι γιατρός μμ... Αν στο κεφάλι του έχει κακές μμ και πάει ένας πελάτης και τον δει, θα φύγει τρέχοντας. Σκέψου να πας σε ένα οδοντίατρο και να είναι φαφούτης ένα πράγμα. Θα φύγεις κάνοντας το κατοστάρι σε 10 second. Οπότε έριχνε τόπικ να έχει αποδεκτό μαλλί για να βλέπει και ο πελάτης κάτι καλό και να πει και εγώ έτσι θα γίνω. Ευτυχώς ο άγιος Χοσέ του κάνε ένα καλό μπάζωμα και τώρα μπορεί να δείχνει μαλλί και toppik free
Ευτυχως
Ο Αγιος Χοσε!!!!

Anastasakis Hair Clinic

Ποια τέταρτη ΜΜ; Κάθε φορά που έρχονταν ο Λορεντζο του έκανε συμπληρωματικές για βελτίωση εδώ και εκεί….
Κάποια στιγμή όταν μου έβαζε εμένα ήρθε από πάνω και τον ενοχλούσε να του βάλει καμμία 100άδα εδώ και εκεί….με αποτέλεσμα να αναγκάζεται να αφήσει τον ασθενή του για να πάει στην πριμαντόνα…..μιλάμε για περιπτωσάρα…..
Αντρακλα μου εσυ!!
Ποσο ανυπομονω που εγραψες οτι θα ερθεις να μου ταπεις αυτα απο κοντα!!!
ΤΙ???
ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ???
ΤΙ???
ΚΩΛΩΝΕΙΣ????
Αποκλειεται, κατι δεν καταλαβα!
μα εσυ, που εισαι ΤΟ ΑΝΤΡΑΣ κρυμμενος στο υπογειο στην οθονη!!!!!

Anastasakis Hair Clinic

Μονο γελαω πλεον , δεν γινεται να παρω κατι στα σοβαρα...

Τελοσπαντων προσπερναω το επιπεδο 10 χρονου που επιδιωκεις κ θα προσπαθησω να απαντησω σαν να ειμαστε και οι 2 ενηλικες.

Καταρχην οι απαντησεις ειναι για να δειχνω ποσο λιγος εισαι οχι μονο εντος χειρουργειου αλλα κ εκτος... ( εχει κι αυτο την σημασια του για να ξερει ο καθε υποψηφιος ασθενης σου τι να περιμενει σε περιπτωση που κατι δεν παει οπως πρεπει με την επεμβαση - εκει παιζει το ανθρωπινο κομματι κ θελω να γνωριζουν οι καινουργιοι τι αντιπροσωπευεις κι εκει-
κατα τ αλλα ποσός μας ενδιαφερει τι εισαι κ τι κανεις ... )

Λοιπον απ το 2009 εχω κανει 2 επεμβασεις κ τις εχω παρουσιασει , δειχνω την περιπτωση μου κ το τριχωτο μου ληπτριες δοτριες κ οτι αλλο χρειαστει ,
αλλα ποτε δεν εχω δειξει ολοκληρο το προσωπο μου ουτε την ταυτοτητα μου 1ον γιατι δε νιοαζει κανεναν κ 2ον γιατι δεν θελω.

Η ιδιωτικοτητα μου ειναι κατι που το διαχειριζομαι οπως θελω εγω κ μονο εγω, κ εχω επιλεξει αυτο το τροπο απο πολυ πριν κανεις την εμφανιση σου εσυ στο φορουμ.

Υπαρχουν βεβαια μελη που ξερουν κ ποιος ειμαι και τι κανω κ πως με λενε κ που μενω κ εχουν ερθει σπιτι μ κ εχουμε ταξιδεψει κ σε αλλες χωρες ακομα μαζι ,
αλλα εκρινα εγω ( απ την δικη μου μερια ) με ποιους ηθελα να συμβει αυτο κ με γνωρισαν πολυ καλα ( κ τους γνωρισα κι εγω ).

Με εσενα σιγουρα ΔΕΝ θα συμβει ποτε κατι τετοιο γιατι δεν το επιθυμω καθολου , σαν ανθρωπος εισαι μια παστα ανθρωπου
που μου ειναι πολυ αντιπαθης κ αν και το 95% των ποστ μου ως προς εσενα αφορα αποκλειστικα την δουλεια σου ως γιατρος,
εχω αφιερωσει κ καποια λιγα ποστ 5% για τον χαρακτηρα σου, κι αυτο γιατι εχει αξια στο aftercare των περιπτωσεων που δεν εξελιχθηκαν καλα...ωστε να ξερουν με τι ανθρωπο εχουν να κανουν !

εχω δηλωσει οτι δεν θα σου εδινα ουτε 1 ευρω , οχι ομως γτ δεν αξιζεις σαν γιατρος να το παρεις αλλα δν τ αξιζεις ως ανθρωπος,
εισαι πολυ λιγος κ δεν αξιζει να παει καποιος να σου δωσει εσενα τα λεφτα που εβγαλε με τον κοπο του.

Εδω που εχουμε ερθει σε αυτη τη ζωη πρωτα εχει σημασια ο Ανθρωπος και μετα ολα τ αλλα...
εγω προσωπικα αυτο το εχω σημαια.

Τι να το κανω να εισαι ο πετρος Φιλλιπ@@ης να εισαι πετυχημενος κωμικος ή πετυχημενος σε οτιδηποτε τελοσπαντων
και να εισαι αυτο που ειναι.... ή κατι αλλο αντιστοιχα σκαρτο.... να το βρασω δεν αξιζεις μια.
Κι αυτη δεν ειναι μονο δικη μου ευτυχως σταση ειναι ολης της κοινωνιας , κατι που εσυ βεβαια σαν γνησιο 10 χρονο αδυνατεις να αντιληφθεις....

Λοιπον στο θεμα μας τωρα ,
θες συναντηση απο κοντα live κλπ...

Οπως εξηγησα πιο πριν την ιδιωτικοτητα μου την χειριζομαι οπως κρινω εγω κ κατι τετοιο με σενα προσωπικα δεν θα εκανα ΠΟΤΕ
γτ δεν σε γουσταρω σαν ατομο αρχικα.
Αλλα ακομα κι αν καποιο μελος μου ζηταγε σε φιλικο κλιμα για να συζητησουμε live καμερα την εμπειρια μου για τις μμ μου η οτιδηποτε αντιστοιχο παλι την ιδια απαντηση θα επερνε , δεν θα το εκανα, γιατι δεν θελω και δεν θα κατσω καν να εξηγησω κ τους λογους.

Ολα αυτα τα γραφω οχι για να απαντησω σε εσενα γιατρε , εσενα σου ειπα σε εχω γραμμενο δεν με απασχολεις, τα γραφω για τα μελη του φορουμ ωστε να τοποθετηθω σε αυτα που μου λες
κ αφου βλεπει ο καθενας τον τροπο γραφης μας κ το τι λεμε να βγαζει τα συμπερασματα του.

Τα θεματα τα ανοιξα επειδη μου το ζητησες κι επειτα εξαφανιστηκες.... ξερω οτι δεν θα το κανεις γιατι δεν ειναι ευκολο να παραδεχθεις
τις πατατες που εχεις κανει στους ασθενεις σου.

ΔΕΝ χανω την ευκαιρια να σε "ξεμπροστιαζω"
ασε που δεν σε ξεμπροστιαζω εγω, η δουλεια σου το κανει με τις εκαστοτε κακοτεχνιες σου....
εγω απλα τα επισημαινω κι ο καθενας μπορει να κρινει αν η δουλεια σου ειναι για ξεμπροστιασμα ή για αποθεωση.

μερικα απ τα λαθη π εχουν συμβει στα χειρουργια σου ειναι τα παρακατω

Προβολή συνημμένου 67561

Ουλη φαραγγι , εξηγησε μας τι δεν πηγε καλα εδω ? ή τα λες μονο σε λαιβ μεταδοση ?

Προβολή συνημμένου 67562

Εδω γιατι εκανες το στριπ τοσο ψηλα ? δωσε αν θελεις μια εξηγηση ( οχι σε μενα ) στα μελη που σε βλεπουν, η τα λες μονο σε λαιβ ?

Προβολή συνημμένου 67563

εδω η depleted δοτρια του edyuser , γιατι εγινε ετσι ? δωσε μια εξηγηση στα μελη , η μονο σε συνεντευξη ??

Προβολή συνημμένου 67564

εδω εξαγωγη παραθυρο αλλα βεκρης style , γιατι τετοια εξαγωγη κ οχι χρησιμοποιηση ολης της δοτριας ομογενοποιημενα οπως ολος ο κοσμος ??
θες να δωσεις 1 εξηγηση η θα μας τα πεις απ τον αρναουτογλου οταν σε καλεσει σε λαιβ συνεντευξη ?

Προβολή συνημμένου 67565

εδω πολυτριχα σε κατασκευη κροταφου , τερμα αφυσικο αποτελεσμα του ασθενη σου (Αλντο) και με λαθος φορά τριχων συν τοις αλλοις....
γιατι πηγαν ολα λαθος εδω ? θες να δωσεις καμμια εξηγηση ? οχι σε μενα ασε με εμενα εγω ξερω , στα μελη τα φρεσκα που τωρα σε μαθαινουν απ τα ινφουενσερ βιντεακια στο γιουτουμπ.
η για να απαντησεις θες διακαναλικο λαιβστριμινγκ ??

Μπορω να ανεβαζω μεχρι αυριο, δυστηχως εχεις πολλα τετοια καλουδια αλλα αυτη ειναι μια μικρη εικονα, να παρουν γευση οι νεοι που δεν σε ξερουν ακομα.

Ακου να δεις , στα φορουμ ολου του κοσμου γραφονται σχολια ,εμπειριες , παραθετονται αρθρα , πληροφοριες ,εικονες , πηγες , βιβλιογραφιες , κι ολα αυτα που γραφονται κ καταθετονται , ελεγχονται & αξιολογουνται ωστε να μπορει να βγει ενα ασφαλες συμπερασμα.

Αυτην την δυναμη δεν την εχει ενα live video.
Γιατι οπως σου εξηγησα εγω με εσενα δεν θα ερχομουν ποτε στνη κλινικη σου δεν εχω καμμια ορεξη να δω την μουτσουνα σου
κι ουτε live ουτε dead θα εκανα μαζι σου γτ δεν μου κανεις κεφι ,
αλλα οπως εξηγησα κ πριν μην επαναλμβανομαι δεν θα εκανα ουτος η αλλος κατι τετοιο κ με φιλικο προσωπο γιατι αυτα γενικα τα live ινφλουενς που ζητας ΔΕΝ τα κανω κεφι γενικως.

Ο πιο ποιοτικος τροπος να γινει η οποια αντιπαραθεση ειναι εδω μεσα στο φορουμ , που υπαρχει γραπτος λογος , τα γραπτα μενουν,
μπορουν να ανεβουν φωτο να δειξουν το οποιοδηποτε προβλημα ( οπως εκανα πιο πανω )
μπορω να ανεβασω αρθρα , πηγες , εικονες απο αντιστοιχα περιστατικα αλλων γιατρων κ να τα συγκρινω και να βγει πορισμα
ποιος γιατρος κανει κατι καλα κ ποιος οχι.

Ολες αυτες οι δυνατοτητες δεν υπαρχουν στο live , δε γινεται να δειξω φωτο με τα λαθη σου , δεν γινεται να παραθεσω πηγες αν χρειαστει να τα στηριξω , κ οταν εσυ θα πας την συζητηση αλλου κ θα ισχυριζεσαι το οτιδηποτε ( π.χ ναι το κανουν το στριπ τοσο ψηλα το λεει στη ταδε βιβλιογραφια του ταδε στο ταδε τευχος κ τρεχα γυρευε τι δικαιολογια της πατατας θα βρεις) δεν θα εχω την δυνατοτητα κ τον χρονο να ψαξω εκεινη την στιγμη να βρω αν αυτο που λες ισχυει ή οχι....
κ επειδη δεν θα εχω τον χρονο θα το θεωρεις ως θεσφατο κ θα αποπροσανατολιζεις τον κοσμο οτι ετσι ειναι.

Κι επειδη γιατρε ειμαι παικτης υψηλοτερου δεικτη νουμοσυνης απο εσενα (λυπαμαι που αναγκαζομαι να πω κατι τετοιο )
δεν θα αφηνα ποτε το ματς να παιχτει σε ενα γηπεδο ( στο λαιβ που ζητας δλδ ) που εχεις την δυνατοτητα να αποπροσανατολιζεις την κουβεντα ισχυριζοντας θεσεις σου βασιζοντας τε σε δηθεν συνεδριο η μελετη που εγω δεν θα ειχα την δυνατοτητα εκεινη την στιγμη να εχω προσβαση για να το επαληθευσω κ θα προσπαθουσες να το περασεις ως θεσφατο και να ισχυροποιησεις δηθεν την λαθος προσεγγιση σου σε καθε λαθος περιστατικο που θα σου αναφερω, ολο αυτο θα μπερδευε τον θεατη κ θα νομιζε οτι πιθανος να εχεις δικιο,
Αλλα δεν θα σου δωσω την χαρα να μπερδεψεις κανεναν.

Ενω οτι λεμε εδω μεσα στο φορουμ ειναι γραπτο μπορεις να παραθεσεις οτι πηγες θελεις και να εξεταστουν αν στεκουν ή οχι .

Εδω το φορουμ ειναι ανωτερο κ ποιοτικοτερο γηπεδο ( champions league ) απ οτι ειναι το λαιβ στιμ που ζητας ( γηπεδο της αλανας σου ) γιατι εχουν το χρονο τα μελη να ελεγχουν τι γραφετε κ τι λεγετε απ τον καθενα και επισης οτι γραψεις κ οτι πεις θα μενει γραμμενο και δε θα μπορεις να το καμουφλαρεις ουτε να οδηγεις την κουβεντα εκει που θελεις να διακοπτεις τον αλλον να χανει τον ειρμο του κλπ.... γι αυτο κ αποφευγεις σαν βρεγμενη γατα να δωσεις εδω μεσα εξηγησεις απεναντι σε σωστες κ ευλογες τοποθετησεις μελων κ πετας συνεχως τη μπαλα εκτος.

Αν εισαι σωστος ελα εδω μεσα να απαντησεις που εχουν ολοι την δυνατοτητα να παραθετουν το υλικο τους
κι ασε τα debate βλακειας που μας ζητας να παρουμε μερος για να κατευθυνεις τα πραγματα εκει που θελεις κι οπως θελεις εσυ ελλειψη στοιχειων φωτο κ αποδειξεων.

Λοιπον δε θα τα βαλω αλλο μαζι σου γτ σε εχει καταλαβει κ ο πιο αδαης,

Δες μερικες απαντησεις τωρα οχι απο εμενα , αλλα το ΑΙ Chat GPT4.

Για να δουμε ειναι κι αυτο φανατικος hater σου μηπως ??

Ακολουθει copy paste διαλογος της ερωτησης μου κ της απαντησης του chat gpt

ENJOY . . .

εγω :
Είμαστε μέλη σε ένα φόρουμ μεταμόσχευσης μαλλιών. Σε αυτό το φόρουμ υπάρχουν και κάποιοι γιατροί. Ένας από αυτούς, όταν του επισημαίνουμε σε κάποιους από τους ασθενείς του τυχόν ελαττώματα ή ατέλειες που υπάρχουν, δεν παίρνει ποτέ θέση, δεν δίνει ποτέ καμία απάντηση μέσα στο φόρουμ και αντίστοιχα ζητάει ο Εκάστοτε κάθε φορά που κάνει την όποια παρατήρηση να πάει να κάνει Zoom meeting μαζί του ή live video και να λύσουν εκεί τις όποιες διαφορές. Πώς κρίνεις εσύ αυτή τη στάση του και τι είναι καλύτερο για τα μέλη να λεχθούν οι αντιπαραθέσεις σε Zoom meeting ή εντός φόρουμ. Ποιο είναι καλύτερο μερος να δωθουν εξηγήσεις και να βγαλουν πιο εγκυρα συμπερασματα τα μελη , το φορουμ η το zoom meeting ?

Chat GTP :
Η στάση αυτού του γιατρού εγείρει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με τη διαφάνεια και την αξιοπιστία του. Όταν ένας γιατρός δεν απαντά δημόσια στις παρατηρήσεις για τυχόν ελαττώματα στα αποτελέσματά του, αλλά αντ’ αυτού ζητά κατ’ ιδίαν συναντήσεις μέσω Zoom ή live video, αυτό μπορεί να σημαίνει τα εξής:

1. Αποφυγή δημόσιας λογοδοσίας – Αν ο γιατρός είχε πραγματικά πειστικές εξηγήσεις ή αν τα αποτελέσματά του ήταν αδιαμφισβήτητα, δεν θα είχε λόγο να αποφεύγει τη δημόσια συζήτηση. Αντιθέτως, η στάση του δείχνει ότι ίσως προτιμά να διαχειρίζεται τις αντιρρήσεις ιδιωτικά, ώστε να μην εκτεθεί.

2. Έλεγχος της συζήτησης – Σε ένα Zoom ή live, ο γιατρός μπορεί να ελέγχει τη ροή της συζήτησης, να αποφεύγει ενοχλητικές ερωτήσεις, να κατευθύνει τη συζήτηση προς όφελός του και να ασκεί ρητορική επιρροή στους συμμετέχοντες,

3. Έλλειψη διαφάνειας – Όταν οι απαντήσεις δίνονται ιδιωτικά σε Zoom, τα υπόλοιπα μέλη δεν έχουν πρόσβαση στις εξηγήσεις. Έτσι, ο καθένας μπορεί να ακούει διαφορετικές απαντήσεις, και δεν υπάρχει ανοιχτός διάλογος που να επιτρέπει τον έλεγχο και τη σύγκριση απόψεων.

Ποιο είναι το καλύτερο μέρος για να δοθούν εξηγήσεις;

✔ Το φόρουμ είναι το ιδανικό μέρος για συζήτηση και εξηγήσεις, γιατί:

Οι απαντήσεις είναι δημόσιες και προσβάσιμες σε όλα τα μέλη.

Υπάρχει αρχείο της συζήτησης, ώστε όλοι να μπορούν να τη διαβάσουν αργότερα.

Ο διάλογος γίνεται αντικειμενικός, καθώς περισσότερα άτομα μπορούν να σχολιάσουν, να επαληθεύσουν πληροφορίες και να συγκρίνουν δεδομένα.

Τα επιχειρήματα κρίνονται με λογική και αποδείξεις, όχι με ρητορικά κόλπα ή συναισθηματική επιρροή, όπως μπορεί να συμβεί σε ένα Zoom.

Συμπέρασμα

Η συμπεριφορά του γιατρού, που αποφεύγει τις δημόσιες απαντήσεις και ζητά Zoom meetings, δείχνει πιθανή έλλειψη διαφάνειας. Η ανώτερη και πιο αξιόπιστη μέθοδος για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα είναι η δημόσια συζήτηση στο φόρουμ, όπου οι απαντήσεις καταγράφονται και κρίνονται ανοιχτά από όλα τα μέλη.

Ερωτηση Νο2

Ο γιατρός επίσης ισχυρίζεται ότι αυτός γράφει με το ονοματεπώνυμο του ενώ τα μέλη του φόρουμ μιλούν ως ανώνυμα μέλη και λέει ότι είναι δηλοι, ότι είναι κότες, ότι δεν λένε το όνομά τους κρυβονται και άλλα τέτοια όταν τους ζητουν απαντήσεις για τα λαθη που κανει. και ο γιατρος λέει «ελάτε από κοντά με όνομα όπως βγαίνω κι εγώ, αλλιώς είστε κότες ελάτε από κοντά να μου τα πείτε, live». Τι πιστεύεις και ποια είναι η γνώμη σου για όλο αυτό ?

Chat GTP :

Η στάση αυτού του γιατρού είναι προβληματική σε πολλά επίπεδα και αποκαλύπτει μια στρατηγική αποφυγής ευθύνης μέσω προσωπικών επιθέσεων και αντιστροφής του ρόλου του θύματος.
1. Επίθεση στα μέλη αντί για απαντήσεις Όταν ένας γιατρός δεν απαντά με επιχειρήματα και αποδείξεις, αλλά αντίθετα προσπαθεί να μειώσει τους συνομιλητές του με χαρακτηρισμούς όπως "δήλοι" (δειλοί) και "κότες", αυτό δείχνει: Έλλειψη επαγγελματισμού. Ένας σοβαρός γιατρός δεν απαντά με ύβρεις και χαρακτηρισμούς, αλλά με στοιχεία.
Προσπάθεια εκφοβισμού. Θέλει να κάνει τα μέλη να νιώσουν άσχημα ώστε να σταματήσουν να τον αμφισβητούν. Αδυναμία παροχής ουσιαστικών απαντήσεων. Αν είχε αποδείξεις ότι τα αποτελέσματά του είναι σωστά, θα τις παρουσίαζε με επιχειρήματα αντί να επιτίθεται προσωπικά.

2. Γιατί τα μέλη μιλούν ανώνυμα και γιατί αυτό είναι σωστό Τα μέλη ενός φόρουμ για μεταμόσχευση μαλλιών συχνά επιλέγουν την ανωνυμία για προστασία της ιδιωτικότητάς τους, καθώς η τριχόπτωση είναι ένα προσωπικό θέμα και δεν θέλουν να εκθέσουν δημόσια την ταυτότητά τους.
Η ανωνυμία στο διαδίκτυο είναι νόμιμη, λογική και αναγκαία σε πολλές περιπτώσεις, ειδικά όταν πρόκειται για ευαίσθητα ιατρικά θέματα. Επιπλέον, το αν κάποιος χρησιμοποιεί ψευδώνυμο δεν μειώνει την αξία των επιχειρημάτων του. Ένα σωστό επιχείρημα παραμένει σωστό ανεξαρτήτως του ποιος το λέει. Αν κάποιος παραθέτει αποδείξεις και εύλογες ερωτήσεις, ο γιατρός οφείλει να τις απαντήσει με επιχειρήματα και όχι με προσωπικές επιθέσεις.

3. Η πρόσκληση για live ως στρατηγική αποφυγής Η απαίτηση του γιατρού να γίνει η συζήτηση "από κοντά" ή "live" αντί να απαντήσει δημόσια στο φόρουμ δείχνει ότι: Θέλει να αποφύγει τη δημόσια λογοδοσία. Αν η συζήτηση γίνει live, δεν θα υπάρχει γραπτή καταγραφή και οι απαντήσεις του δεν θα μπορούν να αξιολογηθούν από τα υπόλοιπα μέλη.
Προσπαθεί να ασκήσει ψυχολογική πίεση. Σε ένα live ή face-to-face, μπορεί να χρησιμοποιήσει τον τόνο της φωνής του, την ένταση και άλλες ρητορικές τεχνικές για να υπερισχύσει, χωρίς να χρειάζεται να παραθέσει πραγματικά στοιχεία.
Αντιστρέφει τους ρόλους. Αντί να απαντήσει για τα προβλήματα που επισημαίνουν οι ασθενείς του, προσπαθεί να μεταθέσει τη συζήτηση στο "ποιος είναι αρκετά γενναίος να έρθει live", λες και το θέμα είναι το θάρρος και όχι η αλήθεια για τα αποτελέσματα των μεταμοσχεύσεων του.

Συμπέρασμα Η στάση αυτού του γιατρού δείχνει ότι δεν επιθυμεί διαφάνεια και ανοιχτό διάλογο, αλλά προσπαθεί να εκφοβίσει τα μέλη και να αποφύγει την κριτική. Ο πιο ποιοτικός τρόπος ανάλυσης των θεμάτων είναι το φόρουμ, όπου υπάρχει καταγραφή, διαφάνεια και δυνατότητα ανταλλαγής επιχειρημάτων χωρίς συναισθηματικούς εκβιασμούς. Ένας γιατρός που είναι πραγματικά σίγουρος για τη δουλειά του, δεν έχει κανέναν λόγο να αποφεύγει τις ερωτήσεις και να προσπαθεί να μειώσει τους συνομιλητές του.

Εδω και το λινκ με βιντεο για τις ερωτησεις κ τις απαντησεις στο Chat GPT για να μην υπονοηθει οτι πειραξα κατι .....

Απο εμενα ντοκ θα χανεις παντα ,
οχι γιατι ειμαι πιο εξυπνος ,
αλλα γιατι εγω αναζητω την αληθεια με οπλο την διαφανεια
ενω εσυ με αποπροσανατολισμο , υπεκφυγες κ λασπη χωρις αποδειξεις κ ουσια...

Υ.Γ. Απεκτησες κι αλλον εναν hater, Το AI - Chat GPT4

Υ.Γ 2. Αν θες να πεις κατι γι τα παραπανω ΚΑΚΑ περιστατικα σου που παρεθεσα εχεις ολο το φορουμ δικο σου να μας εξηγησεις τι δεν πηγε καλα και τι εφταιξε , αν θελεις απαντας στο ερωτημα , ή αλλιως μιλας για κοτες οπως συνηθιζεις για να αποφυγεις να απαντησεις....
Τα μελη επειτα οσα εχουν IQ ανθρωπου θα ταυτιστουν με οποιον μιλαει με επιχειρηματα ,
κι οποια εχουν ΙQ κοτας θα ταυτιστουν με αυτον που μιλαει για κοτες . . .

Φιλακια . . .

Μενω αναυδος!
Ως αντρας, ελπιζω παντα να παθιαστει μια ΓΥΝΑΙΚΑ ετσι μαζι μου!

τελικα παθιαστηκες εσυ @Panos1982 για να φτανεις σ εαυτο το σημειο...

Κολακευομαι σε ανθρωπινο επιπεδο, αλλα ειμαι straight και δεν υπαρχει καμια ανταποκριση

Get a life και προχωρα προτεινω!

Anastasakis Hair Clinic

Ποσο ψευτης εισαι και εσυ και ο @bobby !!!

Κοψτε τα ναρκωτικα μαγκες.
Την πρωτη φορα που ηρθε ο Λορετζο εκατσα την μια μερα ως αργα.
τις υπολοιπες φορες καθοταν νοσηλευτρια και αφηναμε τα κλειδια στον @CVIAL και δεν ηταν κανεις

Για αυτο σας θεωρω γελοιους.
Για να κανετε ζημια ως θρασυδειλες υαινες, φτανετε να φτιαχνετε ιστοριες ΨΕΥΤΙΚΕΣ

ΑΣ ΒΓΕΙ Ο @CVIAL να με διαψευσει

Τελευταία επεξεργασία:

bobby

Well-Known Member
Αντρακλα μου εσυ!!
Ποσο ανυπομονω που εγραψες οτι θα ερθεις να μου ταπεις αυτα απο κοντα!!!
ΤΙ???
ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ???
ΤΙ???
ΚΩΛΩΝΕΙΣ????
Αποκλειεται, κατι δεν καταλαβα!
μα εσυ, που εισαι ΤΟ ΑΝΤΡΑΣ κρυμμενος στο υπογειο στην οθονη!!!!!
Εγώ δεν λέω κάτι, αυτός που σουλούπωσε κάπως το γεμάτο τοπικ κεφάλι σου το είπε, όταν τον ρώτησα γιατί είσαι όλη την ώρα από πάνω του και τον απασχολείς…..

Τώρα για τα άλλα που λες, δεν σχολιάζω είσαι πολύ μικρός (στο μυαλό και παντού) για να ασχοληθώ…Χώρια που εγώ δεν αντιδρώ ποτέ εν βρασμώ….

Εδώ μέσα πάντως δεν είναι τσιφλίκι σου ώστε να παπατζιλικώνεις πιθανούς πελάτες χωρίς αντίλογο. Για όλα αυτά τα παραπλανητικά που κάνεις πάντα θα υπάρχει κάποιος να τα επισημαίνει, όσο να να τσιρίζεις σαν τσιουάουα….

Μάλλον ακόμα να συνέλθεις από το πετσόκομμα του Πάνου……πιθανώς έχεις ακόμα παραισθήσεις….

Τέλος για πολλοστή φορά θα σου θυμίσω ότι ακόμα περιμένουμε την τοποθέτηση σου για τα ανεξάρτητα περιστατικά της κλινικής που παρέθεσε ένα προς ένα ο Πάνος αλλά και και για τα θέματα που έθιξαν οι πελάτες της κλινικής Aldo και Jacksmith.

Αλλά ξέχασα εσύ δεν ομιλείς με μη ιατρούς….χαχσχαχαχαχα τότε τι κάνεις εδώ μέσα ρε μεγάλε; Καμάκι σε πελάτες; promotion του συγγράμματος σου; (Εντάξει δεν έκανες και καμμία νέα επιστημονική ανακάλυψη…. Μία βιβλιογραφική μελέτη έκανες, αν την έκανες δηλαδή εσύ και όχι οι νοσοκόμες σου….); Χαχαχαχαχα όλα εξηγούνται γιατί πήγες Ουγγαρία……

aeratos28

Just aeratos
Κλασσικός παπατζας...δεν έχεις μέζεα καν να δώσεις καμία απάντηση ούτε στον Πάνο για ότι έγραψε στο μνμ του ουτε για τα κεφάλια με τις κακοτεχνίες σου που προσπαθείς να κρύψεις μανιωδώς ούτε για τίποτα άλλο..Χαχαχαχαχαχα
Α ρε Τασακη..χαμένα τα έχεις καημένε .
Σου ΞΑΝΑγραφω, εσυ ΟΤι και να ζητας μου ειναι αδιαφορο και ασημαντο!
Αν ζητησει οτιδηποτε ο @Aldo αππο σεβασμο και υποχρεωση θα απαντησω με βιντεο

Ξερω οτι εχεις απειρο χρονο λογω επιλογων στην ζωη σου...
Φας οσο θες να με παρακαλας να σου δωσω σημασια.
Δεν θα γινει

Μπλουζα