Anastasakis Hair Clinic
Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Βασει συμπεριφορας ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ.Δεν ξέρω γιατί τα συγχέω αδικώς. Δεν καταλάβαινω πολύ καλά το point σου.
Ναι. Φυσικά. Ωστόσο ο ιδρυτής του character assassination είναι ο γιατρός σου. Εκείνος λέει σε κάθε ποστ πως ότι λέμε είναι επειδή είμαστε δειλές κότες με φούστες, που επειδή μας παντοφλιάζει η γυναίκα μας και δεν έχουμε λεφτά να πάμε σε αυτόν βγάζουμε το μένος μας για τα κακά μας οικονομικά. Μετά λέει και 3-4 άλλα για τσαπόνυχα, καδένες και για τη φτώχεια που μας δέρνει και όποιο σχόλιο και κριτική, σωστό ή λάθος, προσπαθεί να το κάνει να φανεί ότι γίνετε επειδή δεν έχουμε λεφτά να πάμε σε αυτόν και βαφτίζουμε κακές τις μμ του άδικα. Επίσης τον έχω δει να μας λέει αμόρφωτους. Να λέει πως ο @JimKan1 αποκλιέται να είναι μηχανικός και πως έχει βγάλει το πολύ ένα ΤΕΙ....
Τωρα, τι ΛΕΕΙ οτι εχει σπουδασει, μπραβο του , αλλα ΔΕΝ ειδα κανεναν σας να ζηταει αποδειξεις...
καθολου 2 μνετρα και 2 σταθμα
Εγω δεν εχω πει τετοια μ@λ@κια, αυτα ειναι δικα σου.Και άλλα τέτοια ξεδιάντροπα. Επίσης είπε πως ένας μηχανικός ή ένας γιατρός δεν φθονούν πετυχημένους και δεν λένε ποτέ ψέμματα χαχαχαχαχα. Ναι όλα τα ψέμματα της ανθρώποτητας τα έχουν πει οι αμόρφωτοι.... Ρε στο κλάδο μου που έχουν οι μισοι PhD κουνάνε χώρες παράνομα σε μια νύχτα και ο άλλος μας λέει πως ένας μορφωμένος μηχανικός δεν θα έλεγε ποτέ ψέμματα(όχι ότι λέει ο @JimKan1, απλα τα statements είναι epic). Τέσπα.
Κατι δεν καταλαβες.
η απλα ΠΑΛΙ γραφεις ψεμματα
Μετα χαρας να μην δλητηριαζομαι καθημερινα απο κομπλεξοκαραφλους.Οπότε ναι, είναι βλακώδες. Μιας που είσαι πολύ κοντά στον δόκτωρα, δεν του λες το ίδιο μπας και το κόψει, και το κόψουν και οι υπόλοιποι; Γιατι δεν σε είδα ποτέ να κάνεις καμία τέτοια ερώτηση στον ίδιο. Άλλα σε έχω δει να κάνεις που τέσπα ας τα αφήσουμε γιατί επανήλθες μετά από ποινή οπότε δεν έχει νοήμα για την ώρα.
Αλλα πλεον οπως εξηγησα εχει φερει απο αποψη sales το αντιθετο, και αναπαντεχο, αποτελεσμα!
Οποτε το να πληρωνω με ενα μικρο τιμημα , ολοενα και μικροτερο σε ψυχικο επιπεδο, καλυτερες "πωλησεις" λογω του tribalism που ΕΧΕΤΕ προκαλεσει, I can afford it!
Mα γιατι τα παιρνεις τοσο προσωπικα?Τέλος να συμπληρώσω πως ειλικρινά σου ευχόμαι ολόψυχα καλή επιτυχία στη μμ και να δεις το κεφάλι σου τούμπανο από μαλλί. Άλλο το ότι διαφωνούμε σε πολλά, άλλό αυτό.
Για ΕΣΕΝΑ τα εχω πει ολα αυτα?
Προφανως και ΟΧΙ.
Το να καθεσαι να θυμασαι 3-6 μηνες πριν τι ΕΓΡΑΨΑ ΓΕΝΙΚΑ και να το χρησιμοποιεις εναντιον μου 6 μηνες μετα δηθεν για να πληξεις την αξιοπιστια/φημη/αξια μου , δεν ειναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΙΑΣ???
Ρε μαγκες, σοβαρα τωρα??
Μπορεις να φανταστεις εναν ΑΝΤΡΑ να κανει τετοια?
Σε εβρισε καποιος ΕΣΕΝΑ αδικα?
Κανε του μυνηση, πηγαινε δειρε τον, η ζητα του τον λογο απο κοντα ή τον βριζεις και εσυ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΙΕΣΑΙ ΠΟΤΕ γιατι ειναι μ@λ@κ@ας!!!
Τα υπολοιπα ειναι ΚΑΤΙΝΙΕΣ.
Για αυτο σας γλενταω, γιατι ΟΤΙ και να λετε, φερεστε σαν ΚΑΤΙΝΕΣ