#monotovideometraei case #226, στάδιο 7, 3000 τριχοθυλάκια, FUE, 1o στάδιο | 9 μήνες μετά

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Δεν ξέρω γιατί τα συγχέω αδικώς. Δεν καταλάβαινω πολύ καλά το point σου.

Ναι. Φυσικά. Ωστόσο ο ιδρυτής του character assassination είναι ο γιατρός σου. Εκείνος λέει σε κάθε ποστ πως ότι λέμε είναι επειδή είμαστε δειλές κότες με φούστες, που επειδή μας παντοφλιάζει η γυναίκα μας και δεν έχουμε λεφτά να πάμε σε αυτόν βγάζουμε το μένος μας για τα κακά μας οικονομικά. Μετά λέει και 3-4 άλλα για τσαπόνυχα, καδένες και για τη φτώχεια που μας δέρνει και όποιο σχόλιο και κριτική, σωστό ή λάθος, προσπαθεί να το κάνει να φανεί ότι γίνετε επειδή δεν έχουμε λεφτά να πάμε σε αυτόν και βαφτίζουμε κακές τις μμ του άδικα. Επίσης τον έχω δει να μας λέει αμόρφωτους. Να λέει πως ο @JimKan1 αποκλιέται να είναι μηχανικός και πως έχει βγάλει το πολύ ένα ΤΕΙ....
Βασει συμπεριφορας ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ.
Τωρα, τι ΛΕΕΙ οτι εχει σπουδασει, μπραβο του , αλλα ΔΕΝ ειδα κανεναν σας να ζηταει αποδειξεις...
καθολου 2 μνετρα και 2 σταθμα

Και άλλα τέτοια ξεδιάντροπα. Επίσης είπε πως ένας μηχανικός ή ένας γιατρός δεν φθονούν πετυχημένους και δεν λένε ποτέ ψέμματα χαχαχαχαχα. Ναι όλα τα ψέμματα της ανθρώποτητας τα έχουν πει οι αμόρφωτοι.... Ρε στο κλάδο μου που έχουν οι μισοι PhD κουνάνε χώρες παράνομα σε μια νύχτα και ο άλλος μας λέει πως ένας μορφωμένος μηχανικός δεν θα έλεγε ποτέ ψέμματα(όχι ότι λέει ο @JimKan1, απλα τα statements είναι epic). Τέσπα.
Εγω δεν εχω πει τετοια μ@λ@κια, αυτα ειναι δικα σου.
Κατι δεν καταλαβες.
η απλα ΠΑΛΙ γραφεις ψεμματα
Οπότε ναι, είναι βλακώδες. Μιας που είσαι πολύ κοντά στον δόκτωρα, δεν του λες το ίδιο μπας και το κόψει, και το κόψουν και οι υπόλοιποι; Γιατι δεν σε είδα ποτέ να κάνεις καμία τέτοια ερώτηση στον ίδιο. Άλλα σε έχω δει να κάνεις που τέσπα ας τα αφήσουμε γιατί επανήλθες μετά από ποινή οπότε δεν έχει νοήμα για την ώρα.
Μετα χαρας να μην δλητηριαζομαι καθημερινα απο κομπλεξοκαραφλους.
Αλλα πλεον οπως εξηγησα εχει φερει απο αποψη sales το αντιθετο, και αναπαντεχο, αποτελεσμα!
Οποτε το να πληρωνω με ενα μικρο τιμημα , ολοενα και μικροτερο σε ψυχικο επιπεδο, καλυτερες "πωλησεις" λογω του tribalism που ΕΧΕΤΕ προκαλεσει, I can afford it!

Τέλος να συμπληρώσω πως ειλικρινά σου ευχόμαι ολόψυχα καλή επιτυχία στη μμ και να δεις το κεφάλι σου τούμπανο από μαλλί. Άλλο το ότι διαφωνούμε σε πολλά, άλλό αυτό.
Mα γιατι τα παιρνεις τοσο προσωπικα?
Για ΕΣΕΝΑ τα εχω πει ολα αυτα?
Προφανως και ΟΧΙ.

Το να καθεσαι να θυμασαι 3-6 μηνες πριν τι ΕΓΡΑΨΑ ΓΕΝΙΚΑ και να το χρησιμοποιεις εναντιον μου 6 μηνες μετα δηθεν για να πληξεις την αξιοπιστια/φημη/αξια μου , δεν ειναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΙΑΣ???

Ρε μαγκες, σοβαρα τωρα??
Μπορεις να φανταστεις εναν ΑΝΤΡΑ να κανει τετοια?
Σε εβρισε καποιος ΕΣΕΝΑ αδικα?
Κανε του μυνηση, πηγαινε δειρε τον, η ζητα του τον λογο απο κοντα ή τον βριζεις και εσυ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΙΕΣΑΙ ΠΟΤΕ γιατι ειναι μ@λ@κ@ας!!!

Τα υπολοιπα ειναι ΚΑΤΙΝΙΕΣ.
Για αυτο σας γλενταω, γιατι ΟΤΙ και να λετε, φερεστε σαν ΚΑΤΙΝΕΣ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Ανίδεος και αίματος ξερολας αναζητά απάντηση . Φύτρωσαν ναι η όχι?

Αληθεια ρωτας τωρα και εισαι όντως ηλιθιος ή κανεις τον ηλιθιο για μερικα likes?
Εγω πονταρω πως δεν εισαι!

Απαντησε μου εσυ...

Φυτρωσαν ΑΥΤΑ πιστευεις και ΔΕΝ φυτρωσαν τα πισω?

DSC04365.JPG
DSC00716.JPG
DSC00728.JPG

Ο ανθρωπος μενει ΑΘΗΝΑ!
Και δουλευει ταξι!!
Να τον κανονισω να ερθεις να τον εξετασεις να δουμε αν φυτρωσαν τα 50 μοσχευματα πισω στα 3500?
και να κανουμε και ενα βιντεακι ΜΑΖΙ με τις αποριες σου, τις κατηγοριες σου, τις ενστασεις σου για εμενα και την κλινικη μου και ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ??

tasos33

Well-Known Member
Αληθεια ρωτας τωρα και εισαι όντως ηλιθιος ή κανεις τον ηλιθιο για μερικα likes?

Απαντησε μου εσυ...

Προβολή συνημμένου 67492Προβολή συνημμένου 67493Προβολή συνημμένου 67494

Ο ανθρωπος μενει ΑΘΗΝΑ!
Και δουλευει ταξι!!
Να τον κανονισω να ερθεις να τον εξετασεις να δουμε αν φυτρωσαν τα 50 μοσχευματα πισω στα 3500?
και να κανουμε και ενα βιντεακι ΜΑΖΙ με τις αποριες σου, τις κατηγοριες σου, τις ενστασεις σου για εμενα και την κλινικη μου και ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ?

Απαντησε μου εσυ...

Προβολή συνημμένου 67492Προβολή συνημμένου 67493Προβολή συνημμένου 67494

Ο ανθρωπος μενει ΑΘΗΝΑ!
Και δουλευει ταξι!!
και να κανουμε και ενα βιντεακι ΜΑΖΙ με τις αποριες σου, τις κατηγοριες σου, τις ενστασεις σου για εμενα και την κλινικη μου και ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ??
Δεν είμαι αλλά προσαρμόζομαι στις συνθήκες για να επικοινωνήσω μαζί σου.

Ναι πιστεύω ότι τα μισά πήγαν ακλαφτα.

gregkont13

Verified MM member
Τωρα, τι ΛΕΕΙ οτι εχει σπουδασει, μπραβο του , αλλα ΔΕΝ ειδα κανεναν σας να ζηταει αποδειξεις...

Κατι δεν καταλαβες.

Αλλα πλεον οπως εξηγησα εχει φερει απο αποψη sales το αντιθετο, και αναπαντεχο, αποτελεσμα!
Οποτε το να πληρωνω με ενα μικρο τιμημα , ολοενα και μικροτερο σε ψυχικο επιπεδο, καλυτερες "πωλησεις" λογω του tribalism που ΕΧΕΤΕ προκαλεσει, I can afford it!

Προφανως και ΟΧΙ.

Το να καθεσαι να θυμασαι 3-6 μηνες πριν τι ΕΓΡΑΨΑ ΓΕΝΙΚΑ και να το χρησιμοποιεις εναντιον μου 6 μηνες μετα δηθεν για να πληξεις την αξιοπιστια/φημη/αξια μου , δεν ειναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΙΑΣ???

Ρε μαγκες, σοβαρα τωρα??
Κανε του μυνηση, πηγαινε δειρε τον, η ζητα του τον λογο απο κοντα ή τον βριζεις και εσυ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΙΕΣΑΙ ΠΟΤΕ γιατι ειναι μ@λ@κ@ας!!!

Anastasakis Hair Clinic

Δεν είμαι αλλά προσαρμόζομαι στις συνθήκες για να επικοινωνήσω μαζί σου.

Ναι πιστεύω ότι τα μισά πήγαν ακλαφτα.
Για να μην ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ και για να ΞΕΡΕΙΣ σου προτεινα να τον φερω να τον εξετασεις, και ας εισαι ενας ανωνυμος μη-ιατρος

ΘΕΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ή θα συνεχισεις τις παπαρουνες σου για πολυ ωρα ακομα?
ΕΛΑ και εσυ αντρακλα μου βαρυ απο κοντα, αν τον εξετασεις, να κανουμε βιντεακι, να βγεις να πεις τις
θεωριες σου ΚΑΙ ΕΣΥ στο καναλι μου!!!!
και μετα και στο φορουμ.

ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ????

ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΤΕ????

tasos33

Well-Known Member
Για να μην ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ και για να ΞΕΡΕΙΣ σου προτεινα να τον φερω να τον εξετασεις, και ας εισαι ενας ανωνυμος μη-ιατρος

ΕΛΑ και εσυ αντρακλα μου βαρυ απο κοντα, αν τον εξετασεις, να κανουμε βιντεακι, να βγεις να πεις τις
και μετα και στο φορουμ.

ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΤΕ????
Δεν αμφισβητησα

και μετα και στο φορουμ.

ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣ
Ρωτάω για ένα περιστατικό και επειδή σε διαβάζει κόσμος απάντησε σαν επιστήμονας που είσαι. Εικόνα ερμηνεύω και όχι επιστημονικά δεδομένα , επομένως δεν αμφισβητώ τις ιατρικές σου γνώσεις και εγώ δύσκολα είμαι μη ιατρός,ξεκάθαρα.
Έχεις να πεις τίποτα για την εικόνα?

Συνημμένα

• Screenshot_2025-01-31-14-15-53-321_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-01-31-14-15-53-321_com.android.chrome.jpg
    783.3 KB · Προβολές: 25

aeratos28

Just aeratos
Εσύ κολλάς κοντά 5 χρόνια και δεν δίνεις απαντήσεις για να μην ακούγονται στους νέους φορουμιτες οι πατάτες που έχεις κάνει στα ανεξάρτητα περιστατικα...εσύ μπήκες στο φόρουμ και πρέπει να συμμορφωθείς με τους κανόνες..όχι να θέτεις τους δικούς σου...με μη σχολιασμό στα μη καλά αποτελέσματα σου εξαρχής στο φόρουμ ..δώσε τις απαντήσεις για aldo jacksmith ,πες γιατί είπε ο πελάτης σου baggio ότι του έριχνες τοπικ και τον έβαζες φωτό στο δικό σου σάιτ ως επιτυχημένο αποτέλεσμα ..έβαλες τον Πάνο ,να σχολιάσει τα ανεξάρτητα σου που έλεγες πως είναι φοβερά και βγάζουν μάτια ,και μολις σου κατέδειξε όλα τα προβλήματα,δεν σχολιασες απολύτως τπτ..κρύφτηκες ..και ζητάς να σου έρθουμε στην κλινική .χαχαχαχα
Καλό το κολπακι σου αλλά δεν πιάνει..
Αν δεν σου αρέσει η δημόσια συζήτηση εισαι σε λάθος μέρος..
Το ότι έχεις φαντασιώσεις ότι έχεις βγει και από πάνω με αυτά που λες....ασχολιαστο
Γελάει ο κόσμος...
Όταν θα γίνει το πραγματικό γλέντι ,να σε δω.........θα έρθει η ώρα.;) stay tuned

LoverBoy

Well-Known Member
Μετα χαρας να μην δλητηριαζομαι καθημερινα απο κομπλεξοκαραφλους
Γιατρός Μεταμόσχευσης μαλλιών και χαρακτηρίζει κομπλεξοκαραφλούς αυτούς που δεν έχουν μαλλιά!Θα πει τώρα ότι λέει για τους 10 του όχλου αλλά όσοι έχουν χάσει τα μαλλιά τους και καταλήγουν στο κατώφλι κάποιας κλινικής έχουν αποκτήσει κάποια κόμπλεξ λόγω της απώλειας του μαλλιού τους(χωρίς να σημαίνει ότι το να σε κάνει κομπλεξικό η καράφλα σου είναι καταδικαστέο)Αυτός είναι και ο λόγος που πάμε λοιπόν να το αλλάξουμε γιατί είναι κάτι που μας ενοχλεί!Αν είναι δυνατόν δλδ είναι σαν να πάμε στον Κτηνίατρο το σκύλο για εξέταση και να λέει ότι απαρτίζομαι καθημερινά απο κοπρόσκυλα!Αυτοί οι κομπλεξοκαραφαφλοί δίνουν ψωμί στις κλινικές-γιατρούς
Και στην τελική όλοι έχουμε κόμπλεξ και ο καθένας για τους δικούς του λόγος!Δεν είναι κακό λοιπόν!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gregkont13

Verified MM member

Κατι δεν καταλαβες.

Προφανως και ΟΧΙ.

Ρε μαγκες, σοβαρα τωρα??

Γιατρός Μεταμόσχευσης μαλλιών και χαρακτηρίζει κομπλεξοκαραφλούς αυτούς που δεν έχουν μαλλιά!Θα πει τώρα ότι λέει για τους 10 του όχλου αλλά όσοι έχουν χάσει τα μαλλιά τους και καταλήγουν στο κατώφλι κάποιας κλινικής έχουν αποκτήσει κάποια κόμπλεξ λόγω της απώλειας του μαλλιού τους(χωρίς να σημαίνει ότι το να σε κάνει κομπλεξικό η καράφλα σου είναι καταδικαστέο)Αυτός είναι και ο λόγος που πάμε λοιπόν να το αλλάξουμε γιατί είναι κάτι που μας ενοχλεί!Αν είναι δυνατόν δλδ είναι σαν να πάμε στον Κτηνίατρο το σκύλο για εξέταση και να λέει ότι απαρτίζομαι καθημερινά απο κοπρόσκυλα!Αυτοί οι κομπλεξοκαραφαφλοί δίνουν ψωμί στις κλινικές-γιατρούς
Και στην τελική όλοι έχουμε κόμπλεξ και ο καθένας για τους δικούς του λόγος!Δεν είναι κακό λοιπόν!

Lover φίλε, κοίτα τι έγραψε πριν. Προσπαθείς ακόμα να βγάλεις άκρη;

Ένας γιατρός κύρους και όλα αυτά που αραδιάζει μπαίνει σε φόρουμ με εν δυνάμη ασθενείς και λέει σας γλεντάω. Με τέτοιο επίπεδο ανθρώπου τι ψάχνεις να βρεις;

Επίσης ο ίδιος είναι αρχικαραφλάς... έχει κάνει 4 μμ, smp και παίρνει και φίνα και το κεφάλι του άμα δεις τα υποφωτισμένα βίντεο του είναι see through στο μισό mid. Αν θυμάμαι καλά τα βίντεο του, όταν ξεκίνησε να κάνει μμ, η δότρια του είχε πάρα πολύ καλά χαρακτηριστικά. Και κατέληξε με αυτό το αποτέλεσμα που το μάζεψε στην ουσία ο Λορέτζο στην τέταρτη μμ. Ο Πάνος πχ που του λέει ότι του λέει, ξεκίνησε τις μμ την ίδια εποχή με τον λαμπρό επιστήμονα Αναστασάκη. Γιατί ο Πάνος που δεν είναι ιατρός πέτυχε ένα καλό αποτέλεσμα με 2 μμ σε Erdo και Hasson και ο Αναστασάκης που είναι και γιατρός έκανε μμ (FUE) που δεν πήγαν καλά (από ότι φαίνεται); Ο Αναστ. που τα ξέρει ΌΛΑ γιατί δεν έχει τις τέλειες μμ στο κεφάλι του? Γιατί δεν πήγε στους τοπ ιατρούς μιας που είναι πλήρως ενημερωμένος και καταρτισμένος και ξέρει τα ΠΆΝΤΑ για τις μμ; Ο τύπος μιλάει στα grafts! Λέει για άλλους ότι πήγαν κουβά σαν να θέλει (γιατρός τώρα) να κοροιδέψει όποιον δεν πήγε καλά η μμ του(τρελό) και ο ίδιος, που είναι και γιατρός! έκανε 3 μμ δράμα. Μήπως τελικά ο ίδιος είναι ο καραφλοκομπλεξικός και γι' αυτό βρίζει εμάς; Ποιος ξέρει.

Συμφώνω με τη λύση του @JimKan1. Ένας ειδικός σε θέματα ψυχικής υγείας είναι η μόνη λύση.

Τελευταία επεξεργασία:

LoverBoy

Well-Known Member

Ένας γιατρός κύρους και όλα αυτά που αραδιάζει μπαίνει σε φόρουμ με εν δυνάμη ασθενείς και λέει σας γλεντάω. Με τέτοιο επίπεδο ανθρώπου τι ψάχνεις να βρεις;

Επίσης ο ίδιος είναι αρχικαραφλάς... έχει κάνει 4 μμ, smp και παίρνει και φίνα και το κεφάλι του άμα δεις τα υποφωτισμένα βίντεο του είναι see through στο μισό mid. Αν θυμάμαι καλά τα βίντεο του, όταν ξεκίνησε να κάνει μμ, η δότρια του είχε πάρα πολύ χαρακτηριστικά. Και κατέληξε με αυτό το αποτέλεσμα που το μάζεψε στην ουσία ο Λορέτζο στην τέταρτη μμ. Ο Πάνος πχ που του λέει ότι του λέει, ξεκίνησε τις μμ την ίδια εποχή με τον λαμπρό επιστήμον Αναστασάκη. Γιατί ο Πάνος που δεν είναι ιατρός πέτυχε ένα καλό αποτέλεσμα με 2 μμ σε Erdo και Hasson και ο Αναστασάκης που είναι και γιατρός έκανε μμ (FUE) που δεν πήγαν καλά (από ότι φαίνεται); Ο Αναστ. που τα ξέρει ΌΛΑ γιατί δεν έχει τις τέλειες μμ στο κεφάλι του? Γιατί δεν πήγε στους τοπ ιατρούς μιας που είναι πλήρως ενημερωμένος και καταρτισμένος και ξέρει τα ΠΆΝΤΑ για τις μμ; Ο τύπος μιλάει στα grafts! Λέει για άλλους ότι πήγαν κουβά σαν να θέλει (γιατρός τώρα) να κοροιδέψει όποιον δεν πήγε καλά η μμ του(τρελό) και ο ίδιος, που είναι και γιατρός! έκανε 3 μμ δράμα. Μήπως τελικά ο ίδιος είναι ο καραφλοκομπλεξικός και γι' αυτό βρίζει εμάς; Ποιος ξέρει.

Συμφώνω με τη λύση του @JimKan1. Ένας ειδικός σε θέματα ψυχικής υγείας είναι η μόνη λύση.
Εδώ είναι που λένε αγαπητέ μου greg οτι η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!Μόνο ο θεός μπορεί να βοηθήσει πλέον!

Tetrakis

Well-Known Member

Επίσης ο ίδιος είναι αρχικαραφλάς... έχει κάνει 4 μμ, smp και παίρνει και φίνα και το κεφάλι του άμα δεις τα υποφωτισμένα βίντεο του είναι see through στο μισό mid. Αν θυμάμαι καλά τα βίντεο του, όταν ξεκίνησε να κάνει μμ, η δότρια του είχε πάρα πολύ καλά χαρακτηριστικά. Και κατέληξε με αυτό το αποτέλεσμα που το μάζεψε στην ουσία ο Λορέτζο στην τέταρτη μμ. Ο Πάνος πχ που του λέει ότι του λέει, ξεκίνησε τις μμ την ίδια εποχή με τον λαμπρό επιστήμονα Αναστασάκη. Γιατί ο Πάνος που δεν είναι ιατρός πέτυχε ένα καλό αποτέλεσμα με 2 μμ σε Erdo και Hasson και ο Αναστασάκης που είναι και γιατρός έκανε μμ (FUE) που δεν πήγαν καλά (από ότι φαίνεται); Ο Αναστ. που τα ξέρει ΌΛΑ γιατί δεν έχει τις τέλειες μμ στο κεφάλι του? Γιατί δεν πήγε στους τοπ ιατρούς μιας που είναι πλήρως ενημερωμένος και καταρτισμένος και ξέρει τα ΠΆΝΤΑ για τις μμ; Ο τύπος μιλάει στα grafts! Λέει για άλλους ότι πήγαν κουβά σαν να θέλει (γιατρός τώρα) να κοροιδέψει όποιον δεν πήγε καλά η μμ του(τρελό) και ο ίδιος, που είναι και γιατρός! έκανε 3 μμ δράμα. Μήπως τελικά ο ίδιος είναι ο καραφλοκομπλεξικός και γι' αυτό βρίζει εμάς; Ποιος ξέρει.

Μάλλον για την τιμουλα δεν θα πήγε σε καλο γιατρό.. Θεμιτό είναι να κοιτάει κάποιος και τις τιμές.

GeorgeXz

Active Member
Μην τον παρεξηγείτε, απογεύματα ανεβαίνει η ντόπα ακριβώς υπό τα κακοκαρφωμένα γκράφτζ κ κάνει χαρμάνι με το χερμπαλίσιο τόπικ...

Οπότε ιδού τα αποτελέσματα!

tasos33

Well-Known Member
Μετα χαρας να μην δλητηριαζομαι καθημερινα απο κομπλεξοκαραφλους
Γι'αυτό έβαζες δέκα χρόνια ένα κιλό καραφλοσκονη και έχεις κάνει 22 μεταμόσχευσεις από άδυτα της Άγκυρας μέχρι την Ισπανία, γιατί ήσουν χαλαρός και δε σε πειράζε η καράφλα σου,και μας το παίζεις άνετος τώρα.
Μη καις άλλες παπαρούνες εκεί στην Κηφισίας.

gregkont13

Verified MM member
Είχε boxster όμως δεν πήγε σε καλό γιατρό για μμ.... Υποτίμησε την αξία της επέμβασης και για τις παλίες κακές του επιλογές το βγάζει τώρα σε μας που θέλουμε να πάμε στους καλούς γιατρούς....

aeratos28

Just aeratos
Φίλε,επειδή βλέπω πως η διάθεσή σου είναι διαφορετική από πριν,θα σου μιλήσω και εγώ με τον ίδιο τρόπο..βλεπεις πως ο τρόπος γραφής του,είναι προσβλητικός και μας αποκαλεί losers καραφλες κτλ...δεν θα σταματήσει όλο αυτό όπως καταλαβαίνεις τώρα...στην πορεία μάλλον θα αλλάξει αυτό από τη μεριά του...περίμενε και θα δεις ..
Καλή επιτυχία στην νέα σου επέμβαση ..(το εννοώ)

Sansiro

Member
πάντως ρε παιδιά αν είχει πυκνά αποτελέσματα δεν θα πουλαγε και τοπικ μετά...οπότε με το να ειναι ημιτελή και αραιά τα αποτελέσματα του θα πουλάει και τοπικ και μεταμόσχευση μαζι...ειναι business plan για μεγαλύτερα κέρδη... :D

Μπλουζα