#monotovideometraei case #230, στάδιο 6, 3500 τριχοθυλάκια, FUE, 2ήμερη συνεδρία | 12 μήνες μετά

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
DSC04363.JPG

DSC04365.JPG

DSC04366.JPG

DSC04370.JPG

DSC04371.JPG

DSC04377.JPG

72.png

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ! Ζητάτε ΠΑΝΤΑ να βλέπετε VIDEO με πριν και μετά αποτελέσματα, καθώς μέσω αυτών μπορείτε πραγματικά να αξιολογήσετε την επιδεξιότητα και την τέχνη του χειρουργού μεταμόσχευσης μαλλιών που θα εμπιστευθείτε!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Marios1982

Well-Known Member
Άλλο ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Βλέπουμε πάντως ότι βοηθανε πολυ τα χαρακτηριστικά τρίχας. Παίζουν μεγάλο ρόλο για ένα φυσικό αποτέλεσμα.

bobby

Well-Known Member
Εγώ θα σταθώ στον συνδυασμό «NW6-3500 graft-Πυκνό μαλλί» ο οποίος είναι πιο δύσκολος και από το joker γιατί απλά δεν γίνεται……..δεν βγαίνουν τα νούμερα…..από μάρκετινγκ όμως εύγε!

Marios1982

Well-Known Member
Εγώ θα σταθώ στον συνδυασμό «NW6-3500 graft-Πυκνό μαλλί» ο οποίος είναι πιο δύσκολος και από το joker γιατί απλά δεν γίνεται……..δεν βγαίνουν τα νούμερα…..από μάρκετινγκ όμως εύγε!
Σωστό φιλε Μπόμπι, προσωπικά έχω ένα «ελάττωμα» να κοιτάω τη βιτρίνα. Αν μου αρέσει η hairline, θολώνω, δεν προσέχω τίποτα αλλο! Ο ντοτόρε όμως πιστεύω εγχώρια είναι από τις τοπ επιλογές. Ας μην είμαστε τόσο αυστηροί, ο γιατρός ανταγωνίζεται στην Ελλάδα κ βελτιώνεται. Να λέμε κ τα καλά ! Εγώ από κοντά που γνωριστήκαμε κ χωρίς να με ξέρει μιλούσαμε ώρες κ είχε πολύ καλή διάθεση χωρίς κόμπλεξ κλπ. φαίνεται μια χαρά άνθρωπος. Στο φόρουμ αφηνιάζει ναι, αλλά υπάρχουν βαθύτεροι λόγοι κ το ξέρουμε όλοι αυτό. Εχει κουράσει αυτή η ανακύκλωση… ας επικεντρωθούμε στην κριτική των αποτελεσμάτων ! Κάποιες hairline τις έχει επιτύχει πολύ καλά. Είναι ο μόνος από Ελλάδα που βάζει τόσα βίντεο. Το παλεύει. Κ εκτίθεται δημόσια, με τα καλά του κ τα κακά του.

bobby

Well-Known Member
Σωστό φιλε Μπόμπι, προσωπικά έχω ένα «ελάττωμα» να κοιτάω τη βιτρίνα. Αν μου αρέσει η hairline, θολώνω, δεν προσέχω τίποτα αλλο! Ο ντοτόρε όμως πιστεύω εγχώρια είναι από τις τοπ επιλογές. Ας μην είμαστε τόσο αυστηροί, ο γιατρός ανταγωνίζεται στην Ελλάδα κ βελτιώνεται. Να λέμε κ τα καλά ! Εγώ από κοντά που γνωριστήκαμε κ χωρίς να με ξέρει μιλούσαμε ώρες κ είχε πολύ καλή διάθεση χωρίς κόμπλεξ κλπ. φαίνεται μια χαρά άνθρωπος. Στο φόρουμ αφηνιάζει ναι, αλλά υπάρχουν βαθύτεροι λόγοι κ το ξέρουμε όλοι αυτό. Εχει κουράσει αυτή η ανακύκλωση… ας επικεντρωθούμε στην κριτική των αποτελεσμάτων ! Κάποιες hairline τις έχει επιτύχει πολύ καλά. Είναι ο μόνος από Ελλάδα που βάζει τόσα βίντεο. Το παλεύει. Κ εκτίθεται δημόσια, με τα καλά του κ τα κακά του.
Οι ενστάσεις μου είναι στο πυκνό……

Εσένα δηλαδή σου φαίνεται πυκνό;

Συνημμένα

• IMG_9377.jpeg
    IMG_9377.jpeg
    65.4 KB · Προβολές: 67
  • IMG_9376.jpeg
    IMG_9376.jpeg
    66.9 KB · Προβολές: 66
  • IMG_9375.jpeg
    IMG_9375.jpeg
    61.8 KB · Προβολές: 69
  • IMG_9374.jpeg
    IMG_9374.jpeg
    78.3 KB · Προβολές: 68
  • IMG_9373.jpeg
    IMG_9373.jpeg
    384.2 KB · Προβολές: 67

Marios1982

Well-Known Member
Οι ενστάσεις μου είναι στο πυκνό……

Εσένα δηλαδή σου φαίνεται πυκνό;
Μα δεν είπε ότι το πίσω θα το κάνει σε δεύτερη φάση ; Σε ποιο σημείο του κεφαλιού αναφέρεσε αν μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος ;

Τελευταία επεξεργασία:

theoblue

Well-Known Member
@shearer Κε. χαχα εκτός από το γέλιο μπορείτε κ να τοποθετήστε
Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό γτ είναι κάποια μέλη που το κάνουν συστηματικά.
Αν δε θέλουν να τοποθετούνται συγκεκριμένα, ας αποφεύγουν τις ειρωνείες.
Ίσως αυτό είναι κάτι που πρέπει να δει και ο Mod (παρότι ο άνθρωπος δεν έχει χρόνο να το παίζει παιδαγωγός ενηλίκων)

shearer

Active Member
Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό γτ είναι κάποια μέλη που το κάνουν συστηματικά.
Αν δε θέλουν να τοποθετούνται συγκεκριμένα, ας αποφεύγουν τις ειρωνείες.
Ίσως αυτό είναι κάτι που πρέπει να δει και ο Mod (παρότι ο άνθρωπος δεν έχει χρόνο να το παίζει παιδαγωγός ενηλίκων)
Έσυ ποιος εισαι που θα πεις τι θα κανει ο καθένας; τράβα γλείψε τον γιατρό σου οπως ξέρεις πολύ καλά να κανεις και ασε τι θα κανω εγώ ή αλλοι. Γεμισαμε γλειφτες εδώ μεσα..ελεος πια.
Οτι ειρωνεύεται και βριζει τους πάντες εδώ μέσα συνεχώς ο γιατρός σου σε διάφορα νηματα δεν βλέπω να σε ενοχλεί ομως ε, αλλά σε πείραξε αν βάζει κάποιος emoji με γέλιο...μπράβο καλά το πας :D

Τελευταία επεξεργασία:

bobby

Well-Known Member
Μα δεν είπε ότι το πίσω θα το κάνει σε δεύτερη φάση ; Σε ποιο σημείο του κεφαλιού αναφέρεσαι αν μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος ;
Το πίσω δεν είναι πυκνό….ειναι κενό άρα δεν υπάρχει στην συζήτηση. Εκεί που έχει μεταμοσχεύσει δεν είναι πυκνό. Για αυτό και η ένσταση μου ότι όλα αυτά μαζί δεν πάνε…. Χώρια που για 3500 σε αυτή την περιοχή θα έπρεπε να ήταν πυκνότερο αλλά χωρίς μετρήσεις……. Οπτικά πάντως δεν είναι πυκνό άρα κακώς χρησιμοποιείται αυτή η λεξη για να το περιγράψει. Δεν λέω αν είναι καλό ή κακό γιατί χωρίς μετρήσεις εγώ δεν μιλάω, οπτικά ΔΕΝ είναι πυκνό.

Marios1982

Well-Known Member
Το πίσω δεν είναι πυκνό….ειναι κενό άρα δεν υπάρχει στην συζήτηση. Εκεί που έχει μεταμοσχεύσει δεν είναι πυκνό. Για αυτό και η ένσταση μου ότι όλα αυτά μαζί δεν πάνε…. Χώρια που για 3500 σε αυτή την περιοχή θα έπρεπε να ήταν πυκνότερο αλλά χωρίς μετρήσεις……. Οπτικά πάντως δεν είναι πυκνό άρα κακώς χρησιμοποιείται αυτή η λεξη για να το περιγράψει. Δεν λέω αν είναι καλό ή κακό γιατί χωρίς μετρήσεις εγώ δεν μιλάω, οπτικά ΔΕΝ είναι πυκνό.
Μπόμπυ πυκνό δεν είναι συμφωνούμε. Απλώς δεν έχω καταλάβει ως που έχει μεταμοσχεύσει πίσω. Εγω μίλησα καθαρά σαν hairline κ φυσικότητα ότι μου άρεσε. Κ οτι βοηθάει η τρίχα που είναι γκρίζα κ λεπτή κ φαίνεται φυσικό. Το ότι 3.500 είναι πολλά γι’αυτό το αποτέλεσμα αυτο το συζητάμε ναι. Απλώς με μπερδεύει το ότι δεν μπορώ να καταλάβω στην πίσω πλευρά πόσο έχει μεταμοσχεύσει. Γιαυτο κ δεν το έκρινα σαν ολοκληρωμένο αποτέλεσμα αλλά σαν hairline κ μόνο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Η φυτρωση ειναι σχεδον 100%
Λεπτη τριχα, χαμηλος λογος εκ φυσεως και λογω ηλικιας, χωρις φινα.

Αλλα αν το δεχθω.
Εχεις να μου δειξεις καποιο ΑΛΛΟ αποτελεσμα με:
ΣΤΑΔΙΟ 6
60 ετων
ΕΝΑ χειρουργειο
ΛΕΠΤΗ τριχα
ΧΩΡΙΣ φινα
που ειναι καλυτερο?

Περιμενω ,.........

bobby

Well-Known Member
Η περιοχή που έβαλε (αν δεν έχει κανα κεφάλι τηγάνι) είναι περιπου 70cm2 . Άρα 3500/70=50graft/cm2. Σου φαίνεται για εσένα τέτοια πυκνότητα; Βέβαια είπαμε χωρίς νούμερα κρίνουμε μόνο εικόνα. Η εικόνα είναι αραιή όχι πυκνή.

bobby

Well-Known Member
Η φυτρωση ειναι σχεδον 100%
Λεπτη τριχα, χαμηλος λογος εκ φυσεως και λογω ηλικιας, χωρις φινα.

Αλλα αν το δεχθω.
Εχεις να μου δειξεις καποιο ΑΛΛΟ αποτελεσμα με:
ΣΤΑΔΙΟ 6
60 ετων
ΕΝΑ χειρουργειο
ΛΕΠΤΗ τριχα
ΧΩΡΙΣ φινα
που ειναι καλυτερο?

Περιμενω ,.........
Δεν κάνουμε διαγωνισμό εδώ. Την εικόνα κρίνουμε. Όταν λες πυκνό περιμένουμε πυκνό, αυτό δεν είναι. Για να πω αν είναι καλό ή όχι θέλω τις μετρήσεις αλλιως δεν μπορώ να τοποθετηθώ. Αν βάση μετρήσεων έχει καλή φυτρωση κλπ κλπ εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πω. Χωρίς μετρήσεις όμως τι να σου πω;

Καλό ή κακό χωρίς μετρήσεις δεν μπορώ να το πω. Εγώ κρίνω την λεξη πυκνό μαλλί που είπες. Δεν είναι, για εμένα δηλαδή να αλλάξω την προσωπική μου άποψη επειδή δεν σου αρέσει; Μας δουλεύεις;

Έστω ότι λέω καλό λοιπόν και μου δίνεις τις μετρήσεις και έχεις βάλει 40 γκραφτ/cm2 τότε ΟΚ είναι καλό αν έχεις βάλει όμως 50 δεν είναι ΟΚ. Δεν είναι εικονα για 50 αυτη.

Χωρίς στοιχεία μην περιμένεις να πούμε κάτι παραπάνω.

Καλύτερα περιστατικά έχει ο Λορεντζο, μπες στο σάιτ του να δεις… εγώ βαριέμαι να ψάχνω.

gregkont13

Verified MM member
Για τα σημεία που μπήκε μαλλί είναι καλό. Βοηθάει και το salt and pepper αρκετά. Ίσως, μιας που είναι 60 μπορούσε να κάνει ένα FUT με πολλά θυλάκια και να καλύψει περισσότερες περιοχές με τη μια.

TheodosisK

Active Member
Για τα σημεία που μπήκε μαλλί είναι καλό. Βοηθάει και το salt and pepper αρκετά. Ίσως, μιας που είναι 60 μπορούσε να κάνει ένα FUT με πολλά θυλάκια και να καλύψει περισσότερες περιοχές με τη μια.
Τι θα πει salt n pepper εν προκειμενω; sorry αν είναι ανόητη η ερωτηση

LoverBoy

Well-Known Member
Θα συμφωνήσω με τον bobby πυκνό δεν το λες αλλά μια κάλυψη για την ηλικία του την έχει!Το γκρίζο μαλλί βέβαια κολακεύει γιατί δεν έχει τις αντιθέσεις με το δέρμα που έχει το μαύρο ή το καστανό σκούρο!
Μπράβο στον Κύριο που μπήκε στην ηλικία του για επέμβαση μαλλιών!

Anastasakis Hair Clinic

Δεν κάνουμε διαγωνισμό εδώ. Την εικόνα κρίνουμε. Όταν λες πυκνό περιμένουμε πυκνό, αυτό δεν είναι. Για να πω αν είναι καλό ή όχι θέλω τις μετρήσεις αλλιως δεν μπορώ να τοποθετηθώ. Αν βάση μετρήσεων έχει καλή φυτρωση κλπ κλπ εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πω. Χωρίς μετρήσεις όμως τι να σου πω;

Καλό ή κακό χωρίς μετρήσεις δεν μπορώ να το πω. Εγώ κρίνω την λεξη πυκνό μαλλί που είπες. Δεν είναι, για εμένα δηλαδή να αλλάξω την προσωπική μου άποψη επειδή δεν σου αρέσει; Μας δουλεύεις;

Έστω ότι λέω καλό λοιπόν και μου δίνεις τις μετρήσεις και έχεις βάλει 40 γκραφτ/cm2 τότε ΟΚ είναι καλό αν έχεις βάλει όμως 50 δεν είναι ΟΚ. Δεν είναι εικονα για 50 αυτη.

Χωρίς στοιχεία μην περιμένεις να πούμε κάτι παραπάνω.

Καλύτερα περιστατικά έχει ο Λορεντζο, μπες στο σάιτ του να δεις… εγώ βαριέμαι να ψάχνω.
Βαριεσαι να ψαχνεις αλλα δεν βαριεσαι να γραφεις σεντονακι ΧΩΡΙΣ να απαντας τιποτα απο αυτα που γραφω
Επισης, συναδελφε ειδικε χειρουργε + τοπογραφε μηχανικες που ξερεις απο επιφανειες, σορρυ αλλα αυτα ΔΕΝ ειναι 70cm2
Ειναι 160+
Καλοειναι να κανετε τους ΞΕΡΟΛΕΣ καποιοι στους αλλους ανιδεους, αλλα οταν θα σου απαντησω και θα ΞΑΝΑγινεις ρομπα και σε αυτο το νημα, ΔΕΝ ειμαι εγω ο κακος...
Στο γκρι μαλλι ΔΕΝ χρειαζονται πυκνοτητες 40 και 50, εκτοςε αν θες να βαλεις οσα περισσοτερα ΜΠΟΡΕΙΣ για να παρεις οσα περισσοτερα ΛΕΦΤΑ μπορεις, οπως κανουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ!

Οποτε χαλαρωστε λιγο με τις καραμελες γηια 40-50 σε εναν 60 χρομων με γκρι μαλλι.
Δεν ειναι ολα copy paste

Κανε το εξυπνο αλλου προτεινω

DSC04520.JPG
DSC04525.JPG
DSC04526.JPG

tasos33

Well-Known Member
Βαριεσαι να ψαχνεις αλλα δεν βαριεσαι να γραφεις σεντονακι ΧΩΡΙΣ να απαντας τιποτα απο αυτα που γραφω
Επισης, συναδελφε ειδικε χειρουργε + τοπογραφε μηχανικες που ξερεις απο επιφανειες, σορρυ αλλα αυτα ΔΕΝ ειναι 70cm2
Ειναι 160+
Καλοειναι να κανετε τους ΞΕΡΟΛΕΣ καποιοι στους αλλους ανιδεους, αλλα οταν θα σου απαντησω και θα ΞΑΝΑγινεις ρομπα και σε αυτο το νημα, ΔΕΝ ειμαι εγω ο κακος...
Στο γκρι μαλλι ΔΕΝ χρειαζονται πυκνοτητες 40 και 50, εκτοςε αν θες να βαλεις οσα περισσοτερα ΜΠΟΡΕΙΣ για να παρεις οσα περισσοτερα ΛΕΦΤΑ μπορεις, οπως κανουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ!

Οποτε χαλαρωστε λιγο με τις καραμελες γηια 40-50 σε εναν 60 χρομων με γκρι μαλλι.
Δεν ειναι ολα copy paste

Κανε το εξυπνο αλλου προτεινω

Προβολή συνημμένου 67387Προβολή συνημμένου 67388Προβολή συνημμένου 67389
1. ο κυριος εδω που κολλαει?
2. ο Μπομπις 70 τ.εκ εννοει την μμ επιφανεια και οχι το συνολο της αδειας.
3. Πόσα παραπανω να μπουν , μπηκαν 3500

Μπλουζα