παιδιά θα συνιστούσα ηρεμία.
είναι γεγονός πως όταν κάποιος είναι μέλος του φόρουμ και παρουσιάζει ανεξάρτητα και live προσφέρει κάτι στο φόρουμ και στα μέλη του. Χωρίς παρουσιάσεις, το φόρουμ δεν έχει λόγο ύπαρξης.
@nick the Greek χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, το φόρουμ σου πρόσφερε πράγματα απλόχερα. Πήγες σε έναν γιατρό που χρεώνε 10.000 τα πρώτα 2.000 grafts. Μπορεί να υπήρξαν κάποιες αστοχίες, αλλά το φόρουμ σου πρόσφερε. Γιατί αν πας σε ένα γιατρό έτσι απλά, δεν θα έχεις και τον mod να σου κάνει μετρήσεις. Αν θέλει ο γιατρός τα ρίχνει όλα και στο δέρμα σου και αντίο. Εσένα ο mod προσφέρθηκε να σε βοηθήσει πολύ. Έγραψες αν θυμάμαι καλά προσπαθώντας να συγκρίνεις τη δότρια σου με μια του Αναστ και να πεις πως κανουμε τη τριχα τριχια στον αναστ. και οχι σε άλλους. Δεκτό ως εδώ, και ο Λορετζο εχει περιορισμούς, αλλά δεν παρουσιάσες γενικά ενώ το φόρουμ σου πρόσφερε. Δικαιώμα σου βέβαια. Εγώ δεν θεωρώ ότι έκανες ότι έκανες για να πάρεις τσάμπα repair, άλλωστε ο mod θα σε μετρούσε στο τέλος, απλά πιστευώ ήθελες να κρίνεις και εσύ τι έχεις πάρει από τη μμ σου γιατί ίσως δεν ήξερες και ο ίδιος! Απλά το έκανες κυριώς για σένα, όχι για να δείξεις τη δουλεία του γιατρού σε μας, αλλιώς θα παρουσιάζες από το μηδεν. Δεν έχω προσωπικά πρόβλημα με αυτό, απλά νομίζω αυτό σου λέει, πιο απότομα, ο αεράτος. Αν είχες ως σκοπό να μάθεις τι πήρες και αργοπορημένα να δείξεις και τι μπορεί να πάει στραβά με έναν τοπ γιατρό, τότε με συγχωρείς για την υπόθεση μου. Απλά μου φάνηκε ότι πιο πολύ ήθελες να μάθεις αν όντως πήρες κάτι καλό παρά να θίξεις το θέμα ότι και στον τοπ δεν είναι όλα τέλεια.
σχετικά με το φίλο που έγραψε εδώ είναι ξεκάθαρο πως έγραψε με σκοπό να πιέσει τον αναστασάκη να του απαντήσει. δεν έγραψε για να βοηθήσει το φόρουμ αλλά από θυμό και αγανάκτηση. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Τώρα περιμένα πως θα έρθει σε ρίξη με το γιατρό μολις το κάνε... Τον καταλάβαινω το φίλο... ακόμα και αν το φόρουμ δεν τον νοιάζει, που οκ δεν έγινε κάτι, είναι δύσκολο να έχεις πάει χάλια σε μμ που τα σκάσες χοντρά. Ελπίζω να μην κάνει πάνω στην αγανάκτηση του μια κακή επιλογή ελλάδα γιατί δεν έχει και περιθώριο.