Nick the Greek, FUE, 2101g, 28/10/2022

aeratos28

Just aeratos
Εγώ συμφωνώ απόλυτα με αυτό...για αυτό,καλό είναι να υπάρχει διαφάνεια ..όταν εδώ μέσα ,πελάτες του(aldo jacksmith) εν ώρα live παρουσίασης καταγγέλλουν προσπάθεια παρότρυνσης διακοπής της παρουσιάσεις επειδή η εξέλιξη της δεν είχε το ανανεωμένο αποτέλεσμα ,και ο γιατρός αντί να δώσει κάποια απάντηση ,ξεκινάει πόλεμο βρίζοντας όποιον τον ρωτάει ,και ασχολείται με προσωπικές ζωές άλλων κρίνει μορφωσεις ,εμφανίσεις ,οικονομικές δυνατότητες των μελών ,και οτιδήποτε άλλο,για να μην απαντήσει ..τότε αδερφέ υπάρχει πρόβλημα...το φόρουμ το ενδιαφέρει να μάθει αν ισχύουν αυτά η όχι..εδώ δεν είναι για να διαφημίζονται οι κλινικές και να πιάνουν πελατακια,αποκρύπτοντας τις κακοτεχνίες τους κάτω από το χαλί...
Αυτό θεωρείς κάποιον νοημονα υποψήφιο για μμ που έχει να επιλέξει μεταξύ ιατρών εντός Ελλάδας δεν τον απασχολεί εξίσου;;αντε να χρειαστεί και ένα καμπανάκι από τα παλιότερα μέλη (βάσει αποτελεσμάτων πάντα όχι συμπεριφοράς) να Κρούσουν των κωδωνα στους νεοτερους προστατευτικα..από εκεί και πέρα κουράζει όλο αυτό..και μιλάω εκ πείρας από την δική μου "διαμαχη" με τον αεράτο..δεν είναι ούτε ευχάριστο όλο αυτό ούτε εποικοδομητικο ως προς τον σκοπό του φόρουμ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nick the Greek

Active Member
Εγώ συμφωνώ απόλυτα με αυτό...για αυτό,καλό είναι να υπάρχει διαφάνεια ..όταν εδώ μέσα ,πελάτες εν ώρα live παρουσίασης καταγγέλλουν προσπάθεια παρότρυνσης διακοπής της παρουσιάσεις επειδή η εξέλιξη της δεν είχε το ανανεωμένο αποτέλεσμα ,και ο γιατρός αντί να δώσει κάποια απάντηση ,ξεκινάει πόλεμο βρίζοντας όποιον τον ρωτάει ,και ασχολείται με προσωπικές ζωές άλλων κρίνει μορφωσεις ,εμφανίσεις ,οικονομικές δυνατότητες των μελών ,και οτιδήποτε άλλο,για να μην απαντήσει ..τότε αδερφέ υπάρχει πρόβλημα...το φόρουμ το ενδιαφέρει να μάθει αν ισχύουν αυτά η όχι..εδώ δεν είναι για να διαφημίζονται οι κλινικές και να πιάνουν πελατακια,αποκρύπτοντας τις κακοτεχνίες τους κάτω από το χαλί...
Αν μιλούσες έτσι από την αρχή τι ωραία που θα τα πηγαίναμε..απλά κράτα πάντα μια πισινή προσπαθώντας να μπεις στα παπούτσια του άλλου από την δική του οπτική..δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο πλασμένοι (ευθιξία, ανοχή στην έκθεση, ψυχολογία κτλ)..οπότε αν και αρκετές φορές θα επαληθευτεις ,μην τσουβαλιαζεις..άκου κρίνε και άσε τον χρόνο να δείξει..όλοι αποκαλυπτονται στην τελική...και στην τελική αν επαληθευτεις, εγώ ανάβω το σπίρτο να κάψουμε τον Χ καρναβαλο..αλλά πάντα κόσμια, πολιτισμένα και συνυφασμένα και εναρμονισμενα με τον απώτερο σκοπό του φόρουμ..που δεν είναι οι έριδες και οι διαμάχες..αλλά η προστασία- ενημέρωση του καθένα που τον απασχολούν οι τρίχες στο κεφαλι του...και ΝΑΙ το ιδανικό θα ήταν ως προς τη διαφάνεια των παρουσιάσεων αυτές να ξεκινούν 2-3 μήνες μετά την επέμβαση..αλλά σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει πάντα ο γνώμονα μας πρέπει να είναι η προστασία των μελών (αν έχουν τεκμηριωμένο δίκαιο προφανώς) και η έστω και έμμεση υποβοήθηση του φόρουμ...

aeratos28

Just aeratos
Επειδή δεν ήσουν ενεργός ,δεν έχεις δει ότι μιλάω έτσι..αυτές τις ερωτήσεις έκανα εξαρχής ..εδώ και χρόνια .χωρίς να βρίζω ούτε να επιτιθομαι.αλλα επειδή του χάλαγαν το αφήγημα του γιατρού ,επί μονίμου βάσεως μίλαγε για αμορφωσια για το ότι είμαι η είμαστε αφραγκοι ,ότι δεν έχουμε στον ήλιο μοίρα ,για να αποπροσανατολίζει την κουβέντα και να μην ακούγεται τπτ αρνητικό..ούτε αυτά με τον Άλντο κτλ,δεν σεβόταν τους όρους παρουσιάσεων των επεμβάσεων μετά του φόρουμ και ανεβάζει πριν και μετά φωτό μόνο..χωρίς στοιχεία καν της επέμβασης..γιατί είμαστε μη ιατροί λέει..όλα αυτά μαζί δείχνουν κινήσεις που αποσκοπούν απλά και μόνο στο θέμα διαφήμισης του ..δεν είναι μάρκετ πλέις εδώ... έχουν ε μπερδευτεί λίγο..
Αν μιλούσες έτσι από την αρχή τι ωραία που θα τα πηγαίναμε..απλά κράτα πάντα μια πισινή προσπαθώντας να μπεις στα παπούτσια του άλλου από την δική του οπτική..δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο πλασμένοι (ευθιξία, ανοχή στην έκθεση, ψυχολογία κτλ)..οπότε αν και αρκετές φορές θα επαληθευτεις ,μην τσουβαλιαζεις..άκου κρίνε και άσε τον χρόνο να δείξει..όλοι αποκαλυπτονται στην τελική...και στην τελική αν επαληθευτεις, εγώ ανάβω το σπίρτο να κάψουμε τον Χ καρναβαλο..αλλά πάντα κόσμια, πολιτισμένα και συνυφασμένα και εναρμονισμενα με τον απώτερο σκοπό του φόρουμ..που δεν είναι οι έριδες και οι διαμάχες..αλλά η προστασία- ενημέρωση του καθένα που τον απασχολούν οι τρίχες στο κεφαλι του...και ΝΑΙ το ιδανικό θα ήταν ως προς τη διαφάνεια των παρουσιάσεων αυτές να ξεκινούν 2-3 μήνες μετά την επέμβαση..αλλά σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει πάντα ο γνώμονα μας πρέπει να είναι η προστασία των μελών (αν έχουν τεκμηριωμένο δίκαιο προφανώς) και η έστω και έμμεση υποβοήθηση του φόρουμ...

nick the Greek

Active Member
Επειδή δεν ήσουν ενεργός ,δεν έχεις δει ότι μιλάω έτσι..αυτές τις ερωτήσεις έκανα εξαρχής ..εδώ και χρόνια .χωρίς να βρίζω ούτε να επιτιθομαι.αλλα επειδή του χάλαγαν το αφήγημα του γιατρού ,επί μονίμου βάσεως μίλαγε για αμορφωσια για το ότι είμαι η είμαστε αφραγκοι ,ότι δεν έχουμε στον ήλιο μοίρα ,για να αποπροσανατολίζει την κουβέντα και να μην ακούγεται τπτ αρνητικό..ούτε αυτά με τον Άλντο κτλ,δεν σεβόταν τους όρους παρουσιάσεων των επεμβάσεων μετά του φόρουμ και ανεβάζει πριν και μετά φωτό μόνο..χωρίς στοιχεία καν της επέμβασης..γιατί είμαστε μη ιατροί λέει..όλα αυτά μαζί δείχνουν κινήσεις που αποσκοπούν απλά και μόνο στο θέμα διαφήμισης του ..δεν είναι μάρκετ πλέις εδώ... έχουν ε μπερδευτεί λίγο..
Επαναλαμβάνω πως από το 2011 διαβάζω ανηλεως το φόρουμ...έχω πιάσει τον εαυτό μου σε στιγμές που ειπα "μπράβο ρ αερατε χωστα " και σε στιγμές που έλεγα "τώρα τι λέει πάλι ο κουραστικός " ανά τα έτη...είστε εδώ μόνο για τις τρίχες...και όπως είδες και στο μεταξύ μας αν δεν προκληθω, θα σεβαστώ πλήρως τον συνομιλητή μου...ας διατηρήσουμε λοιπόν αυτό το επίπεδο λόγου...σε καμία περίπτωση δεν είναι εδώ market place...σε καμία περίπτωση τα αντικειμενικά ανεξάρτητα περιστατικά δεν έχουν την ίδια αξία με τα "εκλεπτυσμένα" παρουσιασθεντα από την εκάστοτε κλινική...για αυτό η συμβολή των Πάνου και cvial στο να γίνονται verified περιστατικά από όλους τους γιατρούς είναι καθοριστική...από εκεί και πέρα ο καθένας ας κάνει τις επιλογές του...αλλά το φόρουμ όπως θα σε ανεβάσει για τα καλά σου αποτελέσματα (προτιμηταια πάντα τα ανεξάρτητα και verified από cvial), θα σε καταδικάσει εξίσου για τα αποτυχημένα σου κυρίως αν δεν λάβεις την ηθική ευθύνη να αποζημιώσεις μέσω repair (προτιμητεα πάλι εγκαίρως, εμμέσως για την ψυχολογία του μέλους έστω και κατόπιν παρέμβασης του φόρουμ)..

tasos33

Well-Known Member
Φιλε, συγνωμη, δεν σε ξερω καθόλου, αλλα γραφεις ακριβως αυτα που γραφω εδω και χρονια για τον @aeratos28 και καποιους αλλους απο τους "οργανωμενους" οπως πολυ ευστοχα χαρακτηρισες (εγω τους ελεγα χουλιγκαν απευθειας και ενοχλούσε. Τι δικο οσυ καλυτερο μακραν!)
Θα σου προτεινω να ξεκαθαρισεις οτι ΔΕΝ τα εκλεψες απο εμενα και οτι ειναι δικα σου συμπερασματα :)
;)
Καλώς τον Νίκολακη τον Ξανθόπουλο τον παραπονιάρη.
Κανα βίντεο κάνε γιατρέ να γελάσουμε λιγάκι ,το άλλο με τον φίλο σου δεν πήγε κ πολύ καλά .

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Εμένα με ενδιαφέρει να μάθω τις προθέσεις του που είχε λέγοντας αυτό που είπε..γιατί έτσι καταλαβαίνεις και το λόγω που συμμετέχει κάποιος στο φόρουμ στην προκειμένη ..ένα αυτό,το άλλο που είπαν πελάτες του που δεν πήγαν καλά ,ότι είχαν παροτρύνσεις να σταματήσουν την live παρουσίαση τους ..αυτά ρωτάω και απάντηση καμία ..γίνομαι ενοχλητικός ...δεν με πειράζει ..απαντήσεις δεν παίρνω ...κριτική για το αν έχω αξία σαν άνθρωπος ακουωα,ότι είμαι αμόρφωτος ακούω ,ότι έχω πλαδαρά χεράκια ακούω..ότι είμαι αποτυχημένος ακούω. Χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Ναι μωρέ εντάξει ,γελάω ..δεν έχω κόμπλεξ ας λέει ότι θέλει να νιωσει καλά...να απαντήσει όμως και στα σοβαρά ερωτήματα για τους δυσαρεστημένους πελάτες που τον κατηγόρησαν
Ναι και θα απαντησω σε αυτους
Δημοσιως ή ιδιωτικά, οπως επιθυμούν

Εσυ ΤΙ ΕΙΣΑΙ και απαιτεις απαντηση?
Αυτο σου εξηγω τοσο καιρο.
Σου υπενθυμιζω ΤΙ ΕΙΣΑΙ στον πραγματικό κοσμο.
Αυτα που εγραψες παραπανω!
Και οτι εχεις δημιουργησει μια αυτο-ψευδο-εικονα του δηθεν εισαγγελεα εδω μεσα, ειναι δικο οσυ θεμα
Αλλα, επιμενεις να σου αναγνωρισω την αυτο-ψευδο-εικονα και να σου απαντησω, ανοητε

Στην πραγματικότητα εισαι ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΣ.
Καποιος που τους κριτικαρει, σατιριζει και δηθεν κρινει ΟΛΟΥΣ, τον διαβαζουν ολοι γιατι ψυχαγωγούνται με τα καμωματα του, μεχρι με την εμμονη του, να τους βαλει στο στομα του και αυτους και να καταλαβουν οτι ειναι ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ και οχι χαριτωμενος σε αυτα που γραφει και να τον αντιπαθησουν οπως του αξιζει.

Οποτε, συνελθε.
Γελωτοποιος του φορουμ εισαι, οχι ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ
Δεν θα σου απαντησω ποτε ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ.

gelotop2812.jpg

Anastasakis Hair Clinic

Καλώς τον Νίκολακη τον Ξανθόπουλο τον παραπονιάρη.
Κανα βίντεο κάνε γιατρέ να γελάσουμε λιγάκι ,το άλλο με τον φίλο σου δεν πήγε κ πολύ καλά .
Καθρεπτη δεν εχεις σπιτι σου για να γελας οποτε θες?
Τους εβγαλες?

Anastasakis Hair Clinic

Εγώ συμφωνώ απόλυτα με αυτό...για αυτό,καλό είναι να υπάρχει διαφάνεια ..όταν εδώ μέσα ,πελάτες του(aldo jacksmith) εν ώρα live παρουσίασης καταγγέλλουν προσπάθεια παρότρυνσης διακοπής της παρουσιάσεις επειδή η εξέλιξη της δεν είχε το ανανεωμένο αποτέλεσμα ,και ο γιατρός αντί να δώσει κάποια απάντηση ,ξεκινάει πόλεμο βρίζοντας όποιον τον ρωτάει ,και ασχολείται με προσωπικές ζωές άλλων κρίνει μορφωσεις ,εμφανίσεις ,οικονομικές δυνατότητες των μελών ,και οτιδήποτε άλλο,για να μην απαντήσει ..τότε αδερφέ υπάρχει πρόβλημα...το φόρουμ το ενδιαφέρει να μάθει αν ισχύουν αυτά η όχι..εδώ δεν είναι για να διαφημίζονται οι κλινικές και να πιάνουν πελατακια,αποκρύπτοντας τις κακοτεχνίες τους κάτω από το χαλί...
Αρες μαρες κουκουναρες.

Παλι λες ψεμματα, ενω δεν εχω βρισει κανεναν.
Δεν κρινω κανενα: ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ και ξεκαθαριζω ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ, και μαλιστα οχι πρωτος, ως απαντηση οταν γελοιοι κανουν τους καμπόσους!

Επισης εισαι Ο ΜΟΝΟΣ που ασχολησε με το συγκεκριμενο θεμα, λες και εισαι κανας ΨΥΧΑΚΙΑΣ.
Κοιταξε το, δεν εισαι κανα σταυροφορος της ...αληθειας.
Απλα ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΣ εισαι και μισαλλοδοξος

ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ!
Θα απαντησω τα παντα στους ασθενεις μου, γελωτοποιε.
Αν θες απαντησεις πιεσε το @Aldo και τον @jacksmith να πουμε οτι θελουν και δημοσιως

Κανεις παντως πως δεν διαβαζει τις ΔΕΚΑΔΕΣ φορε που σου εχω εξηγηση αλλα ΟΤΙ και να κανεις, γελοτοποιε του φορουμ, εσυ απαντηση απο εμενα δεν θα παρεις
Μονο οι ασθενείς μου.

gregkont13

Verified MM member
Ναι και θα απαντησω σε αυτους
Δημοσιως ή ιδιωτικά, οπως επιθυμούν

Εσυ ΤΙ ΕΙΣΑΙ και απαιτεις απαντηση?
Αυτο σου εξηγω τοσο καιρο.
Σου υπενθυμιζω ΤΙ ΕΙΣΑΙ στον πραγματικό κοσμο.
Αυτα που εγραψες παραπανω!
Και οτι εχεις δημιουργησει μια αυτο-ψευδο-εικονα του δηθεν εισαγγελεα εδω μεσα, ειναι δικο οσυ θεμα
Αλλα, επιμενεις να σου αναγνωρισω την αυτο-ψευδο-εικονα και να σου απαντησω, ανοητε

Στην πραγματικότητα εισαι ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΣ.
Καποιος που τους κριτικαρει, σατιριζει και δηθεν κρινει ΟΛΟΥΣ, τον διαβαζουν ολοι γιατι ψυχαγωγούνται με τα καμωματα του, μεχρι με την εμμονη του, να τους βαλει στο στομα του και αυτους και να καταλαβουν οτι ειναι ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ και οχι χαριτωμενος σε αυτα που γραφει και να τον αντιπαθησουν οπως του αξιζει.

Οποτε, συνελθε.
Γελωτοποιος του φορουμ εισαι, οχι ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ
Δεν θα σου απαντησω ποτε ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ.

Προβολή συνημμένου 68144
Καθρεπτη δεν εχεις σπιτι σου για να γελας οποτε θες?
Τους εβγαλες?
Αρες μαρες κουκουναρες.

Παλι λες ψεμματα, ενω δεν εχω βρισει κανεναν.
Δεν κρινω κανενα: ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ και ξεκαθαριζω ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ, και μαλιστα οχι πρωτος, ως απαντηση οταν γελοιοι κανουν τους καμπόσους!

Επισης εισαι Ο ΜΟΝΟΣ που ασχολησε με το συγκεκριμενο θεμα, λες και εισαι κανας ΨΥΧΑΚΙΑΣ.
Κοιταξε το, δεν εισαι κανα σταυροφορος της ...αληθειας.
Απλα ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΣ εισαι και μισαλλοδοξος

ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ!
Θα απαντησω τα παντα στους ασθενεις μου, γελωτοποιε.
Αν θες απαντησεις πιεσε το @Aldo και τον @jacksmith να πουμε οτι θελουν και δημοσιως

Κανεις παντως πως δεν διαβαζει τις ΔΕΚΑΔΕΣ φορε που σου εχω εξηγηση αλλα ΟΤΙ και να κανεις, γελοτοποιε του φορουμ, εσυ απαντηση απο εμενα δεν θα παρεις
Μονο οι ασθενείς μου.
Εμμονή σου έχει γίνει το φόρουμ και ο αεράτος....

Εσύ ο σπουδαίος επιστήμων γιατί ασχολείσαι μαζί του; Αδερφέ, βγαίνουν και λένε πως τους ξεπετάς στα ραντεβού, ο άλλος σε έψαχνε ένα χρόνο έγραψε, στον Πάνο δεν απαντάς, στον αεράτο λες αν πάει γυμναστήριο, ανέβαζεις αποτελέσματα χωρίς μισό στοιχείο και λες ότι είσαι ο καλύτερος στην Ελλάδα και έχουμε 90% από ανεξάρτητα μάπα.

Οπότε κοίτα στον καθρεφτη να δεις ποιος είναι ο γελωτοποιός εδώ μέσα. Έγραψες ένα ποστ στον πελάτη σου που σε ψάχνει 1 χρόνο και 10 στον αεράτο.....

και θες να έρθει και κόσμος εκεί........ στο ένα χέρι το κινητό στο άλλο το keep

Anastasakis Hair Clinic

Εμμονή σου έχει γίνει το φόρουμ και ο αεράτος....

Εσύ ο σπουδαίος επιστήμων γιατί ασχολείσαι μαζί του; Αδερφέ, βγαίνουν και λένε πως τους ξεπετάς στα ραντεβού, ο άλλος σε έψαχνε ένα χρόνο έγραψε, στον Πάνο δεν απαντάς, στον αεράτο λες αν πάει γυμναστήριο, ανέβαζεις αποτελέσματα χωρίς μισό στοιχείο και λες ότι είσαι ο καλύτερος στην Ελλάδα και έχουμε 90% από ανεξάρτητα μάπα.

Οπότε κοίτα στον καθρεφτη να δεις ποιος είναι ο γελωτοποιός εδώ μέσα. Έγραψες ένα ποστ στον πελάτη σου που σε ψάχνει 1 χρόνο και 10 στον αεράτο.....

και θες να έρθει και κόσμος εκεί........ στο ένα χέρι το κινητό στο άλλο το keep
Μην θιγεσαι.
Καλος ψυχαγωγητης εισαι και εσυ, πισω απο το μονιτορ, στην ...Αγγλια
Μεταξυ μας, αν ΕΝΑ απο ολα αυτα τρομερα που εχεις πει για σενα να ισχυουν (ποσο πλουσιος, ψηλος, σπουδαγμενος και γενικα BIG SHOT εισαι), ο @aeratos28 σε κατουραει.
Εχει ΟΛΑ τα handicap σε σχεση με εσενα, και βγαζει καλυτερο γελιο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gregkont13

Verified MM member
Μην θιγεσαι.
Καλος ψυχαγωγητης εισαι και εσυ, πισω απο το μονιτορ, στην ...Αγγλια
Μεταξυ μας, αν ΕΝΑ απο ολα αυτα τρομερα που εχεις πει για σενα να ισχυουν (ποσο πλουσιος, ψηλος, σπουδαγμενος και γενικα BIG SHOT εισαι), ο @aeratos28 σε κατουραει.
Εχει ΟΛΑ τα handicap σε σχεση με εσενα, και βγαζει καλυτερο γελιο

Πες.... πες.... ένα χρόνο ο πελάτης σου σε έψαχνε και εσύ ήσουν στο φόρουμ.... Τα δυο ποστ από κάτω πάρε... έχεις γίνει ρεζίλι σε όλο το φόρουμ.... κρύψου τώρα πάλι....

Το επίπεδο του λεξιλογείου σου απωθεί τους πάντες (ευτυχώς) από σένα. Τέλος, εσένα σε ξεπερνούν άπειροι γιατροί που αυτό είναι το ζητούμενο...... Για εμένα ουδείς νοιάζεται εδώ μέσα.

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Είδες gregkont? Δεν σε βλέπω καθόλου ..έχω όλο το πακέτο ..χαχαχαχαχαχα
Πες.... πες.... ένα χρόνο ο πελάτης σου σε έψαχνε και εσύ ήσουν στο φόρουμ.... Τα δυο ποστ από κάτω πάρε... έχεις γίνει ρεζίλι σε όλο το φόρουμ.... κρύψου τώρα πάλι....

Το επίπεδο του λεξιλογείου σου απωθεί τους πάντες (ευτυχώς) από σένα. Τέλος, εσένα σε ξεπερνούν άπειροι γιατροί που αυτό είναι το ζητούμενο...... Για εμένα ουδείς νοιάζεται εδώ μέσα.

Μπλουζα