Nick the Greek, FUE, 2101g, 28/10/2022

gregkont13

Verified MM member
χτύπημα κάτω από τη μέση είναι για το αν τηρεί ορθά τα λογιστικά της βιβλία ή χ επιχείρηση αν δεν είσαι εφοριακός η ορκωτος λογιστής...
Εδώ είσαι λάθος. Χτύπημα κάτω από τη μέση είναι να μιλάς για εμφανήσεις που κανέναν δεν αφορούν.

Το αν μια επιχείρηση(κερδόφορα) δεν κόβει απόδειξη σαν Έλληνα φορολογούμενο αφορά κάθε μέλος του φόρουμ. Εμένα δεν με αφορά γιατί δεν είμαι Έλληνας φορολογούμενος(από την αποψη ότι δεν πληρώνω εφορία στην Ελλάδα για το εισόδημα μου). Τους άλλους μπορεί να τους αφορά.

Όμως παιδιά σας έχουμε πει πολλές φορές να μείνει αυτό το νήμα καθάρο. Έχετε το άλλο. αφήστε εδώ το νήμα καθαρό να βγαίνει άκρη.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Το είπε στον γιατρό το τι έγινε,αλλά ο γιατρός ,είχε την ανάγκη να πει ότι ξέρει τη διεύθυνση μου και όλα τα άλλα ωραία που έγραψε μετά..μην ξανά κάνω quote ...εδώ γράφε μόνο ,έχουν μεταφερθεί τα μνμτα

nick the Greek

Active Member
@aeratos28 και @nick the Greek, για άλλη μια φορά θα παρακαλέσω να είμαστε εντός θέματος σε αυτό το νήμα. Όλες οι μεταμεσονύχτιες σελίδες μεταφέρθηκαν. Συνεχίστε εκεί.
Ελπίζω απλά να σταματήσει να γράφει- προκαλεί ο αεράτος να τελειώσει η όλη συζήτηση γτ πραγματικά είναι ανούσιο όλο αυτό για το φόρουμ...απλά θα ήθελα να σε παρακαλέσω να μου επιτραπεί να δημιουργήσω ένα νέο νήμα μετά και την κατάθεση της τελικής αξιολόγησης του αποτελέσματος από τον λορενθο με επιτόπιο λαιβ έλεγχο του κεφαλιού μου που να συνάδει με τις αρχές μου και την ηθική μου ως νηνατοθετη...μην προτρέχεις πάλι αεράτε...Αυτό θα μείνει για πάντα εδώ μέχρι να καταφέρεις να αποδείξεις αυτό που θες ...απλα εμένα ως νηνατοθετη αυτό το "νήμα " ούτε με εκφράζει ούτε θα ήθελα να είναι η ουσιαστική συβεισφορα μου στο φόρουμ..ας μείνει όμως σαν ένα κοινωνικό πείραμα μεταξύ ενός τελεμε και ενός μπαγλαμά..και από αυτό τα "τσακαλακια " έχουν να καρπωθουν κάτι..πέρα από άπλετο χάσιμο χρόνου βέβαια..θα τους το ανταποδωσουμε βέβαια σε ψυχαγωγικούς σκοπούς

aeratos28

Just aeratos
Δεν είναι το θέμα μου να αποδείξω κάτι άλλο τώρα .φτάσαμε σε αυτό με τα μνμτα που ανέβασα το πρωί .
Ας μείνει όπως θέλεις να είναι ..τελεμές και μπαγλαμάς δεν με πειράζει
Ελπίζω απλά να σταματήσει να γράφει- προκαλεί ο αεράτος να τελειώσει η όλη συζήτηση γτ πραγματικά είναι ανούσιο όλο αυτό για το φόρουμ...απλά θα ήθελα να σε παρακαλέσω να μου επιτραπεί να δημιουργήσω ένα νέο νήμα μετά και την κατάθεση της τελικής αξιολόγησης του αποτελέσματος από τον λορενθο με επιτόπιο λαιβ έλεγχο του κεφαλιού μου που να συνάδει με τις αρχές μου και την ηθική μου ως νηνατοθετη...μην προτρέχεις πάλι αεράτε...Αυτό θα μείνει για πάντα εδώ μέχρι να καταφέρεις να αποδείξεις αυτό που θες ...απλα εμένα ως νηνατοθετη αυτό το "νήμα " ούτε με εκφράζει ούτε θα ήθελα να είναι η ουσιαστική συβεισφορα μου στο φόρουμ..ας μείνει όμως σαν ένα κοινωνικό πείραμα μεταξύ ενός τελεμε και ενός μπαγλαμά..και από αυτό τα "τσακαλακια " έχουν να καρπωθουν κάτι..πέρα από άπλετο χάσιμο χρόνου βέβαια..θα τους το ανταποδωσουμε βέβαια σε ψυχαγωγικούς σκοπούς

nick the Greek

Active Member
Εδώ είσαι λάθος. Χτύπημα κάτω από τη μέση είναι να μιλάς για εμφανήσεις που κανέναν δεν αφορούν.

Το αν μια επιχείρηση(κερδόφορα) δεν κόβει απόδειξη σαν Έλληνα φορολογούμενο αφορά κάθε μέλος του φόρουμ. Εμένα δεν με αφορά γιατί δεν είμαι Έλληνας φορολογούμενος. Τους άλλους μπορεί να τους αφορά.

Όμως παιδιά σας έχουμε πει πολλές φορές να μείνει αυτό το νήμα καθάρο. Έχετε το άλλο. αφήστε εδώ το νήμα καθαρό να βγαίνει άκρη.
Προφανώς και είναι άκρως κατακριτέο να μιλάς για εμφανίσεις...αλλά όταν δεν σε αφορά τόσο βέβαια το πως έγινε η σύμπραξη του ιατρού σου στην Ελλάδα ως Έλληνα φορολογουμενο θα ήταν λογικό να μην σε αφορά και των άλλων ιατρών..βέβαια εάν κάποιος είναι τόσο ενσυνειδητος και δεν ρωτάει τον εστιατορα τον λαστιχά τον σπιτονοικοκυρη του (χωρίς απόδειξη κάτι καλύτερο γίνεται) τότε ναι να τον αφορά...αλλά θεωρώ πως η πλειοψηφία είμαστε εδώ γιατί μας αφορούν τα μαλλιά και όχι τα φορολογικά

aeratos28

Just aeratos
Φίλε,δεν ανέφερα κάτι εγώ για σπίτι διεύθυνση ..ποτέ δεν το έχω κάνει ούτε θα το έκανα ποτε...άλλος το έκανε και είναι ξεφτίλα μεγάλη
Θα πρότεινα να αφήσετε τις διευθύνσεις σπιτιών....

gregkont13

Verified MM member
Φίλε,δεν ανέφερα κάτι εγώ για σπίτι διεύθυνση ..ποτέ δεν το έχω κάνει ούτε θα το έκανα ποτε...άλλος το έκανε και είναι ξεφτίλα μεγάλη
εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου. Εγώ αν κάποιος μου έλεγε ότι έχει τη διευθήνση μου(χωρίς να τη δώσω) θα τον παρότρυνα να έρθει. Το να έρθεις σπίτι μου είναι πολύ χοντρό, οπότε το κάνεις με ρίσκο δικό σου.

nick the Greek

Active Member
Το είπε στον γιατρό το τι έγινε,αλλά ο γιατρός ,είχε την ανάγκη να πει ότι ξέρει τη διεύθυνση μου και όλα τα άλλα ωραία που έγραψε μετά..μην ξανά κάνω quote ...εδώ γράφε μόνο ,έχουν μεταφερθεί τα μνμτα
Ρ συ ειλικρινά πριν βγάλεις το συμπέρασμα σου διάβασε 2 και 3 φορές..ο γιατρός ανέφερε κατά γράμμα "ΑΝ ήξερες που μένει ο αεράτος, δεν θα ήταν τόσο λαλιστατος " ...εγώ διαφώνησα και είπα ότι και να ξέρω που μένεις δεν με αφορά γτ είναι κατά της βίας πλην της περίπτωσης της αυτοάμυνας...δεν είπε ότι ξέρω που μένει ο αεράτος και θα πάω από εκεί...ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΑ ΑΥΡΙΟ ΟΤΙ ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΆ, ΘΑ ΗΛΟΥΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ ΣΕ ΣΚΡΙΝΣΟΤ ΤΟ ΜΗΝΥΝΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΎ ΕΓΚΛΉΜΑΤΟΣ

Kostas97

Well-Known Member
@gregkont13
Αληθεια στην Αγγλια δημοσια περι φοροδιαφυγης κατι τετοιο θα μπορουσε να ειπωθει? Αν το ακουγε ο Αγγλος πολιτης πως θα αντιδρουσε?

aeratos28

Just aeratos
Ο γιατρός έχει τα στοιχεία μου όλα ..μην μπερδευεσαι ..
Ρ συ ειλικρινά πριν βγάλεις το συμπέρασμα σου διάβασε 2 και 3 φορές..ο γιατρός ανέφερε κατά γράμμα "ΑΝ ήξερες που μένει ο αεράτος, δεν θα ήταν τόσο λαλιστατος " ...εγώ διαφώνησα και είπα ότι και να ξέρω που μένεις δεν με αφορά γτ είναι κατά της βίας πλην της περίπτωσης της αυτοάμυνας...δεν είπε ότι ξέρω που μένει ο αεράτος και θα πάω από εκεί...ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΑ ΑΥΡΙΟ ΟΤΙ ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΆ, ΘΑ ΗΛΟΥΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ ΣΕ ΣΚΡΙΝΣΟΤ ΤΟ ΜΗΝΥΝΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΎ ΕΓΚΛΉΜΑΤΟΣ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nick the Greek

Active Member
εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου. Εγώ αν κάποιος μου έλεγε ότι έχει τη διευθήνση μου(χωρίς να τη δώσω) θα τον παρότρυνα να έρθει. Το να έρθεις σπίτι μου είναι πολύ χοντρό, οπότε το κάνεις με ρίσκο δικό σου.
Και εγώ θα συμφωνήσω μαζί του αν κάποιος το έλεγε...και θα τον παρότρυναν πρώτα να φάει φασολάδα, να στερνοφιλησει τους αγαπημένους του και μετά να έρθει με όπισθεν...το είπε όμως κάποιος η έτσι το εξέλαβε ο αεράτος (σοβαρά ρωτάω);

gregkont13

Verified MM member
@gregkont13
Αληθεια στην Αγγλια δημοσια περι φοροδιαφυγης κατι τετοιο θα μπορουσε να ειπωθει? Αν το ακουγε ο Αγγλος πολιτης πως θα αντιδρουσε?
Καταρχάς αν ακουγόταν κάτι τέτοιο δημόσια το HRMC θα είχε με τη μια πάει στον εν λόγο γιατρό, καταστηματάρχη κλπ και θα πλήρωνες την εφορία που χρωστάς συν πρόστιμο επειδή δεν πλήρωσες.

Έχουν και τον όρο του έντιμου λάθους. Δηλαδή πχ κάποιοι έχουν ακίνητα σε άλλη χώρα. Π.χ. εγώ μπορεί να έχω 5 ακίνητα ελλάδα και παίρνω ενοίκιο. πληρώνω εφόρια Ελλάδα γι' αυτα. Ο νόμος λέει ότι πρέπει να πληρώσω και Αγγλία κάποιο φόρο (αν είναι πάνω από τον Ελληνικό). Αν δεν το κάνω γιατί δεν το ξέρω, είναι έντιμο λάθος και το πρόστιμο είναι μικρό. Αν το ξέρω, και το πω δημοσία πως το κανω εν γνώση μου, το πρόστιμο είναι τεράστιο. Οπότε κανείς δεν θα το έκανε αυτό. Επίσης το χωρίς αποδείξη δεν υπάρχει αφού δεν υπάρχει μετρητό. Είναι όλα με κάρτα ακόμα και 20 λεπτά.

nick the Greek

Active Member
Ο γιατρός έχει τα στοιχεία μου όλα ..μην μπερδευεσαι ..
Αν τον δεις στα πέριξ και νιώσεις την παραμικρή απειλή, στείλε pm να ενημερώσω τις αρμόδιες αρχές για επιβολή της τάξης (ΣΟΒΑΡΆ ΜΙΛΆΩ)..άσχετα αν αυτό αποτελεί φανταστικό σενάριο..

aeratos28

Just aeratos
Άφησε να εννοηθεί τώρα .και σε παλαιότερο ποστ του,έχει ξαναπεί ότι αν θέλω να έρθει σπίτι μου να κάνουμε live βίντεο..δεν έχω απαντήσει για φασολάδες κτλ τίποτα,έχω συγκρατηθει .. λέτε ότι μιλάω απότομα και βρίζω αλλά κανένας δεν παρακολουθεί τι λένε οι περισσότεροι και απαντάω ..και μαζεμένα γράφω να ξέρετε...
Και εγώ θα συμφωνήσω μαζί του αν κάποιος το έλεγε...και θα τον παρότρυναν πρώτα να φάει φασολάδα, να στερνοφιλησει τους αγαπημένους του και μετά να έρθει με όπισθεν...το είπε όμως κάποιος η έτσι το εξέλαβε ο αεράτος (σοβαρά ρωτάω);

nick the Greek

Active Member
Καταρχάς αν ακουγόταν κάτι τέτοιο δημόσια το HRMC θα είχε με τη μια πάει στον εν λόγο γιατρό, καταστηματάρχη κλπ και θα πλήρωνες την εφορία που χρωστάς συν πρόστιμο επειδή δεν πλήρωσες.

Έχουν και τον όρο του έντιμου λάθους. Δηλαδή πχ κάποιοι έχουν ακίνητα σε άλλη χώρα. Π.χ. εγώ μπορεί αν έχω 5 ακίνητα ελλάδα και παίρνω ενοίκιο. πληρώνω εφόρια Ελλάδα γι' αυτα. Ο νόμος λέει ότι πρέπει να πληρώσω και Αγγλία κάποιο φόρο (αν είναι πάνω από τον Ελληνικό). Αν δεν το κάνω γιατί δεν το ξέρω, είναι έντιμο λάθος και το πρόστιμο είναι μικρό. Αν το ξέρω, και το πω δημοσία πως το κανω εν γνώση μου, το πρόστιμο είναι τεράστιο. Οπότε κανείς δεν θα το έκανε αυτό. Επίσης το χωρίς αποδείξη δεν υπάρχει αφού δεν υπάρχει μετρητό. Είναι όλα με κάρτα ακόμα και 20 λεπτά.
Θεωρείς ότι εδώ το φόρουμ το απασχολεί πραγματικά αν ο κάθε ιατρός μμ είτε λέγεται λορενθο είτε Αναστασάκης είτε γκούρας αν είναι φορολογικά νομιμοτυπος η αν προσφέρει value for money αποτελέσματα στον κόσμο;;νιώθω λίγο ότι αποπροσανατολιζομαστε.

nick the Greek

Active Member
Άφησε να εννοηθεί τώρα .και σε παλαιότερο ποστ του,έχει ξαναπεί ότι αν θέλω να έρθει σπίτι μου να κάνουμε live βίντεο..δεν έχω απαντήσει για φασολάδες κτλ τίποτα,έχω συγκρατηθει .. λέτε ότι μιλάω απότομα και βρίζω αλλά κανένας δεν παρακολουθεί τι λένε οι περισσότεροι και απαντάω ..και μαζεμένα γράφω να ξέρετε...
Πίστεψε με αυτός που έστω σκέφτεται κατ αυτον τον ανανδρο τροπο (η βια ειναι η εσχατη λυση και ειναι κατακριτεα σε καθε της μορφη ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΛΕΚΤΙΚΗ)δεν αφήνει στοιχεία και απειλές δεξιά και αριστερά που να αποδεικνύουν την ενοχή του...εκτός και αν είναι ο υπερμεγιστος βλάκας..δεν θεωρώ κανέναν εδώ μέσα ούτε βαρωνο της νύχτας ούτε τόσο χαζό..ας μιλήσουμε για μαλλιά τώρα

aeratos28

Just aeratos
Εμένα με ενδιαφέρει να μάθω τις προθέσεις του που είχε λέγοντας αυτό που είπε..γιατί έτσι καταλαβαίνεις και το λόγω που συμμετέχει κάποιος στο φόρουμ στην προκειμένη ..ένα αυτό,το άλλο που είπαν πελάτες του που δεν πήγαν καλά ,ότι είχαν παροτρύνσεις να σταματήσουν την live παρουσίαση τους ..αυτά ρωτάω και απάντηση καμία ..γίνομαι ενοχλητικός ...δεν με πειράζει ..απαντήσεις δεν παίρνω ...κριτική για το αν έχω αξία σαν άνθρωπος ακουωα,ότι είμαι αμόρφωτος ακούω ,ότι έχω πλαδαρά χεράκια ακούω..ότι είμαι αποτυχημένος ακούω. Χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Ναι μωρέ εντάξει ,γελάω ..δεν έχω κόμπλεξ ας λέει ότι θέλει να νιωσει καλά...να απαντήσει όμως και στα σοβαρά ερωτήματα για τους δυσαρεστημένους πελάτες που τον κατηγόρησαν
Θεωρείς ότι εδώ το φόρουμ το απασχολεί πραγματικά αν ο κάθε ιατρός μμ είτε λέγεται λορενθο είτε Αναστασάκης είτε γκούρας αν είναι φορολογικά νομιμοτυπος η αν προσφέρει value for money αποτελέσματα στον κόσμο;;νιώθω λίγο ότι αποπροσανατολιζομαστε.

gregkont13

Verified MM member
Όποιος μπάινει στο φόρουμ τον νοιάζει το μαλλί και μόνο. Με τον Αναστ. γίνετε η τρίχα τριχιά γιατί έχει πει τα χίλια δύο και το παιζεί ο καθαρότατος επιστήμονας που μάχεται για το καλό της μμ μαλλιών. Τόσο απλά. Εγώ κύριως στα αποτελέσματα του έχω σταθεί. Ωστόσο, αν τόσα χρόνια απλά παρουσιάζε χωρίς χαρακτηρισμούς κλπ κανείς δεν θα ασχολιόταν. Με όσα έχει πει και κάνει.... είναι λογικό να του τη λένε για όλα. Προσωπικά εμένα αυτό που με ενοχλεί πιο πολύ είναι ότι πολλοί τον κράζουν ότι στη κλινική του τους ξεπετάει και αυτός είναι όλη μέρα στο φόρουμ.........

nick the Greek

Active Member
Όποιος μπάινει στο φόρουμ τον νοιάζει το μαλλί και μόνο. Με τον Αναστ. γίνετε η τρίχα τριχιά γιατί έχει πει τα χίλια δύο και το παιζεί ο καθαρότατος επιστήμωνας που μάχεται για το καλό της μμ μαλλιών. Τόσο απλά. Εγώ κύριως στα αποτελέσματα του έχω σταθεί. Ωστόσο, αν τόσα χρόνια απλά παρουσιάζε χωρίς χαρακτηρισμούς κλπ κανείς δεν θα ασχολιόταν. Με όσα έχει πει και κάνει.... είναι λογικό να του τη λένε για όλα. Προσωπικά εμένα αυτό που με ενοχλεί πιο πολύ είναι ότι πολλοί τον κράζουν ότι στη κλινική του τους ξεπετάει και αυτός είναι όλη μέρα στο φόρουμ.........
Αυτό θεωρείς κάποιον νοημονα υποψήφιο για μμ που έχει να επιλέξει μεταξύ ιατρών εντός Ελλάδας δεν τον απασχολεί εξίσου;;αντε να χρειαστεί και ένα καμπανάκι από τα παλιότερα μέλη (βάσει αποτελεσμάτων πάντα όχι συμπεριφοράς) να Κρούσουν των κωδωνα στους νεοτερους προστατευτικα..από εκεί και πέρα κουράζει όλο αυτό..και μιλάω εκ πείρας από την δική μου "διαμαχη" με τον αεράτο..δεν είναι ούτε ευχάριστο όλο αυτό ούτε εποικοδομητικο ως προς τον σκοπό του φόρουμ

Μπλουζα