Έλα ρε συ ναι 28 ήμουν και εγώ πρέπει να μιλήσαμε αν δεν κάνω λάθος..ακριβώς αυτό που λες είναι όλο το θέμα..για αυτό λέω πως οι ανεξάρτητες παρουσιάσεις είναι μεγάλη υπόθεση ..πανευκολα μπορείς να βάλεις φωτό και να αποθεωσεις τον καθένα ..είδα πιο πριν μερικές φώτο που έβαλες σε δοτρια ..μια που είσαι σε εξωτερικό χώρο και φαίνεται από το πλάι η δοτρια και μια σε εσωτερικό χώρο από ψηλά πάνω που φαίνεται η δοτρια ταλαιπωρημένη ...η ουσία του φόρουμ αυτή είναι όμως..να μπορούμε να βάλουμε τέτοιες φωτό και να βλέπουμε τα πάντα ..και δεν έχεις καμία προσπάθεια από τη μεριά του γιατρού να αποκρύψει τπτ..μιλάς ελεύθερα και καλώς μιλάς και δεν ανακατεύεται κανεις.
Επειδή το πριν και μετά στη ληπτρια ,δεν υπάρχει υλικό που να δείχνει τι και πώς .αν έχεις φωτό βάλτες να υπάρχει μια σειρά στο όλο θέμα ώστε να υπάρξει μια κατάληξη και για ληπτρια και για δοτρια
Επειδή το πριν και μετά στη ληπτρια ,δεν υπάρχει υλικό που να δείχνει τι και πώς .αν έχεις φωτό βάλτες να υπάρχει μια σειρά στο όλο θέμα ώστε να υπάρξει μια κατάληξη και για ληπτρια και για δοτρια
Εδώ αυτό το νήμα είναι η παρουσίαση..πήγαινε λίγο πιο πάνω..αν δεν κάνω κάποιο τραγικό λάθος μαζί ήμασταν την 28/10 φίλε ..έχω απείρως τα πάντα σε κάθε περίσταση..αν θέλω με αντικειμενικες φώτο μπορώ να το παρουσιάσω το αποτελεσμα είτε ότι ως ο ισπανος μάγος ζωγράφισε για άλλη μια φορά είτε σιγά τον κατσαπλια τον Ισπανό το κατακρεουργησε το παιδί...αυτός είναι και ο σκοπός της παρουσιασεως μου..να παρουσιάσω σε κάθε νεότερο τουλάχιστον από εμένα (εγώ 32 στα 33) ότι μάγκες όλα είναι θέμα οπτικής..και ότι οι τρίχες είναι τρίχες..γτ έχω ακούσει και για ψυχολογικά εδώ μέσα από μαλλί και όλοι λίγο πολύ (είτε σχολαστικό είτε ζαμάνια φου) έχουμε ταλαιπωρηθεί από αυτή την παλιό καράφλα..