nick the Greek
Active Member
Συμμετέχω στο φόρουμ σίγουρα όχι τόσο ενεργά όσο εσύ γτ δεν θεωρώ ότι είμαι και ο κατάλληλο τέλος να δώσω τεκμηριωμενες επιστημονικές απαντήσεις...όσον αφορά το point περί επίθεσης είναι εντελώς ξεκάθαρο αυτό που λες και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο..απλά εγώ αυτό που προσπάθησα να πω το απόγευμα είναι ότι κάθε τωρινό δικό σας γιατί εμένα μου είχε απαντηθεί εγκαίρως και στην ώρα του ως μια απόλυτα φυσιολογική εξέλιξη και ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα..δεν έχουνε να χωρίσουμε τπτ εδώ μέσα και με κανέναν..οτι υπάρχουν άνθρωποι που εδώ μέσα έχουν"οικονομικο συμφέρον " υπάρχουν (σίγουρα ΔΕΝ κατατάσσω τον cvial σε καμία περίπτωση σε αυτούς)..Δεν σε κατηγορώ για τίποτα .την άποψη μου λέω λόγω της μη συμμετοχής σου εδώ και δύο+ χρόνια στο φόρουμ..και συνήθως η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που έκαναν επεμβάσεις και ειδικά όσοι πήγαν καλά ,δεν έχουν ξανακάνει log in καν στο φόρουμ..ούτε λέω όμως πως δεν πιστεύω πως έχεις ζητήσει να γίνεις verified .σε πιστεύω δεν έχεις λόγο να πεις ψεμματα..
Ούτε καν.. συμφωνώ και εγώ πως πρέπει να σου δώσουν οι φωτό αυτές ,δικές σου είναι άλλωστε και μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις όπως θες .πρέπει να σου δωθούν..αλλά κατάλαβε το point όσων είπα περί επίθεσης στον ένα γιατρό και στον άλλο..οι διαφορές είναι όχι απλά διαφορές ...διαμετρικά αντίθετες περιπτώσεις...εγώ ,μακάρι να ήταν ίδια σκηνικά και με τον Λορέντζο και να είχε προσπαθήσει να σε φιμωσει,να κατεβάσεις την παρουσίαση σου ,και να στέλνω επί μονίμου βάσεως μηνυματα και να λέω ότι ακριβώς λέω και στον άλλον..ας είναι όποιος θέλει ο γιατρός ,για εμένα δεν έχει διαφορά..ίδια αντιμετώπιση θα είχαν...αλλά φίλε μην περιμένεις να μπορεί να γίνει το αντίστοιχο τώρα..γτ ξαναλέω,πως στην περίπτωση τη μια ρωτάμε απλά για κατηγορίες δημόσιες που έχουν γίνει και όχι για το ΓΙΑΤΙ δεν πήγαν καλά τα αποτελέσματα..