Nick the Greek, FUE, 2101g, 28/10/2022

nick the Greek

Active Member
Δεν σε κατηγορώ για τίποτα .την άποψη μου λέω λόγω της μη συμμετοχής σου εδώ και δύο+ χρόνια στο φόρουμ..και συνήθως η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που έκαναν επεμβάσεις και ειδικά όσοι πήγαν καλά ,δεν έχουν ξανακάνει log in καν στο φόρουμ..ούτε λέω όμως πως δεν πιστεύω πως έχεις ζητήσει να γίνεις verified .σε πιστεύω δεν έχεις λόγο να πεις ψεμματα..
Ούτε καν.. συμφωνώ και εγώ πως πρέπει να σου δώσουν οι φωτό αυτές ,δικές σου είναι άλλωστε και μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις όπως θες .πρέπει να σου δωθούν..αλλά κατάλαβε το point όσων είπα περί επίθεσης στον ένα γιατρό και στον άλλο..οι διαφορές είναι όχι απλά διαφορές ...διαμετρικά αντίθετες περιπτώσεις...εγώ ,μακάρι να ήταν ίδια σκηνικά και με τον Λορέντζο και να είχε προσπαθήσει να σε φιμωσει,να κατεβάσεις την παρουσίαση σου ,και να στέλνω επί μονίμου βάσεως μηνυματα και να λέω ότι ακριβώς λέω και στον άλλον..ας είναι όποιος θέλει ο γιατρός ,για εμένα δεν έχει διαφορά..ίδια αντιμετώπιση θα είχαν...αλλά φίλε μην περιμένεις να μπορεί να γίνει το αντίστοιχο τώρα..γτ ξαναλέω,πως στην περίπτωση τη μια ρωτάμε απλά για κατηγορίες δημόσιες που έχουν γίνει και όχι για το ΓΙΑΤΙ δεν πήγαν καλά τα αποτελέσματα..
Συμμετέχω στο φόρουμ σίγουρα όχι τόσο ενεργά όσο εσύ γτ δεν θεωρώ ότι είμαι και ο κατάλληλο τέλος να δώσω τεκμηριωμενες επιστημονικές απαντήσεις...όσον αφορά το point περί επίθεσης είναι εντελώς ξεκάθαρο αυτό που λες και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο..απλά εγώ αυτό που προσπάθησα να πω το απόγευμα είναι ότι κάθε τωρινό δικό σας γιατί εμένα μου είχε απαντηθεί εγκαίρως και στην ώρα του ως μια απόλυτα φυσιολογική εξέλιξη και ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα..δεν έχουνε να χωρίσουμε τπτ εδώ μέσα και με κανέναν..οτι υπάρχουν άνθρωποι που εδώ μέσα έχουν"οικονομικο συμφέρον " υπάρχουν (σίγουρα ΔΕΝ κατατάσσω τον cvial σε καμία περίπτωση σε αυτούς)..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Επιστημονικές απαντήσεις από μέλη δεν γίνεται να δωθούν και ούτε κανένα μέλος λέει η πιστεύει πως από ένα απλό μέλος θα πάρεις επιστημονική απαντηση..σε καμία περίπτωση...αυτά μόνο από γιατρούς ..αλλά το να συζητάμε το τι χρειάζεται ένα κεφάλι από φωτό που βλέπουμε ,αν είναι η όχι ένα αποτέλεσμα καλό ,το τι προβλήματα βλέπουμε σε ένα κεφάλι αν δεν έχει πάει καλά κτλ,και να λέμε πως οι φωτό από κλινικές στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι παραπλανητικές κτλ ,αυτό μπορούμε και το κάνουμε..αυτό που λες με βρίσκει σύμφωνο,κανένας δεν έχει να χωρίσει τίποτα με κανέναν ουσιαστικα..
Για το οικονομικό όφελος τώρα ,αυτό πάει αποκλειστικά και μόνο σε όσους γιατρούς κλινικές είναι εδώ οι οποίοι ψάχνουν πελάτες...με πολλούς και διάφορους τρόπους ..... ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ....
Συμμετέχω στο φόρουμ σίγουρα όχι τόσο ενεργά όσο εσύ γτ δεν θεωρώ ότι είμαι και ο κατάλληλο τέλος να δώσω τεκμηριωμενες επιστημονικές απαντήσεις...όσον αφορά το point περί επίθεσης είναι εντελώς ξεκάθαρο αυτό που λες και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο..απλά εγώ αυτό που προσπάθησα να πω το απόγευμα είναι ότι κάθε τωρινό δικό σας γιατί εμένα μου είχε απαντηθεί εγκαίρως και στην ώρα του ως μια απόλυτα φυσιολογική εξέλιξη και ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα..δεν έχουνε να χωρίσουμε τπτ εδώ μέσα και με κανέναν..οτι υπάρχουν άνθρωποι που εδώ μέσα έχουν"οικονομικο συμφέρον " υπάρχουν (σίγουρα ΔΕΝ κατατάσσω τον cvial σε καμία περίπτωση σε αυτούς)..

nick the Greek

Active Member
Επιστημονικές απαντήσεις από μέλη δεν γίνεται να δωθούν και ούτε κανένα μέλος λέει η πιστεύει πως από ένα απλό μέλος θα πάρεις επιστημονική απαντηση..σε καμία περίπτωση...αυτά μόνο από γιατρούς ..αλλά το να συζητάμε το τι χρειάζεται ένα κεφάλι από φωτό που βλέπουμε ,αν είναι η όχι ένα αποτέλεσμα καλό ,το τι προβλήματα βλέπουμε σε ένα κεφάλι αν δεν έχει πάει καλά κτλ,και να λέμε πως οι φωτό από κλινικές στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι παραπλανητικές κτλ ,αυτό μπορούμε και το κάνουμε..αυτό που λες με βρίσκει σύμφωνο,κανένας δεν έχει να χωρίσει τίποτα με κανέναν ουσιαστικα..
Για το οικονομικό όφελος τώρα ,αυτό πάει αποκλειστικά και μόνο σε όσους γιατρούς κλινικές είναι εδώ οι οποίοι ψάχνουν πελάτες...με πολλούς και διάφορους τρόπους ..... ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ....
Και εδώ τα μέλη "επιλεκτικά " σχολιάζουν..τεσπα εμένα με αφορά το "εγχείρημα λορενθο στην Αθήνα " και προπάντων το δικό μου κεφάλι και η πλήρης παρουσίαση μου αντικεινενικοτατα κυρίως για τα νέα παιδιά του φόρουμ να μάθουν να διεκδικούν από πριν και να έχουν το θάρρος να αναζητούν την αλήθεια όσο και αν οι κλινικές τους μιλάνε για "εξαιρετικό αποτέλεσμα " "90+%" φυτρωση κτλ...απλά στην προκειμένη όπως είπε και ο giannis88 ξέραμε και εμείς κάποια πράγματα..από τη στιγμή που ο λορενθο βρίσκεται στην Ισπανία όλο το after op ήταν δύσκολο...σε καμία περίπτωση πλέον δεν θεωρώ after op τις μετρήσεις στο cvial (αν ήταν έτσι και δεν συμμετείχε στο όλο εγχείρημα ανιδιοτελως και αφιλοκερδώς όπως στην προκειμένη ) και ήταν πχ ο εκπρόσωπος της χ εταιρείας στην Ελλάδα και δεν μου έδινε φωτο καταλαβαίνετε και εσείς ότι ο οποιοσδήποτε θα κινούνταν πολύ διαφορετικα(ως προς την ασκηση των νομιμων δικαιωνατων του πάντα)..για κάτι όμως το οποίο δεν είναι ούτε δικηγόρος του λορενθο ούτε αμοιβεται από αυτό , δεν μπορώ να απαιτήσω κάτι..ελπίζω όλοι εδώ να καταλαβαίνετε τα βασικά..τώρα βέβαια αν αποδειχτεί το overharvesting (aka κεφαλογραβιέρα) που εδώ όλοι είδατε και το ποσοστό 30% φυτρωσης όπως μου ανέφερε δερματολογος αλλά και εδώ πολλοί το αναφέρατε απέναντι στον "συνταξιουχο;;" πλέον λορενθο ίσως το κυνηγήσω κάπως με κανένα ποντάρισμα σε ισπανικό φόρουμ κτλ

aeratos28

Just aeratos
Επιλεκτικά κινούνται όλοι σε όλα τα επίπεδα άθελά τους η ηθελημένα ..όλοι συμπεριλαμβάνονται σε αυτό και εγώ ,αλλά και εσύ βεβαια .το που θα σχολιάσουν τα μέλη και τι ,και με ποιον τρόπο ,και αν θα σχολιάσουν γενικά δεν μπορεί κανένας να τους υπαγορεύσει τι θα κάνουν.. αλίμονο.
Θεωρώ πως δεν παίζει ο cvial να μην σου δώσει τις φωτό ρε συ ,ούτε καν..το πιθανότερο είναι ότι δεν έχει μπει ακόμα..αποψη μου είναι δεν ξέρω κιόλας..τα βασικά τα καταλαβαίνουμε δεν νομίζω να έδειξε κανένας πρόβλημα κατανόησης λεγομένων κάποιου.. και συμφωνώ εγώ προσωπικά με κάθε σου προβληματισμό..θέμα overharvesting από τις εικόνες και από τη μέρα εξαγωγής όπως σου είπα τη γνώμη μου και εγώ και άλλοι,δεν φαίνεται να υπάρχει,εκτός σε καποια πολύ μικρά σημεία τα οποία δεν δικαιολογούν το σύνολο της εικόνας στη δοτρια ..έντονα dots υπάρχουν σε όλο το εύρος από τις φωτό που έβαλες μέσα στο σπίτι που είσαι.τωρα αν υπάρχει 30% φυτρωση όπως λες μιλάμε για πατατα εξωπραγματική και θα το κυνηγούσα και εγώ με κάθε τρόπο..το κακό είναι πως δεν υπήρχε η δυνατότητα και δεν υπάρχει η άμεση επικοινωνία εδώ στο φόρουμ με τον συγκεκριμένο γιατρό ώστε να γίνει ο καταιγισμός ερωτήσεων και με τον δικό του τρόπο το φόρουμ και εμείς τα μέλη να δώσουμε τη δική μας (βοήθεια)στο θέμα .κατάλαβες πως το εννοώ..γιατί μην έχεις καμία αμφιβολία ότι θα γινόταν χαος από ερωτήσεις και πιέσεις προς κάθε τι που ακουγαμε και δεν κάλυπταν οι απαντήσεις..με το ξένο φόρουμ δεν ξέρω αν και τι άκρη μπορεί να βγει αλλά δεν χάνεις τίποτα να ανοίξεις λογαριασμό και να κάνεις παρουσίαση όπως εδώ..ποτέ δεν ξέρεις ..
Και εδώ τα μέλη "επιλεκτικά " σχολιάζουν..τεσπα εμένα με αφορά το "εγχείρημα λορενθο στην Αθήνα " και προπάντων το δικό μου κεφάλι και η πλήρης παρουσίαση μου αντικεινενικοτατα κυρίως για τα νέα παιδιά του φόρουμ να μάθουν να διεκδικούν από πριν και να έχουν το θάρρος να αναζητούν την αλήθεια όσο και αν οι κλινικές τους μιλάνε για "εξαιρετικό αποτέλεσμα " "90+%" φυτρωση κτλ...απλά στην προκειμένη όπως είπε και ο giannis88 ξέραμε και εμείς κάποια πράγματα..από τη στιγμή που ο λορενθο βρίσκεται στην Ισπανία όλο το after op ήταν δύσκολο...σε καμία περίπτωση πλέον δεν θεωρώ after op τις μετρήσεις στο cvial (αν ήταν έτσι και δεν συμμετείχε στο όλο εγχείρημα ανιδιοτελως και αφιλοκερδώς όπως στην προκειμένη ) και ήταν πχ ο εκπρόσωπος της χ εταιρείας στην Ελλάδα και δεν μου έδινε φωτο καταλαβαίνετε και εσείς ότι ο οποιοσδήποτε θα κινούνταν πολύ διαφορετικα(ως προς την ασκηση των νομιμων δικαιωνατων του πάντα)..για κάτι όμως το οποίο δεν είναι ούτε δικηγόρος του λορενθο ούτε αμοιβεται από αυτό , δεν μπορώ να απαιτήσω κάτι..ελπίζω όλοι εδώ να καταλαβαίνετε τα βασικά..τώρα βέβαια αν αποδειχτεί το overharvesting (aka κεφαλογραβιέρα) που εδώ όλοι είδατε και το ποσοστό 30% φυτρωσης όπως μου ανέφερε δερματολογος αλλά και εδώ πολλοί το αναφέρατε απέναντι στον "συνταξιουχο;;" πλέον λορενθο ίσως το κυνηγήσω κάπως με κανένα ποντάρισμα σε ισπανικό φόρουμ κτλ

ntinbo

Member
Εγώ φίλε μου αρχικά για να κάνω την επέμβαση αυτή χάλασα όλες τις οικονομίες μου..έπειτα ζήτησα να γίνω 4 φορές verified από τον 5ο κιόλας μήνα...στον ιατρο και το. Cvial ανέφερα από τον μήνα πάνω και για shock loss βαρύ και για μη αναμενόμενη εξέλιξη φύτρωση έστω και ως dupa περιστατικό και τα πάντα..η εικόνα που εσείς είδατε στους 7,5 μήνες(σε real cons με lorenzo)εμένα μου παρουσιάστηκε ως άκρως φυσιολογική και ότι όλα βαίνουν καλώς..η δοτρια ήταν τέρμα φυσικά επουλωμενη στους 7,5 μήνες και στους 12 και στους 20 που με φωτογράφισε ο cvial και με διαβεβαίωσε ότι οι φώτο στέλνονται και στον lorenzo προφανώς..όταν έχω πάρει τις απαντήσεις μου ως Νίκος σε όλη τη διάρκεια αυτή των 2 χρόνων και τώρα περιμένω από το φόρουμ τάχα μου να πάρει και αυτό απαντήσεις και οι περισσότεροι ειδικά νιπτουν τας χείρας τους η δεν μπήκαν καν στον κόπο να αξιολογησουν..βέβαια για διθυράμβους στον τρομερο Ισπανό πρώτοι..πόσοι από τους 50 βέβαια είχαν το σθένος να ανεβάσουν εδώ και να πάρουν και μια άλλη άποψη περα από το "εξαιρετικό " που τους διαβεβαίωσε ο Ισπανός ας μετρηθούμε..τεσπα θα περιμένω να λάβουν θέση άπαντες ως προς το αποτέλεσμα για ακόμα μια εβδομάδα..μετά το περιστατικό διαγράφεται εάν ειδικά δεν μου προσκομιστουν οι φώτο μου από τον Cvial (όχι τίποτα άλλο να πειστούν και οι τελευταίοι). εμείς δεν έχουμε άλλωστε κάμερες να ανεβάσουμε φώτο η ήρθαμε εδώ για να παρουσιάσουμε ως κακό τον Ισπανό..μια απόψη ήρθαμε να πάρουμε πέρα από το "εξαιρετικό " και την διαβεβαίωση για άνω του 90+% φυτρωσης καθώς και της μια χαρά φυσικοτατα επουλωμενης δοτριας μας (κεφαλογραβιέρα, μαδημένη, μάπα λες και βγήκε με μοτέρ τα σχόλια των μελών και τα λαικς των υπολοίπων)..εάν Κυριοι δεν ήταν επουλωμενη όπως έχετε το θάρρος να παραδεχτείτε, εφόσον ο κύριος λορενθο έχει δει φώτο και στους 7 και στους 12 και στους 20 μήνες είναι δικό του ζήτημα ευθυξιας να μου αναφέρει οποιαδήποτε αστοχία εγκαίρως..Όχι να πρέπει να κινητοποιήθει το φόρουμ μήπως και απαντήσει τι δεν πήγε καλά...μα για τον ιδιο πήγαν όλα ιδανικά .. ένα κύκνειο άσμα θα έχει την άλλη βδομάδα σχετικά με την προσωπική μου άποψη περί "αντικειμενικοτγτας " του φόρουμ, περί πως κρίνονται όλα με δύο μέτρα και δύο σταθμά, πλέον περί κτησεως της μοναδικοτητας της πληροφορίας, περί κινήσεων αποπροσανατολισμου με καφενειακους καυγάδες κατά καιρούς (κυρίως όταν πρέπει να δοθούν απαντήσεις κάπου αλλού) και άλλα πολλά που είναι η γενικότερη εκτίμηση που έχω για οποιαδήποτε αγορά και ας μην γελιόμαστε το φόρουμ πλέον με την παρουσία εδώ μέσα γιατρών, πλασιέ εταιρειών κτλ αποτελεί μια εν δυνάμει αγορά..όλοι μας είμαστε υποψήφιοι αγοραστές..δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι όταν πας σε οποιαδήποτε κλινική περί μεταμοσχευσης άμεσα η έμμεσα κοιτάνε να σε ψαρεψουν αν εισαι στο φόρουμ αν σκοπεύεις να κάνεις δημοσίευση πολλές φορές με τις δικές τους φώτο και θα τα βρείτε και άλλα πολλά..και για να μην θεωρήσει κάποιος ότι υπάρχει οποιαδήποτε προσπάθεια μηδενισμού η απολυτοτγτας, να αναφέρω πως παρακολουθώ το φόρουμ από το 2011 όντας 19 χρόνος φοιτητής στη Θεσσαλονίκη, έχει σώσει πολλούς ανθρώπους από "χασάπηδες " κυριολεκτικά ειδικά με τα strip των τότε δύσκολων χρόνων και από ότι είδα και πρόσφατα παιδιά με ψυχικά θέματα λόγω των μαλλιων προσπάθησε να τα βοηθήσει..αλλά έχει και τα αρνητικά του....στο κύκνειο άσμα τα λοιπά (που τονίζω αποτελούν διαπιστώσεις- εκτιμήσεις ξεκάθαρα προσωπικές των 14 χρόνων που παρακολουθώ το φόρουμ είτε ως μέλος είτε ως επισκέπτης...
Αν κρίνω εσένα, εμένα και άλλον έναν που κάναμε παρέα και οι 3 θέλουμε άλλο ένα πέρασμα(εκείνος το εκανε) γιατί το 1ο δε πήγε όπως αναμενόταν κάτι σημαίνει.Νομιζω και άλλος ένας από τους φόρουμ σχετικα πρόσφατα. Καταλαβαίνω ότι επιλέγεις έναν από τους καλύτερους ώστε να μειώσεις τις πιθανότητες λάθους αστοχίας ερασιτεχνισμου και αυτό δεν έρχεται τότε ξενερώνεις και λες αν όχι εσύ τότε ποιος....θα δεχοσουν να έκανες πάλι στον ίδιο μια διορθωτική εννοείτε χωρίς κόστος ή τουλάχιστον με ένα 30% μιας και όπως είπες αυτό είναι το ποσοστό φυτρωσης;Προσωπικά το θεωρω σωστό μιας και εγώ αν δεις στο νήμα μου δεν είμαι πλήρης ικανοποιημένος, πηγαίνοντας Ισπανία όχι Ελλάδα άρα δεν έζησα όλο αυτό που περιγράφεις, βέβαια και εκεί τη 1η μέρα 3 άτομα, την επομενη 2 στο χειρουργείο.

bobby

Well-Known Member
Η δότρια μετά την ΜΜ δεν φαίνεται σε καμμία περίπτωση overharvested. Άλλο είναι το θέμα με τα white dots μάλλον contrast ή επούλωση. Στη λήπτρια χωρίς μετρήσεις πριν, 10 μέρες μετά, 1 χρόνο μετά αλλά και κατάσταση thinning σήμερα, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα με βεβαιότητα μια και έχει επιβεβαιωμένη ντούπα. Μπορεί τα φάρμακα να μην δουλεύουν πλέον και να θέλει ντουτα. Είναι ακόμα πολύ νέος για να έχει σταθεροποιηθεί η ΑΑ πόσο μάλλον η ντούπα.
Ακόμα και ο καλύτερος γιατρός του κόσμου χωρίς τις μετρήσεις που είπα παραπάνω δεν θα μπορέσει να βγάλει σαφή διάγνωση του τι φταίει……

TheodosisK

Active Member
Η δότρια μετά την ΜΜ δεν φαίνεται σε καμμία περίπτωση overharvested. Άλλο είναι το θέμα με τα white dots μάλλον contrast ή επούλωση. Στη λήπτρια χωρίς μετρήσεις πριν, 10 μέρες μετά, 1 χρόνο μετά αλλά και κατάσταση thinning σήμερα, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα με βεβαιότητα μια και έχει επιβεβαιωμένη ντούπα. Μπορεί τα φάρμακα να μην δουλεύουν πλέον και να θέλει ντουτα. Είναι ακόμα πολύ νέος για να έχει σταθεροποιηθεί η ΑΑ πόσο μάλλον η ντούπα.
Ακόμα και ο καλύτερος γιατρός του κόσμου χωρίς τις μετρήσεις που είπα παραπάνω δεν θα μπορέσει να βγάλει σαφή διάγνωση του τι φταίει……
Ο γιατρος όμως του ανέφερε αυτές τις πιθανότητες; Μήπως του υποσχέθηκε άλλα πράγματα ή του απέκρυψε τα παραπάνω; Αν του τα ειχε πει εξαρχής κάτι του στυλ 'κοίτα, δεν μπορώ να σου εγγυηθώ γιατί το κεφάλι σου έχει αυτό το πρόβλημα ή είναι έτσι κι ετσι και γουβέτσι...' δεν νομίζω να κοπτόταν τόσο πολύ ο OP. Aν ομως του υποσχέθηκε τέλεια αποτελέσματα κι αυτά δεν ήρθαν, καλά κανει κατα την άποψη μου και ζητάει τα ρέστα. Και ακόμα καλύτερα θα κάνει να βγει να μιλησει σε ενα Ισπανικο forum που έχει άμεση πελατεία ο συγκεκριμένος γιατρός για να πιέσει καταστάσεις.

Αν σε ένα πελάτη μου εγώ κάνω πατάτα, αφιλοκερδώς την διορθώνω. Γιατί αυτό επιτάσσει αφενός η ηθική μου σαν άνθρωπος και αφετέρου ο επαγγελματισμός μου. Πρέπει να επιβάλουμε να το κάνουν κι οι γιατροι (μας). Εξάλλου το παιδί δεν έδωσε λιγα χρήματα (να μην αναφέρω το ψυχικό κόστος).

bobby

Well-Known Member
Δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί μεταξύ τους. Αλλά είναι δεδομένο ιατρικά ότι σε ασθενή 30 ετών με διαπιστωμένη ντούπα και ουσιαστικά ΑΑ ακόμα σε εξέλιξη όλα τα ενδεχόμενα παίζουν. Θέλει συνεχή παρακολούθηση (πρώτα από τον ίδιο) της κατάστασης thinning αλλά και από γιατρό ώστε να γίνει τροποποίηση της αγωγής.

Όλα αυτά όμως είναι εικασίες χωρίς καθαρές φωτο της εξέλιξης και μετρήσεις ότι και να λέμε είναι εικασία…… Το εύκολο συμπέρασμα είναι να πούμε δεν πήγε καλά η ΜΜ αλλά είναι όντως έτσι; ή υπάρχει και κάτι άλλο; Αν δεν βεβαιωθούμε τι φταίει (κακή ΜΜ; Εξέλιξη ΑΑ; Ντούπα; Η φίνα δεν αρκεί πλέον;) δεν θα μπορέσει να το διορθώσει……..

Εμένα εκεί είναι η ένσταση μου, πρώτα πρέπει να μελετηθούν αυτά και μετά εγώ ανάβω το σπίρτο για να κάψουμε τον οποιοδήποτε φταίει…..

Hercules80

Active Member
Απο τις φωτογραφίες του φαινεται να υπάρχουν εμφανή κενά στις περιοχές που ειχαν μπει τα μοσχεύματα σε ολες τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει ειτε σε αυτές στους 7.5 μηνες ειτε στις πιο πρόσφατες.

Άρα δεν ειναι εξέλιξη της ΑΑ σε αυτά τα 2 χρονια, που τώρα ξαφνικά αραίωσε αλλά ηδη από τους 7.5 μηνες μετά τη μεταμοσχευση η φυτρωση δεν φαινοταν να ηταν καλή, όπου θα έπρεπε να φαινοταν πολυ διαφορετική η εικόνα του.

Τώρα αν η ντούπα οφείλεται στην χαμηλή φύτρωση αυτο δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Αλλα εφοσον τον ανέλαβε ο γιατρός δεν θα το θεωρουσε ρισκο και έπαιρνε την αγωγή που του ειπε ο γιατρός και τα τριχοθυλάκια που του έβαλε ηταν υγιή και που ο ιδιος ο γιατρός του ειχε υποσχεθει οτι θα πάρει εξαιρετικό αποτέλεσμα συμφωνα με τα λεγόμενα του nick the greek. Ο γιατρός θα ειδε τα τριχοθυλακια του υγιη οπου τον έβαλε και για μεταμόσχευση...αν έβλεπε οτι δεν ηταν υγιή δεν θα τον έβαζε για μμ. Οπότε ουτε την DUPA μπορεις να κατηγορήσεις για το αποτέλεσμα.

Τελευταία επεξεργασία:

LoverBoy

Well-Known Member
Από ότι κατάλαβα ο Νικ δεν έκανε παράπονο γιατί δεν πήγε καλά η μεταμόσχευση του αλλά επειδή δεν αναγνώρισε την μειωμένη φύτρωση ο γιατρός του!Το αντίθετο του μίλησε για υψηλή!Απο εκεί και πέρα καλά είναι να γίνουν οι απαραίτητες μετρήσεις για να πάψει και το παλικάρι να τον βασανίζει αυτή η κατάσταση.

Dob31

Active Member
Δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί μεταξύ τους. Αλλά είναι δεδομένο ιατρικά ότι σε ασθενή 30 ετών με διαπιστωμένη ντούπα και ουσιαστικά ΑΑ ακόμα σε εξέλιξη όλα τα ενδεχόμενα παίζουν. Θέλει συνεχή παρακολούθηση (πρώτα από τον ίδιο) της κατάστασης thinning αλλά και από γιατρό ώστε να γίνει τροποποίηση της αγωγής.
Εχοντας λαβει και ο ιδιος μερος στα consultations που πραγματοποιηθηκαν μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι ο γιατρος δεν σε εβαζε σε χειρουργειο χωρις να βεβαιωθει οτι η ΑΑ εχει σταθεροποιηθει. Σε περιπτωση που δεν ειχε σταθεροποιηθει γινονταν καποιες τροποποιησεις στην αγωγη και σε ξαναεβλεπε μετα απο ενα χρονικο διαστημα (νομιζω 1 χρονο αν δεν κανω λαθος). Οποτε σε αυτη τη περιπτωση μου φαινεται δυσκολο να μην ειχε προηγηθει παρακολουθηση.
Σχετικα με τις υποσχεσεις, νομιζω μετα απο καθε consultation δινονταν ενα χαρτακι που αναγραφονταν πληροφοριες για την επεμβαση οπως παχος τριχας, εμβαδο, πλανο κτλπ. Καπου εκει εγραφε και για αναμενομενη δυσκολια. Πανω σε αυτο το χαρτι λοιπον, Νικο, μπορουσες να δεις αποτυπωμενες και τις προφορικες εγγυησεις που ελαβες;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flag17

Well-Known Member
@nick the Greek και @CVIAL νομίζω για το φόρουμ θα ήταν καλό να γίνουν οι τελικές μετρήσεις όταν είναι χρονικά επιτρεπτό και για τους δύο σας. Αφήστε στην άκρη ότι σας χωρίζει ο γραπτός λόγος δημιουργεί παρεξηγήσεις τόσο εύκολα εξάλλου. Είναι κρίμα να κλείσει αυτή η περίπτωση με πως γιατί και αν

nick the Greek

Active Member
Αν κρίνω εσένα, εμένα και άλλον έναν που κάναμε παρέα και οι 3 θέλουμε άλλο ένα πέρασμα(εκείνος το εκανε) γιατί το 1ο δε πήγε όπως αναμενόταν κάτι σημαίνει.Νομιζω και άλλος ένας από τους φόρουμ σχετικα πρόσφατα. Καταλαβαίνω ότι επιλέγεις έναν από τους καλύτερους ώστε να μειώσεις τις πιθανότητες λάθους αστοχίας ερασιτεχνισμου και αυτό δεν έρχεται τότε ξενερώνεις και λες αν όχι εσύ τότε ποιος....θα δεχοσουν να έκανες πάλι στον ίδιο μια διορθωτική εννοείτε χωρίς κόστος ή τουλάχιστον με ένα 30% μιας και όπως είπες αυτό είναι το ποσοστό φυτρωσης;Προσωπικά το θεωρω σωστό μιας και εγώ αν δεις στο νήμα μου δεν είμαι πλήρης ικανοποιημένος, πηγαίνοντας Ισπανία όχι Ελλάδα άρα δεν έζησα όλο αυτό που περιγράφεις, βέβαια και εκεί τη 1η μέρα 3 άτομα, την επομενη 2 στο χειρουργείο.
Συμφωνω μαζι σου περι ελαχιστοποιησης αποτυχιας και ρίσκου μεσω επιλογης ενος απο τους αποδεδειγμενα κορυφαίους (κατ εμε εντος του φορουμ θεοποιημενους).Είναι πολλοί αυτοί που δεν έμειναν ικανοποιημένοι από το εγχείρημα λορενθο..όπως ανέφερε και ο giannis88 το εγχείρημα μεταφοράς κλινικής επί της ουσίας είναι κάτι που δεν μπορούσαμε να υπολογίσουμε..αν όμως δεν του βγήκε την πρώτη τη δεύτερη ας μην επανερχόταν..εμάς βέβαια μας βόλεψε και η τιμή και η Αθήνα (να ει άστε δίκαιοι) αλλά κανείς δεν μας είπε ότι δεν θα πάρουμε το κορυφαίο αποτέλεσμα..γενικά εγώ ως Νίκος επειδή είμαι ιδιαίτερης ιδεοσυγκρασιας και αν επηρεαστω είτε αρνητικά είτε θετικά από κάτι μετά είμαι κάπως προκατειλημμενος δεν νομίζω ότι θα εμπιστεύομουν ξανά στο κεφάλι μου σε κάποιον που όχι αστόχησε για το Χ ψ παράγοντα (αλαθητος ουδείς) αλλά που εμένα μου το παρουσίασε ως επιτυχημένο και εξαιρετικό (είναι να μην χαθεί η εμπιστοσύνη που λέμε ειδικά σε ζητήματα υγείας)..οπότε δύσκολα συνυπολογιζοντας ότι ο λορενθο στη δύση της καριέρας του (οριακά συβταξιοδοτηση) δεν έχει πλέον κάτι να κερδίσει η να χάσει ...όσο και να διαφωνει σε αυτό ο κύκλος μου που αποτελείται κατά κύριο λόγο από ιατρούς..(αερατε αν είσαι από Άργος όπως έχω διαβάσει πήγαινε από τον κ. ΠΆΡΗ να μάθεις ποιος είμαι)..μια ηθική δικαίωση- απάντηση θα ήθελα η οποία όμως δεν θα προσβάλλει την νοημοσύνη μου..θα δεχομουν μόνο κάτι επιστημονικά τεκμηριωμένο που συνέβη από την 29/6 και μετά (τελευταία μου μέτρηση στο Cvial)..και επειδή τα οικονομικά όλων στην Ελλάδα του σήμερα είναι περιορισμένα ισως να έμπαινα σε διαδικασία διαπραγματευσης να διεκδικήσω μόνο το ηθικό και δίκαιο (ως προς χρηματικο αναφέρω εδώ )..μπας και κανουμε κάνα repair αργότερα...

nick the Greek

Active Member
Ο καλύτερος γιατρός του κόσμου έως την 29/6 είχε όλα αυτά που αναγράφει εδώ και η άποψη ήταν 90+% φυτρωση και εξαιρετικό αποτέλεσμα με φυσιολογικά επουλωμενη δότρια...ας μην πάμε να μεγιστοποιησουμε την πιθανότητα να συνέβη κάτι το τελευταίο εξάμηνο..εξάλλου ούτε πολύ μικρός είμαι (33 γαρ), με 15 χρόνια λήψη φινας είμαι (από το 2017 σερί και αδιαλλειπτα) και ένα business as usual ρητό και "για αυτό ήρθες σε εμένα " ρητό στο cons..επίσης όταν εγώ τα ρώτησα αυτά που εσείς εδώ υποψιάζεστε στο cons ήταν ότι με το χέρι του γιατρού (αυτό ως προς τα μαμά) και με γεγονός την ηλικία (ναι ναι μετά τα 30 έχει δείξει κατά πολύ πως θα εξελιχθεί) και οχυρωμενος με φίνα θα έχεις κορυφαίο αποτέλεσμα..οπότε ας μην ψάχνουμε την εξαίρεση μήπως και...άλλωστε ας κρίνουμε αρχικά ως τους 20μηβες τον ιουνιο που έχω παραθέσει αναλυτικότερα φώτο και ο cvial προφανώς δεν ανέφερε κάτι ως προς οπισθοχωρηση ως τότε (ο άνθρωπος έως τώρα επαλήθευσε πλήρως τα προφορικά μας λεγόμενα και δεν είχα καμία αμφιβολία ποτέ για αυτό με βάση τη γνωριμία μας)...οπότε ας απαντήσουμε αρχικά αν όντως μέχρι 29/6/2024
1. Η δοτρια είναι φυσιολογικά επουλωμενη.
2. Η φυτρωση είναι 90+% χωρίς λεπτυνση ως τότε (χαρακτηριστικά ο cvial επισήμανε δες πλέον πόσο χοντρές είναι οι τρίχες και θυμήσου πόσο ασθένικες ήταν προ μμ)
3. Είναι όντως στο σύνολο του το αποτέλεσμα εξαιρετικό (ίσως με κάποιον ερασιτέχνη να είχα πανωλεθρία (μεταξύ μας δεν θα πήγαινα ποτέ σε κάποιον μη κορυφαίο και ας αργούσα να μάζευα το μπάτζετ ως τα 40);
Υ.γ: στην τελευταία μας συνάντηση ρώτησα από μόνος μου το cvial μήπως να έβαζα καμία ντουτα στο παιχνίδι και ήταν κατηγορηνατικος όχι (μιας και η φίνα με κρατάει καλά) ..όλα αυτά βέβαια έως 29/6...υπάρχει πιθανότητα να συνέβη μετά λέπτυνση;ΥΠΑΡΧΕΙ..πρακτικά είναι απειροελαχιστη; ΝΑΙ ΕΊΝΑΙ

nick the Greek

Active Member
Ο γιατρος όμως του ανέφερε αυτές τις πιθανότητες; Μήπως του υποσχέθηκε άλλα πράγματα ή του απέκρυψε τα παραπάνω; Αν του τα ειχε πει εξαρχής κάτι του στυλ 'κοίτα, δεν μπορώ να σου εγγυηθώ γιατί το κεφάλι σου έχει αυτό το πρόβλημα ή είναι έτσι κι ετσι και γουβέτσι...' δεν νομίζω να κοπτόταν τόσο πολύ ο OP. Aν ομως του υποσχέθηκε τέλεια αποτελέσματα κι αυτά δεν ήρθαν, καλά κανει κατα την άποψη μου και ζητάει τα ρέστα. Και ακόμα καλύτερα θα κάνει να βγει να μιλησει σε ενα Ισπανικο forum που έχει άμεση πελατεία ο συγκεκριμένος γιατρός για να πιέσει καταστάσεις.

Αν σε ένα πελάτη μου εγώ κάνω πατάτα, αφιλοκερδώς την διορθώνω. Γιατί αυτό επιτάσσει αφενός η ηθική μου σαν άνθρωπος και αφετέρου ο επαγγελματισμός μου. Πρέπει να επιβάλουμε να το κάνουν κι οι γιατροι (μας). Εξάλλου το παιδί δεν έδωσε λιγα χρήματα (να μην αναφέρω το ψυχικό κόστος).
Στον γιατρό ανέφερα εγώ αυτές τις πιθανότητες και οι απαντήσεις ήταν οι έξεις:
1. Business as usual.
2. That's why u chose me
Και επίσης ότι στα 30 η κατάσταση έχει δείξει που πάει, το pattern με το τσουλουφι μπροστά είναι γνωστό που δύσκολα χάνεται σε ενδεικτυκιες φώτο που έδειξα από το παρελθόν φάνηκε ότι υπήρχε σταθεροποιηση έχω και εδώ να ανεβάσω από το 2015,2017 πχ και η λήψη φινας θα μας οχυρωνε ιδανικά..του είχα πει χαρακτηριστικα με φτιαγμένο το μαλλί είμαι 100% happy, θα με κάνεις happy και με βρεγνενο και απαντήσεις με 7-8 cm δεν θα καταλαβαινει κάνεις ούτε για μμ ούτε για απώλεια υπό οποιεσδήποτε συνθήκες όπως και αν είναι χτενισμενο..όλα τέλεια..και αμέσως μετά το πέρας της μμ μου είπε ότι ήμουν το πιο δύσκολο χειρουργείο (μαζί με ακόμα ένα) από τα 32 που είχε κάνει ως τότε στην Ελλάδας λόγω μαξ ντενσιτυ και ότι δεν ήξερε πόσο πιο πυκνά να βάλει τα γκραφτ..στο 15ηνερο που πήγα στον cvial για φώτο και μετρήσεις με ρώτησε αλήθεια τώρα τι να μετρήσουμε και έπειτα με ρώτησε αν θα είχα θέμα η διαδικασία να γίνει με άλλους 2 η 3 παρόντες που ήταν ήδη εκεί και κάναμε και χαβαλέ..όλοι μίλησαν ότι έλυσες το θέμα σου και για φανταστικό αποτέλεσμα κτλ...αρχικά η ηθική μου επιτάσσει (ως λορενθο) να αναγνωρίσω την πατάτα εγκαίρως...και όχι κατόπιν κινητοποιησεως κανενός φόρουμ...εδώ θεωρώ ως δεδομένο και όχι εικασία ότι οι μετρήσεις που έγιναν στον CVIAL στους 12 και 20 μήνες μεταφέρονταν στον λορενθο όπως και λέγαμε...ούτε τα χρήματα ήταν λίγα προφανώς ναι..το ψυχικό κόστος ο κάθε άνθρωπος το διαχειρίζεται διαφορετικά..και μια παράκληση στα νέα παιδιά να δίνουν σε κάθε τομέα την αντίστοιχη βαρύτητα..τρίχες είναι ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΉ...αλλά αφού μας τρώνε και ασχολούμαστε και σπαταλάμε τις οικονομίες μας εκεί απαιτούμαι αρχικά αποτελέσματα και στην πορεία να μην υποτιμούν την νοημοσύνη μας

nick the Greek

Active Member

Όλα αυτά όμως είναι εικασίες χωρίς καθαρές φωτο της εξέλιξης και μετρήσεις ότι και να λέμε είναι εικασία…… Το εύκολο συμπέρασμα είναι να πούμε δεν πήγε καλά η ΜΜ αλλά είναι όντως έτσι; ή υπάρχει και κάτι άλλο; Αν δεν βεβαιωθούμε τι φταίει (κακή ΜΜ; Εξέλιξη ΑΑ; Ντούπα; Η φίνα δεν αρκεί πλέον;) δεν θα μπορέσει να το διορθώσει……..

Εμένα εκεί είναι η ένσταση μου, πρώτα πρέπει να μελετηθούν αυτά και μετά εγώ ανάβω το σπίρτο για να κάψουμε τον οποιοδήποτε φταίει…..
Εδώ είμαι για να μελετηθούν ναι..οι απόλυτα ψύχραιμοι εκεί είχατε εστιάσει από την αρχή και αυτός ειναι ο απώτερος στόχος..όμως έτσι πρέπει να κρίνονται όλα τα αποτελέσματα και όχι σε αλλους να κατακρεουργουμε από το μηδέν και εδώ να ψάχνουμε κάθε πιθανότητα (προφανώς και αυτό είναι το σωστό μην παρεξηγηθώ)...και για να καταλάβω από τη στιγμή που ο cvial είπε ότι οκ κανένα thinning την 29/6 και ως τότε εξαιρετικό αποτέλεσμα και έχουνε φώτο δικές μου από 29/6 στους 20 μήνες γτ ακριβώς δεν μπορούμε να έχουμε πλήρως εμπεισυατωμενη άποψη έως και τότε;;

nick the Greek

Active Member
Απο τις φωτογραφίες του φαινεται να υπάρχουν εμφανή κενά στις περιοχές που ειχαν μπει τα μοσχεύματα σε ολες τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει ειτε σε αυτές στους 7.5 μηνες ειτε στις πιο πρόσφατες.

Άρα δεν ειναι εξέλιξη της ΑΑ σε αυτά τα 2 χρονια, που τώρα ξαφνικά αραίωσε αλλά ηδη από τους 7.5 μηνες μετά τη μεταμοσχευση η φυτρωση δεν φαινοταν να ηταν καλή, όπου θα έπρεπε να φαινοταν πολυ διαφορετική η εικόνα του.

Τώρα αν η ντούπα οφείλεται στην χαμηλή φύτρωση αυτο δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Αλλα εφοσον τον ανέλαβε ο γιατρός δεν θα το θεωρουσε ρισκο και έπαιρνε την αγωγή που του ειπε ο γιατρός και τα τριχοθυλάκια που του έβαλε ηταν υγιή και που ο ιδιος ο γιατρός του ειχε υποσχεθει οτι θα πάρει εξαιρετικό αποτέλεσμα συμφωνα με τα λεγόμενα του nick the greek. Ο γιατρός θα ειδε τα τριχοθυλακια του υγιη οπου τον έβαλε και για μεταμόσχευση...αν έβλεπε οτι δεν ηταν υγιή δεν θα τον έβαζε για μμ. Οπότε ουτε την DUPA μπορεις να κατηγορήσεις για το αποτέλεσμα.
Απολύτως λογικά εξαχθεν το συμπέρασμα σου (επιβεβαιωνοντας όλα τα δεδομένα που εσύ χρησιμοποιησες ως εικασίες)

nick the Greek

Active Member
Από ότι κατάλαβα ο Νικ δεν έκανε παράπονο γιατί δεν πήγε καλά η μεταμόσχευση του αλλά επειδή δεν αναγνώρισε την μειωμένη φύτρωση ο γιατρός του!Το αντίθετο του μίλησε για υψηλή!Απο εκεί και πέρα καλά είναι να γίνουν οι απαραίτητες μετρήσεις για να πάψει και το παλικάρι να τον βασανίζει αυτή η κατάσταση.
Απόλυτα σωστός..αρχικά μιλάμε για ηθική δικαίωση..βέβαια μόλις θα τη λάμβανα μετά θα έκανα και τις απαραίτητες κινήσεις (σίγουρα όχι παραπονακια πάντως)..σε ευχαριστώ για το υγιές σκεπτόμενο σχόλιο σου

vlafo

Well-Known Member
Tα θέματα που έχει ο φίλος είναι δύο.
Η δότρια του που φαίνονται πολύ έντονα τα white dots αλλά σε καθαρές φωτογραφίες φαίνεται μια ομοιογενής εξαγωγή και σε καμία περίπτωση overhavesting και όπως ανέφερα και πάλι δεν θα έπρεπε να τον απασχολούσε σε μεγάλο βαθμό γιατί η εξαγωγή έγινε σωστά.
Τώρα τα πιο μεγάλα κενά που φαίνονται πέρα από τις οπές είναι ένα θέμα αλλά κατά την εκτίμηση μου μικρό και δεν πρέπει να δίνεται τόση σημασία. Για ποιό λόγο συνέβει δεν μπορώ να το γνωρίζω.

H εικόνα όμως στη λήπτρια όχι στους 12,14,20 μήνες γιατί εκεί μπορεί π.χ η ντούπα να έκανε τη δουλειά της ή η αα να προχώρησε αν και θωρακισμένος με φίνα και μίνοξ εξαιρετικά δύσκολο αλλά ας υποθέσουμε ότι ισχύει,το πρόβλημα ξανατονίζω είναι στους 7 1/2 μήνες που σχεδόν έχει ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα κατά 90%,δεν είναι εικόνα αυτή μετά τη μμ όταν μάλιστα εκείνο ακριβώς το σημείο έπασχε και αυτό ενισχύθηκε όπως σωστά και έγινε.

Και σύμφωνα με το γιατρό ήταν εξαιρετική.
Άρα στους 7 1/2 μήνες εκεί η ντούπα δεν προχωρούσε?
Και αφού ήταν ήδη διαγνωσμένη δεν θα έπρεπε να υπολογιστεί στην εξίσωση και να ειπωθεί πως υπάρχει μεγάλο ρίσκο να έχει αυτό το αποτέλεσμα?
Ή να έπρεπε να αλλάξει τη φαρμακευτική αγωγή και να πάει σε ντούντα για να είναι εξασφαλισμένος?

Υπάρχει ένα ακόμα μέλος που έβαλε στον Ισπανό ακριβώς τα ίδια g στην ίδια περιοχή ακριβώς χωρίς ντούπα και το αποτέλεσμα του είναι top πραγματικά.

Συνημμένα

• IMG_20230326_150856.jpg
    IMG_20230326_150856.jpg
    1.7 MB · Προβολές: 55

giannis88test

Active Member
καλές φωτογραφίες + μετρήσεις για να βγάλουν οι ειδήμονες τα ασφαλή συμπεράσματα

ΑΝ το πόρισμα είναι ότι όντως έγινε κακός χειρισμός της δότριας, έχω μια θεωρία!

Μπλουζα