NW 4, repair, 6 μήνες

panos1234

Well-Known Member
Παρουσίαση χωρίς νούμερα που θα βοηθήσουν όλους εμάς, προσωπικά την θεωρώ χωρίς ουσία.
Δικαίωμα του καθενός βέβαια είναι που ανοίγει ένα νέο θέμα.
Στα δικά μου τα μάτια είναι ένα μέτριο αποτέλεσμα και κάνει μπαμ πως κάτι έχει γίνει εκεί μπροστά.
Καλή επιτυχία στο παιδί!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kharmacoma

Well-Known Member
Νόμιζω ο κύριος λόγος που σε ξενίζει η hairline είναι η γωνία τοποθέτησης των μοσχευμάτων και όχι τόσο ότι ειναι ευθεια γραμμή (που δεν είναι). Μπορεί να κάνω και λάθος.

Τελευταία επεξεργασία:

obi one

Active Member
Παρουσίαση χωρίς νούμερα που θα βοηθήσουν όλους εμάς, προσωπικά την θεωρώ χωρίς ουσία.
Δικαίωμα του καθενός βέβαια είναι που ανοίγει ένα νέο θέμα.
Στα δικά μου τα μάτια είναι ένα μέτριο αποτέλεσμα και κάνει μπαμ πως κάτι έχει γίνει εκεί μπροστά.
Καλή επιτυχία στο παιδί!
νομίζω ότι καλύτερος κριτής είναι το μάτι. Τα νούμερα κ να δοθούν δεν μπορούν εύκολα να επαληθευτούν. Στο προκείμενο, θεωρώ ότι η φυτρωση είναι άριστη σε πυκνότητα αλλά έχω μια προσωπική μικρό ένσταση στο hair line που δείχνει κάπως αφύσικο. Αλλά αυτό είναι όπως είπα προσωπικό κ τελείως υποκειμενικό θέμα..Σε κάθε περίπτωση, αν ο πελάτης είναι ικανοποιημένος, δεν μας πέφτει λόγος..

Bigk

Well-Known Member
Συμφωνώ απόλυτα με obi one.. Ας αφήσουμε να "ωριμάσει" το αποτέλεσμα στο 12μηνο... Το μέσο μάτι που βλέπει εκεί έξω πιστεύω ότι βλέπει κάτι καλό..

tamaliamoupiso

Well-Known Member
@tamaliamoupiso, @Flag17, @obi one, @kharmacoma , @witcher
Ευχαριστω για τα σχολια σας.
Δειτε το και το βιντεο, ισως αλλαξετε γνωμη, ισως οχι.;)

Προβολή συνημμένου 44015

Σας ευχαριστώ για την απάντηση. Η αλήθεια είναι πως στο βίντεο δείχνει πιο φυσικό το αποτέλεσμα, κυρίως από το σπάσιμο που κάνουν οι τρίχες από τη μέση και επάνω καθ ΄ύψος. Αλλάζοντας το μήκος των τριχών και δημιουργώντας ίσως, χωρίστρα, τα πράγματα θα είναι (φαίνονται) ακόμα καλύτερα Εγώ θα ήθελα πάντως μια μικρή ανομοιομορφία στην μπροστινή γραμμή του τριχωτού.

Σε κάθε περίπτωση, όπως είπε και ο φίλος παραπάνω, αν είναι ο ίδιος χαρούμενος είμαστε και εμείς.

panos1234

Well-Known Member
Σε ένα φόρουμ που αφορά το πρόβλημα της ΑΑ και γενικώς αναλύονται τα πάντα, δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να γίνονται εξαιρέσεις σε περιστατικά και να μην αναφέρονται αριθμοί.
Ναι κύριοι οι αριθμοί είναι χρήσιμοι για να βγαίνουν επιπλέον συμπεράσματα.
Αλλιώς ανεβάζεις ένα πριν και μετά και καθάρισες.

witcher

Well-Known Member
Νόμιζω ο κύριος λόγος που σε ξενίζει η hairline είναι η γωνία τοποθέτησης των μοσχευμάτων και όχι τόσο ότι ειναι ευθεια γραμμή (που δεν είναι). Μπορεί να κάνω και λάθος.
Για την φυσικότητα παιζει ρόλο τόσο η διάταξη των μοσχευμάτων οσο και η γωνια φύτευσης. Π.χ. κάθετη τοποθετηση μοσχευμάτων ειναι αφύσικο να βλέπεις σε μια hairline. Εδω νομίζω πάσχει και στα 2 αυτά πράγματα η συγκεκριμένη hairline με αποτέλεσμα να μη δείχνει φυσικό το αποτέλεσμα.
Το αν είναι ικανοποιημένος ο πελάτης ή οχι δεν νομίζω παλι πως αφορα το φόρουμ αυτό. Εμείς κρίνουμε τι ειναι σωστό και τι όχι.

kharmacoma

Well-Known Member
Ο οποιοσδήποτε είναι χαρούμενος βλέποντας καλύτερο το κεφάλι του, ειδικά αν δεν γνωρίζει τι θα μπορούσε να έχει πάρει - μιλάω γενικά και όχι για το συγκεκριμένο περιστατικό. Ο βασικός λόγος που υπάρχει το Forum είναι να γίνεται educated ο κόσμος που το διαβάζει.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Σε ένα φόρουμ που αφορά το πρόβλημα της ΑΑ και γενικώς αναλύονται τα πάντα, δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να γίνονται εξαιρέσεις σε περιστατικά και να μην αναφέρονται αριθμοί.
Ναι κύριοι οι αριθμοί είναι χρήσιμοι για να βγαίνουν επιπλέον συμπεράσματα.
Αλλιώς ανεβάζεις ένα πριν και μετά και καθάρισες.

Εχω ξεκαθαρισει τι θα περιλαμβανουν μου οι παρουσιάσεις πλεον.
Μην επανερχόμαστε παρακαλω, ειναι waste of time.
Δεν χρειάζεται να συμφωνειτε οπως και δεν χρειάζεται να ασχολήστε.
Ειναι αυτο που ειναι, και αν καποιος διαφωνει απλα δεν ασχολειται με τα νηματα μου.

Τελευταία επεξεργασία:

Anastasakis Hair Clinic

Ο οποιοσδήποτε είναι χαρούμενος βλέποντας καλύτερο το κεφάλι του, ειδικά αν δεν γνωρίζει τι θα μπορούσε να έχει πάρει - μιλάω γενικά και όχι για το συγκεκριμένο περιστατικό. Ο βασικός λόγος που υπάρχει το Forum είναι να γίνεται educated ο κόσμος που το διαβάζει.

Ναι, ο θεωρητικός σκοπός ειναι αυτός.
Εγώ το προσπάθησα να κανω τον "δασκαλο" αλλα υπάρχουν πολλοι εδω μεσα που προσφερουν μια πιο δελεαστική "εκπαιδευτική συνταγη" που ταιριάζει στους περισσοτερους, οπότε αποσύρθηκα απο οτιδηποτε εκπαιδευτικό.
Οποιος το αποδεχεται ειναι ευπρόσδεκτος στα νηματα μου!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Bigk

Well-Known Member
Ναι, ο θεωρητικός σκοπός ειναι αυτός.
Εγώ το προσπάθησα να κανω τον "δασκαλο" αλλα υπάρχουν πολλοι εδω μεσα που προσφερουν μια πιο δελεαστική "εκπαιδευτική συνταγη" που ταιριάζει στους περισσοτερους, οπότε αποσύρθηκα απο οτιδηποτε εκπαιδευτικό.
Οποιος το αποδεχεται ειναι ευπρόσδεκτος στα νηματα μου!
Γιατρέ τι να ξέρετε εσείς... εδώ υπάρχουν πολύ εμπειρότερα μέλη ...

Anastasakis Hair Clinic

Για την φυσικότητα παιζει ρόλο τόσο η διάταξη των μοσχευμάτων οσο και η γωνια φύτευσης. Π.χ. κάθετη τοποθετηση μοσχευμάτων ειναι αφύσικο να βλέπεις σε μια hairline. Εδω νομίζω πάσχει και στα 2 αυτά πράγματα η συγκεκριμένη hairline με αποτέλεσμα να μη δείχνει φυσικό το αποτέλεσμα.
Το αν είναι ικανοποιημένος ο πελάτης ή οχι δεν νομίζω παλι πως αφορα το φόρουμ αυτό. Εμείς κρίνουμε τι ειναι σωστό και τι όχι.

Ξανακοιτα καλα διοτι κανεις λαθος.
Η γωνια τοποθετησεις (αρα και φυτρωσης) ειναι 15-25μοιρες, σχεδον ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ με το εδαφος δλδ, το transition zone εχει micro+macro-irregularities (φαινονται ακόμα καλύτερα στην φωτο αμεσως μετα την τοποθετηση) και η κατευθυνση (ΑΛΛΟ γωνια, ΑΛΛΟ κατευθυνση...) ειναι κατα μηκος πρόσθια.
Οπότε, ή δεν ξερω να φτιάχνω hairlines (αλλα ξερω να περιγραφω το πως θα επρεπε να ειναι το τελειο hairline, οποτε γιατι απλα να μην το κανω; βγαζει νοημα; ;) ) ή δεν βλεπεις καλα από τις φωτογραφιες ή από το βιντεο.

panos1234

Well-Known Member
Εχω ξεκαθαρισει τι θα περιλαμβανουν μου οι παρουσιάσεις πλεον.
Μην επανερχόμαστε παρακαλω, ειναι waste of time.
Δεν χρειάζεται να συμφωνειτε οπως και δεν χρειάζεται να ασχολήστε.
Ειναι αυτο που ειναι, και αν καποιος διαφωνει απλα δεν ασχολειτε με τα νηματα μου.

Εξαιρετική προσέγγιση...
Με κάλυψες γιατρέ, όπως εύχομαι να κάλυψες και κάθε νοήμων υποψήφιο για ΜΜ μέλος του φόρουμ!!

obi one

Active Member
Ξανακοιτα καλα διοτι κανεις λαθος.
Η γωνια τοποθετησεις (αρα και φυτρωσης) ειναι 15-25μοιρες, σχεδον ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ με το εδαφος δλδ, το transition zone εχει micro+macro-irregularities (φαινονται ακόμα καλύτερα στην φωτο αμεσως μετα την τοποθετηση) και η κατευθυνση (ΑΛΛΟ γωνια, ΑΛΛΟ κατευθυνση...) ειναι κατα μηκος πρόσθια.
Οπότε, ή δεν ξερω να φτιάχνω hairlines (αλλα ξερω να περιγραφω το πως θα επρεπε να ειναι το τελειο hairline, οποτε γιατι απλα να μην το κανω; βγαζει νοημα; ;) ) ή δεν βλεπεις καλα από τις φωτογραφιες ή από το βιντεο.
δε νομίζω ότι αμφισβητεί κάποιος τις ικανότητες σας, θεωρείστε νομίζω από τις αυθεντιες στην Ελλάδα..

Anastasakis Hair Clinic

Εξαιρετική προσέγγιση...
Με κάλυψες γιατρέ, όπως εύχομαι να κάλυψες και κάθε νοήμων υποψήφιο για ΜΜ μέλος του φόρουμ!!

Δεν καταλαβαινω γιατι διαχωριζεις τα μελη σε νοήμωντα και μη
Δηλαδη κάποιοι ειναι βλάκες εδω μεσα?
προσωπικά το βρισκω πολυ άδικο και προσβλητικό για αυτούς που υπονοείς ως βλάκες.....
Αλλα θα σου απαντησω με το ορο που χρησιμοποιησες.
Τα νοήμωντα μέλη που ενδιαφέρονται για ΜΕΤ και δεν πρόσπαθούν να κανουν τους ιατρούς, ΒΡΙΣΚΟΥΝ ιατρό και τον επισκέπτονται.
Αυτο κάνουν σε κάθε τομέα της ζωής, από δικηγορο, μηχανικό, πιλότο, ακόμα και ψαρα για να τους πιάσει κανα ψάρι.
Είτε είμαι έγω αυτός ειτε άλλος/η, αυτα τα μέλη τα έχω καλύψει χρονια τώρα.
Αυτούς που δεν θα καλύπτω πλέον ειναι τους υπόλοιπους, νοήμωνες και μη.

Τελευταία επεξεργασία:

obi one

Active Member
προσωπικά το βρισκω πολυ άδικο και προσβλητικό για αυτούς που υπονοείς ως βλάκες.....
Τα νοήμωντα μέλη που ενδιαφέρονται για ΜΕΤ και δεν πρόσπαθούν να κανουν τους ιατρούς, ΒΡΙΣΚΟΥΝ ιατρό και τον επισκέπτονται.
Αυτο κάνουν σε κάθε τομέα της ζωής, από δικηγορο, μηχανικό, πιλότο, ακόμα και ψαρα για να τους πιάσει κανα ψάρι.
σε κάθε περίπτωση, προσωπικά χαιρετίζω κάθε γιατρό ή εκπρόσωπο κλινικής που επώνυμα βγαίνει, εκτίθεται στο φόρουμ κ απαντάει σε ερωτήσεις, παρέχει χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές. Τουλάχιστον αυτό οφείλουμε να το αναγνωρισουμε νομίζω.

panos1234

Well-Known Member

Δυστυχώς ή ευτυχώς στην ζωή κυκλοφορούν και βλακες και έξυπνοι.
Σημασία έχει που "ποντάρει" ο καθένας μας και τι επιδιώκει από την κάθε κατηγορία που απευθύνεται.
Στο φόρουμ το επίπεδο νοημοσύνης σε θέματα ΜΜ είναι σε πολύ υψηλά στάνταρ και αυτό ενοχλεί πολύ!!
Υπάρχουν πολλά θέματα που καλύπτονται τα μέλη και παίρνουν απαντήσεις για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν.
Εάν εσύ γιατρέ θέλεις να απευθύνεσαι σε ανθρώπους που γνωρίζουν λοιπόν τα βασικά θα πρέπει να έχεις διαφορετική προσέγγιση σε σχέση με άτομα που ξύπνησαν ένα πρωί και ήρθαν στο ιατρείο σου για επίσκεψη.
Το συγκεκριμένο φόρουμ που έχεις κάνει εγγραφή και απευθύνεσαι με τον απόλυτο αλαζονικό τρόπο, μειώνοντας προσωπικότητες και μέλη, δεν είναι ούτε υποκατάστημα του ιατρείου σου ούτε χώρος που μπορείς να κάνεις ότι θέλεις.
Εάν λοιπόν ανέφερες κάπου αλλού πως ξαφνικά δεν γουστάρεις να λες αριθμούς που θα βοηθήσεις ανθρώπους εδώ μέσα ακόμα και να σε επιλέξουν είναι δικαίωμα σου και αυτό αναφέρω παραπάνω.

Bigk

Well-Known Member
σε κάθε περίπτωση, προσωπικά χαιρετίζω κάθε γιατρό ή εκπρόσωπο κλινικής που επώνυμα βγαίνει, εκτίθεται στο φόρουμ κ απαντάει σε ερωτήσεις, παρέχει χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές. Τουλάχιστον αυτό οφείλουμε να το αναγνωρισουμε νομίζω.
Obi δεν έχεις καταλάβει το forum.. Εδώ πρέπει να τραμπουκιζεις οποιονδήποτε δεν συμφωνεί με δύο τρία μέλη... ποιος γιατρός και χαζομάρες.. Ρώτα τους ειδικούς..

Μπλουζα