panos1234
Well-Known Member
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα που δεν εμφανίζεται το σχόλιο σου?
Σβήστηκε από σενα ή προέκυψε κάποιο πρόβλημα?
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα που δεν εμφανίζεται το σχόλιο σου?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το έσβησα εγώΥπάρχει κάποιο πρόβλημα που δεν εμφανίζεται το σχόλιο σου?
ορθώς νομίζω έπραξες καθώς το σχόλιο σου φίλε άφηνε υπόνοιες για αδιαφανεια, γεγονός που μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες,.. εγω που το διάβασα ένιωσα εξαιρετικά άβολα, σκέψου ο ντοκτορ πως θα ένιωθε αν το έβλεπε..Το έσβησα εγώ
Καμία υπόνοια φίλε μου και μην είσαι τόσο υπερευαισθητος εκ μέρους άλλων. Δεδομενα παρουσίασα. Απλά δεν θέλω να το κλιμακωσω. Αν χρειαστεί θα το κάνω.ορθώς νομίζω έπραξες καθώς το σχόλιο σου φίλε άφηνε υπόνοιες για αδιαφανεια, γεγονός που μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες,.. εγω που το διάβασα ένιωσα εξαιρετικά άβολα, σκέψου ο ντοκτορ πως θα ένιωθε αν το έβλεπε..
Τι έλεγε δηλαδή το σχόλιο του george_hatzi ; γιατί δεν το πρόλαβα..εσύ το είδες pano;Υπάρχει κάποιο πρόβλημα που δεν εμφανίζεται το σχόλιο σου?
Μάλιστα. Διδακτορικό με θέμα τα εισπνεόμενα αλλεργιογόνα (https://phdtheses.ekt.gr/eadd/handle/10442/21664 ). Μάλλον για αυτό δεν εμφανίζετε πουθενά τον τίτλο του διδακτορικού σας ενώ είστε υπερ-αναλυτικός στα άλλα σας προσόντα.
Τελικά τα πτυχία δεν τεκμηριώνουν πάντα την εξειδίκευση κάποιου. Δεν είναι έτσι κ @Anastasakis Hair Clinic?
Αερατε καταλαθος σου έκανα αναφορά. Πηγα να κάνω λαικ και επειδή μόλις άνοιξα τα μάτια μου, πατησα το διπλανό. Να ξέρεις. @CVIAL Μη δώσεις σημασια σε παρακαλώ.Ρε μανία με τα πτυχία..λύσσα..τι να τα κάνω ρε γιατρέ τα nbap) τα phd τα διδακτορικά,που άμα χρειαστεί να μπεις σε ένα forelock ,τρέμουν τα πόδια σου..τι όχι?έχω λάθος?
Χαχαχαχαχα δεν ξέρω πως λειτουργεί το σύστημα αναφοράς γι αυτό το είπα. Φαντάσου με ένα ριπορτ να έτρωγε σίγαση για 5 μερες. Θα είχα εισπράξει τις παναγίες που έφαγε ο Γκέκας το 2014 επί 5.Συγγνώμη αλλά η διαδικασία διαγραφής ξεκίνησε. Τον σκότωσες κατά λάθος.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
CVIAL, εσύ δεν είχες πει ότι δεν θα σβήνεις σχόλια ώστε να μη προστατεύεται κανένας, και ο καθένας θα κρίνεται με αυτά που γράφει; Τώρα άλλαξε κατι και θες να σβήσεις τα σχόλια για να προστατευτεί ο γιατρός; Δεν έχω δει σε άλλο νήμα να σβήνονται σχόλια, μονο στου συγκεκριμένου. Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση προστασία προς την συγκεκριμένη κλινική.Συγγνώμη αλλά η διαδικασία διαγραφής ξεκίνησε. Τον σκότωσες κατά λάθος.
δεν εσβησε καποιο σχολιο...CVIAL, εσύ δεν είχες πει ότι δεν θα σβήνεις σχόλια ώστε να μη προστατεύεται κανένας, και ο καθένας θα κρίνεται με αυτά που γράφει; Τώρα άλλαξε κατι και θες να σβήσεις τα σχόλια για να προστατευτεί ο γιατρός; Δεν έχω δει σε άλλο νήμα να σβήνονται σχόλια, μονο στου συγκεκριμένου. Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση προστασία προς την συγκεκριμένη κλινική.
CVIAL, εσύ δεν είχες πει ότι δεν θα σβήνεις σχόλια ώστε να μη προστατεύεται κανένας, και ο καθένας θα κρίνεται με αυτά που γράφει; Τώρα άλλαξε κατι και θες να σβήσεις τα σχόλια για να προστατευτεί ο γιατρός; Δεν έχω δει σε άλλο νήμα να σβήνονται σχόλια, μονο στου συγκεκριμένου. Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση προστασία προς την συγκεκριμένη κλινική.
επειδή είπες ότι η διαδικασία διαγραφής ξεκίνησε. Και ότι τον σκότωσε μόνος του ο legwg τον αεράτο, δηλαδή το σχόλιο του. Εσύ σε ποια διαδικασία διαγραφής αναφέρεσαι, αν όχι των σχολίων;Για ποιό σχόλιο μιλάς? Ο George το έσβησε μόνος του γιατί προφανώς δεν ήθελε να αναπαραχθεί.
wax on - wax offΤο Διδακτορικό μου ειναι κάτι σαν την μαυρη ζωνη στο Καρατε.
Ειναι το ακαδημαικό BACKGROUND μου.
Πλεον ειμαι στο ...ΜΜΑ.
Συγγνώμη αλλά η διαδικασία διαγραφής ξεκίνησε. Τον σκότωσες κατά λάθος.
wax on - wax off