oreo
Well-Known Member
Ετοιμάζεσαι για μετ ?Obi δεν έχεις καταλάβει το forum.. Εδώ πρέπει να τραμπουκιζεις οποιονδήποτε δεν συμφωνεί με δύο τρία μέλη... ποιος γιατρός και χαζομάρες.. Ρώτα τους ειδικούς..
Ετοιμάζεσαι για μετ ?Obi δεν έχεις καταλάβει το forum.. Εδώ πρέπει να τραμπουκιζεις οποιονδήποτε δεν συμφωνεί με δύο τρία μέλη... ποιος γιατρός και χαζομάρες.. Ρώτα τους ειδικούς..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όχι ...διαβάζω και προσπαθω να μάθω. Γιατί;Ετοιμάζεσαι για μετ ?
Διάβασε και ενημερώσου καλά λοιπόν, γιατί στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρόΌχι ...διαβάζω και προσπαθω να μάθω. Γιατί;
Συμφωνώ απόλυτα.. Αυτό προσπαθώ να πω σε κάθε νήμα. Να μην το κάνουμε καφενείο μήπως και στο τέλος μάθουμε κάτι.. και δεν το λέω ειρωνικά. Πίστεψε με.Διάβασε και ενημερώσου καλά λοιπόν, γιατί στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό
Καταλαβαίνω τις προθέσεις ούτε εμένα μ ΄αρέσουν οι εντάσεις, αλλά θα δεις οτι όσο ενημερώνεσαι και βλέπεις πράγματα , θα αυξηθούν ανάλογα και οι απαιτήσεις σου (σε φυσιολογικά επίπεδα). Όταν γίνει αυτό θα δεις οτι τα μέλη πρώτιστα και ο οποιοσδήποτε γιατρός δεν είναι ο εχθρός. Εχθρός είναι η έλλειψη σωστής πληροφορίας.Συμφωνώ απόλυτα.. Αυτό προσπαθώ να πω σε κάθε νήμα. Να μην το κάνουμε καφενείο μήπως και στο τέλος μάθουμε κάτι.. και δεν το λέω ειρωνικά. Πίστεψε με.
Μαζί σου. Διαβάζω από το 2012.. τα νήματα των μμ τότε ήταν πολύ πιο μικρά και συνεπώς πιο "εύκολα ".. Προφανώς τώρα άλλαξαν το πράγματα και τα μέλη θέλουν πιο πολύ ένταση .. Πιθανόν και να είναι αυτό σωστό. Ίσως να μην είναι καλό μονο στα δικά μου μάτια.Καταλαβαίνω τις προθέσεις ούτε εμένα μ ΄αρέσουν οι εντάσεις, αλλά θα δεις οτι όσο ενημερώνεσαι και βλέπεις πράγματα , θα αυξηθούν ανάλογα και οι απαιτήσεις σου (σε φυσιολογικά επίπεδα). Όταν γίνει αυτό θα δεις οτι τα μέλη πρώτιστα και ο οποιοσδήποτε γιατρός δεν είναι ο εχθρός. Εχθρός είναι η έλλειψη σωστής πληροφορίας.
Αυτό που άλλαξε, είναι η πληροφορία αλλά και τα αποτελέσματα που πλέον είναι εφικτό να πάρεις. Επιπλέον υπάρχουν μέλη που είχαν γνώση, έβαλαν το κεφάλι στον ντορβά, απέκτησαν επιπρόσθετη και ανέβασαν το level (apo ton moderator μέχρι κάποιους που διαπληκτίζεσαι). Εν κατακλείδι αυτά που ήταν υποθέσεις παλιά τώρα συζητιούνται με βεβαιότητα.Μαζί σου. Διαβάζω από το 2012.. τα νήματα των μμ τότε ήταν πολύ πιο μικρά και συνεπώς πιο "εύκολα ".. Προφανώς τώρα άλλαξαν το πράγματα και τα μέλη θέλουν πιο πολύ ένταση .. Πιθανόν και να είναι αυτό σωστό. Ίσως να μην είναι καλό μονο στα δικά μου μάτια.
@Bigk Δεν κάνουν τα ράσα τον παπά παντα
Εγώ αυτο που θέλω να πω είναι το εξής.Εδω στην χώρα μας έχω δει πολλούς επαγγελματίες όπως πχ γιατρούς που έχουν πτυχίο από την ιατρική (ράσα) αλλά είναι πολύ κακοι στα καθήκοντα τους πχ όπως ανέφερε και ένα μέλος που πήγε σε έναν δερματολόγο και του έθεσε το ερώτημα για την φίνα ..η απάντηση του ήταν τραγική από το θα αυτοκτονήσεις κτλ.Αυτο γενικεύεται και σε άλλα επαγγέλματα σαφώς.Βεβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις η αυτός ο συγκεκριμένος γιατρός στο παράδειγμα ήταν μια από τις εξαιρέσεις.Πολυ ενδιαφερουσα ατακα.
Στην προκειμενη, αναλυσε το λιγο να καταλαβει και το μελος πως το εννοείς ΕΣΥ.
Διότι να σου πω ΕΓΩ τι καταλαβαινω τωρα που το λες!
Τα ρασα ειναι ένα άμφιο που το βάζει οποιοσδηποτε και ΜΟΙΑΖΕΙ με παπας.
Χωρις κανενα κόστος, καμια ευθυνη και μόνο ...προνομια!
Και ανα πασα στιγμη το βγαζει και δεν τον ξερει και κανεις!
ΑΛΛΟΥΣ μου θυμιζει ...αγαπητε, που ΦΟΡΑΝΕ ρασα και μάλιστα πλουμιστα, ΚΑΝΟΥΝ τους ...παπαδες, να μου σου πω και τους Πάπες,
και από καλογερική ουτε απέξω δεν εχουν περάσει από "μοναστηρι", εχουν απλα μαθει ενα-δυο τροπαρια που αναμασανε χρονια. (και υα λένε και λάθος, μιας και τα έχουν ακούσει άλλους ΜΗ-παπαδες!)
Αλλα πες μου ΕΣΥ για ποιον ...παπα μιλάς....
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εγώ αυτο που θέλω να πω είναι το εξής.Εδω στην χώρα μας έχω δει πολλούς επαγγελματίες όπως πχ γιατρούς που έχουν πτυχίο από την ιατρική (ράσα) αλλά είναι πολύ κακοι στα καθήκοντα τους πχ όπως ανέφερε και ένα μέλος που πήγε σε έναν δερματολόγο και του έθεσε το ερώτημα για την φίνα ..η απάντηση του ήταν τραγική από το θα αυτοκτονήσεις κτλ.Αυτο γενικεύεται και σε άλλα επαγγέλματα σαφώς.Βεβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις η αυτός ο συγκεκριμένος γιατρός στο παράδειγμα ήταν μια από τις εξαιρέσεις.
Πολυ ενδιαφερουσα ατακα.
Στην προκειμενη, αναλυσε το λιγο να καταλαβει και το μελος πως το εννοείς ΕΣΥ.
Διότι να σου πω ΕΓΩ τι καταλαβαινω τωρα που το λες!
Τα ρασα ειναι ένα άμφιο που το βάζει οποιοσδηποτε και ΜΟΙΑΖΕΙ με παπας.
Χωρις κανενα κόστος, καμια ευθυνη και μόνο ...προνομια!
Και ανα πασα στιγμη το βγαζει και δεν τον ξερει και κανεις!
ΑΛΛΟΥΣ μου θυμιζει ...αγαπητε, που ΦΟΡΑΝΕ ρασα και μάλιστα πλουμιστα, ΚΑΝΟΥΝ τους ...παπαδες, να μου σου πω και τους Πάπες,
και από καλογερική ουτε απέξω δεν εχουν περάσει από "μοναστηρι", εχουν απλα μαθει ενα-δυο τροπαρια που αναμασανε χρονια. (και υα λένε και λάθος, μιας και τα έχουν ακούσει άλλους ΜΗ-παπαδες!)
Αλλα πες μου ΕΣΥ για ποιον ...παπα μιλάς....
φίλε μου καλησπέρα, νομίζω ότι η εξαίρεση είναι ένας κακός γιατρός, ένας κακός δικηγόρος, ένας κακός πολιτικός,,, ( όχι συγγνώμη, εξαίρεση είναι ένας καλός πολιτικός ). Εν ολίγοις, θα έλεγα ότι τα ράσα κάνουν τον παπα τρόπον τινά,,,Εγώ αυτο που θέλω να πω είναι το εξής.Εδω στην χώρα μας έχω δει πολλούς επαγγελματίες όπως πχ γιατρούς που έχουν πτυχίο από την ιατρική (ράσα) αλλά είναι πολύ κακοι στα καθήκοντα τους πχ όπως ανέφερε και ένα μέλος που πήγε σε έναν δερματολόγο και του έθεσε το ερώτημα για την φίνα ..η απάντηση του ήταν τραγική από το θα αυτοκτονήσεις κτλ.Αυτο γενικεύεται και σε άλλα επαγγέλματα σαφώς.Βεβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις η αυτός ο συγκεκριμένος γιατρός στο παράδειγμα ήταν μια από τις εξαιρέσεις.
Χωρίς να το πάμε κομματικά, γνωρίζεις κάποιον από τους συναδέλφους του Πολακη που ήταν στο Νοσοκομείο Χανίων ή κάποιους από τους νοσηλευτές και σου είπαν κάτι. Γιατί εγώ όντως γνωρίζω κάποιους.. Μην καταπινετε σανο αμασητο...Γιατρος ειναι και ο Πολακης.
Και το paper να εχει διαβασει δεν αποτρεπεις καποιον απο το να παρει φιναστεριδη λογω αυτοκτονιας.
Εαν χρειαστεις το ο,τιδηποτε να τον επιλεξεις λοιπον.Χωρίς να το πάμε κομματικά, γνωρίζεις κάποιον από τους συναδέλφους του Πολακη που ήταν στο Νοσοκομείο Χανίων ή κάποιους από τους νοσηλευτές και σου είπαν κάτι. Γιατί εγώ όντως γνωρίζω κάποιους.. Μην καταπινετε σανο αμασητο...
Δεν μου απάντησες αν ξέρεις κάποιον...Εαν χρειαστεις το ο,τιδηποτε να τον επιλεξεις λοιπον.