NW stage III - F.U.Ε. - Άνδρας 32 ετών

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Εικόνα πρίν την ΜΕΤ
Εξαιρετική πυκνότητα (>90/cm2), χοντρή τριχα (57+μm), Calculated density 2,4
Δεν λάμβανε αγωγή όταν με επισκέφθηκε.
Ξεκίνησε τοπική Μινοξιδίλη και Φιναστεριδη σύντομα μετα την ΜΕΤ, διότι δεν επιθυμούσε oral Φιναστεριδη

DSC07573.jpg
DSC07575.JPG
DSC07578.JPG
DSC07579.JPG
DSC07576.JPG
DSC07577.JPG
DSC07580.JPG
DSC07581.JPG
DSC07583.JPG
DSC07585.JPG

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flag17

Well-Known Member
Μια παρουσίαση χωρίς νούμερα είναι προφανώς μια ελλιπής παρουσίαση. Τώρα στο οπτικό κομμάτι θα πω ότι δεξιος κρόταφος φαίνεται να μην κλείνει ωραία στα δικά μου μάτια και να προδίδει την μεταμόσχευση,από πυκνότητα αν και οι φωτο δεν είναι οι καλύτερες φαίνεται καλό. Επίσης ο γιατρός δεν χρησιμοποίησε punch 1 η 1.1 που χρησιμοποιούσε συχνά αλλά 0.8-0.9

kharmacoma

Well-Known Member
Τι να πούμε. Άν έβαλε 4000g είναι αποτυχημένο, αν έβαλε 2000 είναι επιτυχημένο. Η hairline για μία ακόμα φορά σε μένα τουλάχιστον ξενίζει.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Μια παρουσίαση χωρίς νούμερα είναι προφανώς μια ελλιπής παρουσίαση. Τώρα στο οπτικό κομμάτι θα πω ότι δεξιος κρόταφος φαίνεται να μην κλείνει ωραία στα δικά μου μάτια και να προδίδει την μεταμόσχευση,από πυκνότητα αν και οι φωτο δεν είναι οι καλύτερες φαίνεται καλό. Επίσης ο γιατρός δεν χρησιμοποίησε punch 1 η 1.1 που χρησιμοποιούσε συχνά αλλά 0.8-0.9

Δεν υπάρχει καν punch 1mm, ποσο μαλλον 1.1mm, στην κλινικη μου.
Όλα τα περιστατικα ειναι με 0.75-0.9 (σπανιοτατα 0.9 μάλιστα).
Απλα ΚΑΘΕ δερμα έχει διαφορετική αντιδραση στον τραυματισμο που ξεγελάει το μάτι.
Καποια κανουν contraction στον μικρο-τραυματισμό καποια κανουν expansion.

Επίσης, την πιο μεγάλη σημασια παίζει η γωνία εισόδου που προσωπικα προσπαθω να ειναι παντα όσο πιο κάθετη γινεται.
Οπότε, για αυτο σου μιλάω για το contraction διότι και τα άλλα περιστατικα που αναφερεις ειναι δικα μου, οπότε αν εχεις
δει μεγαλύτερες οπες, ΔΕΝ ειναι θεμα punch (το ξεκαθαρισα αυτο), ΔΕΝ ειναι θεμα entry angle (ανεκαθεν το προσεχω αυτο), ειναι θεμα
χαρακτηριστων δερματος.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

chris1908

Member
Ωραίο αποτέλεσμα, δεδομένου ότι ο ασθενής είναι 32 ετών και μπήκε σε αγωγή για πρώτη φορά after της επέμβασης, συνεπώς παρόλο που δεν έχουμε αριθμούς η hairline του εμένα μου αρέσει έχουμε δει πολύ χειρότερες που τις έχουμε βαφτίσει καλές από άλλους γιατρούς και δεν νομίζω να ξοδεύτικαν πάνω από 2000κ grafs, προσωμοιάζει στην ηλικία του και επιπλέον μελλοντικά λόγο καλής δότριας αν χρειαστεί επεμβαίνει εκ νέου αν και εφόσον εξελιχθεί σε άλλες ζώνες η τριχόπτωση του.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν υπάρχει καν punch 1mm, ποσο μαλλον 1.1mm, στην κλινικη μου.
Όλα τα περιστατικα ειναι με 0.75-0.9 (σπανιοτατα 0.9 μάλιστα).
Απλα ΚΑΘΕ δερμα έχει διαφορετική αντιδραση στον τραυματισμο που ξεγελάει το μάτι.
Καποια κανουν contraction στον μικρο-τραυματισμό καποια κανουν expansion.

Επίσης, την πιο μεγάλη σημασια παίζει η γωνία εισόδου που προσωπικα προσπαθω να ειναι παντα όσο πιο κάθετη γινεται.
Οπότε, για αυτο σου μιλάω για το contraction διότι και τα άλλα περιστατικα που αναφερεις ειναι δικα μου, οπότε αν εχεις
δει μεγαλύτερες οπες, ΔΕΝ ειναι θεμα punch (το ξεκαθαρισα αυτο), ΔΕΝ ειναι θεμα entry angle (ανεκαθεν το προσεχω αυτο), ειναι θεμα
χαρακτηριστων δερματος.

Γιατρέ σας υπενθυμίζω, δεν απαντάτε. Αν χρειαστεί κάπιια διευκρίνηση τεχνικού περιεχομένου παρακαλώ να μου στείλετε pm.

Ponhros1981

Active Member
Μια χαρα ο φιλος… να το χαιρεται! Εχει κ δασος δοτρια…. Κανει αλλη φορα… αλλη μια να κλεισει καλα β.γ ζωνη κ ειναι οκ!

Giorgos-3

Well-Known Member
Η χαμηλή φύτρωση η ανεπαρκής αριθμός μοσχευμάτων.... Επίσης η δοτρια δείχνει πολύ ταλαιπωρημένη για πρώτη μμ και ειδικά αν ισχύουν και τα νούμερα των εργαλείων .... Ο κρόταφος ο ένας υστερεί (δεξιά) και σε αυτό το περιστατικό του συγκεκριμένου γιατρού. Στα θετικά η φυσικότητα.... Καλή χαιρλαιν.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εσύ τι βλέπεις cvial,πως κρίνεις το αποτέλεσμα αυτό?

Από την στιγμή που δεν ξέρουμε πόσα g μπήκαν δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα για φύτρωση ή κάλυψη. Με βάση την εμπειρία από την κλινική και το γεγονός ότι δεν μπαίνουν πολλά, το αποτέλεσμα δείχνει να έχει μάλλον καλή φύτρωση. Είναι πολύ δύσκολο σε 1μμ να καλύψεις εντελώς άδειους κροτάφους και να παρουσιάσεις τέτοια εικόνα αν δεν έχεις καλή φύτρωση. Η αριστερή πλευρά είναι καλύτερη απο την δεξιά και το κλείσιμο με τους κροτάφους δεν είναι αυτό που μου αρέσει, ο γιατρός έχει αντίθετη άποψη βέβαια. Συνολικά πάντως δεν το θεωρώ μέτριο αλλά καλό.

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Σε ποιες άλλες επεμβάσεις αναφέρεσαι ότι έχουν βαφτιστει πολύ καλές και εσένα δεν σου άρεσαν? Και που γνωρίζεις αν έχουν μπει λιγότερα η περισσότερα από 2000 στη συγκεκριμένη περίπτωση?
Ωραίο αποτέλεσμα, δεδομένου ότι ο ασθενής είναι 32 ετών και μπήκε σε αγωγή για πρώτη φορά after της επέμβασης, συνεπώς παρόλο που δεν έχουμε αριθμούς η hairline του εμένα μου αρέσει έχουμε δει πολύ χειρότερες που τις έχουμε βαφτίσει καλές από άλλους γιατρούς και δεν νομίζω να ξοδεύτικαν πάνω από 2000κ grafs, προσωμοιάζει στην ηλικία του και επιπλέον μελλοντικά λόγο καλής δότριας αν χρειαστεί επεμβαίνει εκ νέου αν και εφόσον εξελιχθεί σε άλλες ζώνες η τριχόπτωση του.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Η χαμηλή φύτρωση η ανεπαρκής αριθμός μοσχευμάτων.... Επίσης η δοτρια δείχνει πολύ ταλαιπωρημένη για πρώτη μμ και ειδικά αν ισχύουν και τα νούμερα των εργαλείων .... Ο κρόταφος ο ένας υστερεί (δεξιά) και σε αυτό το περιστατικό του συγκεκριμένου γιατρού. Στα θετικά η φυσικότητα.... Καλή χαιρλαιν.

Μπορεί και ναι μπορεί και όχι. Πρέπει πάλι να ξέρουμε πόσα g βγήκαν και επίσης να έχει και το ίδιο μήκος σε σχέση με την πριν την μμ. Για αυτό και ο Λορένζο παίρνει 2 set φώτο πριν την μμ, ένα με μακρύ μαλλί, ένα με κοντό, για να μπορούν να έχουν νόημα οι συγκρίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σε ποιες άλλες επεμβάσεις αναφέρεσαι ότι έχουν βαφτιστει πολύ καλές και εσένα δεν σου άρεσαν? Και που γνωρίζεις αν έχουν μπει λιγότερα η περισσότερα από 2000 στη συγκεκριμένη περίπτωση?

Μη βγαίνουμε κτός θέματος με συγκρίσεις άλλων αποτελεσματων. Συμφωνώ με την δεύτερη πρόταση.

Μπλουζα