Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τα θαυμαστικά έπεισαν και τον πλέον αδαή !!!!!!!!!!1Εξαιρετικό!!!!
Ούτε διαρκείας να είχε βγάλει για ban !!!ban 2 μέρες στον αεράτο. Πρέπει όλοι να ξέρουμε να βάζουμε και ένα στοπ. Τα εκτός θέματα σχόλια θα σβηστούν.
Μοντ ρίξε κάνα κουίζ με έπαθλο αντιμπαν.Αν το κερδίσω θα το δώσω στον Αέρατοban 2 μέρες στον αεράτο. Πρέπει όλοι να ξέρουμε να βάζουμε και ένα στοπ. Τα εκτός θέματα σχόλια θα σβηστούν.
Μοντ ρίξε κάνα κουίζ με έπαθλο αντιμπαν.Αν το κερδίσω θα το δώσω στον Αέρατο
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Νομιζα οτι ηταν τεχνικου θεματος η απαντηση + εκπαιδευτικουΓιατρέ σας υπενθυμίζω, δεν απαντάτε. Αν χρειαστεί κάπιια διευκρίνηση τεχνικού περιεχομένου παρακαλώ να μου στείλετε pm.
ωραίο κ φυσικό αποτέλεσμα Γιατρέ, άλλαξε το κεφάλι του παιδιού... Βοηθάει βέβαια να γνωρίζουμε τον αριθμό των grafts κ το κόστος, έστω κ στο περίπου . Επίσης, αν κατάλαβα σωστά η τοποθέτηση γίνεται κάθετα? ευχαριστώ
σωστά τα λες φίλε, ίσως η κάθετη τοποθέτηση δεν δεσμεύει τον "ασθενή" στον τρόπο χτενίσματος...αν ο γιατρός τοποθετούσε τα grafts πιο πλάγια και όχι τόσο κάθετα, θα είχε καλύτερη κάλυψη. Μια χαρά φύτρωση πετυχαίνει αλλά η γωνία που τα τοποθετεί δεν βοηθάει στην ψευδαίσθηση καλής πυκνότητας. Φυσικά δεν είμαι ειδικός, έτσι νομίζω εγώ από αυτό που βλέπω.
Για αρχη θα κανω ενα μικρο σχολιο λογο ελειψης χρονου, και το βραδυ θα μιλησω πιο αναλυτικα αν προλαβω.
Οι τρυπες στη δοτρια απ το punch ειναι μεγαλες, με αποτελεσμα μεγαλυτερο τρυαματισμο ιστου απ οτι χρειαζοταν με οτι κακο αυτο συνεπάγεται. Θα αναλυσω σε 2ο ποστ οπως ειπα.
Προβολή συνημμένου 45111
Στην συνέχεια στην απο κατω φωτο φαίνεται ξεκαθαρα οτι ο γιατρος βγηκε εκτος safe zone της δοτριας, με αποτελεσμα ενα ποσοστο των θυλακιων που μπηκαν να πεσουν τα επομενα χρονια....μετατρεποντας το αποτελεσμα σε προσωρινο κ οχι μονιμο.
Προβολή συνημμένου 45112