NW stage III - F.U.Ε. - Άνδρας 32 ετών

Vdupa

Well-Known Member
Οταν τα μεγαλα ονοματα του εξωτερικου σου αναφερουν ακομα και τις αποχρωσεις (που λεει ο λογος) της miniaturised τριχας μεσα στα σεντονια αναλυσης (ακομα και στο Youtube καναλι τους κατω απο τα βιντεο που ανεβαζουν), ενω οι Ελληνικες σου πετανε φωτογραφιες, καταλαβαινεις την αποσταση που υπαρχει.

Κατα την αποψη μου, ακομα και πριν ηταν φτωχα τα στοιχεια που είχαμε, τωρα εγιναν ανυπαρκτα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

chris1908

Member
Σε ποιες άλλες επεμβάσεις αναφέρεσαι ότι έχουν βαφτιστει πολύ καλές και εσένα δεν σου άρεσαν? Και που γνωρίζεις αν έχουν μπει λιγότερα η περισσότερα από 2000 στη συγκεκριμένη περίπτωση?
Φίλε αεράτε, δεν το γνωρίζω το υποθέτω για το αν μπήκαν 2-3 η δεν ξέρω πόσα καθώς αριθμός δεν υπάρχει. Επιπλέον ναι έχω δει σε άλλα περιστατικά hairline που δεν μου αρέσουν απλά δεν σχολίασα γιατί όπως έχω ξαναπεί είμαι άνθρωπος χαμηλών τόνων και είναι σε νήματα που υπάρχει υποστήριξη σε συγκεκριμένο γιατρό όποτε θα δεχόμουν επιθέσεις πράγμα που δεν θέλω και με κουράζει να κάθομαι να εξηγώ ότι υπάρχει και μια διαφορετική άποψη. Αλλά το εδώ αποτέλεσμα μέτριο δεν το λες σε καμία περίπτωση.

Gianney

Well-Known Member
Ωραίο αποτέλεσμα, δεδομένου ότι ο ασθενής είναι 32 ετών και μπήκε σε αγωγή για πρώτη φορά after της επέμβασης, συνεπώς παρόλο που δεν έχουμε αριθμούς η hairline του εμένα μου αρέσει έχουμε δει πολύ χειρότερες που τις έχουμε βαφτίσει καλές από άλλους γιατρούς και δεν νομίζω να ξοδεύτικαν πάνω από 2000κ grafs, προσωμοιάζει στην ηλικία του και επιπλέον μελλοντικά λόγο καλής δότριας αν χρειαστεί επεμβαίνει εκ νέου αν και εφόσον εξελιχθεί σε άλλες ζώνες η τριχόπτωση του.
Την ηλικία που την γράφει;;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Οταν τα μεγαλα ονοματα του εξωτερικου σου αναφερουν ακομα και τις αποχρωσεις (που λεει ο λογος) της miniaturised τριχας μεσα στα σεντονια αναλυσης (ακομα και στο Youtube καναλι τους κατω απο τα βιντεο που ανεβαζουν), ενω οι Ελληνικες σου πετανε φωτογραφιες, καταλαβαινεις την αποσταση που υπαρχει.

Κατα την αποψη μου, ακομα και πριν ηταν φτωχα τα στοιχεια που είχαμε, τωρα εγιναν ανυπαρκτα.

Κάποια στοιχεία έχει (πυκνότητα δότριας, λόγο, πάχος τρίχας), λείπουν τα g που είναι βέβαια και το βασικότερο. Ας ελπίσουμε, αν και όταν με το καιρό ομαλοποιηθεί η κατάσταση, να ποστάρει πιο αναλυτικά στοιχεία ο γιατρός. Είδωμεν.

aeratos28

Just aeratos
Μα πώς μπορείς να κρίνεις αν είναι καλό η κακό η μέτριο,από τη στιγμή που δεν ξέρεις πόσα έχει βάλει..αυτό σου λέω.το αν σου αρέσει η όχι μια hairline,δεν έχει σχέση με αυτό εδώ που συζητάμε..εσύ μιλάς για σχεδιασμό,κάτι που έχει να κάνει με το γούστο και εμείς εδώ μιλάμε για συνολικο αριθμό grafts στην επέμβαση,κάτι που είναι κρυφό.
Φίλε αεράτε, δεν το γνωρίζω το υποθέτω για το αν μπήκαν 2-3 η δεν ξέρω πόσα καθώς αριθμός δεν υπάρχει. Επιπλέον ναι έχω δει σε άλλα περιστατικά hairline που δεν μου αρέσουν απλά δεν σχολίασα γιατί όπως έχω ξαναπεί είμαι άνθρωπος χαμηλών τόνων και είναι σε νήματα που υπάρχει υποστήριξη σε συγκεκριμένο γιατρό όποτε θα δεχόμουν επιθέσεις πράγμα που δεν θέλω και με κουράζει να κάθομαι να εξηγώ ότι υπάρχει και μια διαφορετική άποψη. Αλλά το εδώ αποτέλεσμα μέτριο δεν το λες σε καμία περίπτωση.

nick90

Well-Known Member
Αρκετά μέτριο το αποτέλεσμα σαν τελική εικόνα. Ο συγκεκριμένος πελάτης θα μπορούσε να είχε πάρει πολύ καλύτερο αποτέλεσμα αφού ειχε και χοντρή τρίχα και ήταν εύκολη περίπτωση δεδομένου της περιοχής κάλυψης και του norwood. Ο φωτισμός επίσης ανεπαρκής σε συγκεκριμένες φωτογραφίες και χωρίς αριθμό grafts δεν μπορεί να βγει συμπέρασμα αν ειχε καλή φύτρωση και γενικά να κριθει το αποτέλεσμα.

Ένας ακόμα λόγος της κακής παρουσίασης ειναι οτι οι φωτογραφίες στο ΠΡΙΝ ειναι με μαλλιά πατικωμένα και βρεγμένα ώστε να φαίνεται χειρότερη κατάσταση από οτι ήταν πραγματικά και στο ΜΕΤΑ με χτένισμα για να κρύβει τα κενά με και πιθανόν (δεν το ξέρω με σιγουριά, αλλά έτσι φαίνεται) με προϊόντα styling που δίνουν περισσότερο όγκο, ώστε να δημιουργείται η ψευδαίσθηση της μεγαλύτερης αλλαγής από το πριν στο μετά. Γενικά μια πολύ ανελλιπής παρουσίαση.

gregkont13

Verified MM member

Φίλε, σχολιάζεις μονάχα υπερ της συγκεκριμένης κλινικής. Καλά κάνεις, αφού σ αρέσει τόσο και αμα θες μμ να πας εκεί. Από κει και πέρα αν θες να συγκρινείς hairline άλλων γιατρών, ανέφερε τες να δούμε για ποιες λές, αλλιώς μείνε στο ότι εσένα σ αρέσει πολύ αυτό το αποτέλεσμα άγνωστων grafts. Το να ανάφερεις κάτι απλά για να το πεις, χωρίς αιτιολόγηση δεν έχει νοήμα.

Giorgos-3

Well-Known Member
Μπορεί και ναι μπορεί και όχι. Πρέπει πάλι να ξέρουμε πόσα g βγήκαν και επίσης να έχει και το ίδιο μήκος σε σχέση με την πριν την μμ. Για αυτό και ο Λορένζο παίρνει 2 set φώτο πριν την μμ, ένα με μακρύ μαλλί, ένα με κοντό, για να μπορούν να έχουν νόημα οι συγκρίσεις.
Ε γι αυτό είπα η το ένα η το άλλο .... Να μυρίσω τα νύχια μου αφού δεν ξέρω αριθμό; Επίσης συμφωνώ σε αυτό που λες για το κλείσιμο των κροταφων.... Για αυτό λέω καλή χερλαιν ... Φυσική αλλά όχι τρομερή ... Επειδή δεν κλείνει ωραία ....

Gianney

Well-Known Member
Δεν υπάρχει καν punch 1mm, ποσο μαλλον 1.1mm, στην κλινικη μου.
Όλα τα περιστατικα ειναι με 0.75-0.9 (σπανιοτατα 0.9 μάλιστα).
Απλα ΚΑΘΕ δερμα έχει διαφορετική αντιδραση στον τραυματισμο που ξεγελάει το μάτι.
Καποια κανουν contraction στον μικρο-τραυματισμό καποια κανουν expansion.

Επίσης, την πιο μεγάλη σημασια παίζει η γωνία εισόδου που προσωπικα προσπαθω να ειναι παντα όσο πιο κάθετη γινεται.
Οπότε, για αυτο σου μιλάω για το contraction διότι και τα άλλα περιστατικα που αναφερεις ειναι δικα μου, οπότε αν εχεις
δει μεγαλύτερες οπες, ΔΕΝ ειναι θεμα punch (το ξεκαθαρισα αυτο), ΔΕΝ ειναι θεμα entry angle (ανεκαθεν το προσεχω αυτο), ειναι θεμα
χαρακτηριστων δερματος.
Σχετικά με το punch εγώ έχω δει αρκετά στην κλινική σας 1,1mm αλλά το γράφεται 19 G

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gregkont13

Verified MM member
Θεωρώ το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ένα οκ αποτέλεσμα με βάση τις φωτό. Από την άλλη, με τα στοιχεία που έχουμε δεν μπορεί να βγει ουσιαστικό συμπέρασμα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Φίλε, σχολιάζεις μονάχα υπερ της συγκεκριμένης κλινικής. Καλά κάνεις, αφού σ αρέσει τόσο και αμα θες μμ να πας εκεί. Από κει και πέρα αν θες να συγκρινείς hairline άλλων γιατρών, ανέφερε τες να δούμε για ποιες λές, αλλιώς μείνε στο ότι εσένα σ αρέσει πολύ αυτό το αποτέλεσμα άγνωστων grafts. Το να ανάφερεις κάτι απλά για να το πεις, χωρίς αιτιολόγηση δεν έχει νοήμα.

Κύριοι δεν έχει νόημα να διαπληκτιζόμαστε μεταξύ μας. O καθένας μπορεί να σχολιάζει ότι θέλει. Δεν χρειάζεται να αρχίσουμε συγκρίσεις με hairline άλλων γιατρών γιατί θα βγούμε εκτός θέματος και η ουσία είναι ο σχολιασμός αυτού του αποτελέσματος.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σχετικά με το punch εγώ έχω δει αρκετά στην κλινική σας 1,1mm αλλά το γράφεται 19 G

Μην απευθύνεσαι στον γιατρό σε παρακαλώ. Το 19G είναι βελόνα που χρησιμοποιείται για το άνοιγμα των οπών κατά την εισαγωγή και δεν έχει σχέση με το punch εξαγωγής.

Gianney

Well-Known Member
Οκ σόρρυ.Νομιζα ότι είναι το ίδιο αλλά με διαφορετικο τρόπο γραφής.Βασικα από τον Πάνο το είχα δει και μου έμεινε σαν στοιχείο
Μην απευθύνεσαι στον γιατρό σε παρακαλώ. Το 19G είναι βελόνα που χρησιμοποιείται για το άνοιγμα των οπών κατά την εισαγωγή και δεν έχει σχέση με το punch εξαγωγής.

chris1908

Member
Αγαπητέ μου φίλε δεν σχολιάζω υπέρ καμίας κλινικής έχω εξηγήσει πολλάκις το ο οποίο μάλλον αδυνατείς να καταλάβεις και εσύ είναι ότι ξεκίνησα να γράφω παρότι μέλος πριν από εσένα όταν τα νήματα γινόνταν βατερλώ είτε από τοποθετήσεις μελών είτε από απαντήσεις γιατρού πράγμα που με ενοχλούσε και ενοχλεί και πολλούς ακόμη που δεν γράφουν αλλά διαβάζουν γιατί χάνονταν η ουσία, προφανώς ούτε άποψη θέλω να επιβάλω ούτε να υποχρεώσω τι θα γράφει ο κάθε ένας από την άλλη όμως έχω και εγώ το δικαίωμα της έκφρασης είτε αρέσει είτε όχι, χωρίς να λογοκρίνεται όπως συμβαίνει συνήθως. Επιπλέον όπως έχω ξαναπεί δεν έχω ανάγκη μμ έχω λύσει το θέμα μου συνεπώς δεν με απασχολεί. Και τέλος δεν είδα με την ίδια ζέση να στείλεις την τοποθέτηση που μου κάνεις στον moderator που σχολίασε και αυτός ότι είναι καλό με τα ελλιπή στοιχεία......ούτε αυτός αιτιολόγησε.....επίσης αν το ότι γράφω δεν έχει νόημα μπορείς να μην το διαβάσεις και να μην μου απαντάς να γλυτώνουμε και χρόνο απαντήσεων χωρίς νόημα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
@chris1908, σε παρακαλώ μην απευθύνεσαι σε άλλους όπως και οι άλλοι μην απευθύνεστε στον chris1908. Αν έχετε αντίθετη άποψη διατυπώστε την, μην προσπαθείτε να αλλάξετε την άποψη του άλλου. Δεν καταλήγει πουθενά παρά μόνο σε σεντόνια και αντιμαχίες.

gregkont13

Verified MM member
Αγαπητέ μου φίλε δεν σχολιάζω υπέρ καμίας κλινικής έχω εξηγήσει πολλάκις το ο οποίο μάλλον αδυνατείς να καταλάβεις και εσύ είναι ότι ξεκίνησα να γράφω παρότι μέλος πριν από εσένα όταν τα νήματα γινόνταν βατερλώ είτε από τοποθετήσεις μελών είτε από απαντήσεις γιατρού πράγμα που με ενοχλούσε και ενοχλεί και πολλούς ακόμη που δεν γράφουν αλλά διαβάζουν γιατί χάνονταν η ουσία, προφανώς ούτε άποψη θέλω να επιβάλω ούτε να υποχρεώσω τι θα γράφει ο κάθε ένας από την άλλη όμως έχω και εγώ το δικαίωμα της έκφρασης είτε αρέσει είτε όχι, χωρίς να λογοκρίνεται όπως συμβαίνει συνήθως. Επιπλέον όπως έχω ξαναπεί δεν έχω ανάγκη μμ έχω λύσει το θέμα μου συνεπώς δεν με απασχολεί. Και τέλος δεν είδα με την ίδια ζέση να στείλεις την τοποθέτηση που μου κάνεις στον moderator που σχολίασε και αυτός ότι είναι καλό με τα ελλιπή στοιχεία......ούτε αυτός αιτιολόγησε.....επίσης αν το ότι γράφω δεν έχει νόημα μπορείς να μην το διαβάσεις και να μην μου απαντάς να γλυτώνουμε και χρόνο απαντήσεων χωρίς νόημα.

Το ότι δεν αιτιολογείς δεν έχει να κάνει με το αποτέλεσμα και τα στοιχεία. Έχει να κάνει με το ότι σύγκρινες hairline άλλων γιατρών με αυτή, χωρίς να λες ποιοί είναι αυτοί οι γιατροί και ποια τα μέλη με αυτές τις hairline. Οπότε λες κάτι, απλά για να το πεις. Το σταματάω εδώ.

Flag17

Well-Known Member
Δεν υπάρχει καν punch 1mm, ποσο μαλλον 1.1mm, στην κλινικη μου.
Όλα τα περιστατικα ειναι με 0.75-0.9 (σπανιοτατα 0.9 μάλιστα).
Απλα ΚΑΘΕ δερμα έχει διαφορετική αντιδραση στον τραυματισμο που ξεγελάει το μάτι.
Καποια κανουν contraction στον μικρο-τραυματισμό καποια κανουν expansion.

Επίσης, την πιο μεγάλη σημασια παίζει η γωνία εισόδου που προσωπικα προσπαθω να ειναι παντα όσο πιο κάθετη γινεται.
Οπότε, για αυτο σου μιλάω για το contraction διότι και τα άλλα περιστατικα που αναφερεις ειναι δικα μου, οπότε αν εχεις
δει μεγαλύτερες οπες, ΔΕΝ ειναι θεμα punch (το ξεκαθαρισα αυτο), ΔΕΝ ειναι θεμα entry angle (ανεκαθεν το προσεχω αυτο), ειναι θεμα
χαρακτηριστων δερματος.
Δεκτό γιατρέ απλά οπτικά σε κάποια περιστατικά σας φαινόταν σαν το punch να ήταν 1+. Φαντάζομαι όμως ότι επειδή η τρίχα ίσως δεν είναι πάντα δυνατό να βγει σωστά με κάθετο entry angle ίσως αναγκάζεστε να δημιουργήσετε μεγαλύτερη οπή για σωστή εξαγωγή. Ευχαριστώ για την διευκρίνηση.

Μπλουζα