NW stage VI - ΜΕΤ 22/5/2020 - 3450FUs - Combo technique- Άνδρας 40 ετών

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω όσον αφορά την εικόνα.
Άλλωστε αυτά είναι και προσωπικές εκτιμήσεις.Πολύ καλύτερη εικόνα δεν έχει.Φυσικότητα έχει πολύ ωραία και ο Αναστασάκης στην fut θεωρώ είναι η καλύτερη επιλογή.
Όσον αφορά το Lorenzo,και εμένα πολλά περιστατικά του δεν μου αρέσουν,φαίνεται ξεκάθαρα μμ και το έχω πει κατ επανάληψη.
Ότι είναι κορυφαίος γιατρός στα περισσότερα που κάνει,είναι αναμφισβήτητο,αλλά οι χερλάιν που σχεδιάζει δεν μου αρέσουν.
Παρόλο τα φίνα μονότριχα που βάζει,το κόψιμο που κάνει προδίδει.
Ο Freitas ας πούμε,θα δεις επί το πλείστον, φυσικότητα και σχεδιασμό εντελώς διαφορετικό.

Σέβομαι την άποψή σου, εμμένω στη δική μου.

Γιατρέ το να σας πούμε ότι έχετε κάνει η κάνετε χειρουργικές τομές όπως θα έπρεπε να γίνονται απ' όλους όσους ασχολούνται με αυτού του είδους τις επεμβάσεις νομίζω ότι είναι περιττό.

Στο μέρος που αθλούμαι, παρατήρησα εχθές ένα κεφάλι γύρω στα πέντε μέτρα μπροστά μου που είχε κάτι παράξενο. Ψυλλιασμένος από εδώ, πήγα κοντύτερα και παρατήρησα ένα "χαμόγελο", από τη μία άκρη του κρανίου μέχρι την άλλη. Προχωρώντας ακόμη ταχύτερα τον προσπέρασα και με τρόπο κοίταξα πίσω μου, δεν ήταν πάνω από 35. Ήταν πιο άδειος από το φεγγάρι, και πραγματικά ντράπηκα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Disco

Well-Known Member
Αν θυμάμαι καλά σε ένα άλλο νήμα ένας ασθενής είχε πάει σε γιατρούς στην Ελλάδα αν θυμάμαι καλά και στον κύριο Αναστασακη και δεν του βρήκαν ότι πάσχει από dupa,δηλ αν έμπαινε για μετ ίσως τελικά κατέληγε σε αποτυχία.Δηλ τόσο δύσκολο είναι εδώ στην Ελλάδα να σου κάνουν μια τέτοια διάγνωση;; Κύριε Αναστασακη εσείς έχετε τοποθετήθει πάνω σε αυτό;Στο φόρουμ δεν βρήκα κάτι σχετικό.
Νομίζω αναφέρεσαι στην περίπτωση του μέλους Hairsick , που είχε κάνει consultation στον Αναστασάκη και δεν του είχε αναφέρει ότι πάσχει από DUPA και του είχε προτείνει επέμβαση με combo, ενώ ο μόνος που του διέγνωσε την DUPA ήταν ο Lorenjo στο consultation ?

Gianney

Well-Known Member
Νομίζω αναφέρεσαι στην περίπτωση του μέλους Hairsick , που είχε κάνει consultation στον Αναστασάκη και δεν του είχε αναφέρει ότι πάσχει από DUPA και του είχε προτείνει επέμβαση με combo, ενώ ο μόνος που του διέγνωσε την DUPA ήταν ο Lorenjo στο consultation ?
Ναι σωστά.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού

Να έχει καποιος DUPA και να εχω προτεινει μεταμόσχευση αποκλείεται.
Γνωριζω άριστα την τριχοσκόπιση και την εφαρμόζω σε ολους. Αυτα δεν ξεφευγουν.
DPA (diffuse PATTERNED alopecia) ναι, ειναι υποψηφιοι για ΜΕΤ υπο συγκεκριμενες συνθήκες.
Υπάρχει διαφορά.
Στην FUE ακόμα και η DPA αντιμετωπίζεται ως DUPA, δλδ "μη υποψηφιος".
Οπότε πιθανότατα ο Jose όταν λεει DUPA περιλαμβάνει και τα περιστατικά DPA τα οποια ειναι χειρoυργησιμα με FUT.

Τελευταία επεξεργασία:

Disco

Well-Known Member
DUPA και να εχω προτεινει μεταμόσχευση αποκλείεται.
DPA (diffuse PATTERNED alopecia) ναι, ειναι υποψηφιοι για ΜΕΤ υπο συγκεκριμενες συνθήκες.

Υπάρχει διαφορά.
Στην FUE ακόμα και η DPA αντιμετωπίζεται ως DUPA, δλδ "μη υποψηφιος".
Το μέλος @Hairsick είχε αναφέρει στο νήμα του ότι του είχατε προτείνει Combo 3200 grafts (FUE και STRIP), και πήγε στο πρόσφατο consultation με τον Lorenjo και του είπε ότι πάσχει από DUPA (είχε και διάχυτη αραίωση και στη δότρια εκτός από την λήπτρια).

Το είχε αναφέρει ότι πήγε για consultation σε εσάς στην 1η και 2η σελίδα του νήματος του. Εγώ ότι μας είπε αναφέρω. Αν είναι αλήθεια αυτά που γράφει δεν μπορώ να το γνωρίζω. Δείτε το νήμα του.

Τελευταία επεξεργασία:

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Το μέλος @Hairsick είχε αναφέρει στο νήμα του ότι του είχατε προτείνει Combo 3200 grafts (FUE και STRIP), και πήγε στο πρόσφατο consultation με τον Lorenjo και του είπε ότι πάσχει από DUPA (είχε και διάχυτη αραίωση και στη δότρια εκτός από την λήπτρια).

Το είχε αναφέρει ότι πήγε για consultation σε εσάς στην 1η και 2η σελίδα του νήματος του. Εγώ ότι μας είπε αναφέρω. Αν είναι αλήθεια αυτά που γράφει δεν μπορώ να το γνωρίζω. Δείτε το νήμα του.

Προφανως και αναφερετε σε γεγονότα όπως ακριβώς έγιναν.
Και εγω προφανώς εξηγω ποια ειναι η αιτια που εγω μπορώ να δεχθώ εναν ασθενή με DPA (αλλα οχι DUPA) ενω αν κάποιος δεν εφαρμόζει FUT, δεν έχει νοημα να αναλάβει ουτε DPA ούτε DUPA.
Υπάρχει σαφής βιβλιογραφια στο θέμα εδω και 25 χρονια από τους καλύτερους του ειδούς.
Bernstein RM, Rassman WR. Follicular transplantation. Patient evaluation and surgical planning. Dermatol Surg. 1997 Sep;23(9):771-84

Disco

Well-Known Member
Προφανως και αναφερετε σε γεγονότα όπως ακριβώς έγιναν.
Και εγω προφανώς εξηγω ποια ειναι η αιτια που εγω μπορώ να δεχθώ εναν ασθενή με DPA (αλλα οχι DUPA) ενω αν κάποιος δεν εφαρμόζει FUT, δεν έχει νοημα να αναλάβει ουτε DPA ούτε DUPA.
Υπάρχει σαφής βιβλιογραφια στο θέμα εδω και 25 χρονια από τους καλύτερους του ειδούς.
Bernstein RM, Rassman WR. Follicular transplantation. Patient evaluation and surgical planning. Dermatol Surg. 1997 Sep;23(9):771-84
Δεν διαφωνώ με όσα λέτε. Απλά ο hairsick είπε ότι του είπε ότι έχει DUPA ο Lorenjo. Δηλαδή ότι έχει πρόβλημα η δότρια του (διάχυτη αραίωση και στη δότρια), οπότε είναι DUPA και όχι DPA, και τον απέτρεψε από μεταμόσχευση γιατί κινδυνεύει να χάσει τα μοσχεύματα του σε μια ενδεχόμενη μεταμόσχευση αν δεν δυναμώσει πρώτα η δότρια του με την φιναστερίδη.

Τελευταία επεξεργασία:

Kostas97

Well-Known Member
Μη κολλατε ρε παιδια.
Τι ειπε αυτος τι ειπα εγω τι ανεφερε ο ενας και ο αλλος.
Δε σας κουραζει αυτο;;

Μη κολλατε ρε παιδια.
Τι ειπε αυτος τι ειπα εγω τι ανεφερε ο ενας και ο αλλος.
Δε σας κουραζει αυτο;;

Όχι κολλάμε και δεν μας κουράζει καθόλου αυτό
Το μέλος Disco καλά κάνει και το αναφέρει γιατί δεν είναι αμελητεο
Το είχα διαβάσει και γω αλλά είπα να κάνω τον Κινέζο γιατί ο γιατρός είναι οξυθυμος, δεν πρόκειται να παραδεχτεί το λάθος του και εννοείται πως θα το φέρει στα μέτρα του σαν να μην έγινε τίποτα
Θα ήταν πιο τίμιο να έλεγε ότι του ξέφυγε της προσοχής του
Ελπίζω τώρα με την συνεργασία του γιατρού με τον κορυφαίο αυτά να τα εντοπίζει απ το χιλιόμετρο

Kostas97

Well-Known Member
Όχι κολλάμε και δεν μας κουράζει καθόλου αυτό
Το μέλος Disco καλά κάνει και το αναφέρει γιατί δεν είναι αμελητεο
Το είχα διαβάσει και γω αλλά είπα να κάνω τον Κινέζο γιατί ο γιατρός είναι οξυθυμος, δεν πρόκειται να παραδεχτεί το λάθος του και εννοείται πως θα το φέρει στα μέτρα του σαν να μην έγινε τίποτα
Θα ήταν πιο τίμιο να έλεγε ότι του ξέφυγε της προσοχής του
Ελπίζω τώρα με την συνεργασία του γιατρού με τον κορυφαίο αυτά να τα εντοπίζει απ το χιλιόμετρο
Αμα ο hairsick θεωρησε οτι του εγινε λαθος διαγνωση.
Ας το πει.
Υ.Γ. απο προσβλητικους χορτασαμε

Τελευταία επεξεργασία:

Disco

Well-Known Member
Αμα ο hairsick θεωρησε οτι του εγινε λαθος διαγνωση.
Ας το πει.
Υ.Γ. απο προσβλητικους χορτασαμε
Το είπε. Ότι κανένας από αυτούς που πήγε δεν του έκανε σωστή διάγνωση για DUPA δηλαδή ότι έχει μη υγιή δότρια, εκτός από τον Lorenjo και τον Erdogan (που του έστειλε βίντεο). Δεν γίνεσαι προσβλητικός όταν λες την αλήθεια και τα γεγονότα όπως ακριβώς είναι. Προσβλητικά και μη ηθικά είναι τα μέλη που προσπαθούν να κρύψουν την αλήθεια.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Πολύ σωστός ο disco,γιατι εδώ λέμε την αλήθεια και φοβόμαστε μην παρεξηγηθεί κανείς.
Οπότε μετά ποιός ο λόγος να την πούμε,αποχωρούμε και τέλος.
Τη λέμε εύκολα στους άλλους,αλλά όταν πρόκειται για τον εαυτό μας δεν τη δεχόμαστε.
Δεν πάει έτσι.

Gianney

Well-Known Member
Disco σου έδωσα πάσα αλλά μάλλον κακώς σου την έδωσα γιατί βλέπω έγινε αφορμή για παρεξηγήσεις.

Kostas97

Well-Known Member
Το είπε. Ότι κανένας από αυτούς που πήγε δεν του έκανε σωστή διάγνωση για DUPA δηλαδή ότι έχει μη υγιή δότρια, εκτός από τον Lorenjo και τον Erdogan (που του έστειλε βίντεο). Δεν γίνεσαι προσβλητικός όταν λες την αλήθεια και τα γεγονότα όπως ακριβώς είναι. Προσβλητικά και μη ηθικά είναι τα μέλη που προσπαθούν να κρύψουν την αλήθεια.
Το γεγονος οτι εχει μη υγιη δοτρια τι σημαινει;

Disco

Well-Known Member
Το γεγονος οτι εχει μη υγιη δοτρια τι σημαινει;
Ότι έχει και διάχυτη αραίωση στη δότρια και δεν έχει ασφαλή ζώνη στη δότρια από όπου μπορούν να παρθούν ασφαλή (υγιή) μοσχεύματα που θα κρατήσουν διαχρονικά αλλά θα κινδυνεύουν να αδυνατίσουν και να πέσουν με τον καιρό.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ότι έχει και διάχυτη αραίωση στη δότρια και δεν έχει ασφαλή ζώνη στη δότρια από όπου μπορούν να παρθούν ασφαλή (υγιή) μοσχεύματα που θα κρατήσουν διαχρονικά αλλά θα κινδυνεύουν να αδυνατίσουν και να πέσουν με τον καιρό.

Για να μην διυλίζουμε τον κώνωπα και επειδή μίλησα με τον hairsick είναι προφανές ότι έγινε λάθος διάγνωση. Έχει καραμπινάτη DUPA. Δεν θυμάμαι αν μου είπε ότι τον είδε ο ίδιος ο γιατρός ή κάποια πωλήτρια ας μας το πει ο ίδιος. Βέβαια το πιο επιλήψιμο χρεώνεται στον LP ο οποίος του έκανε και επέμβαση. Άντε να κάνεις λάθος μια διάγνωση (τον είδες αρπά κόλλα), αλλά να το χάσεις και κατά την επέμβαση πάει πολύ.

Disco

Well-Known Member
Για να μην διυλίζουμε τον κώνωπα και επειδή μίλησα με τον hairsick είναι προφανές ότι έγινε λάθος διάγνωση. Έχει καραμπινάτη DUPA. Δεν θυμάμαι αν μου είπε ότι τον είδε ο ίδιος ο γιατρός ή κάποια πωλήτρια ας μας το πει ο ίδιος. Βέβαια το πιο επιλήψιμο χρεώνεται στον LP ο οποίος του έκανε και επέμβαση. Άντε να κάνεις λάθος μια διάγνωση (τον είδες αρπά κόλλα), αλλά να το χάσεις και κατά την επέμβαση πάει πολύ.
Απλά ανέφερα την αλήθεια και πραγματικά γεγονότα τιποτα παραπάνω CVIAL. Επειδή το ανέφερε ένα άλλο μέλος το θέμα του hairsick. Γι'αυτό είναι το φόρουμ για να λέμε αλήθειες και όχι να κρύβουμε τις αλήθειες και πραγματικά γεγονότα. Επομένως ειχα δίκιο περι DUPA.

Τωρα να είδε τον hairsick η πωλήτρια και να του πρότεινε Combo με fue κ fut και ακριβή αριθμό μοσχευμάτων (3200) η πωλήτρια δεν νομίζω να έγινε. Τελος πάντων πολύ το αναλύσαμε.

Kostas97

Well-Known Member
Συγγνωμη γιατι μπορει κατι να εχω καταλαβει λαθος.
Πιο πανω με το γιατρο συζητουσατε για το κατα ποσο ειναι ασφαλες κατι τετοιο για τη δοτρια.
Για αυτο και εγινε η αναφορα σε fut και fue.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Απλά ανέφερα την αλήθεια και πραγματικά γεγονότα τιποτα παραπάνω CVIAL. Επειδή το ανέφερε ένα άλλο μέλος το θέμα του hairsick. Γι'αυτό είναι το φόρουμ για να λέμε αλήθειες και όχι να κρύβουμε τις αλήθειες και πραγματικά γεγονότα. Επομένως ειχα δίκιο περι DUPA.

Τωρα να είδε τον hairsick η πωλήτρια και να του πρότεινε Combo με fue κ fut και ακριβή αριθμό μοσχευμάτων (3200) η πωλήτρια δεν νομίζω να έγινε. Τελος πάντων πολύ το αναλύσαμε.

Καταρχήν θεωρώ ότι πολύ σωστά το ανέδειξες και με ωραίο τρόπο χωρίς υπερβολές. Είπα πωλήτρια γιατί είναι μια πιθανότητα. Είμαι σίγουρος ότι ο Hairsick θα μας πει ακριβώς οπότε θα μας φύγει και η απορία. Από μένα πάντως thumbs up.

Μπλουζα