tamaliamoupiso
Well-Known Member
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω όσον αφορά την εικόνα.
Άλλωστε αυτά είναι και προσωπικές εκτιμήσεις.Πολύ καλύτερη εικόνα δεν έχει.Φυσικότητα έχει πολύ ωραία και ο Αναστασάκης στην fut θεωρώ είναι η καλύτερη επιλογή.
Όσον αφορά το Lorenzo,και εμένα πολλά περιστατικά του δεν μου αρέσουν,φαίνεται ξεκάθαρα μμ και το έχω πει κατ επανάληψη.
Ότι είναι κορυφαίος γιατρός στα περισσότερα που κάνει,είναι αναμφισβήτητο,αλλά οι χερλάιν που σχεδιάζει δεν μου αρέσουν.
Παρόλο τα φίνα μονότριχα που βάζει,το κόψιμο που κάνει προδίδει.
Ο Freitas ας πούμε,θα δεις επί το πλείστον, φυσικότητα και σχεδιασμό εντελώς διαφορετικό.
Σέβομαι την άποψή σου, εμμένω στη δική μου.
Γιατρέ το να σας πούμε ότι έχετε κάνει η κάνετε χειρουργικές τομές όπως θα έπρεπε να γίνονται απ' όλους όσους ασχολούνται με αυτού του είδους τις επεμβάσεις νομίζω ότι είναι περιττό.
Στο μέρος που αθλούμαι, παρατήρησα εχθές ένα κεφάλι γύρω στα πέντε μέτρα μπροστά μου που είχε κάτι παράξενο. Ψυλλιασμένος από εδώ, πήγα κοντύτερα και παρατήρησα ένα "χαμόγελο", από τη μία άκρη του κρανίου μέχρι την άλλη. Προχωρώντας ακόμη ταχύτερα τον προσπέρασα και με τρόπο κοίταξα πίσω μου, δεν ήταν πάνω από 35. Ήταν πιο άδειος από το φεγγάρι, και πραγματικά ντράπηκα.