Την τριχομέτρηση μου έκανε μια κυρία αλλά μετά είδα τον κ Αναστασάκη που μου πρότεινε με combo 3.200 ή 2.000 με fue. Όμως να προσθέσω και αυτό στην κουβέντα, ότι έχω κάνει προσφατα αλλά 2 consultation με H*C και St*rks και μου πρότειναν ΜΜ κανονικά …
Κάνενας ιατρός δεν ειναι αλάνθαστος, το έχω ξαναπει και σε παλαιότερο ποστ.
Και σιγουρα δεν ειμαι ούτε εγω.
Απλα προσπαθω να έχω όσο το δυνατόν μικρότερα ποσοστα λάθους μέσω διαβάσματος,
παρατηρησης και συζητησης/αναταλλαγης γνωσεων με άλλους συναδελφους, πιο έμπειρους.
Προφανως, λοιπόν, δεν έχω κανενα πρόβλημα να παραδεχθω λάθος διάγνωση αν εχω κάνει.
(Λεπτομερειες για το συγκεκριμενο μερος που γινεται η κριση μου, τους "κριτες" και άλλα τετοια που
εγω βρισκω ενδιαφεροντα, σε επομενο ποστ, αφού συλλεξω στοχεια που ενδιαφερουν
εσας πρώτα.)
Οπότε, ειναι καλο να δούμε καποια δεδομενα πριν οι ασπονδοι φιλοι μου με ...καταδικασουν ή πριν με θάρρος δηλωσω ενοχή.
Εκτος και αν αρκει η διάγνωση ενός άλλου ιατρου (όποιος και άν ειναι, ακόμα και Ιησούς Χρηστός να ήταν) 2 χρόνια αργοτερα από την επίσκεψη στο ιατρειο μου (από ότι έχω καταλάβει)+ επειτα από μια ΜΕΤ για να κρινουμε την πρωθυστερη δική μου, αν και εφοσον την έκανα ή μου ξεφυγε.
Μιας και βλεπω ότι έχει πολυ ενδιαφερον για καποιους το θεμα θέλω να ρωτησω κάποια στοιχεια που προφανως δεν θυμάμαι τον
@Hairsick :
1. Αρχικά να σε ρωτησω πότε ειχες έρθει στην κλινική μου? έτος ή μηνα θυμασαι?
2. Εχεις κρατησει το έντυπο με τις μετρησεις που δινουμε σε ολους τους εξεταζομενους που κλεινουν ραντεβού με εμενα ? αν δεν το εχετε εσεις, αν μου στειλετε ονομα σε pm θα το βρω εγω
3. Από τοτε που σε εξετασα, έχεις αραιώσει η δότρια σου μηπως περαιτερω?
4. Θυμάσαι αν κοίταξα εγω τη δοτρια σου με το μικροσκόπιο ή μήπως είχες κλεισει δωρεαν ραντεβού απλής ενημερωσης και απλα σε ειδα αναμεσα στα χειρουργεια?
ΠΡΙΝ αρχισουν οι άσπονδοι φιλοι το γνωστο παραληρημα, να υπενθυμισω τον τρόπο λειτουργιας του ιατρειου μου κατα την προ-covid-19 που έχει εξηγηθει και παλαιότερα:
1. υπάρχει χρέωση για consultation από εμενα. ναι, ξερω, άλλοι βλεπουν ενδοιαφερόμενους δωρεαν, εγω όμως όχι. Βάσει νομου ειναι αντιδεοντολογικό, βάσει νομού ειναι αθεμιτος ανταγωνισμός και το θεωρω λάθος επαγγελματικά οπότε δεν το κάνω (δεν έχει κανεις επειγουσα - θανατηφορα τριχόπτωση οπότε δεν έχει καποια εφαρμογή ο Ορκος του Ιπποκρατη εδω για δωρεαν υπηρεσιες). Εννοείται πως πολλοι θα θέλουν τον ιατρό δωρεαν, το καταλαβαινω, λυπάμαι ειναι μια υπηρεσια που δεν προσφερω.
2. για οποιον θέλει γενικές πληροφορίες χωρις εξεταση και λεπτομερειες από εμενα ως ιατρό, υπάρχει ΔΩΡΕΑΝ cons από consultant.
3. Ο/ ασθενής ειναι ενημερος/η από το τηλεφωνο και επιλεγει τι
θέλει. Ιατρική επίσκεψη ή RDV με consultant
4. Ασθενείς που αρχικα ειχαν ζητησει RDV με consultant και τελικα ενδιαφερονται σοβαρα για ΜΕΤ από εμενα (παρα τις παραλογες χρεωσεις μου
), εξεταζονται εκ νεου σε δευτερο χρονο από εμενα ΜΕ χρεωση, η οποια αφαιρειται εις διπλουν από το κοστος χειρουργειου.
Η τακτική αυτη εφαρμόζεται διότι δυστυχως κάποιοι προφασιζοντουσαν ότι ενδιαφερονται για ΜΕΤ σοβαρα κατα τη διάρκεια του δωρεαν RDV με consultant προκειμενου να τους δω και εγω χωρις χρεωση και μετα ...μην τον ειδατε το Παναη....