NW stage VI - ΜΕΤ 22/5/2020 - 3450FUs - Combo technique- Άνδρας 40 ετών

vlafo

Well-Known Member
Πάντως ομολογώ να πω,πως του vag επειδη την έχω δει τη δότρια του,είναι απίστευτο να έχει dupa και όμως.
Και στην ηλικια του αν θυμάμαι στα 38,δε μπορώ να φανταστώ πως θα προχωρήσει και εξελιχτεί.
Αυτές οι περιπτώσεις πάντως σαν τη δική του,δεν θεωρώ ότι είναι μεγάλο ποσοστό επί του συνόλου.
Επί το πλείστον φαίνονται,αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονος της λεπτομερούς εξέτασης.
Που εδώ δε γίνεται σχεδόν από κανέναν.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Και κάτι άλλο.
Ακόμα και στο χειρουργείο να το ανακαλύψει ο γιατρός,έχει την υποχρέωση την ηθική,να κινηθεί πολύ συντηρητικά,έστω και την ύστατη στιγμή να ενημερώσει τον ασθενή και να τον πιέσει να πάρει φίνα.
Αν συνεχίσει να χειρουργεί,κάνει διπλό έγκλημα μετά το πρώτο της μη σωστής διάγνωσης και είναι διπλά υπόλογος.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πάντως ομολογώ να πω,πως του vag επειδη την έχω δει τη δότρια του,είναι απίστευτο να έχει dupa και όμως.
Και στην ηλικια του αν θυμάμαι στα 38,δε μπορώ να φανταστώ πως θα προχωρήσει και εξελιχτεί.
Αυτές οι περιπτώσεις πάντως σαν τη δική του,δεν θεωρώ ότι είναι μεγάλο ποσοστό επί του συνόλου.
Επί το πλείστον φαίνονται,αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονος της λεπτομερούς εξέτασης.
Που εδώ δε γίνεται σχεδόν από κανέναν.

Δεν φαίνεται γιατί ξεκίνησε από ένα εκπληκτικής πυκνότητας και κάλυψης μαλλί και ως επί το πλείστον η dupa είναι αργής εξέλιξης. Αυτό δεν αναιρεί την επικινδυνότητα της γιατί: a) αν γίνει μμ χωρίς φίνα διακυνδυνεύεις την φύτρωση, β) το αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου θα αλλοιωθεί.

vlafo

Well-Known Member
Δεν φαίνεται γιατί ξεκίνησε από ένα εκπληκτικής πυκνότητας και κάλυψης μαλλί και ως επί το πλείστον η dupa είναι αργής εξέλιξης. Αυτό δεν αναιρεί την επικινδυνότητα της γιατί: a) αν γίνει μμ χωρίς φίνα διακυνδυνεύεις την φύτρωση, β) το αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου θα αλλοιωθεί.
Ακριβώς αυτό η πυκνότητα του είναι απίστευτη.
Η dupa έχει το κακό ότι είναι σαν την αα,δε σταματάει και αυτή ποτέ έτσι δεν είναι?

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Και κάτι άλλο.
Ακόμα και στο χειρουργείο να το ανακαλύψει ο γιατρός,έχει την υποχρέωση ση την ηθική,να κινηθεί πολύ συντηρητικά,έστω και την ύστατη στιγμή να ενημερώσει τον ασθενή και να τον πιέσει να πάρει φίνα.
Αν συνεχίσει να χειρουργεί,κάνει διπλό έγκλημα μετά το πρώτο της μη σωστής διάγνωσης και είναι διπλά υπόλογος.

Κανονικά πρέπει να διακόψει την επέμβαση, να του πει να ξεκινήσει φίνα και μετά από 6-8 μήνες να τον ξαναδεί για να αποφασίσει αν μπορεί να κάνει μμ. Κάποτε αυτοί με DUPA απλά δεν έκεναν μμ. Ο Λορένζο έχει κάνει αρκετές παρουσιάσεις σε workshop και έχει αποδείξει ότι υπάρχει βιώσιμη λύση με χρήση φίνας. Έχω ποστάρει και το σχετικό βιντεάκι.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Το ένα δεν αναιρει το άλλο. Μπορεί να είσα τέζα στα 4τριχα ή στα 3τριχα αλλά να είναι άρρωστα. Δυστυχώς η διάγνωση dupa θέλει έμπειρο μάτι και οπωσδήποτε εξέταση με USB μικροσκόπιο γιατί μπορεί να μην φαίνεται με γυμνό μάτι (πχ vag25) ή να συγχέεται με μια υγιή δότρια χαμηλής πυκνότητας ή retro. Εννοείται ότι δεν υπάρχει πωλητής/μη ιατρός που να την καταλαβαίνει, εδώ ο Θόδωρος της HDC όταν πήγα στην Κύπρο με καραμπινάτη Retro και πολύ περιορισμένο εύρος δότριας μου έλεγε μια χαρά είσαι, super δότρια κλπ. Προφανώς όταν μπεις για χειρουργείο και ο γιατρός είναι καλός θα το ανακαλύψουν αλλά τότε πλέον θα είναι αργά.

Cvial με προλαβες.
Εδω θα ήθελα να πω μέλος που έστειλε φωτογραφίες στον Λορετζο και σε έμενα και έκαναν και οι δυο κλινικές διάγνωση μεσώ φωτογραφιών ο Λορετζο έπεσε κατά πάρα πολύ έξω από τα μόσχευμα που προτείναμε εμείς γύρω στα 1300 μοσχεύματα έξω για crown πιο κάτω τον είπε όπως και για την hairline πάλι έξω έπεσε.
Όταν όμως ήρθε σε consultasion στο πρόσφατο με τον Λορετζο το ίδιο μέλος τότε ο Λορετζο από κοντά του πρότεινε σχεδόν ότι του είπαμε και εμείς.
Μου φάνηκε παράξενο που έπεσε τόσο έξω και άρχισα τις διαφωνίες με τον Theo ότι έστειλε και στον Λορετζο φώτος μήπως κάνεις κάπου λάθος και μου εξήγησε την δίκη μας λογική.
Πέρα από αυτά όμως το έχω παραδεχτεί πολλές φόρες ότι ναι δεν κάνουμε τις απαραίτητες μετρήσεις και το έχω αναφέρει στην κλινική να πάμε ένα βήμα παραπάνω.
Ένα μείον είναι ότι η Κύπρος είναι μακριά και δύσκολα θα πάει κάποιος για Consultasion για πιο ασφαλής συμπεράσματα και αφού δεν γίνεται αυτό ζητάμε και ξανά ζητάμε από τα μέλη πολλές καθαρές φωτογραφίες από δότριες και μερικές φόρες τους βάζουμε να κουρέψουν η να αφήσουν τα μαλλιά τους πιο μακριά για να προσσεγγισουμε όσο πιο καλά γίνεται την εκτίμηση.
Τρώμε πλέον αρκετό χρόνο με την κλινική για να μελετούμε καλύτερα τις φωτογραφίες και ο λόγος που απορρίπτουμε αρκετά περιστατικά.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Με DUPA τίποτα, απλά τον σταυρό του αν κάνει οτιδήποτε.

edit: sorry δεν είδα το φίνα. Με φίνα μπορεί να κάνει αν δείξει ότι η φίνα δουλεύει καλά.

Τελευταία επεξεργασία:

John_John1

Και κάτι άλλο.
Ακόμα και στο χειρουργείο να το ανακαλύψει ο γιατρός,έχει την υποχρέωση την ηθική,να κινηθεί πολύ συντηρητικά,έστω και την ύστατη στιγμή να ενημερώσει τον ασθενή και να τον πιέσει να πάρει φίνα.

Έχουν έρθει 2 περιστατικά του εξωτερικού για μεταμόσχευση και Ο Μαρας τους έστειλε πίσω με το ίδιο εισιτήριο.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Cvial με προλαβες.
Εδω θα ήθελα να πω μέλος που έστειλε φωτογραφίες στον Λορετζο και σε έμενα και έκαναν και οι δυο κλινικές διάγνωση μεσώ φωτογραφιών ο Λορετζο έπεσε κατά πάρα πολύ έξω από τα μόσχευμα που προτείναμε εμείς γύρω στα 1300 μοσχεύματα έξω για crown πιο κάτω τον είπε όπως και για την hairline πάλι έξω έπεσε.
Όταν όμως ήρθε σε consultasion στο πρόσφατο με τον Λορετζο το ίδιο μέλος τότε ο Λορετζο από κοντά του πρότεινε σχεδόν ότι του είπαμε και εμείς.
Μου φάνηκε παράξενο που έπεσε τόσο έξω και άρχισα τις διαφωνίες με τον Theo ότι έστειλε και στον Λορετζο φώτος μήπως κάνεις κάπου λάθος και μου εξήγησε την δίκη μας λογική.
Πέρα από αυτά όμως το έχω παραδεχτεί πολλές φόρες ότι ναι δεν κάνουμε τις απαραίτητες μετρήσεις και το έχω αναφέρει στην κλινική να πάμε ένα βήμα παραπάνω.
Ένα μείον είναι ότι η Κύπρος είναι μακριά και δύσκολα θα πάει κάποιος για Consultasion για πιο ασφαλής συμπεράσματα και αφού δεν γίνεται αυτό ζητάμε και ξανά ζητάμε από τα μέλη πολλές καθαρές φωτογραφίες από δότριες και μερικές φόρες τους βάζουμε να κουρέψουν η να αφήσουν τα μαλλιά τους πιο μακριά για να προσσεγγισουμε όσο πιο καλά γίνεται την εκτίμηση.
Τρώμε πλέον αρκετό χρόνο με την κλινική για να μελετούμε καλύτερα τις φωτογραφίες και ο λόγος που απορρίπτουμε αρκετά περιστατικά.

Αυτό εχει σχέση και με τις φώτο που στέλνουν τα μέλη. Στο consultation με τον Lorenzo μέλος που ήρθε είχε στείλει σκοτεινές φώτο, η εκτίμηση ήταν για λιγότερα graft και στο consultation η εικόνα ήταν εντελώς διαφορετική. Εκτίμηση σοβαρή δεν μπορεί να γίνει από φώτο εκτός και αν είναι πολύ καθαρές και ευδιάκριτες.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Έτσι πρέπει,αυτό είναι το αυτονόητο που δυστυχώς δεν είναι τόσο σήμερα.

Ενώ μας έστειλαν και φωτός, αν δεν δεις τον άλλον από κοντά να βγάλεις πιο καθαρό συμπέρασμα.
Τώρα κάποια παιδιά έκαναν consultasion από κοντά με Λορετζο αν κάποια από αυτά τα μέλη μας επιλέξει βοηθάει πάρα πολύ και έμενα για να έχουμε μια πιο καλή εικόνα στο τι θέλει άσχετα αν ο γιατρός μας διαλέξει άλλο πλάνο τοποθέτησης μοσχευμάτων.

crossfire

Well-Known Member
Cvial με προλαβες.
Cvial με προλαβες.

Γιάννη συμφωνεις οτι η hdc έχει αλλάξει κατα πολύ μετα την περιπτωση του Σαλονικιού;
Έχει γίνει πιο διστακτική, προχωράει πιο safe και απορρίπτει περιπτωσεις που δεν θα έπρεπε.
Νιώθω οτι φοβάται τη "στραβη"....... Γνώμη μου οτι δεν κινείται άνετα και με αυτοπεποίθηση.
Αυτά στα λέει κάποιος πού την έχει πρωτη επιλογή......και το ξέρεις.

vag25

Well-Known Member
Αυτο ισχυει. Το μαλλι δεν εχει καμια σχεση σε ποσοτητα σε συγκριση με αυτο που ηταν και παρ'ολα αυτα υπαρχει και σημερα ικανοποιητικη καλυψη.
18 χρονια χανω μαλλι και καπου εκει (στα 20) ανακαλυψα οτι το crown εχει λιγοτερη πυκνοτητα (αλλα σε πολυ πολυ μικρο βαθμο η διαφορα).
Τοτε πιστευα οτι στα 30 θα ειμαι βεγγος, αλλα πηγαινε αργα και το μαλλι βοηθουσε στην καλυψη και με ''κοιμιζε'' κατα καποιο τροπο.
Χθες κουρευτηκα και μου κανει η κομμωτρια κατσε να σου δειξω πισω(δοτρια) πως ειναι, αν σου αρεσει το ποσο πηρα το μαλλι και παλι δεν φανηκε τιποτα.

Ο λορενζο μου ειπε οτι αν ειναι κοντο θα φανει, αλλα και παλι δεν φαινεται. Θα βγαλω και φωτο τις επομενες μερες με πιο δυνατο φωτισμο μπας και. Το οτι ο λορενζο μου ειπε οτι θα φαινεται με κοντο και δεν φαινεται δεν αναιρει το γεγονος οτι υπαρχει προβλημα, γιατι και το ειδα με τα ματια μου στο μικροσκοπιο αλλα και ξερω οτι η πυκνοτητα δοτριας εχει μειωθει πολυ. Αλλωστε χανω παντα μαλλι και απο εκει ευκολα οταν τραβαω τριχες.

Αυτο που παντα ηταν ερωτηματικο για μενα ειναι οτι δεν εχει κανεις συγγενης θεμα στο crown, ολοι ειναι NW2 και μετα τα 60-65 γινονται NW3 με τελευταιο να χανει το crown μετα τα 60 παντα.
Καια αναρωτιεμαι αν επειδη εγω εχω dupa χτυπαει παντου αλλα crown περισσοτερο. Δεν εχει λογικη αυτο το pattern συμφωνα με τους συγγενεις μου.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Κοντό θα φανεί στα πλάγια της δότριας (temporal), αυτό σου είπε γιατί το θυμάμαι καλά.

vag25

Well-Known Member
Κοντό θα φανεί στα πλάγια της δότριας (temporal), αυτό σου είπε γιατί το θυμάμαι καλά.
Αυτο το εχασα, νομιζα οτι μιλαγε γενικα για ολη τη δοτρια. Ναι εκει οντως φαινεται με κοντο. Και παλι βεβαια οχι κατι που θα κανει πολυ μπαμ. Επειδη εχει πολλα λευκα εκει ισως με ξεγελα.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Την τριχομέτρηση μου έκανε μια κυρία αλλά μετά είδα τον κ Αναστασάκη που μου πρότεινε με combo 3.200 ή 2.000 με fue. Όμως να προσθέσω και αυτό στην κουβέντα, ότι έχω κάνει προσφατα αλλά 2 consultation με H*C και St*rks και μου πρότειναν ΜΜ κανονικά …

Κάνενας ιατρός δεν ειναι αλάνθαστος, το έχω ξαναπει και σε παλαιότερο ποστ.
Και σιγουρα δεν ειμαι ούτε εγω.
Απλα προσπαθω να έχω όσο το δυνατόν μικρότερα ποσοστα λάθους μέσω διαβάσματος,
παρατηρησης και συζητησης/αναταλλαγης γνωσεων με άλλους συναδελφους, πιο έμπειρους.
Προφανως, λοιπόν, δεν έχω κανενα πρόβλημα να παραδεχθω λάθος διάγνωση αν εχω κάνει.
(Λεπτομερειες για το συγκεκριμενο μερος που γινεται η κριση μου, τους "κριτες" και άλλα τετοια που εγω βρισκω ενδιαφεροντα, σε επομενο ποστ, αφού συλλεξω στοχεια που ενδιαφερουν εσας πρώτα.)

Οπότε, ειναι καλο να δούμε καποια δεδομενα πριν οι ασπονδοι φιλοι μου με ...καταδικασουν ή πριν με θάρρος δηλωσω ενοχή.:)
Εκτος και αν αρκει η διάγνωση ενός άλλου ιατρου (όποιος και άν ειναι, ακόμα και Ιησούς Χρηστός να ήταν) 2 χρόνια αργοτερα από την επίσκεψη στο ιατρειο μου (από ότι έχω καταλάβει)+ επειτα από μια ΜΕΤ για να κρινουμε την πρωθυστερη δική μου, αν και εφοσον την έκανα ή μου ξεφυγε.

Μιας και βλεπω ότι έχει πολυ ενδιαφερον για καποιους το θεμα θέλω να ρωτησω κάποια στοιχεια που προφανως δεν θυμάμαι τον @Hairsick :

1. Αρχικά να σε ρωτησω πότε ειχες έρθει στην κλινική μου? έτος ή μηνα θυμασαι?
2. Εχεις κρατησει το έντυπο με τις μετρησεις που δινουμε σε ολους τους εξεταζομενους που κλεινουν ραντεβού με εμενα ? αν δεν το εχετε εσεις, αν μου στειλετε ονομα σε pm θα το βρω εγω
3. Από τοτε που σε εξετασα, έχεις αραιώσει η δότρια σου μηπως περαιτερω?
4. Θυμάσαι αν κοίταξα εγω τη δοτρια σου με το μικροσκόπιο ή μήπως είχες κλεισει δωρεαν ραντεβού απλής ενημερωσης και απλα σε ειδα αναμεσα στα χειρουργεια?

ΠΡΙΝ αρχισουν οι άσπονδοι φιλοι το γνωστο παραληρημα, να υπενθυμισω τον τρόπο λειτουργιας του ιατρειου μου κατα την προ-covid-19 που έχει εξηγηθει και παλαιότερα:
1. υπάρχει χρέωση για consultation από εμενα. ναι, ξερω, άλλοι βλεπουν ενδοιαφερόμενους δωρεαν, εγω όμως όχι. Βάσει νομου ειναι αντιδεοντολογικό, βάσει νομού ειναι αθεμιτος ανταγωνισμός και το θεωρω λάθος επαγγελματικά οπότε δεν το κάνω (δεν έχει κανεις επειγουσα - θανατηφορα τριχόπτωση οπότε δεν έχει καποια εφαρμογή ο Ορκος του Ιπποκρατη εδω για δωρεαν υπηρεσιες). Εννοείται πως πολλοι θα θέλουν τον ιατρό δωρεαν, το καταλαβαινω, λυπάμαι ειναι μια υπηρεσια που δεν προσφερω.
2. για οποιον θέλει γενικές πληροφορίες χωρις εξεταση και λεπτομερειες από εμενα ως ιατρό, υπάρχει ΔΩΡΕΑΝ cons από consultant.
3. Ο/ ασθενής ειναι ενημερος/η από το τηλεφωνο και επιλεγει τι θέλει. Ιατρική επίσκεψη ή RDV με consultant
4. Ασθενείς που αρχικα ειχαν ζητησει RDV με consultant και τελικα ενδιαφερονται σοβαρα για ΜΕΤ από εμενα (παρα τις παραλογες χρεωσεις μου :) ), εξεταζονται εκ νεου σε δευτερο χρονο από εμενα ΜΕ χρεωση, η οποια αφαιρειται εις διπλουν από το κοστος χειρουργειου.
Η τακτική αυτη εφαρμόζεται διότι δυστυχως κάποιοι προφασιζοντουσαν ότι ενδιαφερονται για ΜΕΤ σοβαρα κατα τη διάρκεια του δωρεαν RDV με consultant προκειμενου να τους δω και εγω χωρις χρεωση και μετα ...μην τον ειδατε το Παναη.... :)

Τελευταία επεξεργασία:

Hairsick

Active Member
Κάνενας ιατρός δεν ειναι αλάνθαστος, το έχω ξαναπει και σε παλαιότερο ποστ.
Και δεν έχω κανενα πρόβλημα να παραδεχθω λάθος διάγνωση αν εχω κάνει.
Αλλα ειναι καλο να δούμε καποια δεδομενα πριν με ...καταδικασετε ή πριν δηλωσω ενοχή.:)
Εκτος και αν αρκει η διάγνωση ενός άλλου ιατρου 2 χρόνια (από ότι έχω καταλάβει) αργοτερα από εμενα + επειτα από μια ΜΕΤ για να
κρινουμε την πρωθυστερη δική μου, αν και εφοσον την έκανα ή μου ξεφυγε.

Μιας και βλεπω ότι έχει πολυ ενδιαφερον για καποιους το θεμα θέλω να ρωτησω κάποια στοιχεια που προφανως δεν θυμάμαι τον @Hairsick :

1. Αρχικά να σε ρωτησω πότε ειχες έρθει στην κλινική μου? έτος ή μηνα θυμασαι?
2. Εχεις κρατησει το έντυπο με τις μετρησεις που δινουμε σε ολους τους εξεταζομενους που κλεινουν ραντεβού με εμενα ? αν δεν το εχετε εσεις, αν μου στειλετε ονομα σε pm θα το βρω εγω
3. Από τοτε που σε εξετασα, έχεις αραιώσει η δότρια σου μηπως περαιτερω?
4. Θυμάσαι αν κοίταξα εγω τη δοτρια σου με το μικροσκόπιο ή μήπως είχες κλεισει δωρεαν ραντεβού απλής ενημερωσης?

ΠΡΙΝ αρχισουν κάποιοι άσπονδοι φιλοι το γνωστο παραληρημα, να υπενθυμισω τον τρόπο λειτουργιας του ιατρειου μου κατα την προ-covid-19 που έχει εξηγηθει και παλαιότερα:
1. υπάρχει χρέσωση για consultation από εμενα. ναι, ξερω, άλλοι βλεπουν δωρεαν, εγω όμως όχι. Ειναι αντιδεοντολογικό, ειναι αθεμιτος ανταγωνισμός και το θεωρω λάθος επαγγελματικά οπότε δεν το κάνω. Εννοείται πως πολλοι θα θέλουν το ιατρό δωρεαν, το καταλαβαινω, λυπάμαι ειναι μια υπηρεσια που δεν προσφερω.
2. για οποιον θέλει γενικές πληροφορίες χωρις εξεταση και λεπτομερειες από εμενα ως ιατρό, υπάρχει ΔΩΡΕΑΝ cons από consultant.
3. Ο/ ασθενής ειναι ενημερος/η από το τηλεφωνο και επιλεγει τι θέλει.
Καλησπέρα σας,
αυτό που θα ήθελα να προκύψει από την συζήτηση για την περίπτωσή μου, δεν είναι κάποια δήλωση ενοχής από εσάς, εξάλλου προχώρησα σε επέμβαση με άλλο συναδέλφο σας, αλλά η ευασθητοποίηση και η ενημέρωση των υποψηφίων ΜΜ του forum για την ύπαρξη της DUPA όπως και για την εν γένη σημασία της δότριας περιοχής, που οι ασθενείς συνήθως αψηφούν, μιας και επικεντρώνονται στην λήπτρια που είναι και ο τελικός στόχος.
Απαντώ λοιπόν:
1. 6/2020
2. Το όνομα μου το έχετε στο pm σας από τότε
3. Θεωρώ πως ναι
4. Δωρεάν ήταν, αν θυμάμαι καλά είχατε κάνει μια τέτοια κίνηση για το site. Με είδατε από κοντά, μετά την μέτρηση με μικροσκόπιο από κάποια υπάλληλο σας και μάλιστα μου είχε κάνει εντύπωση που είχατε εντοπίσει άμεσα την μικρή πρώτη επέμβασή μου με 300 τθ, αμέσως μόλις είδατε την πίσω περιοχή.

ΥΓ1 Φύτρωση από την ΜΜ μου φαίνεται ότι είχα κανονικά
ΥΓ2 Αν όλο αυτό χαλάει την παρουσίαση, καλύτερα να μεταφερθεί στο νήμα μου

Ελπίζω να βοήθησα.

Μπλουζα