Gianney
Well-Known Member
Εσύ εδώ έβαλες 150 grafts γύρω στις 200 τριχες300 τρίχες φίλε @bobby ,είναι το αριστερό μου temporal,μόλις έγινε η μεταμόσχευση..
Προβολή συνημμένου 57286
Εσύ εδώ έβαλες 150 grafts γύρω στις 200 τριχες300 τρίχες φίλε @bobby ,είναι το αριστερό μου temporal,μόλις έγινε η μεταμόσχευση..
Προβολή συνημμένου 57286
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εσύ εδώ έβαλες 150 grafts γύρω στις 200 τριχες
Ναι εκεί..Σε αυτήν εδώ την περιοχή πόσ
ες τρίχες η τριχοθυλάκια πιστεύω εγώ? Για αυτό εδώ μιλάμε έτσι?
Ναι εκεί..
1200 τριχοθυλακια... Μάλιστα1000-1200 τριχοθυλάκια,και όχι τρίχες,συνολικά η α ζώνη όλη μέχρι middle
.....
1200 τριχοθυλακια... Μάλιστα
Άρα αν κάποιος κάνει μμ βάλει 1200 τριχοθυλακια και έχει αυτό το αποτέλεσμα θα λέμε ότι όλα πήγαν καλώς.....
Οκ Σεβαστή η άποψή σου
Μα αυτό είπες. Ότι εκεί έχει 1200 grafts. Άρα αν κάποιος είναι λάμπα και βάλει 1200 grafts θα έχει αυτό το αποτέλεσμα και όλα καλώςΜην παραφραζεις τα λόγια μου..δεν μίλησα εγώ για κάποιον που είναι λάμπα ,να βάλει 1200 και αν γίνει έτσι θα λέμε πένα...
Μα αυτό είπες. Ότι εκεί έχει 1200 grafts. Άρα αν κάποιος είναι λάμπα και βάλει 1200 grafts θα έχει αυτό το αποτέλεσμα και όλα καλώς
Νομίζω κατά εκεί είσαι..εσύ τι λες;Τις μετρησες?
Άρα είναι 1200 grafts σε περιοχή που πάσχει από ΑΑ...Σημασία δεν έχουν μόνο πόσα είναι αλλά και σε τι κατάσταση είναι. Άλλο 1200 μαμα χωρίς ΑΑ και άλλο 1200 σε περιοχή που πάσχει από ΑΑ.
Αυτό όμως σημαίνει ότι είναι σαν να προσφέρουν λίγα πράγματα αυτά τα άρρωστα μαμα μαλλιά και κατά συνέπεια αυτό αυξάνει την συμβολή του γιατρού στο αποτέλεσμα αυτοΆρα είναι 1200 grafts σε περιοχή που πάσχει από ΑΑ...
"Θα είναι 1200 αλλά θα φαίνεται σαν να μην είναι..."
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πάντως,μικρό τσουλούφι μπροστά που ξεγέλαγε,δεν ήταν..μια αρκετά ικανοποιητική α ζώνη είχε,που πατώντας σε αυτή,με τα ήδη μαμά υπάρχοντα μαλλιά,μπόρεσε να δώσει αυτή την εικόνα μπροστά,χωρίς να χρειαστούν και ιδιαίτερα μεγάλες πυκνότητες..όπως φαίνεται άλλωστε αυτό.
Προβολή συνημμένου 57279
Μα αυτό είπες. Ότι εκεί έχει 1200 grafts. Άρα αν κάποιος είναι λάμπα και βάλει 1200 grafts θα έχει αυτό το αποτέλεσμα και όλα καλώς
Δεν καταλαβαίνω γιατί όλη αυτή η διαμάχη. Το αποτέλεσμα σαν φύτρωση είναι τοπ, αυτό δεν αμφισβητείται. Δεν υπάρχει όμως κάτι μαγικό, δεν έχουν πολλαπλασιαστεί τα g. Απλά έχουν προστεθεί στα μαμά που είχε, τα οποία δεν είναι αμελητέα, τα έχει αφήσει όλα να μακρύνουν και έχει πάρει μια πολύ ωραία κάλυψη με μόνο 3500g.
Εγώ επιμένω για 300 τρίχες και δεν πιστεύω κανέναν αν δε μετρηθούν μία μία……..
ΥΓ: Σοβαρά μιλώντας, 1200 τρίχες δεν ούτε με σφαίρες πόσο μάλλον γκραφτ……